Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Háááát... Szerintem a Jokerrel történõ végsõ küzdelem röhelyesen egyszerû a többi fõboss-hoz képest. Amúgy tényleg jó volt a game. Remélem hamarosan jön a folytatás!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

G22, osonsz a pallókon, hogy a Crock ne hallja meg, hogy mész. ha néha kiugrik a vízbõl pofán dobod batarangal és beesik a vizbe mész tovább. Megkeresed a gumókat amik a plafonon lógnak (összesen 4 vagy 5 van asszem), batarangal leszeded õket majd USE. Majd kijárathoz mész ott pedig mikor a Crock rádront elötte berobbantod a padlót. Kanyec.
Ez sztem is igy van.
Én most kb 56% körül lehetek amikor Poison Ivy bemászik abba a hatalmas növénybe és rohangálni kell elötte. Eddig nem tapasztaltam semmi "bug"ot és egy helyen sem akadtam el. Sztem mindenhol egyértelmû a feladat (jó nem árt egy nagyon minimális angol tudás, hogy értsd mit kell csinalni).
offkorzreg
ne sértõdj meg,de csomó "bug" én szerintem csak legtöbbször bénaság szvsz

grebber
Batman: Arkham Asylum - Prey in the Darkness Map Pack holnap!

Holnap érkezik a második pályacsomag a Batman: Arkham Asylumhoz, kizárólag konzolokra.

Az Eidos ma jelentette be, hogy a Prey in the Darkness pályacsomaguk holnap érkezik az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatokra. A Batman: Arkham Asylum-hoz készült csomag két pályát tartalmaz, melyek a Challenge módba illenek be.

Az elsõ a Heart of Darkness FreeFlow Combat nevet kapta ilyen szép röviden, és ezen a pályán a gép nyomatja ránk az ellenfeleket, és nekünk minél tovább kell életben maradnunk az Arkham Pumping Station-ben. A második pálya a valamivel rövidebb nevû Hothouse Prey Invisible Predator, melyben csakúgy mint a Predator, lesbõl, észrevétlenül kell elintézni a gonoszokat. A csomag ingyenes, PC megjelenésrõl nem tudunk.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

balee4
Mindenki végig tudja tolni, csak én nem? :D Már 2x üt be a legfrissebb crack-kel is "bug". Marad a vétel, meg amúgy is teljesen megéri.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

The Protector
ráadásul tuti meleg.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
én is így gondolom
Scouser
Szvsz Robin volt minden jónak elrontója a Batman univerzumban:)

You\'ll Never Walk Alone

grebber
Kiadhatnának hozzá majd valami Robinos coop modot azt lehetne ketten tolni még több ellenfél ellen.<#taps>

DJ Skyline
játék done, mármint a story. hát, 10/10. mester munka, mondjuk az utolsó pálya kicsit genyó, meg az elõtte levõ sem túl egyszerû (miután bementünk Jokerhez a, khm. nem írom le hova, nem rontom el a meglepetést. :) ) nagyon tetszett a játék, mindenképp megéri a pénzét.

pluhi

A képbõl látszik, hogy nincs még meg az összes trutyi. Tele lesz a mérõedény, akkor kell kimászni. Az egyik legótvarabb rész ott, mikor a kamera fix nézõpontra vált (nálam legalábbis ez volt) és úgy kell futnod, hogy hátrafelé nézel végig. Persze a palánkok kanyarognak. Úgy futottam, mint egy bebaszott Kvák kapitány...
O.o

Köszi a segítséget :)
Akkor majd még próbálkozom tovább, pedig eddig olyan simán ment a játék:P(persze voltak nehéz részek)
Fasza játék nagyon.
Nem kell semit sem lefényképezned! Odaérsz a gumóhoz, batrangal becélzod, ledobod, odamész és a "használ" gombal (nem tudom PCn mi XBoxon az "A" gomb) kiveszel belõle lötyit. Ez még pár másik gubóval megismétled. Végül a jelzõ visszavezet a kiindulási pontra. Na ott gondolkodj el a robbantáson...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

De nincs semmi gumo ott,amit lefényképeztem(elõtte valahol persze, X helyen találtam egy gumót)
Crockot meg nem lehet oda csalogatni a gélhez, egyszerûen beleugrik ott a vízbe,amit lefényképeztem azt csá :D
Nem tudom teljesíteni a küldetést, vicces :(
offkorzreg
fel kõ robbantani a snecy krokit,emlékszel ugye hogy Batman gélezett mielõtt elindultál befele? na ha Croc oda ér akkor robbantsd fel

grebber
Ahova a jel vezet ott lesz egy gubo azt kell leverni és felszedni a cumot belöle!Ennyi nem nagy cucc!

Tudom, végig is mentem a csatornán, de valamit még kell csinálni ott amit lefényképeztem, és nem tudom mit.
Seth
Azt "akarja" a játék, hogy kövesd a jelet. Ha csökken a szám,akkor jófelé haladsz. A lényeg hogy gyalogolni kell,nem futni, minél kisebb zajt csapva.Idõnként megjelenik Croc, nem kell pánikolni, bumeránggal a nyakörvét kell eltalálni(magától becélozza a gép), ekkor visszaugrik a vízbe és folytathatod tovább.

PSN ID.: Beegabor

Hy
Itt akadtam el.Csatornában egy szörny ellen, és egyszerûen nem vágom, hogy hogy kell befejezni a küldetést, hogyan kell megölni a szörnyet.Elméletben(elméletben), robbantani is lehet, de nem tudom mit aksr a játék :S
balee4
Ha vki megvette a játékot rakjon be róla képet, kíváncsi vagyok milyen a kiadás. :)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rage47
ezt meglesem, bírom mazurt
grebber

RedDevilsza
De most télleg ez már a 2. kommented a semmirõl ahelyett hogy elmondtad volna neki <#vigyor2>

jóvanna..eddig nem próbáltam még ki vele:)
offkorzreg
tök egyértelmû volt szerintem,és akármien hihetetlen én igen egybõl tudtam

Rolika16
Azon a részen még nem elérhetõ...csak visszafele.

Egy szobába van egy kapcsoló, amit háromszor is meg kell hackelni majd...ha ez kész, már átbírsz sétálni a vízen. Pontosan nem tudom már merre volt...én már a "Tick, tock. Feed the croc!"<#vigyor2> résznél járok...

DJ Skyline
a detektív mód a kábeleket is jelöli, amik futnak a padló alatt például jelen esetben. :) szerintem ezek után már egyértelmû a dolog. :)

Scouser
Még jó, hogy van olyan hely ahol gondolkodni kell, különben ez egy buta játék lenne...:) Most nem?

You\'ll Never Walk Alone

Line Launcher...ez a te segítséged.

JackSparrow88
Am is eddig csak alig akadtam el de akkor is nem sok idõ kellett mire rájöttem, mit is kell...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
Érdekes, én tok angolul ,de abban mit ír mégis ami sokat segíthetne. Am meg tökre hihetõ h te kapásból tudtad mit kell, pedig nem jelez semmit még detektív módban sem, ilyenkor ugye a narancssárga dolgokra kell koncentrálni, na mind1, viszont ha olyan könnyû akkor meg mér nem árulod el...

balee4
Na kapható a játék a CD Galaxis-ben, jövõ héten fizetés, addig még várhatok a vétellel.:)

The Protector
HA a live patche vagy vmi tartalmat szedtek le az aktuális játékhoz nyugodtan húzd le ablakba mert hamarabb végez vele,mellesleg live frissítésnél ha a csík felmegy maxra majd ott marad egy jó darabig az nem azt jelenti h lefagyott hanem várni kell még míg települ meg stb de azt már nem írja.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzreg
talán tudni kéne angolul legalább ennyire,és használni az agyad.tök egyszerû én egybõl tudtam mit kell

JackSparrow88
Hali, én annál a résznél akadtam el amikor joker áramot vezet a vízbe és le kéne vhogy kapcsolni. De sehogyse megy, detektív módban sem látok semmi gyanúsat és már használtam az eszközeimet de azokkal sem tok semmit csinálni, please help...

DarkSector
nyomvatartod a-t meg d-t akkor bal oldalit tekeri. m1-t vagy m2- akkor a jobb oldalt tekeri...huzd szét az ekg-t minnél szélesebbre...és bevillan a kijelzõ világos zölden...nah akkor jó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nemmondod?!...most mindenkit megdöbbentettél!!!...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Mindkettõt tekergesd zöld irányba.

[merlinw.org]

KaszaN
Hi
Megvan ilyen kütyû amivel kilehetne nyitni az ilyen elektromos falakat, de nemtudom hogyan kell használni. annyit ír"a-d-m1-m2" de én azokat hiába nyomkodom összevissza nemcsinál semmit. Hogyan kell?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Beszarás..tényleg elfogadja a Flatout kódját!:)
csak mert betölt a csík és úgy marad, aztán õ meg nem szól hogy most mivan:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

DarkSector
télleg sokat kell, mivel minnya installálja is.

Rage47
nekem viszonylag gyorsan lecsorgott a 114mb
a DLC letöltésénél nagyon sokat kell várni, vagy szimplán lefagyott?:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Rage47
nekem nem mentek eddig maxra:D sõt, 1-re sem:D
A bujdoklósak nekem is mennek maxra. Azok még extrémen sem olyan nehezek, bár van egy két követelmény, ami nehezen teljesíthetõ. Leginkább a robbangatósak.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
Nekem egyedül az a bujdoklos challange sikerült maxra.
Van olyan aminél azt se tudom mit kell<#banplz>
Megvárom magyarítást azzal végigtolom megint!

Rage47
nem olyan nagy cucc, de kösz:D
Grat.<#eljen>