Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nyugodt lehetsz, hogy igen :))
-----> Gotham cityben:)

grebber
Bele se merek gondolni hogy egy esetleges folytatása rendes nagy városban játszódna.Nem kis feelingje lenne esténként a sötétbe a sikátorokba zúzni a gonosz banditákat akik épp akkor rabolni ki védtelen asszonykákat!

Next PC upgrade: 2022

Rage47
nem hinném, hogy beférne a börtön folyosóira:D
betmobilal lehet majd menni benne?<#email><#hamm>

Rage47
Nekem felejthetetlen volt az MW1 single része.:) Gondolom másnak is, ezért várják csomóan.
kirol
Miért is?

Kandurex
Nem a feltöréssel van baj, hanem a BR -el.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Amúgy hogyhogy nem tudták feltörni PS3-at ennyi év alatt. Létezik feltörhetetlen védelem? Elég szomorú! :D

MW2 miért lenne olyan nagy szám? Mikor lesz az egyáltalán?

grebber
Elolvastad hogy mit irt mert elég egyértelmûen leírja hogy nagyvonalakban olyan szinte leszarja az új Cod-ot hogy azt szavakkal nehéz lenne leírni.
<#taps>
Én sem értem mire föl ez a nagy hype ami a cod-ok körül van.

DarkSector
mirõl is beszélünk?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
"de a legnagyobb cucc totál a MW2-lesz"

igen, vszeg a COD'09 lesz a világmegváltó játék, mert nem unalmas még a végtelenül termelõdõ ellen, a triggerelt akcio, a szánalomhegy játékmenet és a korlátolt multi - immár ki tudja hanyadszorra.

Forza.

DarkSector
jah aszittem még nem adták ki...bocsesz!!!

amúgy télleg megéri a pénzét
és grat hogy megszerezted már...bárcsak nekemis lenne rá lóvém...:S
irigykedem picit...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Pedig ha lesz 2. rész, biza hogy gothamben fog játszódni, ami feltehetõleg 3x akkora kell legyen mint az egész Arkham minimum:)

CalebJoe
PS3-ra még nincs warez amúgy meg ez a game megéri a pénzét.
Nem is tudom nálam a MW2 is csak egy FPS nem emelkedik olyan szinten ki mint ez, bár tudom a multija a lényeg nem a single.
Rage47
szerintem ha sandbox lenne, tönkre tennék a játékot. vagy nagy gépigénye lenne, vagy repetitív, vagy akármi. persze ki tudja, lehet ez a feljesztõcsapat ezt is jól meg tudná oldani :)
Rage47
PS3-ra nincs warez.<#nezze>
DarkSector
jo neked hogy végigvihetted.
bár gondolom warezba küldted..

amúgy az év játéka max a képregény kategóriában lehet...mint a pókember, meg hasonlók.

de a legnagyobb cucc totál a MW2-lesz
és ez akkor is csak max 2.lehetne, ha nem lenne a többi játék.

CalebJoe
Na nemrég vittem én is végig PS3-on és azt kell hogy mondjam mint régi nagy Batman fan hogy eddig ez az év játéka, legalább így képzeltem el annó Batman-t játékba és most meg is valósult.
Remélem ha lesz 2.rész az már kint fog játszódni Gotham utcáin nagyon durva lenne.
DarkSector
nem sikerült a kép mi???:D

TDC Geronimo
<#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
LOL
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Prince23
tudtam,hogy valamit elfelejtek :D

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

HeadHunter86
PhsyX-et kapcsold ki. Szerintem segíteni fog ^^

kiprobaltam a demot,valahogy nekem nem jol müködik... nem hiszem,hogy ezzel a géppel windows 7en,annyira akadoznia kéne 1900 as felbontáson,amennyire akadozik..max 10 fps van meg... Nálam van a hiba,vagy gyenge a gép hozzá ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Konzol HQ-s teszt, a várva várt 10 pont.
Rage47
Az direkt karcos, mivel használta Batman...
<#wilting>
Rage47
Akkor ez volt a furcsa! A nõvérkés kosztüm zavart meg, nem tudtam pontosan ki ez a csaj.:) De most már beugrott.
fázik

