Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe...akkor most nyugodtan keresgélj elõ pár 70-80 körüli játékot is, próbáld ki, állítom meglepõdnél, vannak köztük ötletes, jópofa darab is, ami remek mulatság...

az igényesség és a mások véleményébe vakon bízás meg nem egymás szinonímái <#ravasz1>

bocs, OFF off

ez a boxfüggés nekem még nem tûnt fel, a többi konzolról is firkálnak általában, meg a fõ profil a pc maradt...

igen, a játékeladások így mûködnek, tudod, idõzónák, shipping, miegymás által van pár óra csúszás...és ha valamibõl európában vesznek 100k-t, a föld túlsó felén meg hat órával késõbb még 900k körül, akkor ilyenek megtörténnek...

a közösség átlagéletkora nem minõsíti elsõsorban az újságot, max a levrovot kihagyod, és olvasod a lényegi részt (mindig is leszartam mit firkálnak oda mások, nem a jópofizó levelek érdekelnek egy újságban)

néha ami nekünk egy szar játék, mások megõrülnek érte (plusz a fiatalabb korosztállyal is foglalkoznak)

persze nem áll szándékomba védeni egyetlen újságot sem - régen 576 meg PC-X pörgött nálam, aztán a PC-X-bõl lett a GS, akkor azt olvasgattam, most meg már nem olvasgatok iyleneket, levadászom netrõl ami érdekel, megnézek pár review-t, aztán ha tetszik akkor próba, és ha üt, vásárlok - szóval inkább a saját tapasztalatomra hagyatkozok ilyenekben mint egy vadidegen csávó véleményére akinek ki kellett tolnia lapzárta elõtt valami gammát, és mondjuk kitorzult tõle mert várja a nõje, enni akar, mozizni, és amúgy sem nagyon akart volna ma éppen ilyen játékkal nyomulni...

szóval lehet újságokat szembesíteni egymással, de tök felesleges...a végén úgyis a saját véleményetekre hagyatkoztok, nem?

HeadHunter86
Én igényes vagyok. Amire az újságok 90% alatt adnak, nagy ritkán játszom csak vele.

Mellesleg régen vettem pár Gs számot 2-3 max. De nem jött be.

grebber
Hát ez nézõpont kérdése.

1. Erre nem tudok mit mondani leszarom a konzolt.
2. Ezt nem is figyeltem.
Az meg hogy milyen game-ekre ki hány pontot azt megint leszarom mivel van olyan game amire valaki 20%-ot adott mégis simán el lehet vele lenni.
Közösség az nem érint nagyon nem igen írogatok csak 1-2szer hírekhez.

No de off vége ez nem sg-sek vs gs fórum <#taps>

Next PC upgrade: 2022

kuci06
+ baromira pontatlanok... rengeteg hír esetén fordult már elõ, hogy full mást írtak a honlapjukon, mint ami az eredeti hírben volt...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

zzeN
1. MS fizeti õket---> box a király, más hír nincs is.
2. Volt többször is amikor egy hírben azt írták h xy-ból elfogyott 100 k, másnap meg már 1 milliót írtak.
A szar játékokra is több pontot adnak mint a többi oldal. A közösség átlag életkora van vagy 15, kurva anyázni tudnak mást se😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Én nekem nincs gondom velük.Nem tudom miért szarozza õket mindenki.Én olvasok pár magyar online gameportalt (Harwired,Gamekapocs,Cybergen,Gamechannel,Gamestar,Gamepod) és fedik egymást szal ugyanazt nem igen olvasod.
De ha valaki leírja miért szar a gamestar akkor megszakértem!

arty
... eddig se kellett volna gs-el hülyítenetek magatokat ...

Forza.

Rage47
Én is pont így érzek 😄
Prince23
Hát ha a kiberkás Wolfi 92-õt kapott a GS-tõl, akkor ne hogy már a Batman min. 95-öt ne érjen, mert leköpöm szembe õket😛
és többet nem fogom olvasni GSO-t.
😛

HeadHunter86
Demó alapján nem lehet elrontani a PC-s verziót. Irányítást legalábbis nem.

grebber
Batman: Arkham Asylum - a külföldiek szerint királyság!

A Batman: Arkham Asylum konzolos példányai már a boltokban, illetve a tesztelõk kezében vannak. Nem csalódtunk.

A Batman: Arkham Asylum-on a kezdetektõl fogva láthattuk, hogy bukás semmiképp nem lehet. A tesztpéldányok, illetve a teljes verziók is kiszabadultak a világba, néhány brit és amerikai internetes és nyomtatott médium már tesztelte is. Az eredmények korántsem elszomorítóak.

