Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gfreak
még szép..szept. 11 óta nem voltam szabin, még van egy csomó, akkor már kössük össze a kellemest a kockulással :D különben most minden harmadik hét péntekét kiírtam (tele vagyok szabikkal)..kár hogy most mégsem fogok egész pénteken pöfékelve Batmanozni haverokkal :S

Racism is a weapon of mass destruction!

uhh wazz igazi kocka még szabit vesz ki hogy játszhasson egy új gammával... <#taps><#taps><#taps>

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

gfreak
pedig holnapra már a szabimat is kiírtam :DDD

Racism is a weapon of mass destruction!

f bilentyüt kell megnyomodnod és valahogy felkapaszkodik
zorrobomber
Vagy legyen ez a warez, és akinek eredeti van átmehet a másikba, na?

Ez nem lehet igaz,pedig mennyire készültem már a holnapra..tud errõl valaki valami bõvebb infót? Mert pl. az 576 honlapján még a holnapi dátum van feltüntetve.
Rage47
nemtom minek wareztopik. le is szedem a bannerbõl mindjárt.<#idiota>
bazz valami gáz van a játékkal nálam :S 43%-nál
itt járok, amikor kinyitom az ajtót jönniekéne a repcsinek de nem jön :s semmi sem történik. rossz a crack vagy mi? valaki esetleg aki pont itt tart a repcsi utánni mentést tudna adni?

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

trainert leszedsz hozzá gamecopyról, abban van lebegés....

fotográfik kolomp edisön :D

Scouser
CD Galaxis:

A játék várható magyarországi megjelenése: 2009. szept. 22-23

You\'ll Never Walk Alone

minden meglehet:D

PSN ID:misi2mezei

offkorzreg
ja én meg még arra lettem figyelmes,mikor Harley Quinn-t ugye elzárjuk,utána a cellával szemben van egy nagy ajtó ami meg van fagyva,és tiszta jég borítja körül.ott szerintetek Mr Freeze raboskodhat?mert én arra gondoltam

offkorzreg
csak a cilinderét találni meg és a sétabotját,azt is csak egy üveg mögött az Arkham Mansionban.amolyan dísz,mint ahogy Catwomen karmai is,meg a többi cucca

mekkora szemetek:Daz ismertetoben azt irják,hogy találkozunk a játékban pingvinnel is erre megnézem a végigjátszást és nincs is benne....
hazugog:DXD

pluhi
Üdv!

Volt valakinél az a hiba, hogy nem csinálja Bats azt, amit kiir az a felugró felirat?
Mondjuk guggolok a sarokban és Space lenne a lapulás a falhoz, de semmi. Vagy robbanó gél a falon, jobbkatt mellé középsõ gomb a robbantás, ugyancsak semmi effekt.
Vagy valakit lestunnolok, fekszik a földön, de nem tudom "kivégezni", hiába nyomom a shift+jobbklikket.
offkorzreg
jaja Ivy FTW^^

Rage47
Sztem is Ivy lett a legjobb:) de nekem Joker megformálása is tetszik a játékban.
Nagy csöcsök új ruha. Inkább hagyták volna eredeti formájában. Õt leszámítva elégedett vagyok a szereplõk megjelenítésével, bár Joker egy kicsit túl groteszk, Batman meg picit túl izmos. Legjobban Méregcsók "formája" tetszett.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az Xbox360-as változthoz képest nincs, ha jól tudom. A PS3-ban irányítható Joker a különpályákon.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Gideon Wieth
Sziasztok, van valami extra az Xbox 360as verzióhoz képest a játékban? A Physx támogatáson kivül ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bala_
Már megvan, de az itteni kis segítség hatására:)
Az volt a bibi , hogy nem láttam át hogy az A-D (balkéz) a durvahangolás, és az egér gombok (jobbkéz) a finom.Aszittem ugyanaz a kettõ...:))Illetve láttam hogy máshogy mûködik, de nem találtam logikát benne :))

én is tekergetem ahogy mondtátok bal és jobb finomhangol de semmi és már nagyon kivan a faszom vele :@

és ha konzolon játsza?énis konzolon nyomom és énis elakadtam ott de kaptam rá választ:)és ha csak valahol elakadt azt nem kell a warez topikba irnija csak ha warez bug végett akadt el....

offkorzreg
a legegyszerûbb dolog a játékban,nehogy már pont ez fogjon ki rajtad :d
marha egyszerû csak figyelni kell hogy mikor lesz zöld,tekergeted egy kicsit és kész is

Nah én is felraktam... elég komoly gamma:D
Bár még nem játszottam vele sokat, mert elõtte még be akarok fejezni prá játékot de elég komolnynak néz ki

