2888
Batman: Arkham Asylum
-
#1470 ekkora egy hülye kérdést.na mégis mitgondolsz?hol van?:o -
xxxpaulxxx #1469 nah? -
strebacom #1468 71%-nál miért van vége, a maradék hol van??
-
mogyi21 #1467 megnéztem a videot hogy mit kell csinálni nálam nem engedi hiába nyomkodom az f betűt -
newhenry34 #1466 Köszi, megvan :) -
newhenry34 #1465 Tudom, hogy kint mellette van perem, de sötét a monitor és nem látok semmit :S -
#1464 Kicsit nézz körbe. Tök egyszerű. -
newhenry34 #1463 Sziasztok!
Elakadtam, valaki tud segíteni?
Nem tudok átjutni a "barlangon".
Kép1
kép2 -
Hoz_Hun #1462 Erre gondolsz: #1403 hozzászólás? (nem kell sokat letekerni)
Mielőtt mások elkezdenek oltani (ez nem warez topik lásd banner!!!... töröljétek!!!...rohadt warezosok!!... stb)
megválaszolom: ez egy triger, ami abból adódik, hogy nem eredeti programot használsz. Töltsd vissza az utolsó mentési pontodat, vagy kattingas aztán csak feldobja a csákjáját.
Ha végkép nem megy akkor menj be a bannerba PIROSSAL megjelölt wareztopikba, ott könnyedén eligazítanak. -
simon7108 #1461 ajánlom a you tuben a végigjátszást!:)
ittvan az osszes eddigi felkerult vido keresgélj ha még nincs fenn ahol tartasz akk nemsokára fenn lesz ne aggodj:D -
mogyi21 #1460 szisztok szeretném a segitségeteket kérni a játékal kapcsolatban van egy pálya ahol elekattam amikor a madárijesztővel kell másodszor harcolni van egy nagy ház nem tudok semmere meni elvilleg fellehetne meni de az f- mindik x jelez ott merre lehet menni fontos lenne a válasz kőszőnőm -
Rohamoszti #1459 Bekell előbb jelentkezni aztán működni fog a gomb. -
#1458 érdekes nekem működik -
BigDaddyJoe #1457 Szevasztok! Csak egy kérdés, az addig oké hogy a bannerben ott van a Warez Topic felirat de akárhányszor rákattintok kidob egy üres oldalt aztán kész, oda akkor hogyan tudok bejutni???? -
ricsa008 #1456 apics hogy nekem ennyi eszem nincs :D
kössz -
#1455 Sehogyan azokat a 3-as gombbal elérhető fegyverrel tudod "kirántani" mint a magasban nem elérhető szellőző rácsokat is! -
ricsa008 #1454 egy kérdés (ha warez akkor sajnálom ide már nem nagyon merek írni)
a magasan lévő robbantható helyekt hogy lehet berobbantani?
bocsi hogy zavarkolodok
-
#1453 Simával dobálni kell azt jóéjszakát.Legkönnyebb főellen a főfőellen után. -
royaltom #1452 köszi az elismerést:D -
#1451 50 % körul van az a rózsás ribi. már megfektettem de érdekes még egy menet van rá plusz emberkék. kezdem unni , van valami trükk vagy milyen bataranggal kellene kifektetni. már tiszta ideg vagyok -
#1450 ha ettől jobban érzed magad,írj a moderátor topikba.könnyen elintézhető ez,nem kell itt vergődni -
ricsa008 #1449 az ilyen "takarodj anyádba" mér nem kap figyelmeztetést Kandur? ha én megérdemeltem akkor...
szánalom -
#1448 -
#1447 PC-re is jön a DLC! -
Jobboka #1446 sry royaltom ot akartam -
Jobboka #1445 pfff zsiiir nagy oltás szép volt rayaltom
És télleg!!! -
royaltom #1444 igen szerintem is -
#1443 -
#1442 gtfo warezhuszár -
royaltom #1441 a megnyilvánulásaid alapján látszik,hogy nem nagyon lehetsz több mint 10 éves és ezek miatt a megszólalások miatt törölni fogják ezt az értelmes,és konstruktív hozzáfűzést.Úgyhogy javaslom,hogy korán feküdj le mer holnap vár az ovi. -
#1440 takarodj anyádba -
royaltom #1439 ja most már működik,nem szóltam bocsesz:D -
royaltom #1438 a warez topik link nem működik te észkombájn:D
szóval tudja valaki hogyan lehet offline profilt csinálni? -
Tokikee #1437 mi az a warez?XDXD -
Jobboka #1436 WAREZ TOPIC!!! -
royaltom #1435 sziasztok!
hogyan lehet offline profilt csinálni,van valami tippetek? -
Tokikee #1434 Csa all. 19% nál van az a főellenség az a leyeer szemu vagy milyen...ott elvittem mar majdnem a feléjig és néz hatrafele folyamatosan és van ott 1 nagy fall meg ablakok de nemtom h merre lehet menni...valaki irja már le ty -
simon7108 #1433 ok thx:)na megyek folytatom mert nemigen haldtam vele mostanában.... -
#1432 Igen. -
simon7108 #1431 én meg arra lennék kiváncsi,hogy ha kivittem a storyt akk még mászkálhatok arkham ban gyujtogetni?mert valahol azt olvastam nem valahol meg azt,hogy igen....