Összesen tizenegy értékelés alapján a Metacritic-en található pontszám 92, ami azt jelenti, hogy átlag 92 százalékos értékelést kapott Batman legújabb kalandja. A szeptemberi GameStar-ban elhelyezkedõ mélyreható tesztünkben kiderül, mi mennyire tartjuk jó játéknak a Batman: Arkham Asylum-ot. A GameInformer szerint a Batman: Arkham Asylum "az év BioShock-ja". Könyörgünk, kedves Rocksteady, NE rontsátok el a PC verziót. Köszi.

info: Gamestar

kuci06
jaja, hogy képzelik, hogy azt Ati-t felemelik az NV szintjére ...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

HeadHunter86
Én sose bírtam. Anno, mikor még olvastam ezeket a Gamer lapokat, csak a PC guru. De már kinõttem belõle.

Klemice
ati és nvidia kártyák egy szinten? pff 😊

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Rage47
manapság elég gyér tényleg
azóta nem bírom öket, mióta 92 pontot kapott a wolfeinstein 😄
arty
Magyarországra nem nagyon vonatkozik ez az ajánlat, lévén a "sarki számtekbolt" nem vesz majd részt az akcioban ... 😊

Mért kell gémszar-t olvasni, ahol egy hir jó esetben is csak félig igaz?

Forza.

Rage47
Hogy lenne már spoiler? Nem is mutattak meg mindent a demoban a játék elejérõl, ráadásul 15 percben letudható az egész.
Szerintem nem kéne errõl már vitázni itt, hogy mi a spoiler meg mi nem. Mindenki tudja mi az (1-2 kivétellel ugye)...
Fehercsoki
Akkor a saját hülyeségeid is biztos nagyon tetszenek neked,mert azért teljesen más 1 demó és az h küldetésekrõl kérdeznek itt amik már nem a játék elején vannak.

Prince23
GT review 9/10

spoileres, de biztos van, aki megnézi.

Rage:
tudtommal játszottál a demóval, az akkor nem spoiler?

Olyan hülyeségeket tudtok mondani olykor, hogy ezen megmosolygok😊)

Rage47
Egyáltalán nem a konzol vs PC-rõl van szó. Csak annyi, hogy nekünk 1 hónapot kell várni, és nem szeretnénk, ha lelõnétek itt minden poént, mert pl. én magam akarok mindent felfedezni!
offkorzreg
el lett mondva már hogy szar a keresõ,másképp is rá lehet akadni.megmondtam

Prince23
Nekem nem adta ki a keresõ, csak a Beginst
de különben is, máshol is ezt látom, nemcsak ebeb a topikba. "Kicsit" le kéne nyugodni a PC vs. konzol bajoknak az sg-n

Shep
Az a baj ,hogy spoilereztek egy PC topickban akkor amikor nekünk még 1 hónapot várni kell. Ennyi az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A konzolos topiknál csak Batman begins van :S
ez a játék multiplatform (PC, PS3, XBOX360), nem értem mi ez a szelektálás, mintha zsidók meg cigányok lennének azok, akiknek van konzoljuk... olyan megkülönböztetõ jeleket dobtok hozzájuk...
Szánalmas!

Ebben igazad van, hogy nem kell elkapkodni a váltást. Bõven meg lehet várni, hogy mit hoz ki az Nvidia még akkor is ha sokat fog késni.

grebber
De nekem kell az hogy szakadjon aminek szakadni kell meg törjön a csempe meg a vakolat.Az más kérdés hogy Physx nélkül is lehetne de ha nem csinálták meg akkor maradt a Physx.
Pláne ha teljesítményben esetleg egy szinten lesznek az új ati meg nvidia VGA-k nyilvánvaló hogy azt veszem ami "többet" tud.
Bár ati nyilvánvalóan olcsóbb lesz.Majd meglátom mire váltok még nagyon a jõvõ zenéje ez a váltás.

PhysX miatt én nem választanék VGA-t. Se az AMD-t se az Intelt nem érdekli a dolog, így meg elég esélytelen a jövõje. A mostani játékoknál se éri meg azért a pár effektért. És ez a fõ baj, hogy csak effektekben mutatkozik meg a PhysX és nem képezi egy játék szerves részét.

grebber
Elvileg igen remélem nem csúsztatják tovább.Sajnos NV csak valamikor 2010 Q1ben válaszol😞 PhysX végett nvidia felé húz a szívem.
De legalább már most még ebben az évben kiderül mit tudnak majd az új dx11-es Atik teljesítményben és akkor nagy vonalakban le lehet szûrni mire lehet számítani nv fronton is.
Annak örülnék ha az 5870-es ati vagy mi lesz a neve ütni teljesítményben a GTX 295-öt.

Pedig most szeptemberbe jönnek az ATI DX11-es kártyái. Nem csodálom, hogy nem látod a határon, mert már itt van a spájzba. 😊

Bucser
milyen mindjárt jön az új széria? Szerintem a következõ generációs kártyák még DX10-esek lesznek és azután jön csak a Dx11.

