Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
WWE is reklámozza.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

én demot gamepaddal toltam. laza cucc volt :)

Rage47
így sem könnyû már késõbb:D harcok durvák lesznek
játsszatok gamepaddal úgy nehezebb a játék :)

Rage47
na akkor mégis van és mégis igazam van, hogy nem fog tetszeni neki xD
vixo
Hogy a viharba ne lenne összefüggés a L4D és a Batman:AA között,igen egyszerû az összefüggés: mind a 2gamma EPIC GAME!!! számomra legalábbis n_n
Aki más véleményen van az nyugodtan tartsa meg magának és pukkadjon meg :D

gfreak
ez az én apukám erõsebb dolog nagyon unalmas, ezért még csírájában fojtsd el magadban...

Joker ábrázolása zseniális, eléggé õrült és darkos, csakúgy mint az eredeti karakter a képregényekbõl (ne a 70-80as évek tréfamesterére gondolj - akkoriban Batman éppen eléggé szarul szerepelt a gagyi történetek miatt amikeben ufókkal meg meselényekkel hadakozot...)

és a játék tényleg ennyire jó lett, de ne az értékelésekbõl indulj ki ha valamivel játszani akarsz könyörgöm, saját véleményed így soha nem lesz semmirõl ;)

Racism is a weapon of mass destruction!

Rage47
nincs összefüggés a L4D és ez között.
Ezt miért mondod? Attól, h nem tetszett a L4D, ez miért ne tetszhetne? Szzem én több játékot játszottam már végig, illetve próbáltam ki, mint te bármikor...

Shep
Nem, túl van dimenzionálva a jó reklámnak köszönhetõen. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
nem neked való, elhiheted. úgysem fog tetszeni.
Üdv, ennyire jó lett ez a játék? Hát én néztem anno E3-as videókat, nem voltam hanyattesve tõle. Pedig kedvenc karakterem Batman a szuperhõsök közül. Csak vhogy a Joker olyan furán néz ki, semmiben se volt így megjelenítve.
Ha nem lennének jó értékelései, sztem bele se néztem volna, így teszek majd egy próbát.

gfreak
elképesztõ...és akkor jönnek ezek az okos 'ítéletek' hogy tele van buggal :DDD

Shep
Tényleg alacsony az a kerítés (gondolom érted mire mondom :)) Képesek szenvedni, görcsölni vele áááááááá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gfreak
:DDD én is használom...de jelenleg ennyire tudnék konkrét lenni...demot végigvittem, warezzal nem szarakodok :DDD

Rage47
jó minden hang
Legend Killer
:D... én mindig használom a szpojlert, szal fail ez a beszélgetés, láccik, h hamis :D.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

gfreak
ugyan már...hiszen mindjárt itt van...

Spoilerrõl jut eszembe, nézzél át a wareztopikba :DDD

Shep
Hát én is valahogy így képzeltem el. Mindenesetre messze még a megjelenés.

gfreak
nem, a demo tökéletes volt ;)

gfreak
nem szaporítanánk a szót túlságosan, az biztos:

gfreak: @Legend Killer: hogy csináltad meg amikor jöttek és ütöttek neked meg fel kellett menned oda de folyamatosan lõttek?

Legend Killer: @gfreak: levertem mindet, aztán elmentem a sarokhoz, ott grapple, és felhúztam magam oda!

Shep: ne spoilerezzetek, vagy használjátok a rohadt makrót!

:DDD

Blekk Síp
Hanggal nem volt senkinek sem problémája? éhány párbeszéd egyszerûen kimarad, illetve az intronál is üvölt a zene, beszéd meg nincs.
A menu-ben fullra van téve minden.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Shep
Gyanítom elég rövid társalgás lenne :)

gfreak
na akkor most csináljuk azt hogy én kérdezgetek, te meg válaszolgatsz, és Shep meg néha közbeszól hogy spoiler :DDDDD

Shep
Ügyes vagy :DDDDDD

Legend Killer
:D, nagy élmény :DD.

Legend Killer
VÉGIGVITTEM!