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Egy kicsit erõltetett volt valóban. Meg mondjuk Poison Ivy féle bossfight-hoz képes nem volt erõs. Nem voltam csalódott sem miatta.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Erre hát! Kár, hogy lecserélték a nõvérkés kosztümre.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Prince23
XD Nem vettem észre de komyolyan:))
vak vagyok sry:)

grebber
VótMÁÁ #877<#banplz>

Prince23
GK teszt 9.6

Na úgy látom nem 9.5 lett... ez megér egy 10* is:D

Prince23
Egyébként a final boss neked tetszett? nekem elég gyenge felhozatalnak tûnt, és kiábrándítónak :(

Shep
Erre gondolsz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Végig. Még most is úgy gondolom, hogy rohadt jó játék.<#nyes>
(sõt megvan Rébusz összes talány+ a szellem kilétét is felfedtem)

Prince23
Végigvitted már?

Mondjuk egy dolog nem tetszett: Harley Quinn új szerelése. Kár hogy lecserélték, nekem az eredeti jobban tetszett.

Tényleg jó. Hogy ennyire-e, na az már egyéni kérdés. Nálam a Mass Effect jelenleg a listavezetõ, ergo nálam annál nem jobb. Viszont bátran merem ajánlani. Mielõtt leültem játszani mindenhol olvastam hogy ilyen király, meg hûha. Aztán elkezdtem nyomni és arra gondoltam; "Jó, jó, meg élvezetes, de mi volt a felhajtás körülötte?". Aztán a játék felénél már így vélekedtem;"Hû, na ez tényleg jó játék."

arty
fú, tényleg, dejó! ha gs, az mindjárt más! õk VALAKIK!

<#ijedt>

Forza.

az lehet de nem a GS cikket vagy igen? (mert ezt ma rakták ki)
grebber

Shep
Nem, túl van dimenzionálva a jó reklámnak köszönhetõen. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darukezelõ
És mi lesz most? Remélem azért elfogunk tudni aludni ezzel a tudattal, hogy már 3x volt a topikban. <#wow3>

koschwarz
tényleg ENNYIRE jó ez a játék? <#conf>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

grebber
Elõtted eddig csak 2szer tették be!

Én a collectors változatot vettem meg (Xbox360). Amennyire jó a játék annyira vacak a collektors változat (márpedig a játék tényleg nagyon, nagyon jó). Szóval, ha valaki azt akar venni, javaslom nézzen körül a neten, hogy tudja mire számíthat. Itt lentebb volt belinkelve egy videó a CE kinyitásáról. Nos az sem tud felkészíteni arra, ami a valóságban fogad, arról nem is szólva, hogy az európai kiadásnak még sikerült azt is alulmúlnia.
A batrang az egy fröccsöntött gagyi. Ez láthatjuk a videóban is, de valóságban még megrázóbb. Ráadásul fogalmam sincs miért, de teljesen összekarcolták. Az amcsival ellentétben a doktors’ diary nem bõrkötésben van, hanem sima papírban, és tulajdon képen minden (sõt jóval több) információ benn van a játékban. Van egy manual (alig pár oldal) inkább csak tájékoztató, mint igazi leírás. Egy kód egy „extra” exclusive Crime Alley Challenge Map: na azt hittem ez végre kárpótol. Hát nem; egy nem túl hosszú sikátor benne egy szokásos 4 roundos bunyós menet. Legalább egy nagyobb pályarész lett volna lopakodásos challenge-el.
A bonus dvd szintén nem egy egetrengetõ. Elég szegényes felhozatal, némi info a játékészitésrõl, meg pár trailer.
Az egész CE még kivitelre sem túl szép.

Aki a sima játékot veszi meg nem veszít szinte semmit!! Azt viszont érdemes megvenni, mert nagyon jó a játék.

Rage47
úristen:D