Tehát még legalább 2 év. (határba sem látom a DX11-et sem.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

grebber
Ezt hogy képtelenek fórumozni úgy értettem hogy elég sok konzolos gamenek nincs topik meg ott alig vannak emberek akik beszélnek a gamerõl!
Meg pl ott van a kitudja hány meg milyen díjakat nyert Gow 2 kemény 126 kommentel.

offkorzreg
de van a konzolos részben is már,nézz körül jobban.gtfo

vixo
"Konzolosok képtelenek a fórumozni kb itt az SG-n."
Ezt azért kikérném magamnak,én normálisan használtam a spoiler-t!
És miért lenne baj,ha ide jövök és leírom a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban??? Nem ezért van a fórum?
Amúgyis,ha jobban körülnéztek ez az egyetlen Batman Arkham Asylum fórum az esgén a játékosok fórumán,a konzolosok fórumán meg nincs ilyen topik,a játékos címszó azt jelenti,h csak PC-sek?
Most nyisson más is egy hasonló topikot a konzolosok címszó alá?
Sztem fölösleges lenne,minek kellene 2egyformsa topik? Úgyis PC-re a konzolos verziókat fogják átportolni,mint a legtöbb játéknál.

romeozor
mint konzol tulaj és sg fórumozó, köszönöm az megszavazott bizalmat, grebber.

egyébként magunk részérõl én is jobb üzletnek tartanám ha DX11-képes kártyák mellé tennék a kupont (persze ettõl még lehet, hogy fogják). az most teljesen irreleváns, hogy nincs DX11 játék, és nem is lesz X hónapig. aki most akarna kártyát venni, annak érdemesebb lenne a jövõbe fektetni a pénzét, ami a DX11 és ugye ami már itt feszeng a küszöbön. kétlem hogy drágábban fogják adni az új kártyákat, mint most egy GTX285-öt. elég olcsó húzás, de mint tudjuk az Nvidia kerekeit sem a szeretet forgatja, hanem a végfelhasználó pénztárcája.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

grebber
Bazz remélem a DX11-es VGA mellé is adják majd mert ezekbõl már nem érdemes venni most hogy jön az új széria:

Batman: Arkham Asylum jár az Nvidia kártyák mellé

Aki eddig tanakodott milyen videókártyát vegyen, ne sokáig habozzon. Az Nvidia új akciója keretében egy Batman: Arkham Asylum jár minden vásárlónak.

A hamarosan induló akció keretében, minden olyan személy, aki GeForce GTX 260, GTX 275, vagy GTX 285 kártyát vásárol, egy kupont is kap ajándékba, melynek segítségével letöltheti a Batman: Arkham Asylum-ot.

Kedves ajánlat, és aki úgyis videókártya vásárlás elõtt áll talán érdemes elgondolkodnia. A Batlman: Arkham Asylum amúgy is támogatja a PhysX-et, ami ugye Nvidia speckó, és bár Carmack szerint hülyeség, ha már van, akkor miért ne használnánk? A Batman: Arkham Asylum szeptember 15-én érkezik, de arról egyelõre nincs infó, hogy az akciós Nvidia kártyák pontosan mikortól lesznek kaphatóak.

info: Gamestar

Rage47
hát ha lenne konzolom én sem írnék most ide, tolnám ezerrel a fable2-t meg batmant😄
grebber
Konzolosok képtelenek a fórumozni kb itt az SG-n.
Ott nem pörögnek úgy a dolgok mint a pc-s game-eknél.

HeadHunter86
Srácok ez a PC-s Arkham Sylum topikja, menjetek át konzolba.
Mi türelmesen várjuk a felturbózótt Batmanünket itt, és senki se kíváncsi a spoileres kommentjeitekre.

Rage47
most ide fogsz spoilerezni?
vixo
a bal analóg alatti nyilakkal kell váltogatni ^^

offkorzreg
látom nemérted.<#wow3>

Prince23
Egyébként hogy kell váltani ott másodlagost? 😄

mert most nálam a robbanó gél van...

JackSparrow88

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

vixo
Tááádáááá:

Joker DLC for xbox360

😛

offkorzreg
nem lex az,maximum lesz

vixo
Elsõ DLC ingyenes lex!!! Remélem Joker lex az!Kérlek legyen Joker!!!! XD

DLC info

DLC info 2

vixo
Használd a Batrangot a ventilátorok áramellátó dobozának kiütéséhez!

Prince23
Az intézményben 3 dokit kell kimenekíteni... 2 meg van, de a baloldali nem tudom kimenteni... bekell mászni egy szellõzõbe, és miután kimásztam rögtön eláradt a terem alsó szintje gázzal... detective módban nem tudok semmit se csinálni... a szellõzõket sem tudom beindítani...

vagy csak vak vagyok?