Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
a cod régóta lenyûgözõ utánozhatatlan erõssége az irányítás!!!
nincs még egy ien fps.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

eightmiles
Én sem vagyok fanboy, MW az egyetlen COD, amivel játszottam (csak a multi része), és könnyû szivvel nevezhetem magam "mindennel játszó átlag játékos"-nak, mégha csak a RTS is az a stilus, ami egyáltalán nem tud lekötni (sõt, egyenesen taszit). Viszont elõzetes videók alapján a MW2 nagyon jónak tûnik, és engem egyáltalán nem érdekel, ha ez csak egy újabb "rókabõr" mindaddig, amig meg vagyok elégedve azzal, amit kapok.

DarkSector
jó guerilla ugyanez a szitu.
nekem bejön másnak nem...ennyi ettõl még nem lesz az év játéka.

és a cod mw2-rõl szerintem butaság úgy tényként beszélni, hogy mien lesz, hiszen már most full több van benne a videók szerint mint edig bármeik részben.
ez nem a grafról szól. MW-t is médiumba tolom csakhogy töb fps legyen multiba.
amúgy gondoljátok végig a cod részeit...hol találtok olyat, hogy 2 rész között csak és kizárólag a graf az eltérés?
sehol!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
vonjuk le a fanboy-okat...
akkor batmanbõl is, és akkor nem marad senki...

offkorzreg
RE5,meg Batmam AA érdekel engem

arty
nekem a Guerilla lesz az év játéka, ha ez igy megy tovább 😄 (komolyan, ugy néz ki, fizikabuzi vagyok)

Forza.

zzeN
Engem a legjobban az idegesít, h a jó pár fegyver hangja ugyanaz mint pl. a 2-ben volt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
persze

de vonjuk le a fanbojokat, maradjon a "mindennel játszó átlag játékos": a cod ugyan azt nyujtja évrõl évre, néha 2. vh, néha modern harctér. 10 éve ugyan az a recept, a graf változik max 😊

és itt a Batman (aminek a demoja nekem annyira nem jött be, mivel a harcrendszer nagyon egygombosnak tûnt), uj franchise és az eladások és a kritikák alapján egy nagyon jo játék

melyik érdemel nagyobb elismerést? tényleg csak a kopi+paszte játékoknak van létjogosultsága? :/

Forza.

zzeN
A Guerilla az egy fos tenger, hülye fizika+ szar az egész ahogy van:-).
RE5 az király, meg a Bats is, MW2-õt is várjuk!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
én belenézek nfs-be, mert kiváncsi vagyok a nagy élethû irányításra..
és batman meg guerilla közül egyik-et majd lenyomom.
guerilla szép és cool a rombolás + multi.

batman is szép, cool az akció, és HORROR jellege van szörnyekkel meg miegymás...mivel horrormániás vagyok.
nálam fûrész alap filmek...meg most ez a végsõ állomás 4 ami lázba tud hozni a filmek terén...csak valszeg jobb minõségbe nézném inkább és szinkronnal.

offkorzreg
ebbõl kb 2 ha érdekel:d

DarkSector
jah nincsmit.😄
ezzel van tele a net lassan...nem volt nehéz megkeresni...😄

DarkSector
háát nem állítom hogy most jön.
ezt csak google-bõl szedtem hirtelen...lehet ez még nem frissített, viszont pc lista volt, ugyhogy nem konzollal kevertem össze.
majd meglátjuk.

vagyis én nem, mert full utálom autóst.
ennek is demójába letem csak bele...

werkfilm
kösz az infót

DarkSector
nemtudom ezt mien okból kérdezed, de sok idõm van mivel nem szoktam sokat játszani, csak a hireket böngészem, meg lenyügöz a játékoknak a technikai oldala, amúgy sokat dolgozom, úgyhogy idõm se lenne, úgy mint régen ....

az elmúlt fél évben pl a resident 5-öt meg a gears of war 2-õt valamint mostanában a bionic commando-t vittem végig.

meg a wolfikában tartok a felénél, ahhoz képest hogy kb egy hete kezdtem.
régen ezt egy hét alatt szerintem megoldottam volna...suli után...

amúgy zenebuzi vagyok inkább, meg az igényessebb filmek illetve sorozatok kedvelõje...
most néztem meg nemrég a rejtélyes igazságok részeit. huh bárcsak lenne még...:S

zzeN
A Dirt 2 úgy tudom h csak decemberben jön.

