2888
Batman: Arkham Asylum
-
Knabb #2284 hámer egyenlőre a sprórákat kell összeszedni, és csak a végén kell visszacsalni az elejére a krokit :D -
ptomesz #2283 Sziasztok elakadtam ennél a békaembernél, fut utánnam mint állat de nem jön be a barlangba hanem lepottyan a rámpáról. mi a szöszt kell vele kezdeni? -
koj #2282 Sziasztok! A kamerán nem lehet változtatni? szóval Batman így balra van egy kicsit (nem is kicsit) és olyan fura, vagy e za normális kameranézet? :D -
#2281 Sajnos nem, tényleg hülyeség.
Ha mindent összegyűjtesz a végére 84%-ig jutsz el, a maradék 16% a challengek. -
#2280 Nem lehet valahogy megnézni az ingame videókat ha végigjátszottam a játékot? Gáz hogy nem lehet megnézni azokat a frankó, hangulatos videócskákat. Jó az a végigjátszás 70%... amikor elkaptam Jokert. Rég esett ilyen szarul, hogy ha vége volt a játéknak, mert kurva jó... Ráadásul nem gondoltam volna hogy 70%-nál van a vége, ez különösen fájt. Azt hittem 100%-nál.... -
rz #2279 Hát nem csoda hogy sose találom meg az utat a játékban se :D thx
-
#2278 wareztopik (ha már a baszomagy piros felirat nem tűnt fel a bannerben :D ) -
rz #2277 Olcsóbb megoldás nemlétezik? Csak mert elég sunyi vagyok. Amúgy szerintem jó játék de ezek a kamerabeállítások néha eléggé elfuseráltak lettek, és az utat megtalálni néha iszonyatosan nehéz, főleg mikor a fejed fölött van egy szellöző és kered fél óráig merre tovább. -
#2276 próbáld meg mondjuk megvenni...az megoldja ezt a problémát -
rz #2275 Hello, nekem elég hülye problémám van..a 2.rémálomszerű résznél tartok amikor csontvázok is jönnek elennem, ott van egy rész mikor csak lazán felkéne húznia magát a falra a horgonnyal de nekem az istenértse akarja kijelölni és nem tudok egyszerűen továbbmenni..próbáltam már minden szögből de sehogyse engedi... -
landi29 #2274 Sziasztok!Szeretném a segitségeteket kérni,elakadtam annál a résznél amikor Joker lelövi Batmant és papatkányevő Batmannél nem tudom merre kell ugrani légyszi segitsetek! -
atesszan #2273 Igen, ez nekem is jól jönne, ugyanis másodszor kezdtem el játszani a játékot és mikor be akartam tölteni, azt írta ki: corrupt save, please delete it. A saját mentésemben mi a korrupt? -
#2272 -
Alvess #2270 hi lenne egy kérdésem hogy lehet a gamepadot úgy beálítani hogy a előre és hátra ne fordítva legyen (a többi gomb rendesen müködik)?????
Logitech gamepadom van.
Please help XD
-
#2269 Sziasztok! Valaki nem tudna az e-mail címemre küldeni 1 mentést 35-45% között, mert újraraktam a gépem és nem akarom még 1x kivinni odáig. Ha valakinek van olyan mentése az küldje már el a [email protected] e-mail címemre. Előre is köszönöm. -
zitababa #2268 A "Mansion" résznél a rémálom pálya után levágtam a harangot, mentem utánna, de kimentem az épületből...Most meg a bejárat feletti teraszon és az a feletti szellőzőn nem enged visszajutnom az épületbe?!
Miért?
A mentés pedig csak az utolsó checkpointot engedi...
Van megoldás vagy temethetem a játékot? -
bali13 #2267 Most már meg jelenitette Bocs. -
bali13 #2266 Én azért irtam ide mert nem jelenitette meg a másik lapot és ezért még egyszer Bocsánat. -
bali13 #2265 Na figyú bocs hogy ide irók de kéne egy kis segitség ezt irja ki amikor el inditóm a gamet de máskor előte ezt nem irta ki sokszor lett úrja téve a gépem mert csak vistám volt eddig ithon és tudjátok de most nem ez a lényeg na ezt irja ki végül is:Seculauncher:failed to start application. [9000] ha tudd valaki akkor meg kérem segitsen már probáltam crackelni is meg minden ugyan ez előre is kőszőnőm.
