Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Demó után másnap már tele voltunk új skinekkel... skinekkel, amiket valszeg késõbb konzolon is látni fogunk. 10 dollárért :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Látszik h a "lepedõje" szakadt, vhol a vége, vhol meg a közepén.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Am,ha már így szóba került rozsomák,akkor itt egy bíztató cikk:Marvel
Ebben azt írják,h a Marvel befejezte a silány filmadaptációs gammák készítését,azaz rozsomáknak köszönhetõen végre minõségi szuperhõsös játékokat kapunk. Tehát a Deadpool gamma is minden bizonnyal nagyon jó lex! ^^
Reméljük majd a DC is beáll a sorba :D
Am annyira rossz,h Joker PS3 exkluzivitást kapott,nem fair,annyira nyomulnék Jokerrel is,olyan beteg,imádom :D
Remélem elõbb-utóbb azért csak kidobnak egy DLC-t vagy hasonlót.
mentési rendszer pedig jó, nem értem mi a gond... szinte 1-2 percenként ment...
"miért van checkpointos mentések, miért ne tudjam a levegõbe is félúton elmenteni, mert ha meghalok ne kelljen 4-5 embert megint megölnöm".
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Itt egy új trailer.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Nem értem nektek miért nem jó.Nekem elsõre indult!
Shit Happened D'OH. - Azt akkor irja ha valami nincs jól beállítva. Szal probálkozzatok.
Én a szerkesztgetéssel görcsölök de nekem nem megy nem igen értem vagyis látom hogy lehetne szerkesztgetni de nem tudom hogyan tettek bele más színeket mintákat :(De nem baj majd a profibbak csinálnak jókat!
Tök feelinges lenne ha Batman ruhája köpenye szakadna a harcokban.És valahogy megoldanák hogy újat kelljen felvenni vagy "javítodna" De túl sokat akarok
<#eplus2>#eplus2>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amikor észrevettem, hogy van ilyen is, percegik próbálgattam ugrálni alatta, hogy hogyan tudom a legjobban felkavarni AS?:DASD?:ASD
Ez a kék-piros 3D-s megjelenítés csak PC-n lex elérhetõ???
Xbox360-on nem lehet majd ezt a nézetet választani?
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
mármint biztosan nagyon jól nézne ki az egész, ha éppen unatkozol, gondolsz egyet és lebontod az épületet vagy akármit, el lehetne vele lenni
csak éppen játékmenetbeli haszna nem nagyon lenne az egésznek, kivéve ha nem a fizikára építkezne az egész játék (ami szerintem nem lesz)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