Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Risu Führer
most vittem végig a gamet.
kurva nagy játék lett szerintem.nem tudtok róla hogy lesz e második része e vagy valami új batman játék amit a rocksteady készít?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Shep
Értem én, csak tényleg vannak akik teljes spoiler lázban égnek ezért is írtam amit írtam és némileg poénosan próbáltam rámutatni a lényegre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gfreak
nem errõl van szó, hanem páran ha elakadnak mondjuk valahol az elején, benyitnak ide, és miközben visszaolvasgatnak, egy csomó másik megoldás is kint virít a hsz-ok közt...ezért jó a spoiler alkalmazása, mellesleg nem túl megerõltetõ...szerintem...és nem utolsósorban: nem csak fejtörõk megoldásait lehet egy játék topikjába beleirogatni 😉

békesség van, csak igyekszem nyílt spoilerteleníteni a topikot (mint már említettem, a tagek használata nem túl nagy kihívás)

persze nem fogok visszamenni az elejére, és a több mint kétezer hozzászólást átnézni 😉

nem túl nagy kérés szerintem, hogy megpróbáljunk etikusan fórumozni 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
Na a végére értem én is, de bevallom az utolsó harcot, hogy megspóroljak némi káromkodást, ököl falhoz verését, billentyûzet csapkodást inkább igénybe vettem egy trainer segítségét és nem is bántam meg, sokkal élvezetesebb lett úgy a harc, ráadásul amúgy is bele untam már az egy kaptafára menõ ütlegelésbe.

Zene:10/10 (nagyon el lett találva tisztára, mint a filmben)
Grafika:9/10 (összességében az egyik legszebb, de van pár hely ahol mosottas textúrák vannak, pár helyen U3-nak köszönhetõen elõttem élesedik ki a textúra)
Történet, átvezetõk: 8/10 (Gyakorlatilag Joker és Harley viszi a hátán az egészet, a többiek csak úgy vannak)
Játékmenet: 6/10 (ismétlõdõ, folyamatosan ugyanazok a harcok és bújkálások, hamar unalomba fullad az egész, igaz az átvezetõk némileg csökkentik az unalom faktort, de hát ez elég kevés, a fõellenfél harca is abból áll, hogy verj le megint millió hülyét, hogy aztán leránthasd és belerúg? Azért ez nem éppen a fantáziadússágról árulkodik, meg az a behemótos harcot is eljátszották vagy 3-4x)
össz: Nem rossz a játék, mert tényleg nem az, de hogy a legjobb, meg 10/10, hát ez messze áll a realitástól.
82%

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Á rohadt idegesítõ ez az egész, méghogy 10/10, ugyan már.

Shep
Á ez a Jokeres harc is, mintha nem lenne már épp elég unalmas ez a sok bunyó, kitalálhattak volna valami ötletesebbet is, úgy tûnik az fantáziájukat felemésztette a történet és az átvezetõk.

Bocsi. Akkor gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás.

Shep
Mondjuk lehet, hogy ma majd újult erõvel elsõre menni fog.

Shep
Kösz, de tudom ,hogy kell elintézni, csak nem sikerül 😊

Csak nem az igazi <#nevetes1>

Azért csak adok egy kis segítséget. Remélem nem rontom el.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Az összes trailerben, akármiben benne volt, ennyi erõvel a topic is törölhetõ, nehogy valakinek spoiler legyen ,hogy létezik ez a játék 😊 Néhányan túlzásba viszik ezt a spoiler mániát. Aki fél ,hogy megtud valamit ne jöjjön ide, ne nézzen trailert, ne olvasson újságot sõt a netre se csatlakozzon fel, mert esetleg egy hírdetésbõl derülhet ki valami. 😄

Amennyiben spoileres volt a hozzászólásom, akkor elnézést kérek. Egyúttal, hogy következetesek legyünk, légy oly kedves törölni a 2132-es kommentem is. De megfontolandó Shep kérdésének törlése is, hiszen egy fontos ellenfélrõl rántja le a leplet.

gfreak
majd ha valakinek sikerül a mágiksu spoiler tageket használnia, akkor meg is tudod..de az összes tag nélküli spoiler törlés áldozatává vált (és fog a jövõben is)...

Racism is a weapon of mass destruction!

