2888
Batman: Arkham Asylum
-
#2070 köszi, így könnyebb volt. :) 3 db fogsor maradt ki, szerencsére egyik sem egy bitangul elásott helyen. -
#2069 nem tudjtátok hol lehet átállítani a képernyő felbontását meg ilyeneket a játékban?mert az optionsba nem találom. -
#2068 Velem is ez volt :) De meg lehet nézni riddlereknél melyik területen nincs meg az összes fogsor, szal nem vészes. -
#2067 Jelentem, nálam bevált... -
#2066 Azért mondom, hogy nem ez lesz, mert nekem is volt ez, viszont semmilyen más probléma nem jött elő.
Sőt a hivatalos forumon is irják ezt. Valami háttérben futó progi "elfogja" ezt a bill. kombót és a játékban már nem történik semmi. Messengert mondják, mindjárt kipróbálom. -
#2065 Magyarországon a LIVE szolgáltatás nem elérhető...azaz...van,beregelhetsz, de nem tudsz letölteni dolgokat, multizni, stb...tehát valójában nem tudsz kapcsolódni a játékok LIVE rendszeréhez...egy fake name generator megoldja a problémát, javaslom hogy egy angol címet/telefonszámot adj meg (saját neved és emailed mellé persze) mivel a rendszer csak azt ellenőrzi, hogy ezzek az adatok valósak-e..így viszont működni fog..sajnos ez van, annyira minimál piac vagyunk, nem is tervezik bevezetni a LIVE-ot (mostanában tuti nem) -
#2064 Riddles: 238/240. ne. :D megvan minden trophy, karakter bio, arhkam krónika, karakter trófea...gyanítom valahol elhagytam 1-2 ugrabugráló fogsort. na mindegy, ennyit azért nem ér meg, hogy bebarangoljam megint az egész szigetet mindennel együtt. na mindegy, jó volt nagyon. -
#2063 Persze, hogy az lehet a probléma..., de nem is ez a legnagyobb gond, attól félek Ivy-nél ismét láthatatlan falba ütközök.:( -
#2062 Nem innék rá semmi erősebb mérget, hogy a warez ott a probléma...
Hogy mi, azt ne kérdezd, gamepad megoldja, persze ha van. -
#2061 Bazz ez kész hogy semmi nem segít, de hogyan tudom leirtani a warez maradványait? Már mindent próbáltam Ccleaner, regedit-ből is töröltem mindent, 2 féle Live profillal is próbáltam, régi mentéseket töröltem, semmi nem segít... -
strebacom #2060 Nem mér úgy kellett volna?? -
#2059 Kösz. -
#2058 Nem igen! -
#2057 hogyan regeltél? angol/amerikai címmel/telefonnal? -
strebacom #2056 Segitsetek,hogy tudok belépni ebbe a szaros Liveba..ha beakarok lépni kirja hogy probléma van a fiókommal és beléptet az xboxliveba, vagy az msnbe....egyszerüen nem értem miért....
Köszi!! -
#2055 Ebben a játékban van DX10 támogatás? -
#2054 Hát pedig azt csinálom, bal ctrl nyomva és space. Demóban működött is. -
josi #2053 Sztem valamit rosszul csinálsz, padló alatt ctrl+space, falnak ha guggolva mész kiírja hogy space, akkor lapul a falnak. -
#2052 Azért az nem semmi, hogy megvettem eredetiben, és most sem müxik rendesen a padló alatti lopakodás és falnak lapulás. Direkt készítettem új Live profilt. Most sem garantált, hogy végig tudom vinni. Ezt kurvára nem értem. -
#2051 ennyiből nem tudom megmiondani mi a baj...van Live ID-d gondolom, meg eredeti játékod működő kulccsal (a live profilod még véletlenül sem magyar hanem fake name generatoros hogy működjön, ugye?) innentől kezdve nem tudom mi lehet a probléma ha nem fejted ki... -
#2050 Miért fura? Fallout 3-hoz is Live-on keresztül lehet letölteni a DLC-ket, minden Live-s game-nél így van. Az más kérdés, hogy warezban is elérhetőek. (gondolom erre gondoltál:D) -
#2049 eleinte még nem tudod őket, idővel majd lesz zselé (explosive gel), amit ha ráfújsz, akkor robbanthatod. később meg majd lesz egy ultra batclaw nevű cucc, amivel kitudod "tépni" a falat a helyéről. helyzet függő, hogy mikor melyiket tudod alkalmazni, lesz olyan amikor csak az ultra batclaw-val tudsz majd szerelni, de lesz olyan is amikor meg tulajdonképp rád van bízva, hogy robbantasz, vagy izmozol. a batclaw talán gyorsabb -
#2048 Fura, hogy "simán" nem lehet letölteni. -
Dzsí Pí #2047 Üdv, a structuraly weak walls-okat hogy tóm berobbantani? (azok a gyenge falak, amik pl riddle-khez vezetnek és detective modban jelzi ki őket)
Előre is kösz a választ! -
#2046 Live-on keresztül letölthető...beloggolsz Liveba, marketplace és onnan letöltheted -
#2045 Az ingyenest mondom pc-re. A második tudtommal pénzes lesz és egyelőre konzolos. -
#2044 Mármint a 2. DLC-t mondod?
Az első kijött és Live-ról le is tölthető. -
#2043 A DLC-vel mi van már, nem úgy volt, hogy 17-én jön ki? Csak mert én sehol sem látom. -
#2042 Normal/extreme challenge, bunyó+predator. -
mailroy88 #2041 Sziasztok! Az a bajom, hogy befejeztem a jokeres részt és megvan 239/240 Riddlers challenge is, de még csak 84%-nál járok. Ha összegyűjtöm a maradék 1-et lesz még vmi harc, vagy mikor lesz 100%? (A befejezés nekem a Bane-es volt) Köszi! -
#2040 a rajzolat(festés) nagyon nehezen szokható, semiképpen sem a szokványos, de rettenetesen hangulatos...és a szó szoros értelmébe véve rettenetesen, hiszen a történet az egyik legnyomasztóbb Bats story amit valaha olvastam...alapmű, és ott a helye a polcon (mondjuk nekem angol HC-m van, de szép lett a magyar kiadás is) -
#2039 Mi van? -
Laci82 #2038 Ezt kötelező megvenni ,olyan mint hülyegyereknek a színesceruza -
#2037 Most jut eszembe már berregeltem a játékot egy másik játék kulcsával, most meg megveszem a játékot, szal lesz egy fölös kulcsom.:D -
#2036 Köszi! -
Laci82 #2035 Ok mentések megvannak ,de erre a hibára nem találok megoldást:(
Valaki tud rá?
[IMG][/IMG] -
#2034 Mindenkinél elő kellett jönnie, aki eddig eljutott, mert benne van a játékban, nem hiba. -
rumkola #2033 naneeeeee
:DDDDDDDDD -
savior #2032 akkor ez lesz a gond. en csak 2-t kapcsoltam le -
Laci82 #2031 Sziasztok.
Hol vannak a mentések tárolva ehhez a játékhoz valaki meg tudná mondani?