Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Racism is a weapon of mass destruction!
Végigolvastam a fórumot és nem találtam erre választ:
- a játékban mért nem tudok repülni?
- mért nem tudom elmenteni? vagyis ha kilépek és ujra elinditom a windows live nem engedi, hogy ott folytassam ahol abba hagytam. Meg akartam próbálni ugyis, hogy uj windows live s profile t csinálok de ott kért játék serial-t, de az nincs hozzá?
Lehet, hogy ezzel is az a baj, mint anno a ghostbuster-el? amég nem jött ki a normális verzió addig szenvedjek vele? agy simán egy Crack re kéne vrni és akkor megoldódik minden?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
má nem azért de ezt az nv dolgot egy patchel is megtudhatták volna oldani :P
de leszarom, úgyis kipróbálom, legfeljebb lesz pár álmatlan éjszakámxD<#idiota>#idiota>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
<#wow3>#wow3><#worship>#worship><#worship>#worship>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#fejvakaras>#fejvakaras><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy mikor jelenik meg? és van már hozzá crack?
u dont have to listen anybody else but me
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
és ha sikerül megfixelniük mindent a leaked változatban, hét végére, de legkésõbb jövõ hét elejére jönnek a "kitoltam, várom a kettõt" hozzászólások :DDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
PSN ID.: Beegabor
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN