Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
de most el is akadtam hirtelen nem hiszem hogy trigger inkább én nem jövök rá a nyitjára
a 2. rémálom szerûség amikor a nagy (azt hiszem õt hívják madárijesztõnek)rém elõl kell bújkálni szóval van egy hasszab rész ahol nem tudok elbûjni és mindig észrevesz
fennt vannak a levegõbe dobozok de nem tudom õket ledobni
hogy kell ?
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Csak ezt nagyon sokszor bejátszották már van aki belépve sem érte el más game warez topikját!
Next PC upgrade: 2022
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
na itt wtf? oda kéne felgrapplezni, de nem engedi. 😞
restart checkpointot már próbáltam ezerszer, egész játékot, gépet újraindítva is.
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
http://devilsbackyard.info/?5xUlfmeI
Itt tartasz:
http://guides.ign.com/guides/14273490/page_30.html
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezután merre mennyek?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként ha nem vagyok bejelentkezve, nekem nem ír semmit, csak nem jön be. De ez minden egyéni topiknál (vagy mi ez) így van.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Többször találkoztam olyan hibával, hogy egy-egy felületen nem jelzi a csáklyát, pl. a könyvtárnál amikor másodszorra kellett bejutni, itt meg tudtam oldani, úgy hogy oldalról berepültem a szellõzõ nyílásba, viszont a saját barlangomból nem tudok sehogy sem kijutni, mert hiányzik a csáklya jele a falról.
Valaki találkozott már ezzel a hibával?
Üdv,
PSN ID:misi2mezei
mert én 4% nál járok😄és hogy akkor lesz 100% ha kivittem a sztorit vagy ha megtaláltam minden sz*rt amik elvannak rejtve?
PSN ID:misi2mezei
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
el ne hidd már, amit mondtam steamen Betmenrõl és kétarcról XDXDXD
Átvertelek
eltûntél mint a vakegér, nyugi, nem kell berágni
tudtam h a spoiler mindig a gyengéd vót😄DD de elhitted, az a lényeg😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
De akkor mit mondják itt egyesek hogy nyomom a q-t meg f-t?
Demo?😄
MÁR MEGJELENT PCRE?????:|
VIGYÁZZ SPOILERVESZÉLY!!!
meg egy kicsit meg kellett dícsérnem a konzolos kollegákat is (mostanában egyre normálisabban megférünk egy topikban...persze vannak még 'vadak' mindkét oldalon 😄DD én is egy seggel ülök majd két lovon, veszek egy boxot, mert ez így már nem állapot..csak még egy hónap 😄DD babylon system 😄DD )
Racism is a weapon of mass destruction!