Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
jah, bár tuti gyûjtõit veszek, haverom öccse meg megkapja a batarangot :DDD
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
kiváncsi leszek tényleg mindkét gyártó mivel jön elõ harácsonyra :D
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
netes játékbolt, ahonnan egybõl le tudod tölteni gépre a megvett cuccot
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ez csak és kizárólag a korábbi piaci erõfölényüknek köszönhetõ :) ( directx10 implementáciok )
Forza.
Jópofa video: Batman vs Batman vs Batman
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
a warezharcosok csinálhatnának maguknak egy wareztopikot ahol nyugodtan mehet a torrentagyalás meg mentéspara leaked d2d-vel kapcsolatban meg a hasonlók...
különben meg ha az ati kitalál egy jobbat, akkor igenis örülnék neki, mert nekem hullára mindegy melyik gyártó cuccától fut faszán minden a gépemen, csak fussanak frankón, si? :DDD nem vagyok egyetlen gyártó elkötelezett híve sem :D
az elégedetlenkedéssel nem rád céloztam, hanem a kilátástalan és teljesen értelmetlen nvidia vs ati harcra (de akinek nem inge ugyebár ;) )
az, hogy nincs fent info hw licenszrõl a neten a nagyközönség számára korántsem jelentheti azt, hogy nincs egyáltalán ;) ha van, lehet hogy nem akarják megosztani ország-világgal (az üzletpolitikának nagyon kis százaléka érhetõ el halandók számára egy-egy cég esetében ;) )
ha meg az nv fizet azért hogy a fejlesztõk gyömöszöljenek PhysX-et egy játékba, az az õ dolguk, azok meg örülnek akik tudják használni...még mindig nem látom hogy ez miért is okoz problémát...nem rövidítenek meg senkit azzal hogy tudsz PhysX-et használni, ha olyan vasad van...ha meg nincs, ettõl függetlenül egy használható, kidolgozott játékot kapsz..
az, hogy nincs használható dx10es cuccuk,elég erõs kijelentés...nekem nem úgy tûnik hogy nagyon hátráltatnák az ipart, és a mai napig versenyképes a két cég egymással (másokat meg teljesen kiirtottak maguk körül - már ami a köznép számára fontos és érdekes lehet) mellesleg most nv kártyám van,és elég használhatónak nevezném :) persze valószínû hogy majd egy új dx11es atira vetem rá magam, de elégedett vagyok azzal, ami most van...lehet hoyg rámvernek más kártyákkal 10 FPS-t, de még mindig minden maxon pörög, és messze nem kell lapozgatni :DDD (tehát nem érzem szükségesnek a cserét)
Nem tom hogy szedjem vagy várjak?
Hatalmas játéknak igérkezik. :P

te tényleg annak örülnél, ha az elmérgesedõ csatározás vége az lenne, ha bizonyos játékok csak ATI-n, bizonyosak csak nvidián futnának, mert pl az ATI is kitalálna saját "fizika API-t" és erõsen ráállnának? szerinted miért van directx? miért nincs külön 3d API minden gyártonál?
"a linknél ezt is nézted: Last Updated: 09 / 18 / 2008?"
netán van ujabb infod?
"senki nem gátolja meg az ATI-t hogy létrehozzanak egy hasonlót ;) aztán még egy fronton kezdõdhet a harc :DDD legalább fejlõdik a sztech :DDDD"
lásd válaszom az elsõ bekezdésre...
"ha megnézed, több tucat olyan játék pörög a piacon amibe bele lehetne gyömöszölni a PhysX-et, mégsem tették meg a fejlesztõk..."
ha nem fizetnek érte, leszarják, mert felesleges ilyen hw támogatottság mellett. konzolok mellett a pc csak egy kicsiny szelet, és ennek a kicsiny szeletnek is kevesebb, mint a fele/harmada képes fizixre (normális sebesség mellett még annyi se, ezért látni csak ilyen aproságokat és nem komoly játékmenetet érintõ effekteket).
"pusztán röhejes hogy mindig megy az elégedetlenkedés,"
elnézést, hogy nem tudok szó nélkül elmenni a hülyeség mellett és szétoffolom emiatt a topikot - mondhatnám: nem én kezdtem :P ;)
"azt vágod te is hogy ez nem hw fejlesztõknek készült slideshow, hanem game deveknek?"
