Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
MW2 miért lenne olyan nagy szám? Mikor lesz az egyáltalán?
<#taps>#taps>
Én sem értem mire föl ez a nagy hype ami a cod-ok körül van.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igen, vszeg a COD'09 lesz a világmegváltó játék, mert nem unalmas még a végtelenül termelõdõ ellen, a triggerelt akcio, a szánalomhegy játékmenet és a korlátolt multi - immár ki tudja hanyadszorra.
Forza.
amúgy télleg megéri a pénzét
és grat hogy megszerezted már...bárcsak nekemis lenne rá lóvém...:S
irigykedem picit...:D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem is tudom nálam a MW2 is csak egy FPS nem emelkedik olyan szinten ki mint ez, bár tudom a multija a lényeg nem a single.
bár gondolom warezba küldted..
amúgy az év játéka max a képregény kategóriában lehet...mint a pókember, meg hasonlók.
de a legnagyobb cucc totál a MW2-lesz
és ez akkor is csak max 2.lehetne, ha nem lenne a többi játék.
Remélem ha lesz 2.rész az már kint fog játszódni Gotham utcáin nagyon durva lenne.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(sõt megvan Rébusz összes talány+ a szellem kilétét is felfedtem)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A batrang az egy fröccsöntött gagyi. Ez láthatjuk a videóban is, de valóságban még megrázóbb. Ráadásul fogalmam sincs miért, de teljesen összekarcolták. Az amcsival ellentétben a doktors’ diary nem bõrkötésben van, hanem sima papírban, és tulajdon képen minden (sõt jóval több) információ benn van a játékban. Van egy manual (alig pár oldal) inkább csak tájékoztató, mint igazi leírás. Egy kód egy „extra” exclusive Crime Alley Challenge Map: na azt hittem ez végre kárpótol. Hát nem; egy nem túl hosszú sikátor benne egy szokásos 4 roundos bunyós menet. Legalább egy nagyobb pályarész lett volna lopakodásos challenge-el.
A bonus dvd szintén nem egy egetrengetõ. Elég szegényes felhozatal, némi info a játékészitésrõl, meg pár trailer.
Az egész CE még kivitelre sem túl szép.
Aki a sima játékot veszi meg nem veszít szinte semmit!! Azt viszont érdemes megvenni, mert nagyon jó a játék.