Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Kösz, lol, hogy erre nem gondoltam...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hi segithetne valaki mert a hányinger kerülget már... az a föellenség amiböl csöveketkell kitépkedni. Elöször megy is,leugrál a többi,bribékje azokat is elintézem aztán semmi.. bárhogy ütöm vágom nem ugrok fel rá és nemtudom kihuzkodni a csöveket.. thx elöre is ha valaki tud segiteni

The Hedgehog
1. Nem. A Wayne toronyházat. Ha arra a secretre gondolsz ami a térkép holt részében van.
2. erre nem igazán emléxem... screen?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

DarkSector
secret-ekkel kapcsolatban:

1. a nagy holdat hogy kell lefényképeznem?
2. valamint van egy nagy kötél, a földön az egyik kis helységben....
egyenlõre ez a 2 izgat...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Hedgehog
Én ma csináltam meg. 240/240 secret. Fasza volt, bár azért jól jött volna valami extrább befejezés.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

balee4
Égre földre nem találok egy riddle-t, mégpedig egy Chronicle of Arkham-t, a botanikus kertben azon a részen, ahol omladozó falak vannak (na ezt jól megaszontam) itt egy kép:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Üdv mindenki!

Egy olyan jellegû kérdésem/ajánlatom lenne, hogy kellene a Batman Arkham Asylum collector s edition kiadása, de ezt csak xboxra és ps3-ra adták ki. 18.000 forintért kapható, én ezt megrendelném, de csak akkor ha lenne valaki, aki -a bolti 14.000 forint helyett- 10 ezer forintért átvenné magát a játékot, mert nekem csak a collector edition tartozékai kellenének.

ha érdekel valakit keressen meg a [email protected] címen!
balee4
Tegnap béfejeztem én is a gamet, beszúrom ide is az értékelésem:

Nem tévedtek a kritikusok az év eddigi legjobb játéka és minden idõk legjobb képregényes játéka. Lenyûgözõ, tulajdonképpen 2x vittem végig. De ha 3x kéne neki állnom sem unnám. Teljesen megérte az árát.

Pro:
- elképesztõen hangulatos
- király történet
- hatalmas gyönyörûen kidolgozott játéktér
- gyönyörû, gyors grafika
- rengeteg karakter a képregényekbõl
- jól kidolgozott, összetett játékmenet
- rengeteg gyûjtögetni való, karakter leírások, trófeák
- batman kütyüi
- harcrendszer
- fejlõdésrendszer
- látványos átvezetõk
- jó zene
- igényes szinkron (Mark Hamil, Kevin Conroy)
- Joker poénjai
- a Scarcrow-os részek
- viszonylag hosszú játékidõ

Kontra:
- a Joker elõtti harc egy kicsit el lett túlozva

98%

DJ Skyline
leírtam már egyszer a másik topikban...azok a cuccok vannak csak amiket tudsz upgradelni, nincs más

Ok. Most már sikerült továbbjutnom. Kösz. Nincs valami amitõl erõsebb lehetne batman? Külön tárgy, vagy dolog? Mert e így nehéz?
És, azt hogyan kell? Lehet, hogy cikis kérdés, de nem tudom. És, pontosan hol van az? Tudnál belinkelni képet, ha megkérlek?
Amikor kinyírod a fegyvereseket és odarepülsz a annak a folyósónak a szélére ,ott van a a vén fickó képe azt scanneld be.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Joker valami képrõl festményrõl beszél, hogy keressem meg. De, egyáltalán nem találtam sehol sem azt a képet. Azt írta, hogy kapcsoljam be azt a megfigyelõ valamit. amihez X gombot megnyomod. Arra gondolok. Egy nagy terem, aminek a közepében találtam egy hangszalagot is. Azt hiszem, úgy hívják, hogy Intensive terem vagy ilyesmi. Azután már csak egy két szoba van hátra az épület szélétõl, ahol ki lehet menni. Ott kezdik el használni azelõtt egy kicsivel a fegyvereket az emberek. Nem tudjátok, hogy ott mit kell csinálni?
De a Batmant kell megvenni,mag majd az új Dirt és CoD részt és a PES 2010-et.
Szerintem ezen az éven ezek lesznek a legjobbak<#smile>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

DarkSector
vjah de nem a batmant kell megvenni, azt nem irtad...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Problémákra fagyásokra megoldás boltba betérés és játékvásárlás.
10-bõl 9 Batman játék rajongó ezt ajánlja<#vigyor>

balee4
A szemközti platformra kell repülnöd, bal oldalról tudod megközelíteni és ott is lesz bal oldalon a következõ kapcsoló. A 3. pedig jobb oldalon lesz, a kötelén függõ õr alatti helységben.

na talán így
ja a kép lemaradt....
de az az igazság hogy fogalmam sincs hogy kell beilleszteni ide képet 😞
Hali!

