2888
Batman: Arkham Asylum
-
#1430 Én még csak most tartok 86%-nál,a story-t befejeztem,csak a trófeákat gyűjtögetem,sajnos 50%nál volt vmi gebasz a mentésnél így előről kellett kezdenem 1x,engem az érdekelne,h ha full-ra ki van játszva a gamma,akkor el lehet kezdeni úgy,mint a resident evil5-nél,h az összes megszerzett tárgyakkal végig játszhassam a storyt? -
#1429 Negatívum? egyből tudok mondani. a főboss fight elég kiábrándító volt:) de csak ez az egy van, ami nem jött be. de a befejezés az üt. 9.9 -
#1428 Így a végigjátszás után azon gondolkodtam mit lehetne mondani negatívumnak.
De csak annyit mondhatok hogy az ismétlődő ugyanolyan emberek semmi mást nem tudok felhozni! -
#1427 Úgy értem, hogy "megjelent". -
#1426 Megjelent, csak nem nálunk. -
#1425 Tudnám hogy játszol vele, ha még meg sem jelent... -
#1424 Hali. Én itt járok: De nekem ide nem lehet felmenni:S -
#1423 Mivel a hírek szerinte konzolra már megjelent, elég valószínű, hogy PC-s lesz a 17 környéki DLC. -
#1422 Na én is a végére értem frankó game volt.
-
harmadas #1421 a sonic batarang-et mire tudom használni? -
#1420 Köszi a választ. -
#1419 hú, remélem PC-re is jön a DLC és vmi fincsi anyagot kapunk:) -
#1418 ha senkinek nincs ellenére akkor leszek HG és takarítok egy kicsit ;) -
xxxpaulxxx #1417 Bocsi srácok, de EZnem véletlen van -
#1416 Nah nekem mielőtt a nagy csillárt levágom a kastélyban, előtte a végigjátszás szerint kellene találnom egy ujjlenyomatot, de hol? -
simon7108 #1415 ott jobb oldalt van 1 kép ést azt kell be scannelni:) -
#1414 Hello mindenkinek.
Én itt akadtam el a játékban. Ha valaki tudja hogy kell tovább jutni az írjon. Köszi előre is.
-
#1413 megvan -
#1412 Batman DLC jövő héten. Ezt olvastam. VKi hallott róla még? -
#1411 Cheshirec_the_cat (The Pirate)
Hi!
I’ve got a problem when it’s time to use Batman’s glide in the game. When I hold <Space> , like it’s said to jump from one platform to another, Batman tries to open his wings again and again instead of gliding. So he fels down in a poisoning gas. If somebody could tel me, what should I do there.
Keir (Eidos)
The problem you have encountered is a hook in the copy protection, to catch out people who try and download cracked versions of the game for free.
It’s not a bug in the game’s code, it’s a bug in your moral code.
:DD -
#1410 ilyeneknél spoilert pls! -
Hoz_Hun #1409 A könyvhöz (képlethez) a doktornő ujjlenyomata kell.
Bohóc kiscsaj (Harley Quinn) ujjlenyomata többször is kell, de máshol. -
#1408 Nem is értem miért nincs házigazda simán minden egyes warez kommentet lehetne törölni ennyi. -
il #1407 darksektor
a bohóc kiscsaj ujjlenyomatait előbb meg kell szerezned, aztán már engedi kiválasztani a könyvet -
#1406 na, ennek a topiknak annyi
köszi idióta warezpatkányok
-fav -
harmadas #1405 a critical combo strikes-ot hogy lehet használni? -
ricsa008 #1404 opp bocsa warez topicba akart menni -
ricsa008 #1403 itt kadtam el
-
gregtom6 #1402 Tudom, csak általában az srtest vmennyire megközelítette a valóságot, nem hittem volna, h ennyire félrenézi, h 1magos v 2. -
#1401 óó hát ne hídj ilyen teszteknek, ez csak össze méri a te géped a gépigénnyel, a gépigények is mindig hazudnak, nem hogy egy ilyen tesztelés... -
gregtom6 #1400 Jó, csak az srtest-en néztem volna, de mindhez hamis adatot ír, olyanhoz is, amit már rég végigvittem maxon pl, azt írja, h minimumon se megy.. -
#1399 Minimum:
Processzor: Intel single core 3 Ghz vagy hasonló AMD
single..... -
simon7108 #1398 jah igazatok van:)mind1 min játszod ugyanaz a story!
énis PS3 végigjátszást nézem de nem azon játszom!most akk keressek xbox végigjátszást vagy mi?:D
huhSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de beszartam az elso rémálomnál vagy minél:Dtélleg van ebben a játékban kis horror jelleg foleg a rémálmoknál vagy mik azok! -
gregtom6 #1397 Jó, ez tuti nincs így szerencsére, csak azért fura volt... -
gregtom6 #1396 LoL, ehhez a játékhoz tényleg minimum 2 magos 3ghz-es proci kell??? Nem hiszem el... -
Hoz_Hun #1395 Na igen, pont erre akartam én is kilyukadni. Szivesen segítek, ha bárki elakadt (nem trigerrel) és ehhez mindegy, hogy min játszottam végig. -
gregtom6 #1394 Üdv, a demónak milyen hosszú játékideje van legnehezebb módban? -
#1393 huh megvan mit kellene de nem tudom levizsgálni a polcokon a könyveket....azt hogy kell? -
#1392 faxa ...thx nekedis.. -
#1391 thx...