2888

Batman: Arkham Asylum
  • offkorzreg
  • Dzsí Pí
    Kieg: lehetséges h vmi bug van? nekem már nincsennek ott Ivy növényei; megnéztem ezt a video-végigjátszásos részt, és ellenfelek sem jönnek. Vmi ötlet?
  • Dzsí Pí
    Pls vki mondja már el, h amikor az a feladat(már a végén) h meg kell állítani Joker-t h a toxint a kanálisba juttassa, akkor azt hoy is kell pontosan csinálni? már kikapcsoltam a pumpákat és mennék be a botanical gardenbe, de ahogy belépek, nem enged tovább:( pls help
  • artschi2
    komplett végigjátszás, HD videókkal, mehetne bannerba :)
  • armandusy
    Main Sewer junctionban vagyok ivy ellepte az egész helyet merre kell tovább menni?
  • balee4
    Jah én azt hittem, már megszerezted a kütyüt, amivel ki lehet nyitni a biztonsági zárakat. Bocs.
  • munyez
    Rendben! Köszönöm a segítséget! Amúgy nekem eddig non tetszik a játék! Rosszat nemtok mondani! :)) Üdv
  • CptObvious
    Ezeket a kapukat csak akkor fogod tudni kinyitni, ha kellően előre jutottál a történetben. Fogsz kapni egy kütyüt, amivel majd ki tudod nyitni ezeket. Ugyan ez igaz az elérhetetlen szellőző rácsokra is.
    A játék vége felé már mindent le fogsz érni.

Viszont szabad átjárásod a helyszínek között csak a történet befejezése után lesz.

Szóval ha nem sikerült mindent begyűjteni, akkor még lesz rá lehetőséged. Bár a történet befejeztével már csak az üres folyosókon fogsz szaladgálni. :P
  • munyez
    Ahogy leírtad, úgy nem igazán sikerül megcsinálnom, de azért köszi a segítséget! Bár lehet, hogy félreértettük egymást.. azokra az elektromos fénykapukra gondoltam, oda hogyan lehet bejutni??? Nem lehet átmenni rajtuk és mindig rejtenek vmit.. :((
  • balee4
    A és D illetve az egér két gombját kell nyomogatni (AD-vel és az egérgombokkal MÁST teker... tehát A,D gombokat és az egérgombokat is kell használni (nem pedig vagy-vagy)
    Addig tekergesd, míg zöld fázisban nem lesz, és ha felvillan a zöld, akkor hagyd egy-két mp-ig, és jó lesz.
  • munyez
    Hi!

Kellene egy kis segítség! Eljutottam már egy darabig a játékban, de nemtom hogyan kell az elektromos ajtókat kinyitni! Rögtön az első pályák egyikén is van egy, amit szintén nemtok kinyitni!? Valamint vannak szellőzők a falakon, amiket nem lehet elérni, vagy ezekhez külön képesség kell??? Vissza lehet menni a játékban a korábbi részekhez??? Köszi Üdv..
  • offkorzreg
    1.nem warez topik
    2.rossz a verziód és a crack,és ezt a gondot csak crack cserével nem tudod megoldani.újra kell raknod a Reloaded verziót a Reloaded Crackel ami benne van,új profild kezdeni új játékot stb stb.
    3.faszért nem lehet megérteni hogy a % kb kurvára semmit nem jelent
  • Konti
    az komoly... köszi azért az infó, nem tudnál esetleg dobni nekem egy cracket vhogy? :)
  • balee4
    rossz a crack...
  • cor72zke
    Szaisztok!
    52% körül tartok Poison Ivyvel kellene valamit csinálnom.Bemegyek a botanica garden részbe van egy láthatatlan akadály.Addig ugrálok hogy valahogy átjutok.Megyek a pályán tovább semmi ellenfél,és mikor bekellene mennem abba a bizonyos szobába ahol vár poison ivy szépen beleesek a textúrába ajtónyitás után.Visszasétáltam a botanica bejáratához de most már nem tok átugrani a láthatatlan akadályon.Tudna valaki segíteni? Esetleg egy 40-50% körüli mentése valakinek?Megköszönném ha valaki tudna segíteni nem akarom előről elkzedeni a játékot :(
  • DarkSector
    igen kell ujj izé hozzá...tudod...
  • Konti
    hát nálam nem figyeltem eddig a kört, de abba biztos vagyok, hogy tegnap elvittem egészen addig hogy a batmobilbol elvettem azt a pisztoly szerű cuccot. kikellet lépnem mert dolgom volt, utána visszaléptem pár óra múlva és kezdhettem az elejéről az egész gamet...
    létezik ilyen hogy addig nem mentett volna egyet sem?
  • CptObvious
    Automatikus mentés van a játékban. (Erre a játék elején fel is hívja a figyelmedet!!) Az egész játék fel van osztva láthatatlan szakaszokra és amikor átsétálsz ezeken, akkor történik a mentés. Ilyenkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy fehér kör, akkor menti el az addig történteket. Szóval, ha csak úgy járkálsz egy épület részében és közben kilépsz, akkor nem ment el semmit és kezdheted a legutóbbi mentéstől.
    Hogy elmentsd a játékot, sétálj át egyik helyiségből egy másikba és várd meg, amíg a kis fehér kör eltűnik a jobb alsó sarokban. Akkor ott el van mentve a játék.
  • balee4
    Jól van akkor nem egyedül anyáztam a végén, a Joker legyőzése könnyű volt, de az előtte levő harc vagy 20x-ra sikerült...:D Közel volt hogy trainerhez nyúljak.:D
  • Konti
    hello!

