2888
Batman: Arkham Asylum
-
#1310 Mr. Freeze volt Schwarzenegger a filmben(vagy fordítva? )? Marha jól játszott -
#1309 Mr. Freeze említette egy szóval is valaki hogy benne lesz.
Nem kell beszólni. Ez nem beszólás hanem vélemény nyilvánítás.
Beszólni nem így szoktak az emberek. -
#1308 hű de vicces volt ez a sakkozás.
Hát nem tudom, Két arccal nem találkoztam a játékban sajnos, pedig a kedvenc főgonoszom. Mr. Freeze sincsen benne. ClayHeadde lsem kell megkűzdeni... soroljam.
Nem kell beszólni, jó helyre kell írni, ennyi... -
#1307 Hát ha ezzel "55%-nál vagyok mikor poison Ivy -t meg kéne ölnöm" bármilyen poént is lelött akkor nagy baj van.Már elég rég lehet tudni kik a "fő ellenségek".
Vagy mit hittél sakkozni kell majd ellene?
Szerintem akik toljuk a warezt azért elég rendesen tarjuk a szánkat.
Bár most visszagondolva nincs is benne olan nagy kunszt amit gyorsan világga kéne kürtölni hogy itt meg itt ez meg az azta de király ,eddig még nem volt! -
#1306 először is, van warez topik, nem értem mirét oylan nehéz oda írni.
másodszor meg vége a játéknak számodra, mert:
1, a warez miatt nem lehet itt tovább menni, valszeg a crack a rossz.
2, honnan tudom? mert én is itt akadtam el, és tök ugyanez van nekem is, szóval várok.
3, legalább ne lőnéd le a poént azoknak akik még nem játszanak vele... -
tobee #1305 Sziasztok!
55%-nál vagyok mikor poison Ivy -t meg kéne ölnöm, de mikor kinyitom az ajtót ahol ő van egyszercsak bele esek a nagy semmibe. Valaki tudna nekem segiteni? -
strebacom #1304 -
#1303 Amikor durvábban megakad, akkor tölt. -
strebacom #1302 Légyszi valaki!!!
-
#1301 reménytelen az összes warezhuszár. hihetetlen. -
#1300 Az ütést nyomd. Beleüt párat majd felpattan a hátára... ennyi. Ha nagyon nem megy akkor lehet trigger-be ütköztél. -
tobee #1299 Sziasztok!
Elakadtam! Mikor a növény csajt kellene elpusztitanom és bemennék a növénykertbe egyszercsak leesek egy feneketlen sötét lyukba és nem lehet semmit se csinálni!
Se "f" -t nyomni semmit! Mit csináljak? -
Krokodilfog #1298 http://www.mypicx.com/09062009/kep/
itt van róla egy kép is hátha így... -
Krokodilfog #1297 Sziaaztok!
Egy ilyen problémával találkoztam:Van aza pálya amikor az álomszörnyel wagy miaz :D küzdesz meg másodszor és miután tuljutottam a csontvázharcosain fel kéne másznom egy falra de nem tudok egy nagy X-et ír ki mintha nemlehetne felugrani pedig kerestem róla videókat és ott kell felmászni nem? :S pls valaki segítség thx
-
TDantes #1296 Na igen. Csak épp ez gond, hogy nem értem hogy mászik fel rá...egyszer sikerült, csak nem tudtam befejezni, és most a világért se sikerül. Nem értem. Izmos bigyó neki fut a falnak, fejét fogja, de nem tudok rajta felmászni...nyomom az ugrást, hogy ugorjon rá, vagy valami, de csak átcsúszkál a másik lába között...meg ide oda vetődik ,de nem mászik fel.
És nem tudok rá jönni, hogy sikerült elsőre. -
strebacom #1295 Kérdeznék valamit, a játékban ezek a megtorpanások, megmegakadások, miért vannak, mintha töltene, föleg az ajtók elött vettem észre, ez másnál is igy van, vagy csak nálam???
Köszi!!!
-
#1294 lemászik = felmászik... -
#1293 aztán ha a fejét fogva beleszaladt a falba menj oda és verd... lemászik Batuman a hátára is kihúzza a csövet. Asszem 3x kell megcsinálni, de közben másik 50 gengszter is próbál majd kivasalni... -
#1292 Amikor fut feléd dobd meg a Q val és ugorj el az útjából. -
leviking #1291 hali. vki tudja mit kell csinálni mikor egy izmos mutánssal verekszek és mindig feltölti magát a hátán lévő szarokból... egyszerűen nem tom kinyírnni -
#1290 Nem kell bele, csak a banner aljára. Szerintem az már feltünő. -
#1289 én csak a bannerba tudok belenyúlni. modinak kell szólni, hogy rakja a szövegdobozba -
#1288 Csak egy ötlet: A Warez Topik feliratot és linket a szövegdobozhoz közelebb kellene tenni mert ha csak leszkrollozod az oldalt akkor könnyen el lehet felette siklani. De ha a szövegdoboz közvetlen közelében van akkor csak feltűnik. -
#1287 csak próbáltam segít-e.
de #1282 alapján akármit kiiírhatunk...... -
#1286 persze...átmennek a wareztopikba, bekurblizzák azt a fost, aztán jönnek vissza képekkel meg véleményekkel meg egy adag spoilerrel... -
#1285 Egyetértek, nagyon frusztráló és megerőltető. A játék, hogy ki veszi meg és ki nem, az teljesen magánjellegű ok. Úgy is mindenki ebbe a topikba fog írni, s leírja a véleményét:)) Akkor is ha wrz. -
#1284 ez a rohadt nagy 'Ha nem vetted...' feliat roppantul gusztustalanra sikerült :DDDD biztosan kell az oda? -
hitch #1283 nincs!!!!!!!!!!! -
harmadas #1282 warezos verzióba van physx? -
#1281 thx -
ricsa008 #1280 ja az
teljesen -
#1279 nyugi van... -
#1277 egyébként most már én is azt mondom, hogy inkább várjuk meg az eredetit. Addig elfoglalom magam mással -
#1276 Következő warez huszár megpihen. -
#1275 hát válaszoltak...
egyébként meg oda van írva, a data2 és a data3 a hibás -
ricsa008 #1274 és hogy tudnám kideríteni Hoyt melyik elem a hibás? mer sem crc nincs se semmi amivel ellenőrizni tudnám az egész meg megint 2 nap lenne -
#1273 rosszul jött le -
ricsa008 #1272 jah még annyi hogy híres piros betűs topicba b.nak váaszolni -
ricsa008 #1271
ez mi lehet ?
-
sylars #1270 segítsetek DefaultGravityZ mennyire kell beállítani ?