Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Végigvittem hardon. Nagyon jó volt.
Mikor mentünk a szülinapi partira a végén akkor mikor a kis folyosón jött ellenem 16 ember az kemény volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

pluhi
Asszem 6k körül van az elméleti max 3 emberen. A lényeg a kombózás. Elvileg 1 mp idõd van egy új sikeres támadást inditani, hogy ne ess ki a kombóból. Ilyenkor megy fel a képernyõ sarkában a szorzó. Mikor besárgul, speciális blokkolhatatlan mozdulatokat lehet végrehajtani, mint az instant takedown, vagy a dobás. Ha megütnek, vagy letelik az 1sec ablak, illetve a levegõt püfölöd, kiesel a kombóból.
A végén pedig bónuszokat kapsz, ha nem sebeztek meg egyáltalán, ha egy kombóval csináltad végig az egészet, és ha variáltad a mozgásokat. Ez utóbbi a legnehezebb pont, be kell épiteni mindent, ütés/counter/köpeny stun/evade/batarang/batclaw/instant takedown/dobás.
Rage47
igen van. nevezhetsz õrültnek :D
de ezt honnan veszitek ,hogy steam kulcsot belehet regelni a steamen, ha nincs még a listában azok között a játékok között, amiket valóban be lehet?
neked van?
ill. ki az az õrült, aki vesz neten egy kulcsot? a csávó seperc alatt visszaszerzi, eladja újra
grebber
Azta a narkosok kochengeres fa..át.Ez mocskosul sok nekem ott a legmaxabb 1100 az elsõ körben.
Ezért nem is csinálom a challengeket oltári béna vagyok benne 1-2 nél mimimum pont megvan de semmi több.

Next PC upgrade: 2022

Hello al nekem az a problémám van hogy amikor játszok egy idõ után megakad a játék és kirakja hogy General Protection Vault aztán kilép hibaüzenettel:S vmi tipp?
pluhi
Kedves bõregerek!
Kis felhívás. Ki tud több pontot csinálni a Challenge mód elsõ pályájának elsõ körében. 3 fegyvertelen szerencsétlent kell összerakni.
Egyelõre 4270-nél járok. Érdekel a kombó is és a kapott bónuszok (ha kicsit is tudatos volt az akció)<#vigyor>
DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
De az csak batmanhez jó, ez meg minden Live játékhoz.

Rage47
ennyiért kaptál volna batman steam kulcsot is :)
grebber
1990+990ft a házhoz szállítás!

DarkSector
Grat a játékhoz.
ha jo a resi 5nek akkor tutira batman is menni fog, mert énis mindkettõhöz beirtam már
:D
amugy mennyibe rendelted?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Kössz mind a kettõtöknek!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Holnap hozza a futár nekem a Flatout Ultimate Carnage-et.Elõbb a Resi 5-höz próbálom ki ha ott jó jön a Batman!Remélem itt is jó lesz a DLC miatt.

DarkSector
jah de azért kérdem, hogy irjon az aki nem gow kulcsával játszik
hogy vaalami olcso játékot pl kane and linch vagy legendary is megy-e...

a DLC-t asszem,hogy csak LIVE al toltheto!de ha esetleg valaki nem vettem meg akk keressen elo 1 eredeti LIVE os játékot és használja annak a kodját!énis a GOW kodjával játszok:D

PSN ID:misi2mezei

Rage47
lehet még1x végigjátszom, olyan állat:D kár h nem lehet chapter szerint újrajátszani. a scarecrowot megnézném még:D
Szívembõl szóltál. <#nyes>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rage47
52 éves? omg. amúgy tényleg minõségi a hang. de ez mindenre elmondható, szinte az egész tökéletes:D

pc-re is tölthetõ a DLC amúgy.
DarkSector
Igen de asszem csak LIVE-ról tölthetõ le...

