2888
Batman: Arkham Asylum
-
strebacom #1149 No mi van tesók....mig nem volt game napi 100hsz volt, most meg semmi..... ja bocsesz, mindenkitolja......
-
#1148 Jajj, olyan gonoszok vagytok! -
strebacom #1147 Áááá
-
#1146 marketing az egész -
#1145 Mivel már augusztusban kész volt... vagy jóval előtte. -
strebacom #1144 Az hogy lehet hogy már kijött, nem értem tizen-nyóc még messze van... -
#1143 CTRL+F5, sima F5 nem segít :D -
#1142 Akinek a bannerben nincs warez felirat, az nyomkodja az F5-t a böngészőben. -
#1141 nem, nem az :D -
balika16 #1140 Érdemes átnézni a warez topicba! -
#1139 Már megjelent, már 3x végigvittem, le is töröltem, mert kellett a hely a 2. résznek, amihez szintén van crack :D -
#1138 hú akkor érezd magad kiváltságosnak hogy te már a kezdetek óta ittvagy
seggfej
amúgy mikor jelenik meg? és van már hozzá crack? -
#1137 Hét elje, ugyan már már szombaton lesz aki írja, pedig igazából rohadtul nem érdekel senkit, hogy ki mit vitt végig, kivéve ha valami értékelést is párosít mellé, de az ilyen egy szavas kitoltam (ettől amúgy is idegbajt kapok) 2/10 hsz-től már ki vagyok. -
#1136 majd kell csinálni1FAQ-t és nem lesz probléma. -
#1135 egy oldallal? három-négy hozzászólással korábban ;) de a legtöbben azzal jönnek majd, hogy 'a d2d változatban hogyan tudok.....' :DDD
és ha sikerül megfixelniük mindent a leaked változatban, hét végére, de legkésőbb jövő hét elejére jönnek a "kitoltam, várom a kettőt" hozzászólások :DDD -
Hellsing47 #1134 ez mindenhol igy van -
#1133 Figyeljétek meg hogy meg fog ugrani itt az emberek száma, eddig 10-15-en írtunk ide,most leszünk 50.en, és 50x megkérdezik ugyanazt, amire már 1 oldallal előrébb volt válasz. -
#1132 ed=de -
#1131 ed=de -
#1130 én nem voltam aktív a topikban, ed természetesen én is vártam a játékot. reméljük ütős lesz. -
#1129 sztár...most már csak át kell irányítani a warez szekció oszlopos tagjait :DDD fel kéne bökni banner alá ;) -
#1128 kösz! -
#1127 szuper, berakom bannerba -
#1126 warez topik, katt!
megcsináltam nektek, remélem nem baj. -
#1125 biztos tele van súllyal a csizmája :D csak hogy nagyobbat rúghasson :DDD én sem hiszem hogy a kevlárpizsi ennyire nehéz lenne :D bár ha megnézed, a karvédője rendesen lemezelt, csavarozott őrület (ezért fogok én skint cserélni :DDD) -
#1124 nehéz a ruhája :D -
#1123 Ez is egy rohadtul túlzó effektparádé.Hány mázsát nyom batman barátunk, hogy ha a kecses érkezéskor csak úgy bontja a járólapot?? -
ricsa008 #1122 ha minden igaz már van Save game fix -
#1121 addig jó amíg nem Bane meg Croc fog futkározni az utcákon :DDDD -
#1120 Drágább is, meg veszélyesebb sokkal, hozzá vágnád vkihez...hát fájna:). -
#1119 huhh tényleg, most jönnek majd a hírek az álruhás mini batmanekről:D -
#1118 :DDD legalább a kis pöcsös ha hozzávágja valakihez le tudja tagadni, mert "mikor kaptam is már össze volt karcolva" :DDD -
#1117 cserébe kaptál rá karcot, mintha batman már csempét bontott volna vele :D -
#1116 akkor lenne alu basszus...nem ilyen fröccsöntött b*szás :DDD különben meg ha már gyűjtői, akkor tényleg erőltessék meg magukat egy kicsit :DDD -
#1115 drágább is lenne a metál, nem? -
#1114 nooo, most nézem a logódat...akartam chromefüleset az OCB helyett...na majd kitalálok valami mást :DDDD
jah, bár tuti gyűjtőit veszek, haverom öccse meg megkapja a batarangot :DDD -
#1113 Ja, kibaszod max. a polcra azt csókolom, igaz metál sokkal jobban nézne ki... -
#1112 teljesen frankó ez az írás
kiváncsi leszek tényleg mindkét gyártó mivel jön elő harácsonyra :D
-
#1111 Tényleg förccsöntött vacak a CEs batarang?:SKár érte pedig am nagyon tetszik a gyűjtői kiadás. -
#1110 jaja, ez, én félreírtam a nevét :D