Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és mikorra ? nekem legalább másfél nap mire lejön addigra várható megoldás? ez az uccsó kérdés igérem
grebber
1000000% ez hülye kérdés volt!

Next PC upgrade: 2022

várható hozzá crack?
Shep
Na igen, de ha eléri az 1 milkát akkor legalább várható a köv rész is PC-re, az meg, hogy késik pár hetet, õszintén szólva engem nem izgat. A lényeg, hogy megkapjuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Itt is látszik a konzolos uralom mégse a Physx végett késik a PC-s 3 hetet mivel már kész van.
Hanem ezalatt a 3 hét alatt konzolom elmegy majd 1-2 milla az az már jó. PC-re meg ha 1 millát eléri már világsiker kb.

Nem ment az a gond! am elindul és a PhysX-t is be lehet kapcsolni!

Mentésre is van elvileg egy LIVE-os megoldás de az nem 100% os!
milyen gondok !!!???
gfreak
az, hogy a játékfejlesztõk melyik technológiákat használják ki, nem elsõsorban a hw gyártóktól függ..a szopatás az lenne ha PhysX nélkül meg sem moccanna a játék...még mindig jobb hogy ki/be tudod kapcsolni, minthogy prem. on-on lenne, és cseszhetnéd ATI kártyával :D

most az hogy pár design elem nem jelenik meg PhysX nélkül, még korántsem olyan nagy katasztrófa...különben szerintem semmi nem tartaná vissza az AMD-t hogy megvegyék a tech-et õk is, és akkor talán rendesen kihasználnák és fejlesztenének PhysX-es cuccokat (mert nem árasztottak el minket olyan CUDArul sok játékkal, amivel ki tudtuk használni - bocs a szóviccért :DDD)

Racism is a weapon of mass destruction!

grebber
Errõl beszéltünk.De még vannak vele gondok.

kint van pc-re:D 7.96gb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Batman.Arkham.Asylum.READNFO.Direct2Drive-TL

VAlami ilyesmi ahogy kinéz:

arty
"ugyan Kandur, ha az ATI-é lenne a PhysX, akkor is ugyanez lenne..."

nem feltétlenül, nem minden cég egyformán g*ci :) de ha ismersz esetleg olyan játékot, ami ATI-n dx10.1-nek hazudott effekteket tud és cserébe a dx10eseken KOMPLETTEN KIVETTÉK, akkor mégis egyetértek :)

Forza.

ahha értem! de akkor is fura hogy már kinnt van ezis! Am az a géz vele h nem ment vagy kilép és ablakméretben kell tolni:)
gfreak
direct-to-drive...fizetsz, letöltöd, játszol

Tényleg az sokan probálták, csak elvileg nem ment vagy nemtudom! am mi az a d2d?
gfreak
ha itt is elkezded a fake torrentek szórását besikítok...nincs még kint PC-re, majd amikor be tudsz sétálni a boltba hogy megvedd, akkor lesz kint :DDD

grebber
Elvileg valami d2d-s verzió amiben nincs physX se.
Szal érdekes akit érdekel itt a 28 és 29. oldalon olvashat errõl!

gfreak
ugyan Kandur, ha az ATI-é lenne a PhysX, akkor is ugyanez lenne...ha már megvettek egy technológiát, akkor igenis használják csak fel...nekem nvidia karim van, én örülök a PhysX-nek...mindemellett az ATI tulajok is tudnak játszani vele, élvezeti értékébõl szinte semmit nem veszít..emlékezz csak mi volt régen a 3dfx only játékokkal..majdnem megrohadtam annyira akartam Turokozni, és csak elég késõn lett kártyám hogy tudjak vele játszani...rákényszerítettek hogy vegyél olyan kártyát ha játszani akarsz...itt legalább senki nem kényszerít rá hogy lecseréld az ATI kártyádat, max nem lesz gõz meg csempetörés meg pár apróság, de egy teljes értékû játékot játszhatsz...

Kintvan Pc-re! CSAk valami gáz lehet a mentéssel!
HaHa, meg tele van ilyen apróságokkal. Én az egyik íróasztalon találtam egy olyan kis táblát, amire ez volt írva: Nem kell õrültnek lenned, hogy itt dolgozz, de bizonyosan segít...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

arty
eleve nem normális az az oldal ahol 1-5ig pontoznak játékot ...

