2888
Batman: Arkham Asylum
-
Nincs vele semmi gond, újra kell rakni a játékot, meg új játékot kezdeni és no bug. Én mondjuk meg is vettem a játékot, de a lemez óvása érdekében crack-el nyomtam. :D -
Aki béna annak persze hogy rossz. Ha új játékot kezdesz a Reloaded verzióban akkor semmi bug nincs benne.
De egyetértek abban, hogy érdemes megvenni. -
Laci82 #2322 Köszönöm hölgyem,az idegösszeroppanástól mentett meg -
koj #2321 hogy kell játék közben menteni, mert megunom és mindig a legelejéről kell kezdenem:D -
zitababa #2320 Visszaút a Bat barlang bejáratánál a szellőzőn keresztül egészen a botanikus kertig...ott kemény csata ivyvel ( a játék legkeményebbje). -
zitababa #2319 3 zárat kell feltörnöd, az utolsó a kijáratnál lesz, arra van 30 másodperced. Utánna kifutsz és voilá... -
zitababa #2318 Végignyomtam!10/10!!!
A következő Lara kalandíg az utóbbi évek egyetlen említésre méltó Third Person játéka. A Reloaded verziót felejtsd el, tele buggal és sok rész (pl. zárfeltörések)is sokkal nehezebb benne. VEDD meg az eredetit!
Az igazi élmény már várom a folytatást!!!
Respect a készítőknek!!! -
visszaolvasni :D -
Laci82 #2316 Na még egy kérdés.
Mikor Harle Queennel találkozol bent a teremben és lóg a két őr a kötélen meg megy az időzített ott elakadtam.
Kikapcsolom az áramot a kütyümmel leszedem a két őrt de az ajtó zárva és a picsa is elbúcsúzik és marad 30 másodperc,persze ha egy biztonsági rendszert hatástalanítok a másik addigra újraindul.
Mi a fenét kell ott csinálni? -
Laci82 #2315 Köszi.
Amúgy tényleg beszarás milyen jó ez a game. -
Knabb #2314 ha az egérrel beállítod úgy a cuccost hogy a kijelző a legzöldebb legyen akkor az AD-vel is ugyen ezt megkell csinálni és jólesz -
Laci82 #2313 Sziasztok.
Ezt a cryptographic sequencer-t ,hogy kell használni?
A jobb és bal egér gombbal hangolok ,de az a+d-t minek és mikor kell nyomni? -
CaptainRumi #2312 hali! bocsi, hogy csak most írok, de ha még mindig az a problémád, vagy bárki másnak, hogy beragadt a hídnál, akkor lője fel magát a szellőzőbe és ne croc barlangjának bejárata felé menjen, hanem a másik irányba és ott bemegy a sewerbe. Annak a kijárata is zárva, de nem is baj, mert felfelé kell menni. A kampóval nem lehet ugye, mert nem marad feszes, fel kell mászni régimódian :p ameddig csak lehet. Ott majd a detektív módban lehet látni egy falat. Mögötte emberkéket. Falat lehúzzuk és onnan már megy is... -
empie #2311 srácok, 5let arra,hogy induláskor a következőhibával dob ki: Seculauncher: failed to start application. [9000]
Win7 alol próbálom.
De ha nem launcherel indítom,akkor is ezt írja ki :S -
gahu #2310 zitababa
help, kijutottam, legyőztem a crokikot,ott vaok a barlang közepén előttem bezárult az ut egy növény miatt s nemtok bemenni a barlangba -
jön a második rész :) -
sajnos már nekem sincs olyan 'korai' mentésem...fuss neki én is azt mondom -
kezdd előről sztem -
zitababa #2306 Mostmár vettem eredeteit, de bugos a mentésem....
Van vkinek mentése a part 32.-nél, annál a résznél ahol meg kéne keresni poison ivyt a botanikus kertben.
Lécci nagyon megköszönném...nagyon kéne.IDE privát emailbe is elküldheted...
Lécci nagyon kéne ez a mentés akinek eredeti játékban van hozzá mentése.
A mentést a dokumentumok/Eidos/Bat man.../Saved Data találod.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!
zita -
gahu #2305 Na mégecc!!
A main serernél tovább és a romok tetején kell néhány kütyüt hatástalaítani....??. Semmit IET nem találok ott a barlang közepén HELP :s -
zitababa #2304 Fontos KÉRDÉS!!!!!!
