Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

08/28 Europe Batman: Arkham Asylum (Collectors Edition)

ebben van valami igazság?
(GameFaqs)
romeozor
aztán te honnan szereztél olyantot

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

zzeN
PS3, CE
aláírásomban látható:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
Boxra vagy ps-re?

Szolnokboy1
köszi.

de, egy van, de azt nyertem még vagy 8 éve. :) nekem a játékok nem jelentenek sokat - ennél más lesz a helyzet -, így nem vásárolom meg õket. eredeti dvdm ellenben nagyon sok van.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

zzeN
Itten 9k, lehet h fog még változni. Egyetlen 1 gyári gamed sincs?!<#conf>
Ha minden igaz én már holnap a kezeim között foghatom<#nyes>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

én is nagyon várom:D

Szolnokboy1
sírok. 7 éve nem vártam ennyire játékot, sõt a 7 év alatt csak elvétve játszottam, de ez... ez egy csoda lesz, ha végre kijön! még 23 nap!

lehet már tudni, hogy mennyibe fog kerülni? eddig még nem adtam pénzt játékra, de most nagyon gondolkodom rajta.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Prince23
Egyébként a final boss valóban kiábrándító volt... ahogy benne vana negatívumokban a ZTGD tesztben

Rage47
10 pontos teszt van, csak 10 pontos játék nincs :]
Prince23
Még hogy nincs 10 pontos teszt??? Íme, és ez, hab a tortán, mivel szerkesztõi ítélet.

ZTGD 10/10

Prince23
Egyébként a játékidõ: négy napos. De aki hozzáül rendesen, az két nap alatt kitolhatja. Na meg ott vannak a mellékküldetések... koránt sincs még vége... csak a sztorinak lett vége. még 35% vár rám. ami mind mellékküldi (gyûjtögetés, szkennelés)

Totti5
de mivel magyarokról van szó, 99% hogy warezmatyik, hihetetlen hogy egy játék nekik egy nap... és 2. rész után áhítoznak amikor ezt is szó nélkül letöltötték, na mindegy...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Vagy warezmatyi vagy ma reggel megvette és egy szuszra végig is játszotta, amúgy holnap reggel már itthon is kapható lesz, nem pécére.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Ezt a kitoltam dumát honnan szedik, nem értem. Hova tolta ki? Az udvarra, meg mit tolt ki a DVD lemezt? ÁÁÁ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HeadHunter86
Azért is lett az átlag 92% körül.

wedge31
Biztos ,hogy nem rossz de az is biztos hogy messze van a 10/10-töl mert objektive olyan nem létezik szubjektiv meg mindenkinek rengeteg kedvence van amire 10/10 adna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

HeadHunter86
Ez biztos, minden oldal, fórum Batman sikerérõl zeng.

grebber
Ez nem kitalálosdi ennyi embernek tetszik akkor már szar nem lehet ergo hihetetlen sikeres lesz a game minden értékelések mind eladás szempontjából.

Next PC upgrade: 2022

zzeN
Bárki kitalálhat ilyet h ÉV JÁTÉKA, 10/10.<#email>

grebber
Na a sok hogy inditsam el milyen firmware kell baromságok mellett akad olyan is aki a gamerõl is irt és szinte csak jóket irnak a konzolosok:

"kitoltam.Évjátéka.Ez nem vitás.Mindentekintetben szinte hibátlan."

"Én is kitoltam, Év játéka eddig... Wolverine mellett végre lehet bízni a képregény adaptált játékokban! Megerõsödött a hitem bennük most már! Egy új korszak kezdõdött!!!! 10/10 jóindulattal persze, mert mint tudjuk, tökéletes játék nem létezik."

"irdatlan nagy game"

"Év Játéka 2009. vita nincs.
én várom a 2-õt. (tuti kell hogy legyen, az újságok is agyonértékelték és még jókor jelent meg a játék, nincs nagyon konkurencia) "

"Hát nem tudom emberek,de ez valam irdatlan nagy játék.Nálam évjátéka pedig eddig a resident evil 5 volt.Minden értékelése 90%+,valami zseniális.Ezt hívják asszem VIDEÓJÁTÉKNAK.
Amúgy eddig 8órát toltam és 25%. Nem lesz egy rövid darab."

Prince23
arty
elképzeltem, hogy az eddigi VGAidat is kintrõl vetted .... biiiiiztosan :) (gariztatás powa)

Forza.

Fehercsoki
Kinnt úgyis annyival olcsóbb,hogy megéri a postaköltséggel együtt is.(persze nem mindenhol olcsóbb)

érint ez minket is, csak nem itthon kell megvenni, hanem megrendeled kintrõl :D

Shep
Nem adhatsz rá 100%-ot azt már adtak egyszer az 576-ban :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fehercsoki
Ez a viszonylag nagy sziget mennyire nagy?Mihez tudnád hasonlítani a méreteit?

arty
pontatlanok, félreforditanak, féligazságokat emelnek csak át az eredeti cikkekbõl

lásd #683, teljesen irreleváns infoként közölték, hiszen a magyar játékosokat NEM érinti, õk mégis tényként közölték ...

