Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
csak PS3-ra jön. Joker, mint játszató karakter a challengekben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kuci06
PC-n majd belemoddoljuk :D
Demó után másnap már tele voltunk új skinekkel... skinekkel, amiket valszeg késõbb konzolon is látni fogunk. 10 dollárért :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fehercsoki
Kurvajó elsõ DLC akármi is lesz benne nemjön PCre csak konzolra...

ProGabe
<#gonosz1><#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

:D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

vixo
pontosan XD

romeozor
úgy hozzávetõlegesen |.......................O.......................|

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Fehercsoki
És Arkham szigete mekkora?

vixo
Gotham-be nem lehet majd kimenni,csupán Arkham szigetén lehet mászkálni.
Batcave szintúgy Arkhamban van,mivel Batman épített oda magának egyet,direkt ilyen esetekre. A kis cseles XD

zzeN
Arkham-ban fog játszódni(mivel ez a címe)+ batcave-ben.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Fehercsoki
Aki tolta konzolon az nem tudja véletlenül h open world játék-e?Tehát szabadon be lehet járni a várost?

vixo
Hogy jön ide a demo????O_o
Én a teljes játékról beszélek -.-

zzeN
GT Review 9.0
Látszik h a "lepedõje" szakadt, vhol a vége, vhol meg a közepén.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
demonál ha kikapcsolod valszeg nem menti majd el.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Ja ez így van.. és tk. a az X-men elsõ része is így indította ela képregényfilmek sikerét. Spawn votl az elõzmény mindennek, aztán x-men 1-el bizonyítottak. és azóta minden képregény film siekrfilm USA-ban

vixo
Hát nem tudom,engem az zavar,h nem írja ki,h mikor ment.Volt olyan,h kiléptem a játékból,mert azt hittem,h most mentett,de amikor megint elkezdtem játszani,akkor nem éppen onnan folytattam,ahol abbahagytam :S
Am,ha már így szóba került rozsomák,akkor itt egy bíztató cikk:Marvel
Ebben azt írják,h a Marvel befejezte a silány filmadaptációs gammák készítését,azaz rozsomáknak köszönhetõen végre minõségi szuperhõsös játékokat kapunk. Tehát a Deadpool gamma is minden bizonnyal nagyon jó lex! ^^
Reméljük majd a DC is beáll a sorba :D
Am annyira rossz,h Joker PS3 exkluzivitást kapott,nem fair,annyira nyomulnék Jokerrel is,olyan beteg,imádom :D
Remélem elõbb-utóbb azért csak kidobnak egy DLC-t vagy hasonlót.

Prince23
Ez gecijó lett... wolvi után ismét egy képregény adaptáció bõdületes hangulattal, leírni nem lehet. Joker kisérését nagyon részletesen bemutatja, közben Batmant irányítva... Grafika pazar... mien elsz PC-n, huh. Végre egy olyan játék, ahol lopakodni is lehet. ez elkellett már egy ien géém
mentési rendszer pedig jó, nem értem mi a gond... szinte 1-2 percenként ment...

vixo
Nekem nem azzal van a gond,h ezzel mennyire megnehezíti a játékot,hanem azzal,h itt még csak annyit sem ír ki,h game saved vagy vmi,így amikor pihenõt tartanék és kikapcsolom a boxot és megint játszanék kiderül,h megint meg kell csinálnom azt,amit már 1x megcsináltam,mert nem akkor kapcsoltam ki a boxot,amikor mentet,hanem amikor töltött vmit és azért ez nem kicsit zavaró!

DarkSector
vagyis ha jön egy játék konzol után, akkor gyér causal szar...meg szar konzolos, mert könnyû, és egyszerû...nah csak ienkor jönnek a:

"miért van checkpointos mentések, miért ne tudjam a levegõbe is félúton elmenteni, mert ha meghalok ne kelljen 4-5 embert megint megölnöm".