Harley Quinnek mekkora csöcsöket rajzoltakXD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bala_
Persze arra rájöttem, balra jó szélesig tekerni, de hogy a jobb oldali finomhangol...tökre nem tûnt fel, pedig párat megcsináltam..:)

Rage47
én a színeket szoktam nézni:D minél zöldebb, annál jobb:D
Seth
Pedig nagyon egyszerû. Addíg tekerd a bal oldalival amíg a legszélesebb nem lesz a görbe.Ha akkor nem vált zöldre,akkor a jobb oldalival finomhangold

PSN ID.: Beegabor

bala_
Van valami trükkje, annak hogy kell a frekvenciával kódolni az elektomos ezközöket (kapunyitás stb.)Mert ha valami miatt , akkor ennek az idegörlõ mivolta miatt fogom abbahagyni a francba.Simákkal nincs gond de ahol 3x kell kódolni + ha nem sikerül gáz is jön, ott baromira nem fedezek fel logikát , és már a 3. felé egyre csak fogy a türelmem...:(

Rage47
akit érdekelne eredetiben, annak mondanám, hogy olcsón ebayen hozzá lehet férni az nvidia coupon kódokhoz. 13 dolcsi körül már megvehetõ, majd steamen aktiválható.
grebber
Azokat majd egy fegyverrel tudod "kirántani" azt majd késõbb kapod meg ilyen 3 ágú akármi jön ki belõle azt 3 kötéllel kirántod majd õket!

Next PC upgrade: 2022

Hali, az energia mezõs kapukat vmint az olyan helyen lévõ robbantható falakat amiket földrõl nem érek el, szal vhogy oda kéne lõni vmi robbanó cuccot. Ezt a 2 dolgot lehet vmi kütyüvel kiiktatni illetve kirobbantani, mert én még nem jöttem rá, szal nem lehet vagy meg kell venni xp-bõl vagy késöbb kapom meg a játékban a kütyüt? Vmint reloaded verzió-t újra kezdtem és mintha bugosabb lenne a kötél lövés, többször kapom az "F" bug-ot, de végül ide-oda lépegetve végül fellövi, ez bug vagy csak nem álltam jó helyen? Elõer is kösz a választ.

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W

tudnál adni vmi tippet azért hogy mi lehet a gond?
Megvan
Nem szóltam<#nevetes1>
És azt hol találom?
Bocsi csak még kezdö vok és nem tudom
Nézz át a warez topikba!

Sziasztok!
Elakarom inditani a játékot és ez a hibaüzenet jön ki
" SecuLauncher: failed to start application. <9000>
ezzel lehet valamit kezdeni?<#confused>
Sajnos a mentésed már rossz. Elõrõl kell kezdeni az egészet relo.... verzióval.
nem azért, de mond már meg léci mikor jön ki a játék( szept. 18.....) warez game -el tolja warez topik.... ennyi<#wow3>
Hali!
Nekem a madárijesztõ 2. álmában bugos a játék/mentés mert nem lövi fel a kötelet a felsõ párkányra (Ahol forog 2 fogaskerék), csak a típikus "f" bug jön elõ. Próbáltam már 80 féle crack-et és reloaded verzióval sem megy. Tuti újra kell kezdeni a game-et vagy esetleg van még megoldás?

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W

Legend Killer
ja, áttettem, de fail, hogy emiatt kicsibe teszi :D. scroll miatt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

rakjad át másik gombra a kép készitést:D

Legend Killer
mondja meg valaki miért csinálja a scroll lenyomására azt, hogy kiteszi kicsibe a játékot? xfire-n kép készítéskor idegesítõ és hogyan lehet ezen változtatni? :P

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

The Protector
Mikor feltelik az xp kör akkor tudsz vásárolni dolgokat,fejleszteni stb....Ott tudod majd megvenni azt a képességet.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

a demoban volt egy olyan hogy a vízköpõrõl lehetett lefele lógni, azaz fejjel lefele..
na most emlékeim szerint a ctrl- el lehetett végrehajtani ezt a bravúrt, de most sehogy sem megy a fullban.
A játék elején vagyok, lehet ezért nem engedi még?
a warez topikban ha visszaolvasol ott van 1 link letoltod a patchet és lesz PhysX!

Szasztok, a Demo setup-jában lehetett PhysX beállításokon változtani: (off-normal-high). A teljes játék setup-jában nincs ilyen állítási lehetõség. Egyáltalán nincs is PhysX effect a játékban (padló felett repkedõ újságpapírok, füst stb).
MIÉRT????
STREEX
Nem, a 2x DVD5 öst.De nem hiszem hogy van különbség

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Blekk Síp
Nekem is agyon jól jönne ugyan ilyen mentés, mert én meg elfelejtettem kimásolni win7 telepítés elõtt. :FF

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Prince23
Reloaded-et tolod amúgy?