Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buklee
De azért klúni jelmeze vitte a pálmát a gumi mellbimbókkalXD

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

gfreak
nonono..azért a legtöbb ember nem azért van oda a filmért mert a Ledger meghalt...viszont tény hogy nagyon fasza Joker volt 😉 Harvey Dentet még erõltettem volna, de jó film lett, comicfan szemszögbõl is 😉 Persze hogy nem világraszóló alkotás (mutassatok egy comicfilmet ami kiemelkedõ lenne nem képregényfanatikusok számára is), viszont ez az utolsó két Batman film azért helyreállította Batsy renoméját (Val Kilmer meg Clooney nem kimondottan erre a szerepre születtel, az tuti 😄D )

A játék durrant nagyot, jó is, élvezetes, a demót már én is lenyomtam párszor...pénz félretéve, polcon hely elõkészítve...rajtam már nem múlik 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

kirol
A film az tényleg nem volt nagy szám. Az egész amiatt volt, hogy meghalt az a csávó és kész.

Viszont demo alapján a játék igen is nagyon jó!

DarkSector
nézd meg újból. mert gõz egyeltalán nincs konzolon....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
vicc ez a trailer. Egy csomó dolog ugyan ilyen a konzolos verzióba is. Ami új a gõz az ajtóknál + a csembe is feltörik a talajról. Na emg kicsivel több ujság van szerteszét.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mindenki itt izéli hogy húúú év játéka lesz... aha... ez volt a filmnél is... kétszer nem mondom, hogy a "kultfilmmé" növekedett Dark Knight miatt lesz ez az év játéka😄
Nagyon hypeolták azt a filmet... imdb toplistán az 1. volt... pedig sztem nem volt akkora durranás azért...
De várom én is ezt a játékot, mert kiváncsi vagyok hogy oldják meg az egészet és jók a videók belõle😊
Nah meg persze remélem, hogy ez nem csak egy Sam Fisher lesz Batman ruciban

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ugyanolyan távolságról játszol mindkettövel ? mert a konzolos grafra a távolság jótékony hatással van...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Ez kicsit nagyobb meg jobban látni 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
megyek demozni 😄
DarkSector
nyugi ember így legalább tovább fog tartani.<#vigyor2>

TDC Geronimo
Najó most már jelenjen meg 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
pontosítom a véleményemet.
nekem jobban fest...nem akkorák a textúrák, lehet hogy pc-n már 2500-as flebontásban is tolhatsz egy konzol portot, de mikor játszol pc-n full mindig az az érzésem hogy brutál steril, és ezért kibaszottul kitüremkednek az élek, ezt nehéz így leírni...nem élessebb a kép mint egy brutál pc-n, hanem az össz látvány filmszerübb úgymond...

de ez mondom csak én látom így...

HeadHunter86
zzeN
Már 26.-án megjelent mind2 konzolra.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

eightmiles
Jéé ték 😄

Én azt hittem már mindenre kiadták 😮

Rage47
megéltük az 1000 hsz-t :]
Rage47
na most már mindenki nyomon követheti várva várt játékának PC-s megjelenését a banner tetején 😄 másodpercre pontosan.
minimize
de.
egyenlõre ma még csak a Box-os verzió.

No one can stop Death!

eightmiles
Vazz ez még ki se jött? 😮

arty
A PC demo alapján perfekt a portolás (ill pc-n az erõs nvidiás kártyások a fizixel még kis extrát is kapnak). Ráadásul inkompatibilitási anyázás sem ment itt sem és máshol sem, azaz vszeg elég jól sikerült ...

Ha zavar a 10/10, nézz olyan oldalakat, ahol 100ig megy a rendszer, ott jobban tagolódnak a játékok és a batmannak ott sem kell szégyenkeznie.

Forza.

wedge31
Szerntem pont neked nem kell mondanom aki mindkét platformon tolod a játékokat hogy néha orditoan nagy a különbség a konzolos és a pc-és verzio között / általában a konzol javára /

Én csak ezért vagyok ovatos az agyondicsérgetésel ,várom a pc-és teszteket.

