Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyujtom a Riddle trofeakat tovabbra is:)
Arkham Knight azert mekkora fejlesztes volt ehhez a jatekhoz kepest, viszont ez egy remek uttoro darab volt mi volt es mi lett:)
Rocksteady, Square Enix remek jatekot hoztak ossze
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
t
Frames: 12161 - Time: 400953ms - Avg: 30.330 - Min: 14 - Max: 45
Frames: 26537 - Time: 716282ms - Avg: 37.048 - Min: 23 - Max: 63
Frames: 50353 - Time: 1362125ms - Avg: 36.967 - Min: 20 - Max: 60
Frames: 5864 - Time: 165735ms - Avg: 35.382 - Min: 28 - Max: 51
Ezek az alacsony fps-ek az utolsó ellenek leverésének a lassításakor vannak tehát menet közben semmi jele semmiféle akadásnak!
Eddig elégedett vagyok az igp-vel tökéletesen.
Next PC upgrade: 2022
Még mindig jó ez a játék :-)
Sikerült letölteni és működik is!
Üdv: Csocso
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Batman Arkham Asylum GOTY-hoz volt a magyarosítás mellet valami kiegészítő magyarítás a GOTY változathoz ami a kiegészítőket is le magyarosította. Találtam pár linket, de már nem élnek. Ha megvan valakinek és megosztaná velem meg köszönném!
Üdv: Csocso
Ilyet találtam, csak nem jó a link: http://users.atw.hu/gamesmagyaritas/downloads.php?cat_id=81
Utoljára szerkesztette: Csocsocxa, 2015.01.15. 20:33:01
Majd a két ünnep között.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Irkálnak valamit a savegame könyvtár letörléséről de bazz mit töröljek ha el sem indul, nemhogy lennének savegame file-jaim.
Már minden dll. file-t össze-vissza másoltam, már a registry-ből is kitörltem minden denevérrel kapcsolatos irományt.
Nem megy. Ha most leírhatnám mire gondolok ezzel a "szar" játékkal kapcsolatban, hogy mi a retekért nem lehet megoldani, hogy aki nem warezol, annak menjen rendesen.
Annyira össze-vissza copyztam mindent, hogy a steam-nek a nyelve is megváltozott...
Na most lett tele a pohár...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Külföldi fórumokat bújok most.
Több embernél van jelen ez a probléma de megoldást nem találok rá sehol...
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2014.12.22. 09:29:54
Vírusirtó csere megvolt. Kerestem kémprogramokat, amiket találtam legyalultamt.
Leszedtem az nvidia drivert a direct x-et, majd újraraktam őket.
A beállításokban a physx kikapcsolva és direct 9-ben próbálom indítani, a hiba ugyanaz: BMgame működése leállt.
Tanácstalan vagyok, külföldi oldalakon nem találok megoldást...
Már leszedtem minden drivert, cserélek víruskeresőt, kitisztítom a registry-t, a drivereket újrateszem és megnézem így...
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Most vettem a meg a gammát de telepítés után ezt írja ki : BM game működése leállt.
Friss driver és friss phsix van fennt.
Mi lehet a baj? A deus ex HR ugyanezzel a hibával lép ki már vagy 1 éve és nem jövök rá mi lehet a baj.
Driver le-fel és a hiba megmarad. Húzzam újra a windows-t?
Előre is köszi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Néha felrakok valamit de soha nem találnak semmit. Fõleg fórumozok, youtube meg max filmletöltés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Elõzõ víruskergetõ Panda volt, de az se talált semmit, elõtte Eset Smart Security-, amitõl a win egyszer nem tudott bootolni olyan hibát generált a szentem (érdekes módon csökkentett módban leirtottam és láss csodát rögtön bootolt a win). Volt AVG, volt Nod, volt Panda, láttam tesómnál Avast mit össze rinyál minden szarért (érdekes módon azon is simán átment a vírus a szervíz tanúsága szerint, mondjuk bõszen ment a warez náluk abban az idõben).
Ergó fölöslegesnek tartom. De persze használjátok csak nyugodtan ha titeket megnyugtat. Ártani semmiképp se árt (jobb esetben)!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Viszont legújabb fejlemény, hogy kivételek közé tettem a game.exe-t a gépre ezek után felment ahol szintén azonnal jelzett. Majd 5 perc után a játék mappájában egy másik .exe fájlra is ugyanezt a riasztást kaptam.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
én valami ilyen gagyi msn szerü dologal tudok próbálkozni de semmi:

http://www.youtube.com/watch?v=R5Xu20fsmGM
Parasite Eve 2, best game EVER!
Segitséget szeretnék kérni, itt lekellene fotózni vagy nemtudom minek mondjam ezt a helyet, de azt írja, hogy részben találtam meg, valakinek rémlik ez, hogy mit kell fotózni pontosan? Ez lenne az!
Köszi elõre is!
Next PC upgrade: 2022
köszi a válaszokat elõre is
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Azt kérdezném hogy a feliratokat nem lehet valahogy nagyobbra állítani?