2888
Batman: Arkham Asylum
-
atesszan #2243 Ahhhammm! Akkor sz@rban vagyok! -
#2242 Sokan sírtak akkor is ha xy verzióra tették reloaded cracket majd folytatták a mentést ugyanúgy szar lett. -
atesszan #2241 Biztos igazad van, de miért kéne előről kezdeni. Ki lehet a mentést másolni! Még egyszer tuti, hogy nem kezdeném előről. Azért köszi -
#2240 Szar a warez verziód ennyi.Reloaded verzió kell és elölről kezdeni tiszta lappal ennyi! -
atesszan #2239 Azt hiszem számomra befejeződött a játék. Ott tartok, ahol batmant lelövik, majd menekül a szörny elől. Ott van egy rész, ahol egy liftre kell ráugrani, az levisz, majd fel kéne huznom magam. Sajnos a karika (F) rossz helyre mutat, így ez nem sikerül. Számtalanszor visszatöltöttem, de nem jó. Visszafelé meg nem enged menni! Hihetetlen. Ötlete van valakinek? -
Laci82 #2238 Az semmi ,én azzal a nagy dromedárral szenvedek aki mondjak nekem ,hogy szabadítsam ki erre Joker telenyomassa koxal és egy nagy dromedár lesz,nem elég ,hogy kitépkedem a csöveket a fejéből ,még jönnek a verőlegényei is.
Azér az ilyet a NOB úgy meg... doppingolásért,hugyozhatana két hétig non-stopba. -
atesszan #2237 2 perc alatt megvolt! -
atesszan #2236 Köszi, kipróbálom! Szia -
#2235 Az amelyik letérdel a földre és szenved vmint vmi szarság kering a feje körül,ahhoz odamész és elkezded püfölni.Batman egyszer csak felmászik rá és irányíthatod is. -
atesszan #2234 Hali! Egy kis help kéne! Amikor a botanikus kert után a két izompacsirtával kell megküzdenem, hogyan kell a nyakába ugrani, hogy egyik üsse a másikat? Nekiviszem mindkettőt a falnak, püfölöm őket, de az egyik nyakába kell ugranom.Van valami spéci kombináció? Köszi -
#2233 5% körüli savegame van-e valakinek?
Azért kérdezem, mert 4%-nál kifagy a játék az x-ray laborban és képtelen vagyok túljutni rajta -
#2232 Helló!
Annál a résznél vagyok hogy (asszem ki tudnék menni abból az elmegyógyintézetből (börtönből) de zárva az ajtó (az ajtó eőtt egy fasi van egy tábla van rajta ezzel a szöveggel:"dead end" ott írja hogy nyomja meg az x-et (hold scan) de nem tudom hogy mit kell nézni és hol???
Ezt írja meg mondja percenként:"Don't cut yourself on this sharply observed portait"
"Warden sharp??? That old guy who runs the place? In a painting ? On the wall?
-
#2231 Nem hiszem, hogy ez a crack-kel függne össze. De küldök egy PM-t, lehet sejtem mi lehet a gond, a laptopon nálam is volt ilyen Win7 alatt. -
#2230 már vagy 5-ször válaszoltam erre a kérdésre, olvass vissza kicsit -
#2229 Erre nincs garancia sokszor eredeti game is szarakszik! -
#2228 control settingsnél volt vmi mirroros dolog... -
Ha eredetibe pl a CD Galaxisban vagy máshol dobozosan megveszem a gyári AA-t akkor tuti nem lesz SecuLauncher hiba?
Mert a másolt egyszerüen mindig ezt dobja ki nekem bármit teszek..
-
Laci82 #2226 Sziasztok.
Ez miért van mindig nálam ha xp alatt akarok játtszani?
Ja és hol vannak a mentések xp ill win 7 alatt tárolva?
[IMG][/IMG] -
#2225 (ha megtalálom a választ lentebb, szóljatok nyugodtan)
Hogy a francba lehet beállítani, hogy ha gamepaddal játszok, akkor Batman ne akkor menjen előre, ha az analóg joyt lefelé húzom, hanem akkor menjen előre, ha előre tolom a joyt. Most olyan, mintha repülőgéppel nyomnám :DDD : előre tolva megy hátra, hátrahúzva megy előre. Ez így űbergáz, nagyon idegesítő, megszokhatatlan. :( -
strebacom #2224 Mi az hogy jó, faxa lett nagyon....