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
mert mindenki sír...hogy konzolos meg causal szarokat kapunk pc-re...most akkor csend legyen, és javítsuk ki szépen a feketét piros pontra...

vixo
Teljesen jó lett a játék,100%ig leköt,csak 1 fekete pontot tudok adni neki,hogy nem lehet benne menteni,hanem checkpoint mentés van,ez engem kicsit zavar,nem tudom,miért nem lehetett megcsinálni úgy,h én magam mentsem a játékot,de amúgy klassz gamma ^^

zzeN
Jó hamar ellopták xfosra:)
Itt egy új trailer.

vixo
aham :)

kuci06
igzbogz?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Rage47
<#rinya>
megyek hozzád
vixo
Vééégree,ma hozza a "postás" a batman gammát,asszem ma naon zsír napom lex :D :D :D

haspáncél :D

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Magiszter
Feltettem a Demo-t, gondoltam adok neki egy esélyt. Egyetlen problémám volt vele, hogy túl rövid. Nem hittem volna hogy egy Batman játékot ennyire lehet élvezni, de a harcok, a lengedezés meg miegymás jó összhangot alkot. Nálam megvette magát a játék. Csak jelenne már meg!

Shep
Nekem az a teljesen fekete teszik amit lejjebb linkeltek ez túlságosan fémes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

na ez a ruha végre télleg jól néz ki

grebber
Egy új ruha

Ezt meg feltölthetné már a srác mert nagyon brutálul néz ki!

Next PC upgrade: 2022

grebber

Nem értem nektek miért nem jó.Nekem elsõre indult!
Shit Happened D'OH. - Azt akkor irja ha valami nincs jól beállítva. Szal probálkozzatok.

Én a szerkesztgetéssel görcsölök de nekem nem megy nem igen értem vagyis látom hogy lehetne szerkesztgetni de nem tudom hogyan tettek bele más színeket mintákat :(De nem baj majd a profibbak csinálnak jókat!
Tök feelinges lenne ha Batman ruhája köpenye szakadna a harcokban.És valahogy megoldanák hogy újat kelljen felvenni vagy "javítodna" De túl sokat akarok
<#eplus2>

zzeN
Lehet nyaralni volt?!<#nemtudom>

Metalmilitiakid
bocsi ez már régebbi is mint 1 hét , pedig ez a demo

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
most mivan ? én már több mint 1 hete tán végigtoltam , akkor az mi volt ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kijött a demo yeah,már kapom le :) valaki aki már játsza a demot,véleményezné?

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

arty
csak PC, csak nvidia

Forza.

Shep
Nekem amúgy nem tûnt fel egészen addig, amíg ma haver le nem jött és ki nem próbálta õ is és ahogy õ játszott én meg csak figyeltem akkor tûnt fel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Kérdezd a konzol fórumban, mi nem tudjuk:)

[merlinw.org]

kuci06
jaja, nagyon látványos tud lenni <#eljen>
amikor észrevettem, hogy van ilyen is, percegik próbálgattam ugrálni alatta, hogy hogyan tudom a legjobban felkavarni AS?:DASD?:ASD

Shep
Physx: lehet én emlékszem rosszul e olyat, mint itt még nem láttam. Mikor belesétálsz a gõzbe akkor szépen élethûen terelõdik a gõz, de nem ám csak Betmentõl, hanem a köpenyétõl is.

vixo
Sziasztok!

Ez a kék-piros 3D-s megjelenítés csak PC-n lex elérhetõ???
Xbox360-on nem lehet majd ezt a nézetet választani?

Szolnokboy1
azt nekem is kiírta. kapcsold ki a vírusírtódat, mert beriaszt a progira. én berakom a modot, duplán katt, run és semmi sem változik.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

SzakYy
Nekem se sikerül. TexMod-ba megcsinálom amit kell, majd Run és ezt írja ki: Shit Happened D'OH. Ezt tudja vki miért van?

Szolnokboy1
nem mûködik sehogy. <#confused>

grebber
Amikor bekerül a skin a helyére ahova rakod akkor duplán rá kell még kattintani és csak utánna a RUN-ra. Nekem is ez volt a gondom elsõre hogy nem jelöltem ki plusszba csak berakta és RUN és nekem is default skin maradt.Szal duplakatt rá és utána RUN.

Szolnokboy1
az miért lehet, hogy nekem nem változik meg? berakom texmodba az exét és a modot is, de nem történik semmi, a default skin van a játékban. <#szomoru1> help!

nem lesz, mert tulajdonképpen felesleges
mármint biztosan nagyon jól nézne ki az egész, ha éppen unatkozol, gondolsz egyet és lebontod az épületet vagy akármit, el lehetne vele lenni
csak éppen játékmenetbeli haszna nem nagyon lenne az egésznek, kivéve ha nem a fizikára építkezne az egész játék (ami szerintem nem lesz)

Szolnokboy1
zsír! :D fõleg a csíkos.

grebber
Erre írtam hogy mindenre kiterjedõ fizika soha nem lesz pont ezért amit leírtál!