Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon jól összerakták a játékot, a Riddler feladatok érdekesek, meg hát ez, hogy 28 karaktert így elástak. mondjuk az utolsó inkább easter egg a cikkben/játékban. 😊 pl nagyon ötletes a detektív módban látható kérdõjel, hogy (spoiler, aki magától akar rájönni, az ne olvassa el a dõlt betûs részt) össze kell raknunk a kérdõjelet, és csak akkor fogadja el. eleinte fingom sem volt, hogy miért nem fogadja el, állandóan azt írta, hogy csak részben van megfejtve. mondom nyád', hagyom késõbbre. így a story után még jobban tetszik a játék. 😄 a story az csak tényleg a jéghegy csúcsa, mint ahogy a Riddler Guide-os cikkben is írja a srác, hogy "Defeating Joker is just the beginning" 😊
hozd elõ a térképet
és akkor balra lesz a térképen egy tobbvezetõ utvonal egy duplanagyajtó.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Papírt meg nem találok sehol, legalábbis olyat, ami érdekes lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lacc 88: itt ugye a lényeg, hogy ha meglátod az egyik felét, már biztosan tudod, hogy merrõl kell ránézned, hiszen teljes egészében látszania kell az ábrának. Képzeletben távolodva a kép felétõl próbálj olyan helyeket keresni, ahonnan rálátsz a cuccra és helyet adhat a másik félnek.
Javaslom nézz alaposan körül, lehet, hogy kicsit közelebb vagy távolabb kell menned.
A kérdõjeleket hogyan lehet lefotózni? A pontot soha nem találom meg és csak azok hiányoznak.
You\'ll Never Walk Alone
most vittem végig a játékot,nagyon tetszett,de lenne egy kérdésem:valahol olvastam hogy miután végigvitte az ember ki lehet próbálni Joker oldalán is.úgy hogy vele vagy.
Ezt hogy lehet megcsinálni? vagy ez valami letölthetõ bónusz?
Next PC upgrade: 2022
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ez az amit letöltöttem,ha valamit is számítana vagy mielõtt megkérdeznétek!!
Batman.Arkham.Asylum.READNFO.Direct2Drive
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Amíg nem voltál a doki irodájában (fõfolyosó végében bal oldalon ajtó), nem vettél ujjlenyomatot a széfjérõl, nem lesz ott a könyv.
Én is elõször csillároztam, tököltem ott 10 percet, majd rátaláltam az irodára és onnantól már egyértelmû volt.
[merlinw.org]
CSak nem találom az a k*rva könyvet b*sszmeg a viláág! Melyik szinten van vagy hol?????
elõtte NFS-t gond nélkül..Batmant is újra rakás elõtt 2x is gond nélkül..mi hiányzik neki?..MS keretrendszer?..új windows installer?
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X
PSN ID.: Beegabor
Tudod van egy elején egy Windows live-s kérdés....Regisztrálnod kell magad, különben nem enged menteni a játék...
Szóval amikor belépsz a játékba és egy kérdés ugrik fel, az igenre menjél, majd csinálj ebben a Windows lives-s home hülyeségben egy OFFLINE regisztrácót..Ne online-t !Offline-t!