Elakadtam, segítségeteket kérem. Itt vagyok, az alattam levõ ventillátort már kikapcsoltam, de nem tudom, hogy a másik kettõt hogy kellene.
balee4
Esetleg, a fejlõdés miatt fontos, elég sok XP-tõl esel el, ha nem gyûjtögetsz és rengeteg háttérinfótól.

Shep
Ok, kösz akkor annyira nem izgatom magam miattuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DJ Skyline
240/240-ért nem kapsz semmit, csak egy vicces hangbejátszást Riddlertõl mikor megszerzed az utolsót is. 😊 amúgy közben kapod a karakter biokat, karakter trófeákat, challenge küldetéseket, meg a hanganyagokat. meg vannak a pókok, amik ugye a storyt mesélik el. ezek igazából a jutalmak.

offkorzreg
semmit

Shep
Ha összegyûjtöm az összes rébuszos kérdõjelet akkor mit kapok cserébe?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Grove4
Már vágom,kösz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

stultus78
nesze neked Reloaded Na léptem
Warezra

Ennek is lockolt már a bootloadere?

DJ Skyline
#2016 spoileres része, hátha rávezet. 😊 ha nem, akkor majd mondom tovább

stultus78
Rossz a törés.

stultus78
Nem tudok fellõni horgot (vagy mit) nem engedi.

Grove4
Na minden kész(fõstory + Riddler),csak egy pókos cucc hiányzik,pedig az összeset felszedtem,meg lehet szerezni az uccsót is?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DJ Skyline
oda kell felhúznod magad, ha hátrébb állsz, akkor sem megy?

stultus78
megpróbálom én csak nem tudom hogy kell. Most a fogaskerekeken kell menni?
Vagy hol?
Ha nem megy akkor átkûldöm a mentést.

balee4
Warez topik...

DarkSector
meg tudom csinálni neked, kellene a mentés a játéknak tedd rar-ba és küld el.
arra figyelj, hogy ha offline profillal játszol, akkor privátba kell a hozzáférés, amig továbbviszem
vagyis e-mail+password...de ezt privátba, nem mintha számítana, de másnak ugyse lényeg, és ha továbbvittem lementem, és visszaadom a mentést
akkor
ujbol belépsz a játékba, és ha van offline profil, akkor abba és ennyi.

balee4
Az van, hogy rossz a feltörés.

reaper4
vki átnézne a másik topic-ba? thx

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Prince of Máté
Már megvan, vak voltam és nem találtam 1 ajtót 😊

Prince of Máté
Dr. Young iratait hol találom?

Ha letöltöm a DLC-t hogyan tudom elindítani??
Köszi!!

And5
Trójait talált a norton az ison. Azonkívül, hogy a játék sem indul megkéne ijednem ?

Seth
A görgõn csak a gadget kiválasztás van nem? AZok meg a számbillentyûkkel elérhetõek

PSN ID.: Beegabor

hi ! valahogy átlehet állítani az irányítást ? mert bedöglött az egerem görgõje és nemtudom használni , és csak jövõhéten tudok új egeret venni 😞

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Köszi sikerült!
Csak azt nem tudtam, hogy a ctrlt és a spacet egyszerre kell lenyomni nem pedig egymás után.
Üdv mindenkinek!
Elakadtam a játékban, úgyhohy szeretnék kérni egy kis segítséget!
Ott tartok amikor Joker egyik embere (valami késes forma) elkapja a vörös doktornõt. Nem tudom, hogy mit kell csinálni mert ha meglát egybõl kinyírja!
Elõre is köszi!
Evin
A PhysX fizikai képesség, mint a DirectX támogatás vagy a Shader verzió. Nem lehet csak egy program telepítésével használni.
És mivel a PhysX céget az Nvidia vette meg, az ATI nem teheti bele az övébe.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Risu Führer
köszi szépen.
egyébként nem jelent meg valami olyan peccs vagy valami amivel ati kártyával is ki lehetne használni a physxet?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

balee4
És tényleg az MSN volt a ludas, köszi a segítséget, örök hála.😊

balee4
Na gyorsan meg is lesem...

DJ Skyline
Batman Arkham Asylum/Binaries/BmLauncher.exe