Forza.

wedge31
Irtál már olyan véleményt ami nem egyezett a tesztekel ? nem kötekedés kép de én nem nagyon emlékszem olyanra...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
köszi<#eljen>
na ez korrekt volt
Prince23
Nah látom már az ipon is írt tesztet, én is elmondom a szokásos, rövid véleményemet, ahol spoiler van, azt ne olvassátok. A játék eszméletlen, istenem erre ezt szokták mondani, hogy ha nagyon jó, és mellesleg nagyon ütõs is. Ez businessileg biztos remekelni fog. A sztori eléggé jó, a játékélmény és a hangulat maximumon, fokozni már nem lehetne, max. csillaggal. A befejezés mondjuk jobb mint a Wolfensteinél: egy arénában zajlott le Arkhamban, Titan-Joker ellen, mondjuk nagyon egyszerû volt. ja és a creditset majd nézzétek végig!!!! mert közel sincs vége:
Madárijesztõ megúszta, szó szerint.

Grafika: 10/10
Hangok, szinkron: 10/10
Hangulat: 10/10
Játékélmény: 10/10
Küldetések. 10/10
A lapátra még rátesz egy viszonylag nagy bejárható sziget, meglehetõsen szabad játékmenettel.

saxicola
Elképesztõ. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz a játék.

www.gportal.hu/bioshock

zzeN

Rage47
hehe, ez jó :)
jöjjön már!!:D
grebber
Ipon teszt 97%!!!!!!!!

Kontra: Hibát keresve sem talál az ember!<#eplus2>

HeadHunter86
Jaja, én is azt mondom. Mondjuk más a 2 játék, de ennek az AP-nak még a mozgása is darabos.

Prince23
Pediga játékélény jónak tûnik, így a Mass effect után

DarkSector
inkább az új spliner cell conviction

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HeadHunter86
Kezd nagyon OFF topic lenni a dolog. Annyira nem is néz ki jónak az Alpha Protocol.

Prince23
De lehet Alpha protocol nem magyar verzió lesz, arra nekem is fáj a fogam.

Shep
Hát a MW2-n én is gondolkodtam, de mikor megláttam ,hogy 13 vagy hány ezer, na mondom ok, akkor Alpha Protocol.

HeadHunter86
Idén tényleg nem sok jó játék volt. Régieket játszom újra. Most pl. Bioshock, na meg az örök kedvenc Team Fortress 2, Mirror's Edge 5x-re :D
Bionic Commando-val játszottam, meg a Prototy-pal, mind2 kalap kaki.

Mini Ninjas, AC2 (Elsõ rész nem tetszett, monoton), Batman AA, Bioshock 2, Splinter Cell Conviction, Mass Effect 2. Ezeket nagyon várom. Szerintem mind 90%+-ban lesznek a külföldi oldalak átlaga alapján.

árcsökkenésre szerintem várhatsz legalább 9-10 hónapot, jövõ nyár elejéig

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Egyébként nálam most a Modern Warfare 2 a tuti vétel, bármennyiért meg fogom venni (max 13k), amikor megjelenik a boltok polcain PC-re.
már elõre félek, hogy úgy fogok járni mint az Empire Total warral. azt is február-március óta vadásztam, azt mire meglett nálunk, lett belõle május idusa

Prince23
Ha kellõen támogatják DLC áradattal, és lemegy az ára 6900-re akkor igen. Nagy wolvi és betmen rajongó vagyok egyébként is.

Shep
És a te polcodra fel fog sétálni ez a Batman gyerek? :)

Prince23
Én nem a gso, vagy pgo ítéletét nézem, amikor játszom, hanem a hivatalos kiadott videó - és képanyagokat. és az már eldönti, hogy próba lesz e vagy se. Meg tk. cikkeket is olvasok, hogy mirõl is szól maga a gém.
Már mondom elõre... Batman ütni fog 2009-ben a játékos társadalomban! Ez tuti. Elsõ helyen fog nyítni eladásokban, min. 2.
Ha wolverine több hétig dobogós lett (egész májsuban), akkor batmantõl ez garantált lesz. Ezt itt aláírom hivatalosan, vegyétek úgy hogy lekezeltem mindenkivel : Accept.... <#eljen>

DarkSector
érdekes van amikor más álltal lehordott játékkal kibaszottul elvagyok...
ne vedd mindig készpénznek amiket írnak...

jah és vannak 90% vagy a felettiek, amikhez hozzá sem nyúlok, mert nem jön be...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ne hazudozz !!!!!<#banplz> Akkor idén nem játszottál szinte semmivel??
Nem sok game van idén 90% fölött (pc-ról beszélek)