Elegem lett 45%-on a Reloaded féle Bugokból....Ha megveszem, az eredetit hol és mit kell kimásolnom a mentésből illetve majd be az eredeti verzió melyik könyvtárába, ha ugyanitt szeretném folytatni? -
remélem nem
sandbox játékból nem tudnának ilyet kihozni -
én is ennek örülnék a legjobban...de tartok tőle hogy a jól ismert 'ez már egyszer bejött, maradjon ilyen' sémát követik marad...mondjuk ezzel a motorral elég nehéz is lenne megvalósítani egy élő, nyüzsgő Gotham City-t...szokásos hidden challengek, gyűjtögetés persze elkerülhetetlen, de mégiscsak fless hogy suhanunk az éjszakában, és lövéseket hallunk...random generálva természetesen
Meg amikor megjelenik az égen a jól ismert jel, és Gordon vár egy challengre :D
-
nekem nincs dobozom, de hely sincs neki...:D -
Remélem városban kocsikázós emeletes házak között repkedős lesz nagyon örülnék egy ilyennek! -
ez az! pont van egy hely ennek a doboza mellett...már tudom is mi kerül oda :D -
Újabb Batman játék a Rocksteady csapatától -
zitababa #2297 ...AH RÁJÖTTEM.
A main serernél tovább és a romok tetején kell néhány kütyüt hatástalaítani, majd utánna lesz egy brutál kemény csoportharc........ -
Ha nem tűnik el a térképről a kérdőjel, akkor az azt jelenti, hogy hibásan fotóztad le a kérdőjelet.
Gyakorlatilag az összes kérdőjel úgy van megoldva, hogy ügyeskedni kell velük. Mindig el van tolva egymáshoz képest a kérdőjel és a pont.
Na, ha ezeket sikerül egy vonalba rakni, és akkor lefényképezed, ki fogja írni, hogy ez is megvan. Ugye ilyenkor villan be sárgán a képernyő és szállnak el a denevérek. -
zitababa #2295 ugyanitt akadtam el én is............
se bat barlang a növénytől a croc barlangja felé vissza értelmetlen akkor hová a túróba? Detective módba se megy semmi.......
MI A MEGOLDÁS???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
ptomesz #2294 tényleg mindenhol tovább lehet menni csak kicsit szét kell nézni, és ha normál nézetben nem megy próbáld a detektív módban. lehet van valahol egy rács amit kitéphetsz vagy egy kiszögellés ahol felugorhatsz...
én viszont a kérdőjelekkel nem tok mit kezdeni, le fotózom az X-el kiírja hogy ja találtam valamit, de a térképről ezek után nem tűnik el a zöld kérdőjel. na ilyenkor mi van? -
gahu #2293 Szia,ugyanitt akadtam el, a hidon vagyok merre kell mmenni??,mert a növények miatt a barlangba nemtok menni,a rácshoz meg nem enged felugrani :S HELP -
CaptainRumi #2292 asszem megoldottam de azért köszi xD -
CaptainRumi #2291 Van valakinek ötlete mit csináljak?
Most intéztem el Killer Croc-ot, a barlangban megkaptam az Ultra batclaw-t utána át kellett ugrani/repülni egy szigetre és onnan vissza egy másik járatba. Na csakhogy én a járat végén leugrottam arra a részre ahonnan a csatornákból kell átmenni batman barlangjába. Most ott vagyok azon a hídon és a szerencsétlen autosave elmentette.
és a gondom az hogy se a bat-barlangba nem tudok bejutni sem a csatornákon keresztül mivel a kijáratokat benőtték a növények (még killer croc-ét is) vissza oda fel ahonnan jöttem meg nem tud lőni kampót mert nagyon magasan van?
valakinek valami ötlet? nem akarom már újrakezdeni mégegyszer... -
nem tudom letörölni. Újra felszeretném rakni és ezt irja :S -
Ilyenkor mi a megoldás?
-
koj #2288 nem vagyok az a vitatkozós típus:D szóval nem szóltam volna be -
:D még bírom :D
koj: ez így normális, no para
(először azt akartam megírni, hogy nagyobb monitort kell venni, és akkor középen lesz a Batman, de elvetettem az ötletet..anyázást szült volna úgyís :D ) -
koj #2286 Valaki válaszolna? -
van türelmed...:D