Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

romeozor
batclaw

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

okés
de most el is akadtam hirtelen nem hiszem hogy trigger inkább én nem jövök rá a nyitjára
a 2. rémálom szerûség amikor a nagy (azt hiszem õt hívják madárijesztõnek)rém elõl kell bújkálni szóval van egy hasszab rész ahol nem tudok elbûjni és mindig észrevesz
fennt vannak a levegõbe dobozok de nem tudom õket ledobni
hogy kell ?
romeozor
puzzle. keresd meg a kérdõjelhez tartozó pontot, vagy ami hiányzik belõle, igazítsd úgy a nézeted hogy kiadja a teljes kérdõjelet és fényképezd le.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

itt ott detektív módban vannak zöld ? ek a falon azok mit jelentenek?
grebber
Én miért ne tudnám ?
Csak ezt nagyon sokszor bejátszották már van aki belépve sem érte el más game warez topikját!

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
44%-nál tartok,nálam eddig ez az év játéka!!

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Grebber már mióta itt vagy és még ennyit sem tudsz? Ha nem vagy bejelentkezve warez topik nincs.
mucius
ok. ignoráljuk.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

mucius

na itt wtf? oda kéne felgrapplezni, de nem engedi. 😞
restart checkpointot már próbáltam ezerszer, egész játékot, gépet újraindítva is.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

<#eljen> láss csodát tényleg ez volt a bibi<#banplz>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Prince23
És mivel? lelõsz egy ténylegesen eredeti spoilert? 😄
De én kitaláltam Kétarc körül a szorit😄

romeozor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
detective módban nézz szét ott ahol kinyitottad a csomagot

DarkSector
kis segítség kellene 16%-nál vagyok a kastélyban levágtam a csillárt, így kiszabadítottam a 2 faszit, és a csomagot kinyitottam, amiben a box-kesztyû volt.
Ezután merre mennyek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
MIKOR HIBA VAN, AKKOR NYOMJ EGY RESTART LAST CHECKPOINT-OT

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Utána bejelentkezett, hogy ezt beírja. 😊
Egyébként ha nem vagyok bejelentkezve, nekem nem ír semmit, csak nem jön be. De ez minden egyéni topiknál (vagy mi ez) így van.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
LOL hagyjátok már ezt a szöveget nem vagy bejelentkezve akkor hogy ír ide?

Magiszter
Nem vagy bejelentkezve. Csak bejelentkezett user használhatja a Saját fórumok-at.

érdekességképp akármikor kattintok a warez feliratra mindig ez a szöveg fogad: a kért oldal nem található... wtf 😊

Evin
Mondjuk a warez topik szövegét valahogy módosítani kellene, mert most nagyon beleolvad a feketébe.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Mert warez.... lásd a problémát a warez topikban (link a bannerban). Eredeti verzióval nem lesz ilyen gondod.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szia, nekem is Xbox360n van meg és kb 12-14 óra a játékidõ. Persze egyéne válogatja, meg függ a nehézségi szintõl is, meg hogy mennyire kényelmesen, nézegetõsen mászkálsz. A Rébusz feladványaival el lehet még tökölni egy kicsit, mert párat csak bizonyos Batman kütyükkel lehet elérni, ami az elején még nincs (tehát késõbb vissza kell menni értük). Az után még mindig ott vannak a challenge pályák, amikben lesz kihívás (Extreme mappokban legalábbis).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Naakkor ez is 2x végigjátszos lesz!

Sziasztok

Többször találkoztam olyan hibával, hogy egy-egy felületen nem jelzi a csáklyát, pl. a könyvtárnál amikor másodszorra kellett bejutni, itt meg tudtam oldani, úgy hogy oldalról berepültem a szellõzõ nyílásba, viszont a saját barlangomból nem tudok sehogy sem kijutni, mert hiányzik a csáklya jele a falról.
Valaki találkozott már ezzel a hibával?

Üdv,
Rage47
forralom a bosszút
ok thx a választ nagyon bele élem magam😄sztem év játéka ossze vissza alázza a tobbi játékot sztem😊

PSN ID:misi2mezei

grebber
Ez hülyeség.Legalábbis pc-n tuti.Nem keresgéltem eddig semmit mivel közöm sincs hogy mit kéne és már 51%-nál vagyok a játékban Ivy-nél a Botanikus kertben!

enlightened
Ha megtaláltál minden *** amik el vannak rejtve. Amúgy ha nem keresgélsz semmit akkor úgy 38% -nál van vége.

én xboxon tolom😊és arra lennék kiváncsi,hogy milyen hosszu a játék ido?
mert én 4% nál járok😄és hogy akkor lesz 100% ha kivittem a sztorit vagy ha megtaláltam minden sz*rt amik elvannak rejtve?

PSN ID:misi2mezei

melyik cracket használtad?
Broafka
nem a grapple-lel voltak a gondok (legalábbis nem nekem) hanem hogy egy ajtó után nincs tovább pálya, csak zuhanás 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

arty
nem, ide 1 font (310ft)

Forza.

CalebJoe
Lehet hogy tényleg csak én vittem eddig végig ezt a gagyi verziót elég hihetetlennek tûnik, pedig csak egy kis kitartás kell meg némi nyugtató ha felidegelnek a grapple bugok<#idiota>
Fehercsoki
Magyarországra is érvényes az ingyenes kiszállítás?

Broafka
ezek a legjobb részek a játékban szerintem 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

arty
legolcsóbban? thehut.com (8 ezerbõl házhoz jön)

Forza.

pc-re még sehol

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nem kötekedésbõl de hol lehet megvenni?
Prince23
Rage!

el ne hidd már, amit mondtam steamen Betmenrõl és kétarcról XDXDXD
Átvertelek

eltûntél mint a vakegér, nyugi, nem kell berágni

tudtam h a spoiler mindig a gyengéd vót😄DD de elhitted, az a lényeg😊

DarkSector
most olvasom gs-en!
😄
összes platform TOP10

Õsszes platform TOP 10

az szar ügy😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

csak a p2p verzió,amiben még hiányzik egy vagy pár trükk rossz törés miatt..
azért mondom... mert még semmit nem találtam róla😄
De akkor mit mondják itt egyesek hogy nyomom a q-t meg f-t?
Demo?😄

gfreak
nyugi..nem 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

mialószar????
MÁR MEGJELENT PCRE?????:|

DarkSector
nah itt tartok, és ez nagyon kezd bejönni, hogy ien horroros hangulata van a játéknak...😄

VIGYÁZZ SPOILERVESZÉLY!!!

gfreak
jah rasta, én nyugodt vagyok 😄DD ott röhögök a mondat vegen bredda 😄DD

meg egy kicsit meg kellett dícsérnem a konzolos kollegákat is (mostanában egyre normálisabban megférünk egy topikban...persze vannak még 'vadak' mindkét oldalon 😄DD én is egy seggel ülök majd két lovon, veszek egy boxot, mert ez így már nem állapot..csak még egy hónap 😄DD babylon system 😄DD )

Racism is a weapon of mass destruction!

szu-sza 😊

jogos 😛