Nincs meg a GTA4..még... -
#2223 strebi jó lett az accod ember? :D
na akkor GTA-partikra is vevő lehetnél...meg felveszlek havernak live-on ;) -
strebacom #2222 -
#2221 Rohadt könnyen fellelhető: Users\profilod neve\Dokumentumok\Eidos -
#2220 Nem kell külön elindítani, a játékon belül a downloadable content részen belül lesz a 2 új challenge pálya. -
#2219 Nem tudjátok véletlenül, hogy a mentéseket hová teszi a játék? -
atesszan #2218 Ó, hogy rohadjon meg! Bug volt, vissza kellett menni az előző pályára, utána megjavult! -
#2217 Felteszed és tolod a Challenge modba mert új pálya az.
De ahhoz az kell asszem hogy vidd végig a játékot mert én feltettem újból (tehát fél percet nem toltam új telepitéssel) dlc fel és még nem tudom tolni az új challange pályát! -
atesszan #2216 Hello! A Caves: Locate Dr. Young résznél vagyok elakadva, amikor az uj fegyverrel, a batclaw-al fentről ki kell tépni a rácsot. Hiába nézek fel, nem jelenik meg a kis karika az F billentyü utalással, ami által fel tudnám magam huzni! Mi lehet a gond? -
ptomesz #2215 na akkor még próbálkozok, köszi a segitséget ! -
#2214 Máshogy kell oda jutni ennyi az egész. Nem nagyon lehet elakadni a játékban ha kicsit szétnézel. -
#2213 másfelé kell menni, sose lehet elakadni csak azért mert nincs még meg az eszköz egy ilyen hely eléréséhez. -
ptomesz #2212 fu akkor most elakadtam emiatt a játékban? mert van egy folyosó még ahol van egy csomó elektromos szar és a kapcsolója a végében van de oda meg nem tok elérni mert megb@sz az áram -
#2211 Azokat majd egy új eszközzel tudod kiszakítani, egyelőre nem tudsz velük mit kezdeni. -
ptomesz #2210 Sziasztok, az Istennek sem jöttem rá hogyan lehet azokat a gyenge falakat kirobbantani amik a fejem felett vannak vagy magasabban vagy olyan helyen ahol nem lehet elérni, tehát nem lehet felugrani vagy nem tom. Próbáltam ellőni odáig a gel pisztollyan de olyat nem is lehet, a batarangom gyenge, a csákja hasztalan. (most épp azon a résznél járok, ahol a két őrt kell kiszabaditani a vizes kád felül, majd megnyitni a szellőzőt, de annak a gyenge fal mögött van a kapcsolója oda meg nem tom hogy kell feljutni) Köszi előre is. -
strebacom #2209 Hali!!
A letöltött DLC-t hogyan indítom el??
Köszi... -
#2208 home bill-lel Live lenyit, létrehozol egy profilt és már működik is a mentés. -
#2207 -
zitababa #2206 A franc belé!
Már kétszer kezdem el a játékot és soha nem folytatja, hanem kezdi előről!!!!!!!!!!!!!Kurva hosszú az elejét is kivárni míg jokert leviszik.
Már a joker lány elfogta az igazgatót jelenetig elnyomtam, erre tölteném be újból és kezdi az elejéről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Mi a franc van??????????????????,,
Az elején vmi profilba lépés lehet kérni v. nem. De ha nem kérem el se indul, ha kérem kezdi előről????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
HELP mert a játék jó lenne!!!!!!!!!! -
#2205 röviden: kurva jó game volt!!!
eddig talán az év játéka számomra. meglett az összes riddle-s cucc, egy halom achievement (még a credits-et is kivártam, hátha azért is ad :D), csak a challengek vannak hátra :) -
#2204 Ha láthatatlan falba ütközöl, akkor ez a másolásvédelem miatt van...