Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
köszi, így könnyebb volt. 😊 3 db fogsor maradt ki, szerencsére egyik sem egy bitangul elásott helyen.

Risu Führer
nem tudjtátok hol lehet átállítani a képernyõ felbontását meg ilyeneket a játékban?mert az optionsba nem találom.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

RedDevilsza
Velem is ez volt 😊 De meg lehet nézni riddlereknél melyik területen nincs meg az összes fogsor, szal nem vészes.

pluhi
Jelentem, nálam bevált...
pluhi
Azért mondom, hogy nem ez lesz, mert nekem is volt ez, viszont semmilyen más probléma nem jött elõ.
Sõt a hivatalos forumon is irják ezt. Valami háttérben futó progi "elfogja" ezt a bill. kombót és a játékban már nem történik semmi. Messengert mondják, mindjárt kipróbálom.
gfreak
Magyarországon a LIVE szolgáltatás nem elérhetõ...azaz...van,beregelhetsz, de nem tudsz letölteni dolgokat, multizni, stb...tehát valójában nem tudsz kapcsolódni a játékok LIVE rendszeréhez...egy fake name generator megoldja a problémát, javaslom hogy egy angol címet/telefonszámot adj meg (saját neved és emailed mellé persze) mivel a rendszer csak azt ellenõrzi, hogy ezzek az adatok valósak-e..így viszont mûködni fog..sajnos ez van, annyira minimál piac vagyunk, nem is tervezik bevezetni a LIVE-ot (mostanában tuti nem)

Racism is a weapon of mass destruction!

DJ Skyline
Riddles: 238/240. ne. 😄 megvan minden trophy, karakter bio, arhkam krónika, karakter trófea...gyanítom valahol elhagytam 1-2 ugrabugráló fogsort. na mindegy, ennyit azért nem ér meg, hogy bebarangoljam megint az egész szigetet mindennel együtt. na mindegy, jó volt nagyon. <#eljen><#eljen>

balee4
Persze, hogy az lehet a probléma..., de nem is ez a legnagyobb gond, attól félek Ivy-nél ismét láthatatlan falba ütközök.😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pluhi
Nem innék rá semmi erõsebb mérget, hogy a warez ott a probléma...
Hogy mi, azt ne kérdezd, gamepad megoldja, persze ha van.
balee4
Bazz ez kész hogy semmi nem segít, de hogyan tudom leirtani a warez maradványait? Már mindent próbáltam Ccleaner, regedit-bõl is töröltem mindent, 2 féle Live profillal is próbáltam, régi mentéseket töröltem, semmi nem segít...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem mér úgy kellett volna??

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nem igen!

Next PC upgrade: 2022

gfreak
hogyan regeltél? angol/amerikai címmel/telefonnal?

Segitsetek,hogy tudok belépni ebbe a szaros Liveba..ha beakarok lépni kirja hogy probléma van a fiókommal és beléptet az xboxliveba, vagy az msnbe....egyszerüen nem értem miért....
Köszi!!

Shep
Ebben a játékban van DX10 támogatás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

balee4
Hát pedig azt csinálom, bal ctrl nyomva és space. Demóban mûködött is.

Sztem valamit rosszul csinálsz, padló alatt ctrl+space, falnak ha guggolva mész kiírja hogy space, akkor lapul a falnak.

balee4
Azért az nem semmi, hogy megvettem eredetiben, és most sem müxik rendesen a padló alatti lopakodás és falnak lapulás. Direkt készítettem új Live profilt. Most sem garantált, hogy végig tudom vinni. Ezt kurvára nem értem.

gfreak
ennyibõl nem tudom megmiondani mi a baj...van Live ID-d gondolom, meg eredeti játékod mûködõ kulccsal (a live profilod még véletlenül sem magyar hanem fake name generatoros hogy mûködjön, ugye?) innentõl kezdve nem tudom mi lehet a probléma ha nem fejted ki...

balee4
Miért fura? Fallout 3-hoz is Live-on keresztül lehet letölteni a DLC-ket, minden Live-s game-nél így van. Az más kérdés, hogy warezban is elérhetõek. (gondolom erre gondoltál😄)

DJ Skyline
eleinte még nem tudod õket, idõvel majd lesz zselé (explosive gel), amit ha ráfújsz, akkor robbanthatod. késõbb meg majd lesz egy ultra batclaw nevû cucc, amivel kitudod "tépni" a falat a helyérõl. helyzet függõ, hogy mikor melyiket tudod alkalmazni, lesz olyan amikor csak az ultra batclaw-val tudsz majd szerelni, de lesz olyan is amikor meg tulajdonképp rád van bízva, hogy robbantasz, vagy izmozol. a batclaw talán gyorsabb

Evin
Fura, hogy "simán" nem lehet letölteni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Üdv, a structuraly weak walls-okat hogy tóm berobbantani? (azok a gyenge falak, amik pl riddle-khez vezetnek és detective modban jelzi ki õket)
Elõre is kösz a választ!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

gfreak
Live-on keresztül letölthetõ...beloggolsz Liveba, marketplace és onnan letöltheted

Evin
Az ingyenest mondom pc-re. A második tudtommal pénzes lesz és egyelõre konzolos.

balee4
Mármint a 2. DLC-t mondod?
Az elsõ kijött és Live-ról le is tölthetõ.