DarkSector
igazad van soha nem lesz, de az hogy 10/10, az arra vonatkozik, hogy az akkori idõben 10/10 és hogy ennyi az aránya a pro és contrának....vagyis 10-es játéknál nincs mibe belekötni.
ez amúgyis csak a vásárlást elõsegítõ reklám...a lényeg hogy az ember maga nézze meg, és döntse el. de ezt nem kell mondani, hisz elég a demot megnézni...

wedge31
A 10 azt jelenti hogy tökéletes hibátlan ,olyan meg nincs.

Szerintem a konzol tesztek nem érnek semmit amig nem látjuk a pc-és verziot.

DarkSector
arra gondolhatott, hogy már konzolon eleve 10/10...és pc-n több vagyis kiüti a mércét...12/10.
remélem jól értelmeztem ....

arty
tehát akkor az 1-10ig értékelõ tesztnél a 9 a maximális pontszám? de akkor miért nem 9-es értékelést használnak? várjcsak, akkor meg 8ig lehetne csak értékelni ...

Forza.

DarkSector
huh én?
nekem nincs idõm rá...😄

wedge31
Remélem nem égetik magukat a 10-el ezt hagyjuk meg a konzolos jól lefizetett portáloknak.

Rage47
ha megírod, belerakom 😄
DarkSector
nah az idõzitõ az durva lenne, meg én gondoltam faq-ra is....

Rage47
egyedül az alsó betük típusa fura, a többi rendben van szerintem.
szívesen segítek átalakítani, ha megadja valaki a forrását (PSD)
meg raknék bele flash-es idõzítõt.
DarkSector
jah bajom nincs, csak oan fura...szerintem banner készítõ totyikban lehetne valami extrát dobbantani.
de ez csak egy ötlet volt...

DarkSector
asszonnyák konzolon már van...nincs haverodnak konzol? mert akkor dobjátok össze rá a lovét azt mond hogy 2-3 napra odacuccolnál és igénybe vennéd a konzolt, hogy "kipróbáld " a játékot...😄

mibajod a mostanival?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
kéne egy ütõssebb banner nem???
ütõs játéknak ütõs banner dukál.

Rage47
engem már nem érdekel, lehet 1 is, csak jöjjön ki 😄
DarkSector
10-et szerintem különben kimegyünk a térre, és megkövezzük öket!!!
😄

Rage47
úgyis 9 vagy 10 pontot kap 😄
Prince23
Gamekapocs pl fog PC-s tesztet csinálni, vagy lehet keverem az iponnal

DarkSector
jah ez nemtuom miért de x360-as teszt...monnyuk ennek mi értelme, hisz full ugyanaz..kivéve pc-n nvp-t.

jah amúgy lehetne éjjel nappal a 9-10 pontos értékeléseket belinkelgetni, mert annyi van....😄

DarkSector
énis titeket...<#law>

DarkSector
nem hinném.
elõitéletes vagy. ritka hogy másról irok egy adott topicban...

mellesleg itt is batmanrõl beszéltünk...csak éppenséggel nem a játékmenetrõl ennyi. de vége....

Gondolom a MW2 topikban nem másról beszél...

De tényleg, teljesen szét OFF-lódott a topik. Térjünk vissza Batmanhez szerintem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Prince23
gfreak
jaja, darksectort igy szeretjuk 😄DDD

ehh de nyomnam mar ezt a rohadt jatekot...jojjon mar PCre!!!! 😄DD

Racism is a weapon of mass destruction!

Rage47
õ már csak ilyen. nézz be a többi topikba, ahová jár

on
DarkSector
jah majd elfelejtettem...az az ide nem illõ dolgok csak 40%-ban igazak...
mert 60%-ban a játékról beszéltünk amúgy...

DarkSector
nah és hogy kell legyõzni a 2. fõellenséget a játékkban?

DarkSector
sorry
igazad van ez nem egészen tartozik ide.
de ez baj?
amúgymeg már kitárgyaltuk...mintha ez lenne az egyetlen topic, ahol elkalandoznak az emberek más témába...

sebaj ha zavar, akkor nem irunk MW-rõl. kérésed számomra parancs....<#worship>

HeadHunter86
Darksector, míg nem voltál itt, nem más játékról beszéltünk, most hogy itt vagy mindenféle nem ideillõ dolgokat hozol fel.