Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
The 28 hidden characters in Batman: Arkham Asylum, érdeles olvasmány. spoiler gyanús lehet itt ott, de röviden és tömören arról szól, hogy a játékban nem szereplõ karakterek miként, és hol találhatóak meg. spoiler gyanús lehet azoknak, akik a Riddler által adott feladatokat csinálgatják, bár sok újdonságot azért nem lõ le a cikk. viszont sok érdekes infot tudhatunk meg a Batman univerzumról.

nagyon jól összerakták a játékot, a Riddler feladatok érdekesek, meg hát ez, hogy 28 karaktert így elástak. mondjuk az utolsó inkább easter egg a cikkben/játékban. 😊 pl nagyon ötletes a detektív módban látható kérdõjel, hogy (spoiler, aki magától akar rájönni, az ne olvassa el a dõlt betûs részt) össze kell raknunk a kérdõjelet, és csak akkor fogadja el. eleinte fingom sem volt, hogy miért nem fogadja el, állandóan azt írta, hogy csak részben van megfejtve. mondom nyád', hagyom késõbbre. így a story után még jobban tetszik a játék. 😄 a story az csak tényleg a jéghegy csúcsa, mint ahogy a Riddler Guide-os cikkben is írja a srác, hogy "Defeating Joker is just the beginning" 😊

DJ Skyline
Batman: Arkham Asylum – Riddler Guide, ez szerintem sok embernek segítségére lesz majd a késõbbiekben, jól jöhet még, érdemes szerintem eltenni. 😊

DarkSector
harang alá állj be
hozd elõ a térképet
és akkor balra lesz a térképen egy tobbvezetõ utvonal egy duplanagyajtó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kirol
Egy templomszerû épületben vagyok, és Joker elõtt kell megtalálnom valami papírt. Nem tudom mit kellene csinálnom, az épületbõl kijutni nem tudok. A harang felé tudok még felmenni, de ott se végig.

Papírt meg nem találok sehol, legalábbis olyat, ami érdekes lenne.

pluhi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye hallottad a szövegekben, hogy szinte minden beteggel beszélt, akit keresel. Ki fér hozzá mindenhez és mindenkihez egy ilyen intézményben?

Lacc 88: itt ugye a lényeg, hogy ha meglátod az egyik felét, már biztosan tudod, hogy merrõl kell ránézned, hiszen teljes egészében látszania kell az ábrának. Képzeletben távolodva a kép felétõl próbálj olyan helyeket keresni, ahonnan rálátsz a cuccra és helyet adhat a másik félnek.
bebert
Hát az egy igazán izgalmas feladat.
Javaslom nézz alaposan körül, lehet, hogy kicsit közelebb vagy távolabb kell menned.
Sziasztok!
A kérdõjeleket hogyan lehet lefotózni? A pontot soha nem találom meg és csak azok hiányoznak.

Scouser
Csak PS3-ra, letölthetõ és 20 dolcsi, és nem a sztory-t lehet végigtolni, hanem a challangeket lehet a Jokerrel

You\'ll Never Walk Alone

sziasztok!
most vittem végig a játékot,nagyon tetszett,de lenne egy kérdésem:valahol olvastam hogy miután végigvitte az ember ki lehet próbálni Joker oldalán is.úgy hogy vele vagy.
Ezt hogy lehet megcsinálni? vagy ez valami letölthetõ bónusz?
ezen már énis rohadt sokat agyaltam, de nem tudtam rájönni...:s... Tudsz vmi segítséget/támpontot adni plz?:$

pluhi
Úgyis kell mászkálni üresbe, mivel sok helyen nincs meg az adott cuccod, hogy elérd a trophykat, stb.
Lehet volt már a kérdés,akkor bocs: Szóval kipörgettem a sztorit,de mivel nem voltam elsõre valami aprólékos,ezért csak 67% lett belõle. Kérdem én,hogyha új játékot kezdek mondjuk hard fokozaton - normálon toltam -,akkor elveszik minden és kezdhetem elõrõl,vagy ugyanúgy lehet tovább gyûjtögetni a cuccokat? Mert inkább csinálnám akkor mégegyszer a sztori keretében,mint csak mászkálni üresbe,bár ha nincs más választás,akkor az lesz belõle..
pluhi
Próbálj arra gondolni, hogy ki lehet az a személy, aki beszél végig, kiben "lakozhat" Amadeus Arkham szelleme. Hol hagytad õt?
Valaki segítsen!Én annál a résznél vagyok ahol a növények betörnek az "irodámba" és lezárták a kiutakat.Merre lehet kijutni?
Az utolsó spirit of arkhamos cuccot hogy lehet megszerezni? Megcsináltam az összes riddleres feladatot (240/240), de az utolsó pók nincs meg és nem is mutatja kérdõjelként sehol.
bebert
Van olyan, amit le kell fényképezni, van olyan, ahol a kérdõjelet kell megtalálni. Lesz olyan, ami csak detektív módban jön elõ. Jó keresgélést.
grebber
Ezek a kérdõjeles dolgok csak az hogy meg kell találni a kérdõjeleket és le kell õket "fényképezni"?

