Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
úgy tünik itt is qva nagy piros betükkel kell kiírnom :/ pedig az tisztára elrontja a szép bannert
OK! Kösz megvan. Szerintem soha nem találtam volna meg!
gfreak
banner, jobb feslõ sarok :D

Racism is a weapon of mass destruction!

Hol van a warez topik? Ott kapok választ?
gfreak
ha végigolvastad a fórumot, észrevehetted hogy van warez topik, oda fáradj át légy oly kedves ;)

Sziasztok!
Végigolvastam a fórumot és nem találtam erre választ:
- a játékban mért nem tudok repülni?
- mért nem tudom elmenteni? vagyis ha kilépek és ujra elinditom a windows live nem engedi, hogy ott folytassam ahol abba hagytam. Meg akartam próbálni ugyis, hogy uj windows live s profile t csinálok de ott kért játék serial-t, de az nincs hozzá?

Lehet, hogy ezzel is az a baj, mint anno a ghostbuster-el? amég nem jött ki a normális verzió addig szenvedjek vele? agy simán egy Crack re kéne vrni és akkor megoldódik minden?
DJ Skyline
bár csak belekóstoltam konzolon (haver tolja, teszteltem nála), de nagyon meggyõzõ a játék, szerintem mindenképp megéri a pénzét. nagyon durva jelenet volt, mikor
egyszer csak a wayne manorban találtuk magunkat, egy baromi hosszú folyosón, és szépen lassan Gotham sikátor lett belõle, mindvégig a szülõk és a gyilkos párbeszéde volt hallható. majd Batmanbõl hirtelen gyerek Bruce lett, és ott állt a halott szülei felett. hát szerintem ez egy olyan jelenet, aminél minden Batman fan szíve megdobban. :D nagyon durva. van egy két unalmasabb jelenet benne, mikor keresni kell hogy na most mit is kell csinálni vagy merre van amerre menni kell. de ez mind addig tartott, amíg rá nem jöttem, hogy van map, ami mellé oda van írva az aktuális feladat. :D

grebber
Ja még nem fejeztem be kinem lépek estig :D max alt+tabbal!

Next PC upgrade: 2022

Seth
36 %-nál van vmi grappling hook-os bug, majd szólj ha azon túlment neked

PSN ID.: Beegabor

Rage47
pl. fõmenüben kiírja, mikor befejezted
grebber
Hol tudod megnézni hol tartasz én nem találom seholse :(

Next PC upgrade: 2022

HeadHunter86
26%-nál járok. Tegnap kb 6 órát játszottam. Nagyon jóóóóó a játék, alig lehet letenni. Megyek is folytatni :P

Broafka
hupsz, van warez topik... bocsi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
van már jó crack amúgy (nem olvastam mindent vissza, szal lehet hogy lemaradtam kicsit

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Legend Killer
ja

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Eredetileg június 8-án jött volna ki egyszerre...
má nem azért de ezt az nv dolgot egy patchel is megtudhatták volna oldani :P

Bulykin
szar amúgy h pont most kell piacra dobni ezt a game-t:S miért nem bírták nyáron:D
de leszarom, úgyis kipróbálom, legfeljebb lesz pár álmatlan éjszakámxD<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Legend Killer
menjetek tanulni<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Én se...itt meg szakad az esöööö..
<#wow3><#worship><#worship>

én nem :c

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

No mi van tesók....mig nem volt game napi 100hsz volt, most meg semmi..... ja bocsesz, mindenkitolja......
<#wow3><#zavart2><#worship><#worship>

kirol
Jajj, olyan gonoszok vagytok!

Áááá
<#fejvakaras><#hehe><#hehe>

Rage47
marketing az egész
Prince of Máté
Mivel már augusztusban kész volt... vagy jóval elõtte.

Az hogy lehet hogy már kijött, nem értem tizen-nyóc még messze van...<#zavart2>

HeadHunter86
CTRL+F5, sima F5 nem segít :D

Rage47
Akinek a bannerben nincs warez felirat, az nyomkodja az F5-t a böngészõben.
gfreak
nem, nem az :D

Érdemes átnézni a warez topicba!
Shep
Már megjelent, már 3x végigvittem, le is töröltem, mert kellett a hely a 2. résznek, amihez szintén van crack :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

VRSDM
hú akkor érezd magad kiváltságosnak hogy te már a kezdetek óta ittvagy
seggfej
amúgy mikor jelenik meg? és van már hozzá crack?

u dont have to listen anybody else but me

Shep
Hét elje, ugyan már már szombaton lesz aki írja, pedig igazából rohadtul nem érdekel senkit, hogy ki mit vitt végig, kivéve ha valami értékelést is párosít mellé, de az ilyen egy szavas kitoltam (ettõl amúgy is idegbajt kapok) 2/10 hsz-tõl már ki vagyok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legend Killer
majd kell csinálni1FAQ-t és nem lesz probléma.

gfreak
egy oldallal? három-négy hozzászólással korábban ;) de a legtöbben azzal jönnek majd, hogy 'a d2d változatban hogyan tudok.....' :DDD

és ha sikerül megfixelniük mindent a leaked változatban, hét végére, de legkésõbb jövõ hét elejére jönnek a "kitoltam, várom a kettõt" hozzászólások :DDD

ez mindenhol igy van

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

HeadHunter86
Figyeljétek meg hogy meg fog ugrani itt az emberek száma, eddig 10-15-en írtunk ide,most leszünk 50.en, és 50x megkérdezik ugyanazt, amire már 1 oldallal elõrébb volt válasz.

Legend Killer
ed=de

Legend Killer
ed=de

Legend Killer
én nem voltam aktív a topikban, ed természetesen én is vártam a játékot. reméljük ütõs lesz.

gfreak
sztár...most már csak át kell irányítani a warez szekció oszlopos tagjait :DDD fel kéne bökni banner alá ;)

Legend Killer
kösz!<#eljen><#hawaii>

Rage47
szuper, berakom bannerba
Legend Killer
warez topik, katt!

megcsináltam nektek, remélem nem baj<#wink>.

gfreak
biztos tele van súllyal a csizmája :D csak hogy nagyobbat rúghasson :DDD én sem hiszem hogy a kevlárpizsi ennyire nehéz lenne :D bár ha megnézed, a karvédõje rendesen lemezelt, csavarozott õrület (ezért fogok én skint cserélni :DDD)

Rage47
nehéz a ruhája :D
Seth
Ez is egy rohadtul túlzó effektparádé.Hány mázsát nyom batman barátunk, hogy ha a kecses érkezéskor csak úgy bontja a járólapot??

PSN ID.: Beegabor

ha minden igaz már van Save game fix
gfreak
addig jó amíg nem Bane meg Croc fog futkározni az utcákon :DDDD

zzeN
Drágább is, meg veszélyesebb sokkal, hozzá vágnád vkihez...hát fájna:).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN