Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legyõztem JOKERT, és 56%nál tartok, utána mit kell csinálni????Mert ezek szerint nincs vége a játéknak, de semmi missziót nem ír.
grebber
Azért nem gyengén prok élnek a világon ha live-on nyomjuk akkor a Challange modnál ott egy lista és ilyen 10 milliók meg ilyenek figyelnek be lol.Na asszem én akkor ezekhez képest semmi egy nagy lószar vagyok.

Next PC upgrade: 2022

Rage47
üdv a klubban!<#lama>
gfreak
felesleges? hmm...felesleges lenne telespoilerezni meg telewarezolnia topikot is, mégis megteszik...

Racism is a weapon of mass destruction!

wedge31
Felesleges ide HG nem põrõg ugy a topic...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok az lenne a kérdésem h a játékban hogy lehet menteni mert én nem tudok akár hányszor ki lépek mindig elõröl kezdi a játékot és a játékban sem találtam mentési funkciót.Segítségeteket nagyon meg köszönném!!!

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Rage47
kb. 1 hónapot várt a win7-es topik HG-ja, szal türelem😄
gfreak
és kb hasonlóan leszarják mint a spoiler tag nélküli spoilerkedést meg a warez kérdéseket...még jó hogy a HG jog átvételéért a [email protected] írt levelet is leszarják..

Racism is a weapon of mass destruction!

Rage47
ezt leírhatod még párszor😄
pluhi
Százalékokat felejtsétek már el plz. Függ a megtalált trófeáktól/szalagoktól, megfejtett rébuszoktól, megcsinált challengektõl, mindentõl. Semmi információtartalma nincs kb.
Ridley
Én is itt tartok,de még nem próbáltam (tegnap már fáradt voltam este,hogy legyûrjem õket)

Amúgy 69% nekem itt

AmdPower

pluhi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ne foglalkozz a sima rosszfiúkkal. Evade folyamatosan meg fuss el, méghozzá úgy, hogy mikor a nagy rohamoz, legyalulja a kicsiket. Miközben fut rád a nagy, deneránggal pofándobod (mindig rá dobja automatán), elugrasz elõle, õ nekiszalad a falnak. Ilyenkor besomsz párat és összerogy. Ekkor tudsz felmászni a hátára. Lehet kicsit pofozni vele a kicsiket is, de inkább a másik nagyot ápold. Ha jól csinálod, az is stunba kerül, mire ez ledob. Lényeg, hogy minél elõbb fel tudj mászni valamelyikre, egyrészt ott biztonságban vagy, meg a "DPS" se rossz. Próbáld úgy csinálni, hogy egyszerre legyenek alacsony HPn, utána még pár kör gyepálás deneráng után és vége. Videomegosztókon találsz errõl is példát biztos.
Én most ott szívok, hogy Joker fent tronol valami emelvényen lent meg a csatlósia rontanak rám 2db "mutánsal". Feltételezem ez lesz a játék vége is, gondolom még Jokert kell legyûtnöm. Én is 54% körül lehetek.
Nincs valami jó receptetek erre a bunyóra? A két debella életerejét kb 50%-ig le tudom szedni de addigra kipurcanok. 😊
Ráadásul, ha nem detektív módban vagy meg se találod, vagy ha igen akkor se tudsz vele mit kezdeni, csak detektív módban.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

balee4
Nem szó szerint "ugrik ki" a könyv, egy kicsit kijjebb lóg a sorból. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

MerlinW
Még nem találtad meg a doki irodáját. Menj ki a fõfolyosóra, végén balra lesz egy ajtó.

[merlinw.org]

offkorzreg
nem ugrik ki semmien könyv -.ASD::SD:
csak kicsit kintebb van.detektív módban megfogod találni könnyen,nézz körül találd fel magad

Tuti hülye vagyok 😄 De milyen könyvet kell keresni? ami kiugrik? többször végigjártam detektív üzemmódban nem jön ott semmi könyv ki <#vigyor4>
Egy baj van a játékkal, ha nehéz a küldetés, vagy pláne egy harc, és az ember meghal 50szer, akkor eldurran az agy😄, de végre legyõztem Jokert is, erre nézem missio csak 56%on áll 😄, jó hosszú a játék.
offkorzreg
biztos hülye vagy<#gonosz1>

Hát b+ akkor se találom :S
Nem tudom mi van velem!
balee4
detektív mód és megkeresed a kiugró könyvet, az ujjlenyomatok oda vezetnek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Itt elakadtam, mit kell csinálni?

Sziasztok!
Hogyan kell a titokajtokat betörni?
kösz
offkorzreg
ok<#idiota>

balee4
Köszi, nekem is sikerült, azt hittem az A-D és az egérgombok alternatívak, de mind2-t kell használni, az egyszerû záraknál még nem volt gond.

balee4
Sikerült, igen én voltam a hülye..., de mind1 hagyjuk. 😄

RedDevilsza
Hihetetlen hogy te csinálod rosszul és van pofád a játékot hibáztatni érte <#vigyor2>

pluhi
Nem jól csinálod. Csak A-D-vel tekergesd, mig az amplitúdó maximális nem lesz. Ekkor kezd el csak az egérgombokkal, olyan irányban, hogy az amplitúdó tovább nõljön. Ha nem zöldül be a maximumánál, finomits újra A-D-vel.
Balee:
Tessék
offkorzreg
csináld meg magad,látod neki mûködik,neked is kell hogy

balee4
felnyomnád a mentést? 😄

KaszaN
Pedig baromira nem könnyû. Vagy csak nemtudom hogyan kell csinálni még mindíg. Úgy csinálom hogy azt a jobb oldali izét tekergetem szépen lassan közben az egér jobb és ball gombját felváltva gyorsan nyomogatom és így egy idõ után kinyílik. Így kell?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

pluhi
Kipróbáltam, meghekkeltem, kinyilt, leugrottam. Semmi baja.
offkorzreg
bocs de nincs fennt már,én nem tudom megnézni neked

offkorzreg
jaja,és mégis mindenki itt rinyál meg bugokra hivatkozik,hát bakker

balee4
Pls, néz meg akkor a mentésem, de sztem nem én vagyok a hülye:

Szóval Killer Crock-hoz vezetõ panel-t kéne feltörni.

http://www.sendspace.com/file/m3e2kq

és itt van hozzá a Live profil:

http://www.sendspace.com/file/zn5wfx

Rage47
sztem is marhaegyszerû az egész játék. mindent eléd rak, nagyon szépen kijelöli a fontos dolgokat stb.
grebber
Nincs valami számadat hogy külön külön PC-PS3-XBOX360-ra hány db Batman game kelt el eddig?

Next PC upgrade: 2022

offkorzreg
kurva könnyû az egész,egyszer sem tudtam elrontani,biztos én vagyok pro akkor.
nemhiszem el hogy ennyire bénák hogy lehetnek egyesek

KaszaN
Nekem valamiért nemigazán megy ez az ajtó nyitogatás. Má az egekben van a vérnyomásom ez miatt a bombás rész miatt ahol valami 4-5 ilyen szart kell feloldani és ha eljutok az utolsóig má valami 10másodpercem van és azt egyszerûen nemlehet úgy kinyitni. Nemigaz hogy csinálnak egy marha jó játékot és ilyennel ba...ák el. 😞

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

offkorzreg
nincs semmi gond a warez verzióval,de vedd megy nyugodtan.énis megvenném ha lenne pénzem rá

balee4
Nem szószerint értettem a bugot, trigger, ami a crack miatt (igen az újabbal is elõjött), belinkeltem a mentésem más is kipróbálta, õ sem tudott továbbjutni, de ha gondolod kipróbálhatod Te is. Szóval ez nem bénaság, hanem a nem tökéletes a w-s verzió miatt van, ezért (és mert kiválóan jó játék) szeretném a jövõ héten megvenni.😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HELP! logitech rumblepad2 van és amikor stickkel szeretném irányítani a játékot az elõre a hátra és a hátra az elõre(pedig nem is ittam..) Volt valakinek is hasonlója?

Az a lényeg, hogy az elsõ akit el kell intézned az a fenti fickó a kuckóban, aki a kart meghuzza. Aztán akár cigánykerekeket is hányhatsz.
Prince23
Nem kell megölnöd õket, ennyi az egész. Lopakodj.

JackSparrow88
Csá, megint sikerült elakadnom. Most ott vok, amikor két túsz lóg ketrecben és van 4 fegyveres csávó amiket likvidálni kéne, Oké mek is az elsõhöz, szép csendben megfojtom de aztán nem sokkal késõbb mégis észreveszi a fenti faszi aztán meghúzza a kart és a két túsz ketreccel együtt leesik és vége. Próbáltam úgy h az elsõ õrt kihaygom aztán bemászok a lyukba, majd fel és közelítek meg egy másikat de az még rosszabb volt. Itt mégis h nyírjam ki õket ha mindenképp észrevesznek, ha csendben végzem munkám, ha nem, akkor is...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Prince23
Egyetértek.
KIÁBRÁNDÍTÓ volt a vége, fúúú, de nagyon... de attól még 95% a gamma. Ha tul kritikus lennék, és ha nem lennék egy kicsit sem Batman rajongó akkor 88%-ot kapna tõlem.

Rage47
ezaz, spoiler hegyek, hajrá!
Én akkor hittem, hogy gond van a progival mikor lefelé mentem Crock-hot és elötte "elkaptam" madárijesztõ nyakát vizionálás után. Hna de mielõtt jöttek a viziók szakadozott a kép meg ilyenek. Aszittem lefagyott 😊