2888
Batman: Arkham Asylum
-
#1390 annyira tudtam hogy ezt a nótát fogod előhúzni. ennyire nem vagy normális vagy csak roppant rövid a memóriád? 15-20 hozzászólással korábban válaszoltam 2 kérdésedre is a játékkal kapcsolatban, a konzol témát meg te hoztad fel egyetlen gyermekem azzal hogy megkérdezted hogy nekem eredeti-e. attól hogy nekem nem pc-re van meg ugyan azt a sztorit játszottam végig (2x is) és feltételeztem nem bánja senki hogy másoknak segítek ha elakadnak valahol, akár más platformokon is. -
#1389 Te meg menj szépen a warez topikba a fos triggereiddel. -
ricsa008 #1388 akkor go oda! ez a pc-s
am most prbálgatom megint de semmi nem tudok feljutni nincs más mint várni
-
#1387 ahogy a kolléga is említette konzolra már kijött egy ideje és én azt vettem meg. igen van konzol topik is. -
ricsa008 #1386 de nem tőled kérdeztem :D "Válasz 'romeozor' üzenetére (#1378) "
am van sztem konzolos topik is -
Hoz_Hun #1385 Nincs előttem a szöveg, de asszem azzal verekedés közben (combóként használva) erősebb, azaz ki is üt(heti) az ellenfelet (ellenfeleket). -
simon7108 #1384 aki elakad a játékban az keressen rá a you tube-n a végigjátszásra énis azt nézem ha elakadok:) -
Hoz_Hun #1383 Nekem igen, mert Xboxon nyomom, amúgy van egy külön warez topik, ott részletesebben foglakoznak az ilyen trigerekkel. -
#1382 jah igen, az amikor kombózól,és nyomsz egy Q-t majd kombó közben dob egyet gyorsan/erősen -
harmadas #1381 amit te írtál az a power batarang de nekem a combo batarang kéne -
ricsa008 #1380 ez egy elég massziv trigger
asszem itt jegeljük a dolgot egy időre
-
ricsa008 #1379 mér neked már eredeti van? -
#1378 így jár aki warezol -
#1377 lejjeb van pont egy olyan kép, nekem sem jelölölte,vagyis be volt X-elve,és mégis engedett -
ricsa008 #1376 de nekem nem jelenik meg semmi már 4-5x visszatöltöttem hiába nyomok bármit nem történik semmi -
#1375 ha segítség kell akkor nem zavarsz senkit szerintem, ott a fogaskerekeknél felkell húzni magad,ha azt jelöli hogy nem lehet akkor trigger, de akkor is felhúzza magát!!(((nekem is így volt) -
ricsa008 #1374 ok ez sikerült köszi
de még ugyanabban a részben van egy olyan hogy ez fal mellett van 2 fogaskerék ott sem tudok csinálni semmi
ez már inkább látszik triggernek
igérem nem zavarok többet -
#1373 batclaw-el kell lehúzni -
#1372 erősebb,és van olyan is amit te irányíthatsz, lessz majd 2-ős is, jah és ha a görgővel kattintsz akkor közelről mutassa.... -
harmadas #1371 az upgrade-eknél a combo batarang mit tud? -
#1370 batclaw -
ricsa008 #1369 okés
de most el is akadtam hirtelen nem hiszem hogy trigger inkább én nem jövök rá a nyitjára
a 2. rémálom szerűség amikor a nagy (azt hiszem őt hívják madárijesztőnek)rém elől kell bújkálni szóval van egy hasszab rész ahol nem tudok elbűjni és mindig észrevesz
fennt vannak a levegőbe dobozok de nem tudom őket ledobni
hogy kell ? -
#1368 puzzle. keresd meg a kérdőjelhez tartozó pontot, vagy ami hiányzik belőle, igazítsd úgy a nézeted hogy kiadja a teljes kérdőjelet és fényképezd le. -
ricsa008 #1367 itt ott detektív módban vannak zöld ? ek a falon azok mit jelentenek? -
#1366 Én miért ne tudnám ?
Csak ezt nagyon sokszor bejátszották már van aki belépve sem érte el más game warez topikját! -
#1365 44%-nál tartok,nálam eddig ez az év játéka!! -
marco2 #1364 Grebber már mióta itt vagy és még ennyit sem tudsz? Ha nem vagy bejelentkezve warez topik nincs. -
#1363 ok. ignoráljuk. -
na itt wtf? oda kéne felgrapplezni, de nem engedi. :(
restart checkpointot már próbáltam ezerszer, egész játékot, gépet újraindítva is. -
garaib #1361 Végigjátszás:
http://devilsbackyard.info/?5xUlfmeI
Itt tartasz:
http://guides.ign.com/guides/14273490/page_30.html -
RaSzTaH #1360 láss csodát tényleg ez volt a bibi -
#1359 És mivel? lelősz egy ténylegesen eredeti spoilert? :D
De én kitaláltam Kétarc körül a szorit:D -
#1358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!detective módban nézz szét ott ahol kinyitottad a csomagot -
#1357 kis segítség kellene 16%-nál vagyok a kastélyban levágtam a csillárt, így kiszabadítottam a 2 faszit, és a csomagot kinyitottam, amiben a box-kesztyű volt.
Ezután merre mennyek? -
#1356 MIKOR HIBA VAN, AKKOR NYOMJ EGY RESTART LAST CHECKPOINT-OT -
#1355 Utána bejelentkezett, hogy ezt beírja. :)
Egyébként ha nem vagyok bejelentkezve, nekem nem ír semmit, csak nem jön be. De ez minden egyéni topiknál (vagy mi ez) így van. -
#1354 LOL hagyjátok már ezt a szöveget nem vagy bejelentkezve akkor hogy ír ide? -
#1353 Nem vagy bejelentkezve. Csak bejelentkezett user használhatja a Saját fórumok-at. -
RaSzTaH #1352 érdekességképp akármikor kattintok a warez feliratra mindig ez a szöveg fogad: a kért oldal nem található... wtf :) -
#1351 Mondjuk a warez topik szövegét valahogy módosítani kellene, mert most nagyon beleolvad a feketébe.