lenne egy kérdésem. mitől van az hogy ha kilépek a játékból, és utána pl másnap visszalépek nem onnan folytatom ahol abbahagytam... :S ezzel mit lehet csinálni? csak pályánként van benne mentés vagy hogy működik ez?

előre is köszi, Gábor
  • Risu Führer
    most vittem végig a gamet.
    kurva nagy játék lett szerintem.nem tudtok róla hogy lesz e második része e vagy valami új batman játék amit a rocksteady készít?
  • Shep
    Értem én, csak tényleg vannak akik teljes spoiler lázban égnek ezért is írtam amit írtam és némileg poénosan próbáltam rámutatni a lényegre.
  • gfreak
    nem erről van szó, hanem páran ha elakadnak mondjuk valahol az elején, benyitnak ide, és miközben visszaolvasgatnak, egy csomó másik megoldás is kint virít a hsz-ok közt...ezért jó a spoiler alkalmazása, mellesleg nem túl megerőltető...szerintem...és nem utolsósorban: nem csak fejtörők megoldásait lehet egy játék topikjába beleirogatni ;)

békesség van, csak igyekszem nyílt spoilerteleníteni a topikot (mint már említettem, a tagek használata nem túl nagy kihívás)

persze nem fogok visszamenni az elejére, és a több mint kétezer hozzászólást átnézni ;)

nem túl nagy kérés szerintem, hogy megpróbáljunk etikusan fórumozni ;)
  • Shep
    Na a végére értem én is, de bevallom az utolsó harcot, hogy megspóroljak némi káromkodást, ököl falhoz verését, billentyűzet csapkodást inkább igénybe vettem egy trainer segítségét és nem is bántam meg, sokkal élvezetesebb lett úgy a harc, ráadásul amúgy is bele untam már az egy kaptafára menő ütlegelésbe.

Zene:10/10 (nagyon el lett találva tisztára, mint a filmben)
    Grafika:9/10 (összességében az egyik legszebb, de van pár hely ahol mosottas textúrák vannak, pár helyen U3-nak köszönhetően előttem élesedik ki a textúra)
    Történet, átvezetők: 8/10 (Gyakorlatilag Joker és Harley viszi a hátán az egészet, a többiek csak úgy vannak)
    Játékmenet: 6/10 (ismétlődő, folyamatosan ugyanazok a harcok és bújkálások, hamar unalomba fullad az egész, igaz az átvezetők némileg csökkentik az unalom faktort, de hát ez elég kevés, a főellenfél harca is abból áll, hogy verj le megint millió hülyét, hogy aztán leránthasd és belerúg? Azért ez nem éppen a fantáziadússágról árulkodik, meg az a behemótos harcot is eljátszották vagy 3-4x)
    össz: Nem rossz a játék, mert tényleg nem az, de hogy a legjobb, meg 10/10, hát ez messze áll a realitástól.
    82%
  • Shep
    Á rohadt idegesítő ez az egész, méghogy 10/10, ugyan már.
  • Shep
    Á ez a Jokeres harc is, mintha nem lenne már épp elég unalmas ez a sok bunyó, kitalálhattak volna valami ötletesebbet is, úgy tűnik az fantáziájukat felemésztette a történet és az átvezetők.
  • Hassassin47
    Bocsi. Akkor gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.
  • Shep
    Mondjuk lehet, hogy ma majd újult erővel elsőre menni fog.
  • Shep
    Kösz, de tudom ,hogy kell elintézni, csak nem sikerül :)
  • Hassassin47
    Csak nem az igazi
  • Hassassin47
    Azért csak adok egy kis segítséget. Remélem nem rontom el.
  • Shep
    Az összes trailerben, akármiben benne volt, ennyi erővel a topic is törölhető, nehogy valakinek spoiler legyen ,hogy létezik ez a játék :) Néhányan túlzásba viszik ezt a spoiler mániát. Aki fél ,hogy megtud valamit ne jöjjön ide, ne nézzen trailert, ne olvasson újságot sőt a netre se csatlakozzon fel, mert esetleg egy hírdetésből derülhet ki valami. :D
  • Hassassin47
    Amennyiben spoileres volt a hozzászólásom, akkor elnézést kérek. Egyúttal, hogy következetesek legyünk, légy oly kedves törölni a 2132-es kommentem is. De megfontolandó Shep kérdésének törlése is, hiszen egy fontos ellenfélről rántja le a leplet.
  • gfreak
    majd ha valakinek sikerül a mágiksu spoiler tageket használnia, akkor meg is tudod..de az összes tag nélküli spoiler törlés áldozatává vált (és fog a jövőben is)...
  • Shep
    És akkor én most ezzel az információval mit csináljak? Annyit azért tudok rá mondani, hogy ügyes voltál (taps) :D
  • DarkSector
    nekem ment elsőre.
  • Shep
    Hogy menne el vizet kapálni az a sok marha aki kitalálta a Poison Ivys rész, az első kör nem volt vészes, de a másodikban 3x próbáltam mindháromszor megölt, mert a tetves spóráival mindig eltalál, mikor dobom a batarangot.
  • priluki
    Ohh köszönöm szépen:))
  • Shep
    Ahol megmentetted a tagokat a ketrecből ott kövesd Harley nyomait és megtalálod amit keresel.
  • Shep
    Nekem az átvezetők, Joker és a helyszínek tetszenek, meg ugyan nem nagy dolog de jópofa, hogy Batman ruháján látszik, hogy azért már átment 1-2 csatán, ahogyan anno a MoH:Pacific Assault-ban a sisakok. Mondjuk ha belegondolok a Batman képregényeket sem igazán szerettem soha, mert ott is mindig kb. ennyi volt. Lekaratéjozott mindenkit azt jóccakát. :)