2888
Batman: Arkham Asylum
-
royaltom #1670 én bemásoltam a windows/system mappába de így se megy...
van más megoldás? -
Jimanszky #1669 Pontosan hogyan kellene azzal belőnöm?Tudnál segíteni?
Gratulálok gfreak a kinevezésedhez!! -
#1668 Be lehet fejezni a flame elést srácok,bármin is vitatkozzatok.Tanuljatok már meg értelmes emberi lény módjára fórumozni.gfreak-nek adom/adják a modik a házigazda jogot,innentől ő a góré. -
#1667 ha a controlleremuval sem megy, akkor a Profilerrel kell szenvedned sajnos... -
Jimanszky #1666 Nekem olyan hibám van Logitech Dual Action gémpaddal, hogyha előre nyomom hátra megy és fordítva.Gombokat nem lehet konfigolni, x360 emut próbáltam de azzal se jó.Így eléggé nehéz a játék.Valami ötlet srácok? -
#1665 1.: stilus
2.: nekem valaszolt, nem neked (a kockas dolgot) -
#1664 Elmehecc a kurva anyádba!!!
Anyád fasza kocka!!
hülye faszfej -
#1663 1.: ez nem kockaság, hanem net/fórumetikett
2.: ha megvásárolta(d) volna, akkor nem kéne a SecuLauncherrel szórakozni
-
EasyLife #1662 te meg tényleg ekkora kocka vagy!! különben is már meglehet venni.
RETROBOY: windows/system mappába kell másolni nem a system32 be simán system és mennie kell! -
xxxpaulxxx #1661 -
#1660 ti tényleg ennyire végtelenül ostobák vagytok hogy nem találjátok a wareztopikot a bannerben, vagy tényleg ekkora trollok vagytok? -
#1659 DE MONDOM HOGY MÁR MINDENHovA BEMÁSOLTAM BAZDMEG!!!
AKÁRHOVA MÁSOLOM NEM MEGY!!!!! -
EasyLife #1658 bazz épp most írtam rá a megoldást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1657 HELP!!
Én is inditanám de ezt a SecuLaunch hiba jön
bemásoltam már mindenhova a filet de ugyanez a hiba jön fel
Ez csak Windows 7-nél van? -
EasyLife #1656 ezt tölsd le és másold a windows/system mappába -
royaltom #1655 sziasztok!
felraktam a játékot és indításkor ezt írja ki:"Seculauncher:failed to start application.9000"
van rá valami ötletetek? -
#1654 Egy ládát kell lerántani a horgonnyal, az majd fedezéket biztosít -
#1653 én a 2. találkozás Scarecowwal résznél akadtam el, miután a kisgyerekkel is sétálok! Van egy hosszú rész, de fogalmam sincs hogy mennyek át rajta, mert mindig meglát! -
#1652 -
#1651 lődd át a túl oldalba azt a kötelet és átcsúszol rajta -
#1650 Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
#1649 kibaszott trollok miért nem takarodtok át a kurva wareztopikba???
ennyire nehéz egy másik topikot bedobni favba és ott spoilerezni???
idióták -
#1648 eddig tényleg egyértelmű a Goty cím, de ez még változhat, van még jónéhány nagy cím:) -
#1647 meglett egyből, csak nem olvastam el rendesen!
Amúgy év játéka nálam eddig -
#1646 Kellemes kis game ez, semmi új, semmi korszakalkotó, de nagyon össze van rakva. Kis MGS, kis PoP, nagy adag Batman hangulat. A sztori mód odaragaszt a képernyő elé, sajna végig is tolható elég hamar. (Százalékokat amúgy hiába irtok, ha elakadtok, az az unlockolt tartalom mennyiségétől is függ.)
Szuper grafika/animáció, kiváló hangok/szinkron, egyszerű irányitás. Az odafigyelés lépten-nyomon észrevehető. SPOILERKE!! Pl. Joker dumál telón egy fogdmegdjével. Kivárhatod a dumát a poénok kedvéért, de ha közben vered le, akkor Joker még pofázik a süket telefonba és szidja az illető anyját, hogy volt pofája lógva hagyni.
Valszeg az év akciójátéka, bár még sok van hátra. 9/10. -
#1645 Rögtön legeleje, de istennek se megy
store solutions to Riddler Challanges -
BAk3R #1644 rájöttem :) -
BAk3R #1643 a pumpákat kéne lekapcsolni, de hogyan jutok fel?
-
Lowosan #1642 SecuLauncher:failed to start application. [9000] indításnál ezt írja ki nekem Valaki nem tudja miért? Köszi előre is -
EasyLife #1641 ezen a linken 8. percnél tartasz. -
simon7108 #1640 itt 1 link a végigjátszáshoz!
ezkonkrétan nem az ahol te tartasz de keresd meg:D
ja és legkozelebb pls spoilerban! -
#1639 Sziasztok Srácok!
A segítségeteket kérném mert nagyon elakadtam. Ott tartok, hogy ennek a Killer Crock-nak a búvóhelyébe kellene bemennem. Azonban a kastélynál egyrészről van egy sinper aki állandóan lövöldözik másrészről meg nem találom a bejáratot. Végigjártam az épület környékét de sehol nem találok egy bejáratot sem. Valaki el tudná esetleg mondani, hogy hol van a bejárat? Nagyon megköszönném ha esetleg valamelyiktek tudja a megoldást! -
#1638 Nahh, csak emiatt a játék miatt boltolok holnap egy szaros 8600GT-t, remélem, tényleg ez az idei év BioShock-ja. :)
50 juró az tényleg sok Steam-en, CD-Galaxisnál 9 rongyért hozzád vágják majd. -
EasyLife #1637 lol először kajakra azt hittem h valami van a géppel. aztán még meg is halok pff ezt nagyon kitalálták :D -
EasyLife #1636 jó még ha 10 másodpercig is de vele voltam :D -
simon7108 #1635 a challange modban jokerrel vagy?:O
vagy csak a storyban amikor 1 rémálomban vagyunk?:Dmert az mindenhol ugy vanXD -
EasyLife #1634 Valaki nagyon benézte hogy nem csak ps3 lehet jokerrel lenni, mert most lazán vele vagyok :D -
#1633 Ez nem mindig igaz! -
#1632 Ja meg drágább 3500 ft-tal -
#1631 erre jó a steam. nem kell napokat várni a szállítással :)