errõl pofázok - nincs más! szóba se kerül, hogy a "fizix hw" licenszelhetõ lenne. nv vett egy API-t, amit játékfejlesztõként támogathatsz - ennyi, nincs tovább! vagy támogathatod más API-ját, ami mindenen fut, de csak a CPU-t képes használni (havok, euphoria)
"ettõl függetlenül az új megoldások terén viszont az nvidia mindig elõttük jár egy lépéssel"
hátpersze ... csak éppen évek óta nincs használható dx10 hardverük, annyira fejlettek ... :) valaha ez igaz volt, de sajnos lemaradtak és csak hátráltatják az ipart :(
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Shep
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de azt vágod te is hogy ez nem hw fejlesztõknek készült slideshow, hanem game deveknek? tuti van hw licensz is (csak az már a nem megfizethetõ kategória csúcsa)
(vagy az atihoz fel kéne venni pár régi aegia-s arcot, hogy dolgozzanak ki egy hasonló módszert :DDD elvégre ez is megengedett az üzleti életben :DDD)
Ez egy marketing fogás de gondolom sokan nem fognak szaladni emiatt a HD4850,HD4870,HD4890 karikat nvidia-ra cserélni.PhysX<#action>#action>
ha a játék meg nvidia támogatással épül, nagy kaland, el kell fogadni hogy ott van a PhysX és kész...ha egy játék ATI támogatással készül, akkor meg nem lesz PhysX, bármennyire is jót tenne az adott programnak
nem élek álomvilágban, pusztán röhejes hogy mindig megy az elégedetlenkedés, hogy most ebben miért van PhysX (vagy miért nincs), meg az értelmetlen "rohadt nvidia-buzi ati" vita...volt mindkettõtõl vasam, nem vagyok cégfüggõ, nem védeni akarom az nvidiát sem, de ha van a kezükben olyan tech, ami másnak nincs...nos...hülyék lennének nem kihasználni
a linknél ezt is nézted: Last Updated: 09 / 18 / 2008? :DDD ettõl függetlenül lehet hogy befagyasztja a technológiát magának (ami mellesleg szintén jogos)...viszont senki nem gátolja meg az ATI-t hogy létrehozzanak egy hasonlót ;) aztán még egy fronton kezdõdhet a harc :DDD legalább fejlõdik a sztech :DDDD
ha megnézed, több tucat olyan játék pörög a piacon amibe bele lehetne gyömöszölni a PhysX-et, mégsem tették meg a fejlesztõk...nem kényszerít senki semmit,nem kötelezõ PhysX támogatott játékokat csinálni, de ha benne van, akkor akinek megy, az örül, akinek nem megy, az meg valszeg úgyis leszarja (nekem is megy, de telibefosom a gõzt meg a törhetõ csempét :DDDD )...ha meg nem szarja le, akkor igenis tessék megvenni azt a hardwert amivel tudja használni (nem morogsz az 5.1-re csak mert neked sima sztereód van..elmész és veszel egy 5.1es rendszert...ugyanaz...és az a játék ami 5.1ben szól, szól simán sztereóban is, tehát nem vagy rákényszerítve, csak ha te magad akarod)
szerintem :D
miért foglalkozna olyasmivel egy játékkészitõ, amit a potenciális vásárlók tizede képes kihasználni, ráadásul annyira nem is nagy durranás, hogy csak ezért megvenné bárki is? eláruljam? nvidia ad pénzt a fejlesztõknek -> õk betesznek nvidia exkluziv dolgokat a játékokba -> a felhasználók az ATI helyett nvidia kártyát vesznek (elméletben). Talán hallottál már a "the way its meant to be played" programról is :)
Phisyx licensz - légyszives mutass egy diát, ahol a hardver licenszelhetõségérõl szó esik. Üdv a való világban, ahol csak az eladó, amit valaki el akar adni ... nem pedig _minden_ ;)
Forza.
BMEngine.ini elõfordulási helye:
XP:
C:\Documents and Settings\YourUserName\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config
Vista/Win7:
C:\Users\YourUserName\Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum\BmGame\Config
Utoljára módosítva pcsabat által 2009-09-03 10:49:39-kor
a PhysX ugyanolyan technológia mint bármelyik másik, az nVidia megvette az Aegia-t, így hozzájutott az elsõ változatához, onnantól kezdbve meg már csak tovább kellett fejleszteniük (ennyi erõvel megvehette volna akár még az S3 is ha lett volna rá pénzük)...cserébe elég pénzért simán továbbadnák más gyártóknak, van/volt iylenre példa a sztech terén ugyebár...tehát licenszelhetik az nvidia-tól (persze az megint más kérdés hogy mennyiért is lehetne ezt megtenni)...
nem a hw gyártóktól függ? ezt remélem nem gondolod komolyan :) szted miért került bele ez a pár effekt a játékba így? volt ráérõ szabadideje az egyik programozonak és poénbol beletolta?
ha ATI-n nem menne a játék, szted az emberek kihagynák a játékot vagy rohannának nvidiát venni? a fejlesztõ érdeke, h minél szélesebb legyen a potenciális vásárloréteg ...
"most az hogy pár design elem nem jelenik meg PhysX nélkül, még korántsem olyan nagy katasztrófa...különben szerintem semmi nem tartaná vissza az AMD-t hogy megvegyék a tech-et õk is, és akkor talán rendesen kihasználnák és fejlesztenének PhysX-es cuccokat"
nem katasztrofa, csak a trend nem tetszetõs. a fizixet nem lehet "megvenni", az nvidia saját tulajdona és aligha eladó (az egyetlen "ütõkártyájuk" kb)
Forza.
köszöntem
Next PC upgrade: 2022