Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Én most kb 56% körül lehetek amikor Poison Ivy bemászik abba a hatalmas növénybe és rohangálni kell elötte. Eddig nem tapasztaltam semmi "bug"ot és egy helyen sem akadtam el. Sztem mindenhol egyértelmû a feladat (jó nem árt egy nagyon minimális angol tudás, hogy értsd mit kell csinalni).
Holnap érkezik a második pályacsomag a Batman: Arkham Asylumhoz, kizárólag konzolokra.
Az Eidos ma jelentette be, hogy a Prey in the Darkness pályacsomaguk holnap érkezik az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatokra. A Batman: Arkham Asylum-hoz készült csomag két pályát tartalmaz, melyek a Challenge módba illenek be.
Az elsõ a Heart of Darkness FreeFlow Combat nevet kapta ilyen szép röviden, és ezen a pályán a gép nyomatja ránk az ellenfeleket, és nekünk minél tovább kell életben maradnunk az Arkham Pumping Station-ben. A második pálya a valamivel rövidebb nevû Hothouse Prey Invisible Predator, melyben csakúgy mint a Predator, lesbõl, észrevétlenül kell elintézni a gonoszokat. A csomag ingyenes, PC megjelenésrõl nem tudunk.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A képbõl látszik, hogy nincs még meg az összes trutyi. Tele lesz a mérõedény, akkor kell kimászni. Az egyik legótvarabb rész ott, mikor a kamera fix nézõpontra vált (nálam legalábbis ez volt) és úgy kell futnod, hogy hátrafelé nézel végig. Persze a palánkok kanyarognak. Úgy futottam, mint egy bebaszott Kvák kapitány...
Köszi a segítséget :)
Akkor majd még próbálkozom tovább, pedig eddig olyan simán ment a játék:P(persze voltak nehéz részek)
Fasza játék nagyon.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Crockot meg nem lehet oda csalogatni a gélhez, egyszerûen beleugrik ott a vízbe,amit lefényképeztem azt csá :D
Nem tudom teljesíteni a küldetést, vicces :(
PSN ID.: Beegabor
Hy
Itt akadtam el.Csatornában egy szörny ellen, és egyszerûen nem vágom, hogy hogy kell befejezni a küldetést, hogyan kell megölni a szörnyet.Elméletben(elméletben), robbantani is lehet, de nem tudom mit aksr a játék :S
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egy szobába van egy kapcsoló, amit háromszor is meg kell hackelni majd...ha ez kész, már átbírsz sétálni a vízen. Pontosan nem tudom már merre volt...én már a "Tick, tock. Feed the croc!"<#vigyor2>#vigyor2> résznél járok...
You\'ll Never Walk Alone
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megvan ilyen kütyû amivel kilehetne nyitni az ilyen elektromos falakat, de nemtudom hogyan kell használni. annyit ír"a-d-m1-m2" de én azokat hiába nyomkodom összevissza nemcsinál semmit. Hogyan kell?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Van olyan aminél azt se tudom mit kell<#banplz>#banplz>
Megvárom magyarítást azzal végigtolom megint!