:D

gfreak
<#nyes>

ezt a pár napot már fél lábon is kibírom, aztán irány a bolt..azaz...várom bent a cégnél mikor jön a futár, átveszem, és csúsztatok...zúzok haza települni és feszülni...miközben a frissen meghámozott doboz és a manual friss papírillata kígyózik az orromba :DDD

Shep
Mert verseny van ki írhatja be elõbb a topicba, hogy végigvittem, meg tudnak menõzni a haveroknál ,hogy én bezzeg ... Na és persze a türelmetlenség.

Bence94
miért nyomorognak páran egy fos warez verzióval ? várjanak egy nromálisra az a minimum...vagy esetleg vegyék meg ha már ennyire játszanának vele.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Korántsem megoldás :(

Next PC upgrade: 2022

Legend Killer
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Legend Killer
fail<#idiota><#hehe>. elfelejtettem már.

kösz a frissítést :D.

Rage47
restart checkpoint és megoldva. <#nezze>
kuci06
Adam fucking West

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gfreak
nem tudod ki az az adam west???? ejj :DDDD

hát a pockaos, maszkra festett fehér, íves szemöldökû Batman a tévébõl :DDDD

family guy-ból a polgármester :D:DSA

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Legend Killer
:D

kiatököm azaz edem weszt? :D

Legend Killer
Paul Crocker volt az alany, aki a Rocksteady nevében elárulta, hogy egyelõre az emberek reakcióira várnak, csak aztán döntik el, hogy lesz-e második rész

akkor most mindenki torka szakadtából üvöltsön, h Paul Crocker és csapata meghallja<#idiota><#hehe>. v írjunk mélt nekik, petíciót :D.

gfreak
na..alakul, alakul vagy egy forgó batarang kéne rajta a warez felirattal meg adam west arcképével :DDD

Legend Killer
és Batman integessen, hogy ide gyertek és Jokert bedobja a betûkhöz :D.

gfreak
ja, GTA4-féléket...box only, a PCsek meg bekaphatják szindróma :(

grebber
Batman 2 - a Rocksteady még vár

A Batman: Arkham Asylum hatalmas sikerére való tekintettel a VG247 emberei megkérdeztek egy illetékest az esetleges folytatásról.

Paul Crocker volt az alany, aki a Rocksteady nevében elárulta, hogy egyelõre az emberek reakcióira várnak, csak aztán döntik el, hogy lesz-e második rész. A denevérember legújabb kalandja a Guiness Rekordok könyvébe is beírta magát, mint minden idõk legjobb Batman játéka. Ezzel szerintem mindenki egyet ért.

Azt is elmondta, hogy nem beszélhetnek a DLC-rõl, sajnos. Valahogy mégsem szomorodtunk el annyira, hiszen az Batman: Arkham Asylum már magában szinte tökéletesre sikeredett, szóval egy letölthetõ csomag már csak tökéletes plusz egyre emelné, ha nem Fallout 3-féle DLC-ket kapunk, hanem inkább GTA IV-féléket.

info: Gamestar

gfreak
min is játszol? mert ha PC-n, akkor majd akkor mondj ítéletet ha a normális, teljes változattal nyomod, nem ezzel a leaked d2d fossal, amitõl már kikészültek páran a wareztopikban ;)

grebber
Igen igen sajnos.Én is 20%-nál elakadtam Dr Young irodájába be kell jutni de a szellõzõbe nem húzza fel magát Batman.
Elég jó kis védelmet hoztak össze :(

arty
wareznyomor

Forza.

Broafka
azért nem panaszkodhat ez a játék sem...

1,az egyik szellõzõ nyíláshoz nem volt hajlandó odahúzni magát, és csak úgy sikerült bejutnom, hogy vagy 60X próbáltam jól berepülni a lyukon

2, sikerült magam kihúzni a világból :D Keresztül húztam magam falon, fán, egy temetõn, egy egész intézeten, aztán a végén elengedte, és putty

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

gfreak
meg üvöltözhetne..két üvöltés között meg lifteszenét játszana :DDD

arty
esetleg villoghatna is, csak a biztonság kedvéért :)

Forza.

gfreak
:DDDD úgy kéne mint a GTA4 topikban, lerakni a jobb alsó sarokba, kicsit nagyobban...max kitakraja J mellényét :DDD