2888
Batman: Arkham Asylum
-
gabo453 #1830 sziasztok!lenne egy olyan gondom,hogy tisztaban vagyok vele,hogy a jatek aut.ment...viszont ha kilepek a jatekbol es ujra folytatni szeretnem akkor elorol kezdhetem az egeszet...ha valaki esetleg segitene hogy mit csinalok rosszul vagy eppen esetleg mit nemcsinalok annak nagyon orulnek...kosz elore is...pls... -
#1829 igen? :OOOO -
#1828 De ha szétvered őket kapsz egy acsit -
#1827 lehet hogy hardon már azok is neked esnek egyből -
#1826 Hát mivel megütötted őket jóhogy, gondolom én. Én simán bevonultam mint Ceasar. :D
-
xxxpaulxxx #1825 valszeg amikor először szinkronizált akkor olyan 20-30 körül volt:D -
#1824 download content menüpont a játékban, majd allul a LIVE gomgját nyomd meg. -
#1823 Szevasztok! A games for windows liven belül hol kell letölteni a DLC-t? -
#1822 Marha nagy spoiler. Ez alapján senki nem tudja, hogy mi a vége vagy mi is történik azon a partin. -
#1821 spoiler!!!!!!!!!!!!!! -
#1820 Végigvittem hardon. Nagyon jó volt.
Mikor mentünk a szülinapi partira a végén akkor mikor a kis folyosón jött ellenem 16 ember az kemény volt. -
#1819 Asszem 6k körül van az elméleti max 3 emberen. A lényeg a kombózás. Elvileg 1 mp időd van egy új sikeres támadást inditani, hogy ne ess ki a kombóból. Ilyenkor megy fel a képernyő sarkában a szorzó. Mikor besárgul, speciális blokkolhatatlan mozdulatokat lehet végrehajtani, mint az instant takedown, vagy a dobás. Ha megütnek, vagy letelik az 1sec ablak, illetve a levegőt püfölöd, kiesel a kombóból.
A végén pedig bónuszokat kapsz, ha nem sebeztek meg egyáltalán, ha egy kombóval csináltad végig az egészet, és ha variáltad a mozgásokat. Ez utóbbi a legnehezebb pont, be kell épiteni mindent, ütés/counter/köpeny stun/evade/batarang/batclaw/instant takedown/dobás. -
#1818 igen van. nevezhetsz őrültnek :D -
PunkZoli #1817 de ezt honnan veszitek ,hogy steam kulcsot belehet regelni a steamen, ha nincs még a listában azok között a játékok között, amiket valóban be lehet?
neked van?
ill. ki az az őrült, aki vesz neten egy kulcsot? a csávó seperc alatt visszaszerzi, eladja újra -
#1816 Azta a narkosok kochengeres fa..át.Ez mocskosul sok nekem ott a legmaxabb 1100 az első körben.
Ezért nem is csinálom a challengeket oltári béna vagyok benne 1-2 nél mimimum pont megvan de semmi több. -
Yamada89 #1815 Hello al nekem az a problémám van hogy amikor játszok egy idő után megakad a játék és kirakja hogy General Protection Vault aztán kilép hibaüzenettel:S vmi tipp? -
#1814 Kedves bőregerek!
Kis felhívás. Ki tud több pontot csinálni a Challenge mód első pályájának első körében. 3 fegyvertelen szerencsétlent kell összerakni.
Egyelőre 4270-nél járok. Érdekel a kombó is és a kapott bónuszok (ha kicsit is tudatos volt az akció) -
#1813 -
#1812 De az csak batmanhez jó, ez meg minden Live játékhoz. -
#1811 ennyiért kaptál volna batman steam kulcsot is :) -
#1810 1990+990ft a házhoz szállítás! -
#1809 Grat a játékhoz.
ha jo a resi 5nek akkor tutira batman is menni fog, mert énis mindkettőhöz beirtam már
:D
amugy mennyibe rendelted?
-
#1808 Kössz mind a kettőtöknek! -
#1807 Holnap hozza a futár nekem a Flatout Ultimate Carnage-et.Előbb a Resi 5-höz próbálom ki ha ott jó jön a Batman!Remélem itt is jó lesz a DLC miatt. -
#1806 jah de azért kérdem, hogy irjon az aki nem gow kulcsával játszik
hogy vaalami olcso játékot pl kane and linch vagy legendary is megy-e... -
simon7108 #1805 a DLC-t asszem,hogy csak LIVE al toltheto!de ha esetleg valaki nem vettem meg akk keressen elo 1 eredeti LIVE os játékot és használja annak a kodját!énis a GOW kodjával játszok:D -
#1804 lehet még1x végigjátszom, olyan állat:D kár h nem lehet chapter szerint újrajátszani. a scarecrowot megnézném még:D -
Hoz_Hun #1803 Szívemből szóltál. -
#1802 52 éves? omg. amúgy tényleg minőségi a hang. de ez mindenre elmondható, szinte az egész tökéletes:D
pc-re is tölthető a DLC amúgy. -
#1801 Igen de asszem csak LIVE-ról tölthető le... -
Hoz_Hun #1800 Kár hogy Harley Guinn kinézetét így eltolták. Eredeti fényévekkel jobb. Na meg ezek a nagy csöcsök... de ahhoz képest hogy a szinkronhangja 52 éves marha szexi hangja van.
Harley Quinn pár vicces pillanata (The Animated Series) -
Hoz_Hun #1799 A játéknak oriási előnye, hogy ilyen szuperek a szinkronhangok (eredeti animated széria hangjai... nem véletlen).
A legjobb beszólás akkor is Harley Guinn hangszalagon (Patient Interview #4):
Joker: He's crazy, you know.
Harley: Who? Batman?
Joker: No, Santa Claus. OF COURSE BATMAN. ALWAYS BATMAN.
-
#1798 Ne vezessed félre pc-re is van és tölthető! -
oregon1987 #1797 Sehonnan mivel pc-re nincs! Ha meg Boxra kell akkor vedd meg! -
K kutya #1796 Halló! DLC-t honnan tudnám letölteni?
-
#1795 Na, sikerült megoldani.
A 4 csatornás hangot átállítottam sima két csatornás stereora, most már tökéletes. -
#1794 Nekem Win7 + E5200 + X1650 Pro + 2GB DDR2 533-al + szintén Realtek alaplai hulladékkal 1024x768-ban 20-35 FPS között fut, a hang is tökéletes...más lesz ott a probléma szerintem...aztán ki tudja, lehet, hogy az enyémnél is gyengébb vasa van. -
#1793 akkor a géped lassú neki (?) -
#1792 Sajnos sem a Vsync, sem a hardware acceleration basicre állítása nem segít rajta, újabb driver meg nincs. -
#1791 én bekapcsoltam a vsyncet és jó lett