Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Aki más véleményen van az nyugodtan tartsa meg magának és pukkadjon meg :D
Joker ábrázolása zseniális, eléggé õrült és darkos, csakúgy mint az eredeti karakter a képregényekbõl (ne a 70-80as évek tréfamesterére gondolj - akkoriban Batman éppen eléggé szarul szerepelt a gagyi történetek miatt amikeben ufókkal meg meselényekkel hadakozot...)
és a játék tényleg ennyire jó lett, de ne az értékelésekbõl indulj ki ha valamivel játszani akarsz könyörgöm, saját véleményed így soha nem lesz semmirõl ;)
Racism is a weapon of mass destruction!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha nem lennének jó értékelései, sztem bele se néztem volna, így teszek majd egy próbát.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Spoilerrõl jut eszembe, nézzél át a wareztopikba :DDD
gfreak: @Legend Killer: hogy csináltad meg amikor jöttek és ütöttek neked meg fel kellett menned oda de folyamatosan lõttek?
Legend Killer: @gfreak: levertem mindet, aztán elmentem a sarokhoz, ott grapple, és felhúztam magam oda!
Shep: ne spoilerezzetek, vagy használjátok a rohadt makrót!
:DDD
A menu-ben fullra van téve minden.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
:D
ezt a pár napot már fél lábon is kibírom, aztán irány a bolt..azaz...várom bent a cégnél mikor jön a futár, átveszem, és csúsztatok...zúzok haza települni és feszülni...miközben a frissen meghámozott doboz és a manual friss papírillata kígyózik az orromba :DDD
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
kösz a frissítést :D.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
hát a pockaos, maszkra festett fehér, íves szemöldökû Batman a tévébõl :DDDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kiatököm azaz edem weszt? :D
akkor most mindenki torka szakadtából üvöltsön, h Paul Crocker és csapata meghallja<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. v írjunk mélt nekik, petíciót :D.
A Batman: Arkham Asylum hatalmas sikerére való tekintettel a VG247 emberei megkérdeztek egy illetékest az esetleges folytatásról.
Paul Crocker volt az alany, aki a Rocksteady nevében elárulta, hogy egyelõre az emberek reakcióira várnak, csak aztán döntik el, hogy lesz-e második rész. A denevérember legújabb kalandja a Guiness Rekordok könyvébe is beírta magát, mint minden idõk legjobb Batman játéka. Ezzel szerintem mindenki egyet ért.
Azt is elmondta, hogy nem beszélhetnek a DLC-rõl, sajnos. Valahogy mégsem szomorodtunk el annyira, hiszen az Batman: Arkham Asylum már magában szinte tökéletesre sikeredett, szóval egy letölthetõ csomag már csak tökéletes plusz egyre emelné, ha nem Fallout 3-féle DLC-ket kapunk, hanem inkább GTA IV-féléket.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Elég jó kis védelmet hoztak össze :(
Next PC upgrade: 2022
1,az egyik szellõzõ nyíláshoz nem volt hajlandó odahúzni magát, és csak úgy sikerült bejutnom, hogy vagy 60X próbáltam jól berepülni a lyukon
2, sikerült magam kihúzni a világból :D Keresztül húztam magam falon, fán, egy temetõn, egy egész intézeten, aztán a végén elengedte, és putty
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...