Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellesleg a konzolosokban volt annyi jóérzés hogy ne írják tele ilyenekkel a topikot ha megfigyeled...
arról már nem is szólva hogy a konzolosoknak van külön fórum, és idáig is meg tudták oldani crossplatform játékoknál, hogy ne spoilerezzék tele mondjuk a pc-s topikot, mert nekik kijött jóval elõbb valami...szóval..khmm...fórumetikettrõl halottál-e? (csak hogy a stílusodban is válaszoljak :D )
Racism is a weapon of mass destruction!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Nem minden ellenfél jelenik meg a játékban.
- Méregcsókot nem kell megölni; elég ha meg kef***d és visszamegy a cellájába magától (na aki ezt elhiszi, meg is érdemli). Amúgy elég a ha legyõzöd, nem hal meg (annak idején ezzel szenvedtem a legtöbbet, de lagalább király Ivy "meghalsz" videója).
kéne egy másik hg különben, aki rendet is tenne (pl a warez hozzászólások törlése)
Nem kell beszólni. Ez nem beszólás hanem vélemény nyilvánítás.
Beszólni nem így szoktak az emberek.
Next PC upgrade: 2022
Hát nem tudom, Két arccal nem találkoztam a játékban sajnos, pedig a kedvenc fõgonoszom. Mr. Freeze sincsen benne. ClayHeadde lsem kell megkûzdeni... soroljam.
Nem kell beszólni, jó helyre kell írni, ennyi...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Vagy mit hittél sakkozni kell majd ellene?
Szerintem akik toljuk a warezt azért elég rendesen tarjuk a szánkat.
Bár most visszagondolva nincs is benne olan nagy kunszt amit gyorsan világga kéne kürtölni hogy itt meg itt ez meg az azta de király ,eddig még nem volt!
Next PC upgrade: 2022
másodszor meg vége a játéknak számodra, mert:
1, a warez miatt nem lehet itt tovább menni, valszeg a crack a rossz.
2, honnan tudom? mert én is itt akadtam el, és tök ugyanez van nekem is, szóval várok.
3, legalább ne lõnéd le a poént azoknak akik még nem játszanak vele...
55%-nál vagyok mikor poison Ivy -t meg kéne ölnöm, de mikor kinyitom az ajtót ahol õ van egyszercsak bele esek a nagy semmibe. Valaki tudna nekem segiteni?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Elakadtam! Mikor a növény csajt kellene elpusztitanom és bemennék a növénykertbe egyszercsak leesek egy feneketlen sötét lyukba és nem lehet semmit se csinálni!
Se "f" -t nyomni semmit! Mit csináljak?
itt van róla egy kép is hátha így...
Egy ilyen problémával találkoztam:Van aza pálya amikor az álomszörnyel wagy miaz :D küzdesz meg másodszor és miután tuljutottam a csontvázharcosain fel kéne másznom egy falra de nem tudok egy nagy X-et ír ki mintha nemlehetne felugrani pedig kerestem róla videókat és ott kell felmászni nem? :S pls valaki segítség thx
És nem tudok rá jönni, hogy sikerült elsõre.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Köszi!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
teljesen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
egyébként meg oda van írva, a data2 és a data3 a hibás
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ez mi lehet ?