Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keres valami rácsot a falon vagy szellõzõt sztem.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Antihero melyik bal oldali lépcsõ?Ott abban a teremben ahol az a katona próbál rádión segítséget kérni?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Úgyis dolgoztam dupla pénzért augusztus 20-án, szal abból kifér az ára:)
You\'ll Never Walk Alone
hát az nagy pofáraesés lenne. de már megerõsítették a fejlesztõk, hogy ezek bizony triggerek, nem bugok :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Én single-t csak akkor veszek, ha nagyon leárazták. Ilyen volt nemrég Steamen a Bioshock 1e-ért. Szerintem a Batmannel is így leszek.
Starcraft meg multiban eszméletlen jó (még most is), a napokban szoktunk játszani haverokkal bneten:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ééés, hozzá teszem, egy demóból nem derül ki, hogy újra lehet e játszani vagy sem.
Ha valaki normálisan gondolkodik, akkor nem azért nem fogja megvenni, mert a warezban van egy csomó hiba. Habár hogy bizonyos helyekre nem húz fel a kötél, az ember azt hiszi, hogy az eredetiben is így van.
Ha én már ott tartok, hogy meg akarom venni, akkor elõtte azért informálódok, hogy ezek a warez hibák eltûntek e. Ha igen, akkor mi akadályozna meg benne. Mondom, engem egyedül csak az újrajátszhatósága zavar.
Demókkal nem játszom. Azokkal lehet játszani 5 percet, aztán amikor már kezded élvezni akkor vége.
Valóban. Vártam a játékot, kíváncsi voltam rá, imádom a szuperhõsös dolgokat, de tény, hogy nem akartam megvenni. De játszottam vele, és sokkal jobban tetszett mint gondoltam. És fontolgatom a megvevését.
Csakhogy, szerintem egy játékot akkor érdemes megvenni, ha az tényleg nagyon jó, és érdemes újrajátszani.
StarCraft (battle net miatt pl, meg mert unokatesómmal sokat játszottam vele) Titan Quest (most is játszom vele, és újra és újra lehet játszani, mert van kb 20 kombináció benne amitõl más és más lesz) Sacred 2 (olyan mint a titan quest). És ezek meg is vannak eredetiben. Jah meg persze a Prince of Persia sorozat, de azt azért, mert a kedvenc játékom :) (fõleg az 1)
szerintem azért van igazság abban amit most írtam.
Ha szar a kávé, akkor nem veszem meg.
hát nem tudom, hogy megéri e a 10 000-t. Az a baj, hogy kicsi az újrajátszhatósága. Az megsokatszámít egy játéknál.
Sokkal több fejlesztést raktam volna bele. Több batman kütyüt, és akkor nem is lehetne mindent kifejleszteni. Így más fejlesztésekkel más hatást lehetne kiváltani, erõsebb batman, vagy épp ügyesebb, vagy hasonló.
You\'ll Never Walk Alone
Egyébként ScareCrow "pályái" nagyon hangulatosak :)
Különben elkezdtem letölteni, de úgy döntöttem, hogy inkább kibírok még másfél hetet.
You\'ll Never Walk Alone
a warezban vannak érdekes dolgok:
1, amit már említettem, hogy keresztül húztam magam az egész játékon, az a jó, hogy egy adott helyszínen is mûködik (mármint zárt térben)
2, ugye a köteles dolgok azok általános blokkolók, most már én is látom.
3, nah de ez, ez mindent vitt. Próbálom úgy írni, hogy ne lõjjek le poént. Szal meg kelett szerezni valamit valahol, és vissza vinni azt a valamit a valahová <#idiota>#idiota>
nah de, éppen viszem vissza a dolgot, amikor jöttem ki a helyrõl akkor egy nagy valami az utamat állta, és részben azt kell eltüntetni onnan azzal a valamivel visszafele. megyek vissza, az akadályozó tényezõ eltûnt. Jobban mondva nem látom, de nem bírok tovább menni. Nah gondolja a játék, hogy most jól megfogott.
"Meg fogtalak, vedd meg a játékot eredetiben köcsööög"
Sikerült átverekednem magam a láthatatlan valamin. Kezdett gyanús lenni a dolog, hogy smemilyen ellenfél nincsen a pályán, egyszer csak kinyitok egy ajtót, és mi van ott? nah mi? hát semmi :D
elkezdtem lefele zuhanni a naaagy semmibe. Igazából arra már rájöttem, hogy tök mnid1 miylen magasról esünk le, Batman barátunk köpenyét használva megmenti magát. Szóval zuhanok... 5 perc után meguntam, de a végtelenségig zuhantam volna. (67%-nál jártam)
mondhatni élveztem a "demót" :)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Concentration, focus, that is all. The aptitudes come, the tools forge themselves