DarkSector
pont ez a lényeg. Ez mindenben több lesz.

és a legdurvább, ami engem hajt az hogy MW-ben ugye van asszem 23 gyilkos szerszám.
ebbõl full buta a 70%
én ak-t g36c tudnám kiemelni, a többit szinte nem is használom...meg undorítóan néznek ki.

MW2??? lesz vagy 40 fegyver...full brutál mindegyik, és ugye a duplakezes AIMBO perk is....már a felvételen lévõ stukker belopta magát a kicsi szívembe...

Amúgy íme egy full weapon list a második részhez:
PONTOSSABBAN 34 fegyver!!!!

CoD Modern Warfare 2 weapon list (34 weapon)

koschwarz
mindig meg akartam kérdezni: neked van életed egyáltalán (úgy értem a játékokon kívül)? <#hehe><#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
jaj télleg de hüle vagyok..sorry.elfelejtettem a platformot..jah akkor ez nem jo alternatíva neked...😛
háát akkor várni kell...

szeptemberben jönnek nagy címek pc-re is.

09/08 Dirt 2
09/15 Red Faction Guerilla
Resident Evil 5
NFS - Shift
09/18 Batman AA

Bence94
nem tudom ez már nem cod! cod 4 singlit végig vittem 1.-re jó volt NEM az évjátéka de jó... 2.szorra hihetetlen unalmas teli scriptelt fps volt amit láttam magam elõtt.multit sokat játszottam de most már meguntam azt is.hogy miért ? ezért:kicsi kevés pálya,gyenge fegyver hangok,semmi map pack (1 volt abból jó ha 2 játszható) remélem legalább multiban javítanak majd

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

offkorzreg
nincs még boxom sajnos:c

DarkSector
most kicsit elvagyok ezzel a wolfival, meg a mw-el néha ha fent vannak háverok, de annyira rágyúrtam már erre a cod mw2-re, hogy szinte 1 fps-hez sincs kedvem...
Ezért nyomulok SC-vel meg hasolnó nyalánkságokkal...😄

SC

offkorzreg
szép szép,de unalmas mind:c
nekem is ez a bajom.nem köt le nagyon semmi új játék.csak 1-2 kivétel talán az évben

DarkSector
majd a singularity lesz a kakuktojás...attól sokat várok majd!!!

DarkSector
háát amik mostanában jönnek...lol
van köztük szép, de valahogy nem tudnak lekötni...

offkorzreg
jaja,azóta sem játszottam olyan masszív single fps-t

DarkSector
jogos...😄
már az elején kúúl volt a bevezetõ rész a hajó-ra való "behatolás"...

eightmiles
De maradjunk annyiban, hogy izlések és pofonok.

eightmiles
Épp most fejeztem be a multit mára. Single-t elkezdtem, de nem kötött le.

DarkSector
najo csak mondom...nekem brutál bejött a cod eddigi singli-ei is...de ez már a videóban több 2x élményben mint a MW-é volt....

offkorzreg
játszottál az MW1-el?akkor tudnád

DarkSector
azért mondom.
megfér egymás mellett a 2 játék, hisz közük nincs egymáshoz.

de az év játéka, ha nemis az évtized játéka statisztikailag mindenképpen a cod mw2 lesz ezt már most elõre megmondták, az elõrendelések alapján....

a prestige edition kb 42000ft....és brutál mód van rá igény!!!
ezt nem én állítom, hanem az IW emberei...

persze ettõl még a batman nem fog kárt szenvedni, és azt is sokan megveszik, fõleg pc-re mert sok tps nem lesz...

Amúgy én még kíváncsi vagyok 2 játékra igazából...Alan Wake (x360) illetve Dark Void (ps3, x360 és tudtommal pc is)

eightmiles
De kinek kell a single, ha ott a multi?