Forza.

Rage47
5/4 :)
HeadHunter86
Õk biztos nem kaptak ingyen Batman-t. :D

Prince23
G4 teszt, ez csak 4 pont :(

ezek meg vannak kergülve? :)

HeadHunter86
Nvidiám van és PhysX nélkül fogom tolni, 1 mert nem igazán bírja, bár mediumon már jól fut PhysX-el, de nekem sokat számít az a plussz FPS, szóval inkább a 60 mint a 20-30. De igazából csak ott esik le ennyire ahol sok ugye a fizika.
Nem a PhysX miatt lesz jó ez a játék. Kicsit rátesz a hangulatra, de leszarom :D Csak tolhassam már.

DE!<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
vagy ati ps3 mellett, vagy ati x360 és ps3 mellett...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ezvan..gondolom ati tulaj vagy box mellett :)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
igaza van...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
ezért kihagyni?:D
Ugyan ez csak egy játék!? <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Kandurex
Szerintem kihagyom ezt a játékot, nagyon nem szeretem az ilyen megkülönböztetést. A PC nem egységes platform, undorító, ahogy megpróbálja az Nvidia eladni magát.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rage47
NEM
és az ati kártyák ezt szeretni fogják?:D

Prince23
13 új PhsX kép a Betmenbõl.

Képek eléggé ütnek... a trailert már láttuk, azt nem muszáj megnézni:))

Rage47
lol :D:DD
zzeN
Sikerült nekem is végigvinni, év játéka top5-ben benne van egyenlõre. Jó hosszúra sikerült+ még ha elkezdi az ember gyûjtögetni a riddler-eket még jó pár órát nyújt a game.
Legjobb interview tape a gameban szvsz:
Joker: He's crazy, you know.
Harley: Who? Batman?
Joker: No, Santa Claus. OF COURSE BATMAN!!<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Kipróbáltam demót az új nvidia driverrel amiben elvileg az új physxel hoz egy kis sebességnövekedést a játékba. Hát még mindig volt pár szitu, amikor 30 közelébe esett fps. Remélem mikor kijön PCre lesz hozzá egy normális physx driver.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gfreak
jessz!!! Adam West :DDD a festett szemöldökkel a maszkon, meg a kis pocakkal :DDD

AntiHero
"Egy csomó dolog ugyan ilyen a konzolos verzióba is. <------pont

Ami új"<-------ÚJJJJJJ" a gõz az ajtóknál + a csempe is feltörik a talajról."

De levan szarva ha nemérted.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez volt az igazi Batman és RobinXD

Rage47
"Egy csomó dolog ugyan ilyen a konzolos verzióba is. Ami új a gõz az ajtóknál + a csembe is feltörik a talajról."
AntiHero
hallod tanuljátok már meg értelmezni a mondatot. Nem azt írtam, hogy mi van a konzolos verzióba hanem hogy mi lesz "új" dolog pcs-ben.

arty
fizixel is csak pár helyen :PPP

Forza.

Rage47
csempetörés sincs
AntiHero
jól van akkor gõz nincs egyátalán, nagyszerû újítás.....

gfreak
:DDD emlékszem Tim Burton nyilatkozta még, hogy akkoriban amikor õ csinálta a Batman filmeket, felvetették hogy legyen Robin, de aztán gyorsan sülylesztõbe is került azonnal, mert túlságosan homofób volt a közvélemény akkoriban :DDD

annak viszont mindenképpen örülök hogy készültek fasza skinek, mert amiben alapból nyomja a játékban, az nem tetszik igazán :D oké hogy ez az "õs" kosztümre emlékeztet egy kicsit, de annyira nem megnyerõ...fõleg a karján a szárnyas cuccok :DDD

buklee
Vagy csak nagyon örült Robinnak:D

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

eightmiles
Honnan veszed, hogy ki volt tömve? <#banplz>

gfreak
:DDDD geez tényleg :DDDD meg a kitömött fecskealsó :DDD