útó irat betegségem miatt nem tok teljesen helyesen irni Kőszőnőm a meg értéseteket Gálfi István Balázs Áll név:Raizen the lightning god -
atesszan #2264 Persze,hogy megy! Ugyanez a config-om! -
atesszan #2263 No, rájöttem miért volt e hibaüzenet. Le kellett szedni a Microsoft games foe windows live-t és ujra kellett telepíteni. Így már elindul a game! -
#2262 Figyelj oda és legyél gyors ennyi! -
underx #2261 Valami trükk nincs,vagy fortély?
-
#2260 Ki kell kódolni a kapcsolószekrényeket ki kell szabadítani a csokákat és kijutni ,de gyorsan! -
Knabb #2259 Felköll törni a panelt akkor kimegy az áram az egyik aló, és levágni onnan majd a másikpanelt is és levágni a másik faszit, aztán meg kurvagyorsan hackelni a nagyajtót -
underx #2258 Hi!
Elakadtam,mégpedig ott mikor 2 ficko fel van kötve viz van alattuk,amibe áram van vezetve .
Itt mit csináljak mert az idöm mindig lejár és meghalnak.
Itt van az hogy csaj ott van ablak mögöt!
köszi -
koj #2257 Nekem menne a gépemen?
Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz
2 GB RAM
Nvidia Gforce 256 VRam -
atesszan #2256 Hi! Van valakinek ötlete, hogy miért írja a játék elindításakor hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0150002)? Lehet ezt valamivel orvosolni? -
#2255 a vásárlás javítja ;) tipli a másik topikba (ha már az olvasás nehezedre esik) -
BGYI #2254 Vkinek van tippje, hogy a patch javítja-e a kötélen felhúzódzkodás bugot? -
bohocotto #2253 Hallod! Megírhattad volna ennyi erővel,h mit kell csinálnom!De bevallom már elfelejtettem hol voltam ezelőtt.Megírná vki,mi volt előtte?? köszike -
#2252 Amikor lement egy cellát az élete és lerogy, akkor tudsz a hátára felugrani, párszor megütöd és már fel is pattan rá Batman. Közben meg batarang-gal sorozod és elugrassz előle. -
#2251 csak harmadonként lehet felugrani rá, de 3 futás után visszatölt a hp-jából valamennyit... azt hiszem. -
gti3 #2250 Elakadtam a 2. főellenségnél, egyszerűen nem birom kinyírni. Azt vágom, hogy az arcába kell dobnom a batrangot, majd hagynom hogy a falnak menjen, de ez kb 1x jött össze. Vmiért a hátára sem mászik fel mindíg batman, hogy kitépje a csöveket... Esetleg bug, vagy csak én csinálok vmit rosszul?
-
#2249 PhysX effektet ATI kártyával???? átgondoltad? -
Zoliz #2248 Na hallod még az én 5 éves gépemen is jól fut (45 FPS Average), most valahogy Physics effekteket akarok az 1.1-es patch-al... de az nem megy...
úgylátszik ki kell dobnom a gépem, mert régi :) -
#2247 Menjél vissza oda ahol a botanikus kert előtt voltál és ott majd rájössz. -
bohocotto #2246 Sziasztok.Elakadtam a botanikus kertnél.Nem tom mit kell csinálni .Légyszi vki segítsen!!Bemegyek,és nem lehet mit csinálni.A végén meg ajt van elektromos fal előtte,amin nem tok átmenni!pls HELP!!
-
#2245 Tökéletesen.De ha van egy kis +pénzed jobb vga-t vegyél bele.De ha nem fáj akkor a -2Gb ram és annak az árát hozzáteszed a videókarihoz és nem 9600-asat veszel mert az a leggyengébb láncszem. -
#2244 hy all
ezen a gépen futna a game?
GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplap, INTEL CORE 2 DUO E8200 CPU, 4 GB DDR2-800 KINGMAX, GAINWARD 9600GT 512MB, SAMSUNG 4 TB HDD
ha nem akkor írjátok meg mit javitsak rajta