Next PC upgrade: 2022

bebert
A titoktérképeken lévõ kérdõjeleknél lesz még feladat bõven
grebber
Warez topik amugy mit szenvedsz azzal RELOADED!

Next PC upgrade: 2022

Legyõztem JOKERT, és 56% ír a játék, hogy ott tartok, utána mit kell csinálni????Mert ezek szerint nincs vége a játéknak, Vagy mégis?
Rayden02
Ja még egy dolog!!Repülni se tud a bõregér,állandóan megakad!!!Szval xar!!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Sziasztok,lenne egy kis,vagyis nagy ploblémám,nem rég töltöttem le a játékot és nem tudok menteni,pedig csináltam off-line account-ot is de nem akarja elmenteni!!Mitõl lehet?A válaszokat is elõre köszönöm!!

Ez az amit letöltöttem,ha valamit is számítana vagy mielõtt megkérdeznétek!!

Batman.Arkham.Asylum.READNFO.Direct2Drive

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

balee4
vagy várja meg a magyarítást... 😄 ha már az instrukciókat sem érti az ember, minek vele szenvedni...😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pretorian
Közben már továbbjutottam.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Mert import kinai szar, mondtam h ne a Négy Tigrisen vegyél köpenyt.

Rage47
150nél kaptam hozzá sugárhajtást, sokkal könnyebb így repkedni 😊
werkfilm
tailoring trainert keress a fõvárosok közelében, 75ös skill fölött tudod majd megvarrni a saját ruhádat

Soldiers
srácok azt vettem észre hogy 31%nál járok és elvan szakadva Batman köpenye és alig tud repülni ez a játék része vagy én szakítottam el vhogy??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

MerlinW

Amíg nem voltál a doki irodájában (fõfolyosó végében bal oldalon ajtó), nem vettél ujjlenyomatot a széfjérõl, nem lesz ott a könyv.

Én is elõször csillároztam, tököltem ott 10 percet, majd rátaláltam az irodára és onnantól már egyértelmû volt.

[merlinw.org]

Pretorian
Legalul van, ahol a két csóka tökörészik (ahová a csillár is esett). Van rajta egy kurvanagy ujjlenyomat, detektiv módban lehetetlenség nem észrevenni.

Pretorian
Valaki plz mondja már meg merrefelé kell továbbmenni ott, ahol
Poison Ivy növényei a harangtoronyban benõtték az egész placcot, átcsimpaszkodok a gázfelhõk felett, beszélek a feka biztonsági õrrel, majd Killer Croc barlangjába kell eljutnom. Vissza kell mennem az udvarra, vagy az épületen belül kell tovább haladni valamerre?
Kösz.

ÁÁÁÁÁ!

CSak nem találom az a k*rva könyvet b*sszmeg a viláág! Melyik szinten van vagy hol?????
Újrarakott windows..játékot nem engedi telepíteni,feldob egy ablakot,hogy a "Fájl verziója nem kompatibilis a Windows verziójával."..blabla..

elõtte NFS-t gond nélkül..Batmant is újra rakás elõtt 2x is gond nélkül..mi hiányzik neki?..MS keretrendszer?..új windows installer?
stultus78
Köszi végre eggy normális ember.

Ennek is lockolt már a bootloadere?

stultus78
Köszönöm!

Következõ?

offkorzreg
én mondtam
amúgy meg #1978

stultus78
Levan írva valahova konkrétan mit kell csinálni vagy keresgetnikell állanróan?

stultus78
Nem lessz ez így jó megint elakadtam...
[/url][/img]

A kártya driverét frissísd meg tedd fel a legújabb diretxt.

Nekem pont a képes résznél kilép General Protection Fault-al és nemtom az mitõl van vmi help?
Rage47
Azért, mert csítelnek a mocskok. Konzol listákon nincs ilyen, mivel nincs cheat...
offkorzreg
szerintem töröld a játékot,hello

stultus78
Köszönöm!

Tõled jobbra a falon levõ fényképet scanneld be detektív módban.

stultus78
innen hogyn tovább (nem tok angolul)

[/url][/img]

Köszi a segítséget!!!!<#vigyor2>

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Seth
Semmit, a játéknak vége. Visszamehetsz még gyûjtögetni , de semmi más nem fog már történni

PSN ID.: Beegabor

-egy
Én is így kezdtem😊
Tudod van egy elején egy Windows live-s kérdés....Regisztrálnod kell magad, különben nem enged menteni a játék...
Szóval amikor belépsz a játékba és egy kérdés ugrik fel, az igenre menjél, majd csinálj ebben a Windows lives-s home hülyeségben egy OFFLINE regisztrácót..Ne online-t !Offline-t!