Evin
A DLC-vel mi van már, nem úgy volt, hogy 17-én jön ki? Csak mert én sehol sem látom.

pluhi
Normal/extreme challenge, bunyó+predator.
Sziasztok! Az a bajom, hogy befejeztem a jokeres részt és megvan 239/240 Riddlers challenge is, de még csak 84%-nál járok. Ha összegyûjtöm a maradék 1-et lesz még vmi harc, vagy mikor lesz 100%? (A befejezés nekem a Bane-es volt) Köszi!
gfreak
a rajzolat(festés) nagyon nehezen szokható, semiképpen sem a szokványos, de rettenetesen hangulatos...és a szó szoros értelmébe véve rettenetesen, hiszen a történet az egyik legnyomasztóbb Bats story amit valaha olvastam...alapmû, és ott a helye a polcon (mondjuk nekem angol HC-m van, de szép lett a magyar kiadás is)

balee4
Mi van?

Ezt kötelezõ megvenni ,olyan mint hülyegyereknek a színesceruza

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

balee4
Most jut eszembe már berregeltem a játékot egy másik játék kulcsával, most meg megveszem a játékot, szal lesz egy fölös kulcsom.😄

kirol
Köszi!

Ok mentések megvannak ,de erre a hibára nem találok megoldást😞
Valaki tud rá?

[/url][/img]

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

bebert
Mindenkinél elõ kellett jönnie, aki eddig eljutott, mert benne van a játékban, nem hiba.
naneeeeee
😄DDDDDDDD

fotográfik kolomp edisön :D

akkor ez lesz a gond. en csak 2-t kapcsoltam le
Sziasztok.
Hol vannak a mentések tárolva ehhez a játékhoz valaki meg tudná mondani?

Hahaha, az benne van a játékban!! Nem kell vele semmit sem csinálnod csak vársz egy kicsit és továbbmegy (van Xbox360on és PS3ban is benne van). A program készítõi szivatják a játékosokat (Madárijesztõ a félelmeinket vetíti ki ugye-ugye). Az egy szopatás, a videó része, nincs baja a gépednek.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Akkor valószínüleg a Botanikus kertbe kell menned Poison Ivy-hez. Ha nem, akkor még van az hogy lekapcsold a pump rooms-ban a szivatyúkat (3 db), ami Joker cuccát nyomja a Gothami vízhálózatba.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szevasztok!
Itt a videó elején lévõ (eslõ 11másodperc) crash-t nekem is elõadja a játék, bármit trükközöm a driverekkel (nvidia, phsyx off, még hangkari letiltásával is próbáltam).
Tud valaki rá megoldást, elõjött másnál is?

youtube

fotográfik kolomp edisön :D

avagy a 2 legnagyobb hiba a live rendszerben: 1,csít
2, 1 cdkulccsal játszhatsz bármit😄
Tényleg errõl tudni valamit? Ugye nem lesz beszûntetve😊

A csít meg egy rohadt dolog... egyedül street fighternél esett jól, mert amire feloldottam volna mind a 3 rejtett karaktert addigra megõszültem volna... ellenben fogtam egy trainert ami lehetõvé tette a one hit kill-t
és persze megkaptam az emberkéket, és el is mentette live-ra... más kérdés, hogy ez mûködik-e neten, ha emberek ellen harcolok... nem tudom, nem próbáltam... nem kockáztatom az esetleges bant

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

croc-ot megoltem, utana atkerultem egy koralaku zart terembe, ahol jott egy mutans + sok zsoldos, akiket legyoztem. azota ures az egesz varos es nincs semmi jelzes, csak annyit ir, hogy allitsam meg joker-t.
Már 1000 éve van az alexanrában (múlt héten is láttam kettõben is több darabot). Én nem vettem meg, mert nem tetszik a grafikája.

Nincs is ilyen küldetés... én ilyenre nem emlékszem. Mi történt közvetlen elõtte, mert így nem tudom belõni merre jársz.

balee4
A héten mindenképpen megveszem a játékot, alig várom, hogy újra nekikezdhessek.😊

azt irja kuldetesnek, hogy akadalyozzam meg jokert abban, hogy elerje a gotham hidat. mar mindent atvizsgaltam, de nem talaltam semmit, es a terkep sem mutatja. merre keressem?