DarkSector
cod az multi játék, mellé kapsz csak egy (szerintem ütõs)korrekt single-t...

eightmiles
Azért ugye észreveszed, hogy ez meg a te véleményed? Rengeteg embert ismerek, akik várják MW2-t, mint a messiást, és nekik nem csak egy "újabb COD" lesz 😊

DarkSector
nem kell hurrogni ezért.
nem én rendeltem elõ annyi cod mw2-õt.
már az elõrendelés rekord mennyiségû...akkor most számold össze a batman-ét.

most akkor mondhatnám, én is, hogy max nálad meg ismerõseidnél az év játéka...

ez kb olyan mint hogy én kijelentem, hogy szerintem az év játéka a Shadow Complex, de nem elég a 200e-nél több ember véleménye, akik az elsõ napokban megvették...

nem értelek amúgy fel vagy háborodva, holott engem nem izgat ki lesz a nyertes, mert mindkettõvel leküldöm, csakhogy megvenni a cod-ot fogom a multi végett fõleg, meg az ien single miatt:

HeadHunter86
Egyetértek. Batmant én is jobban várom mint a MW2-t. Cod jó lesz. 1x 2x kijátszom, izgalmas, adrenalin pumpa. Viszont a Batmant rongyosra fogom játszani, sokkal jobb feelingje van, végre valami új, valami jó.

arty
"a batman is kiemelkedõ cucc, de címet elnyerni esélye sincs..."

nálad.

a "többség" számára a batman az idei év játéka, az mw2 is csak egy cod: tele van velük a padlás, ugyan azt kapod n-edszerre.

Forza.

Prince23
A Batman játék is most már szép a konzolok között, sõt UE3 alatt futó játékok közül eddig magasan a legszebb játék, kész. ennyi. 😊

DarkSector
pedig az többet ér, még single-ben is, vagyis nagyobb élmény.
honnan ez a sok infó, mikor még ki sem jött.
a lényeg a multin van, és hogy pazar látványvilággal rendelkezik, közel 40 fegyverrel, persze ez nem lesz soha tps, de már a kamerás vidi kiba jó lett...bár izlések és pofonok.

csak az év játéka címhez nem elég 1 vélemény, sõtt 100 sem...😄
csak erre utaltam.

amúgy eddig a legszebb konzolos játék a resident evil 5...és még azért fps létére a cod mw2 sem lesz azért szebb...csak látványos lesz.

bár kár hasonlítgatni.

én még se a batman-t se a cod mw2-õt nem játszottam végig. egyértelmû ígyis nekem, hogy a batman is kiemelkedõ cucc, de címet elnyerni esélye sincs...amúgymeg amlítettem van több nagy cím is, amik meg tps-ek....

Hát szvsz a világon semmi szükség nincs rá hogy egy esetleges második részt kivigyenek valami óriási "sandbox" világba,percekig tartó autózással, és hasonlókkal,hogy egy újabb tucat szuperhõs-ös játék legyen belõle.
Ez itt,és igy mûködött nagyon ahogy kitalálták.Ha lesz folytatás,azt is csak hasonlóan szabad megcsinálniuk,mert különben oda lesz az egész hangulata,"világa".

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kirol
JA jó.

romeozor
Arkham szigetén megy a dolog, tehát ki lehet menni a szabadba és több épület is van.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Rage47
csak a demoval játszottam, meg videokat néztem :p
grebber
Majd pár héten belül megtudjuk mert ha átlép valami nagy korlátot akkor egybõl megírják.

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Komoly eladásai lehetnek, ha már a wii sports resortot is megelõzi.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
hehehe😄 TOP 1

grebber
Kinézettel nem lenne gond hiszen ott van az All Point Bulettin az is baszott nagy területen játszódó unreal engine 3-as GTA szerûség multiban.
Szal UE3 miatt nem lenne a futással gond.

Next PC upgrade: 2022

eightmiles
Hát.. az nekem is bejönne, pedig nem vagyok Batman fan 😊 Fõleg ha igy nézne ki, mint ez 😊

kirol
Az egész játék a börtön falai közt játszódik?