Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ebben van valami igazság?
(GameFaqs)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
aláírásomban látható:)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
de, egy van, de azt nyertem még vagy 8 éve. :) nekem a játékok nem jelentenek sokat - ennél más lesz a helyzet -, így nem vásárolom meg õket. eredeti dvdm ellenben nagyon sok van.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Ha minden igaz én már holnap a kezeim között foghatom<#nyes>#nyes>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
lehet már tudni, hogy mennyibe fog kerülni? eddig még nem adtam pénzt játékra, de most nagyon gondolkodom rajta.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
"kitoltam.Évjátéka.Ez nem vitás.Mindentekintetben szinte hibátlan."
"Én is kitoltam, Év játéka eddig... Wolverine mellett végre lehet bízni a képregény adaptált játékokban! Megerõsödött a hitem bennük most már! Egy új korszak kezdõdött!!!! 10/10 jóindulattal persze, mert mint tudjuk, tökéletes játék nem létezik."
"irdatlan nagy game"
"Év Játéka 2009. vita nincs.
én várom a 2-õt. (tuti kell hogy legyen, az újságok is agyonértékelték és még jókor jelent meg a játék, nincs nagyon konkurencia) "
"Hát nem tudom emberek,de ez valam irdatlan nagy játék.Nálam évjátéka pedig eddig a resident evil 5 volt.Minden értékelése 90%+,valami zseniális.Ezt hívják asszem VIDEÓJÁTÉKNAK.
Amúgy eddig 8órát toltam és 25%. Nem lesz egy rövid darab."
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
lásd #683, teljesen irreleváns infoként közölték, hiszen a magyar játékosokat NEM érinti, õk mégis tényként közölték ...
Forza.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Grafika: 10/10
Hangok, szinkron: 10/10
Hangulat: 10/10
Játékélmény: 10/10
Küldetések. 10/10
A lapátra még rátesz egy viszonylag nagy bejárható sziget, meglehetõsen szabad játékmenettel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bionic Commando-val játszottam, meg a Prototy-pal, mind2 kalap kaki.
Mini Ninjas, AC2 (Elsõ rész nem tetszett, monoton), Batman AA, Bioshock 2, Splinter Cell Conviction, Mass Effect 2. Ezeket nagyon várom. Szerintem mind 90%+-ban lesznek a külföldi oldalak átlaga alapján.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
már elõre félek, hogy úgy fogok járni mint az Empire Total warral. azt is február-március óta vadásztam, azt mire meglett nálunk, lett belõle május idusa
Már mondom elõre... Batman ütni fog 2009-ben a játékos társadalomban! Ez tuti. Elsõ helyen fog nyítni eladásokban, min. 2.
Ha wolverine több hétig dobogós lett (egész májsuban), akkor batmantõl ez garantált lesz. Ezt itt aláírom hivatalosan, vegyétek úgy hogy lekezeltem mindenkivel : Accept.... <#eljen>#eljen>
ne vedd mindig készpénznek amiket írnak...
jah és vannak 90% vagy a felettiek, amikhez hozzá sem nyúlok, mert nem jön be...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem sok game van idén 90% fölött (pc-ról beszélek)