Kár hogy Harley Guinn kinézetét így eltolták. Eredeti fényévekkel jobb. Na meg ezek a nagy csöcsök... de ahhoz képest hogy a szinkronhangja 52 éves marha szexi hangja van.<#vigyor1>
Harley Quinn pár vicces pillanata (The Animated Series)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

A játéknak oriási elõnye, hogy ilyen szuperek a szinkronhangok (eredeti animated széria hangjai... nem véletlen).

A legjobb beszólás akkor is Harley Guinn hangszalagon (Patient Interview #4):
Joker: He's crazy, you know.
Harley: Who? Batman?
Joker: No, Santa Claus. OF COURSE BATMAN. ALWAYS BATMAN.

grebber
Ne vezessed félre pc-re is van és tölthetõ!

Sehonnan mivel pc-re nincs! Ha meg Boxra kell akkor vedd meg!

Halló! DLC-t honnan tudnám letölteni?
rage
Na, sikerült megoldani.

A 4 csatornás hangot átállítottam sima két csatornás stereora, most már tökéletes.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Pretorian
Nekem Win7 + E5200 + X1650 Pro + 2GB DDR2 533-al + szintén Realtek alaplai hulladékkal 1024x768-ban 20-35 FPS között fut, a hang is tökéletes...más lesz ott a probléma szerintem...aztán ki tudja, lehet, hogy az enyémnél is gyengébb vasa van.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Rage47
akkor a géped lassú neki (?)
rage
Sajnos sem a Vsync, sem a hardware acceleration basicre állítása nem segít rajta, újabb driver meg nincs.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rage47
én bekapcsoltam a vsyncet és jó lett
Pretorian
Nekem is Realtek-em van, dxdiag-ban próbáld kikapcsolni a hangok hardveres gyorsitását, hátha az megoldja.

rage
A hang sajnos nálam recseg-ropog, lassul, a szavak néha elakadnak-ismétlõdnek, eltorzulnak, néha teljesen belassul a beszéd, majd helyreáll...Úgy látszik, nem szereti a Realtek chipet.

Scouser
Ha késõn csinálod és elveszik a 8x-od akkor nem fogja már megcsinálni. Jól kell idõzíteni

You\'ll Never Walk Alone

Pretorian
Shift + Mouse1 + A vagy D iránytól függõen ha jól emléxem.

TaRka0107
Valaki válaszoljon erre pls!

Pretorian
"Victor Zsasz is a fictional character in the DC Comics universe. He is a serial killer and is an enemy of Batman. He usually kills with a knife and carves a tally mark somewhere on himself for every victim."

lol, a kép alapján legalább 300 fragnél jár a csávó. :D

offkorzreg

azt meglehet csinálni hogy Batmant középen lássam, mármint a képernyõ közepén? akció közben ott van, de amúgy a bal szélén.

BFP4F: Yossarian23

offkorzreg
nem,és nem is volna értelme ennek.más a két játék

vixo
Ha 100%-ra ki van tolva a gamma,akkor nem lehet elõrõl úgy elkezdeni,hogy a megszerzett kütyük megmaradjanak,mint pl. a resident evil 5-nél?

TaRka0107
Szevasztok! Hogy kell a combókat megcsinálni? Írja hogy shift+mouse1 (dobás) de nem csinálja meg! Egyszer tudtam megcsinálni csak!

offkorzreg
pedig úgykell

Scouser
Itt még nincs meg az az eszköz, majd a visszafele vezetõ úton lesz. Tényleg követni kell a vezetéket, nem egy nagy kaland...

You\'ll Never Walk Alone

Rage47
van eszközöd amivel átsuhansz a túloldalra:p
Kongy
Az próbáltam. De nem sikerült megtalálni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

offkorzreg
detektív mód,követed a vezetéket

Kongy
Hello!

Sikerült elakadnom a játékban, 25 % körül, amikor a kertben Joker áramot vezet a vízbe, és le kéne kapcsolni, csak a kapcsoló nincs meg. :S

Pls help!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

offkorzreg
tök egyszerû csak rákell érezni nekem mindig pillanatok alatt megvolt

ok köszi megnézem.
offkorzreg
a jobb és bal egérgombot persze nem egyszerre hanem külön külön,meg az A és a D-t is