Shep
És akkor én most ezzel az információval mit csináljak? Annyit azért tudok rá mondani, hogy ügyes voltál (taps) 😄

DarkSector
nekem ment elsõre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hogy menne el vizet kapálni az a sok marha aki kitalálta a Poison Ivys rész, az elsõ kör nem volt vészes, de a másodikban 3x próbáltam mindháromszor megölt, mert a tetves spóráival mindig eltalál, mikor dobom a batarangot.

Ohh köszönöm szépen😊)

Shep
Ahol megmentetted a tagokat a ketrecbõl ott kövesd Harley nyomait és megtalálod amit keresel.

Shep
Nekem az átvezetõk, Joker és a helyszínek tetszenek, meg ugyan nem nagy dolog de jópofa, hogy Batman ruháján látszik, hogy azért már átment 1-2 csatán, ahogyan anno a MoH😛acific Assault-ban a sisakok. Mondjuk ha belegondolok a Batman képregényeket sem igazán szerettem soha, mert ott is mindig kb. ennyi volt. Lekaratéjozott mindenkit azt jóccakát. 😊

Üdv, vki segítsen pls.
Ott akadtam el, h a botanikus kertben kellene megtalálnom ill megsemmisítenem azt a titán cuccot, de semerre sem találom az odavezetõ utat. Van egy nagy hosszú folyosó, ami inkább szakadék(végén van egy riddle-kérdöjel), de nem tók továbbmenni arra sem, mert nem tudok a túloldaláig átsiklani. PLS help!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Ez ízlések és pofonok kérdése. Nekem bejön. Most játszom nehéz szinten és neked biztos furcsa, de az elsõ két fokozat megvan 100%-ra. Ráadásul a nehéz szintet újra kellet kezdenem, mert miután az alapsztorit végigjátszottam, csináltam egy rontott mentést. Téged nem fogott meg ennyire, de nem vagyunk egyformák és nincs ezzel semmi probléma.

Shep
Hát én normálban nyomom, de igazából az a bajom ,hogy hamar kipukkadt a lufi (nálam legalábbis) gyakorlatilag mi van mész üres helyeken, néha lekombózol pár ellen, vagy éppen a vízköpõrõl felkapkodod õket és ennyi, nem túl változatos.

A gyûjtögetés pozitívuma, hogy nagyon sok xp-t (48000)lehet vele gyûjteni. Ez önmagában nagyjából 8-9 szintlépés. Gyakorlatilag igen gyorsan fel lehet turbózni Batmant a segítségükkel. Az is igaz, hogy végig lehet játszani a játékot normál tempójú fejlesztés mellett is, de nehéz szinten sokat segít, ha már korán megszerzed a fõbb fejlesztéseket.

Shep
Ok, kösz. Igazából engem a történet izgat, ez gyûjtögetõsdi hidegen hagy, amit látok azt felszedem és ennyi, sose szerettem az ilyen gyûjts össze marhaságokat egy játékban sem.

DJ Skyline
viszonylag sok, a storyból. kb a felénél jársz, de azért van még mit tenni bõven. nem is kell, a storynak vége olyan 60% körül.

Shep
Mondom, már megcsináltam. Innen amúgy még mennyi van hátra? (ennek a 27%-nak nem nagyon hiszek)

balee4
Felkapaszkodsz, legyõzöd õket és kész, fent ki tudod kapcsolni az áramos padlót.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Rájöttem, bugzott ez a szar és nem akart fel le mászni a korlátoknál, csak ugrabugrált.

Shep
Mikor tetves Harlekin áramoztatja a platformot és mindig jönnek az izom állatok, akkor mi a frászt csináljak ,hogy ne áramoztasson szarrá?

Akkor a korábban említett oldalt tudom ajánlani. Ott képekkel illusztrálva le van írva mindennek a lelõhelye.

DarkSector
thx.
de mindent megnéztem már az a gáz... még ott is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bár nem számít bele a statisztikába, de a játékban van még egy Chronicle of Arkham "tábla". Már korábban is kérdezte valaki, hogy hol lehet megtalálni, mert egy hiányzik a gyûjteménybõl. Egy elõttem szóló már nagyon jó kis fejtörõben megfogalmazta a lelõhelyét és én sem akarom lelõni a poént, csak gondoltam megemlítem a teljesség kedvéért.

DJ Skyline
nekem a medical facility-ben volt egy darab állkapocs. kicsit tartottam tõle, hogy a legalsó szint legeldugottabb csücskében lesz. szerencsére a ventillátoros helynél volt, így nem kellett bejárnom az egészet.

A legjobb egyébként, ha nem találsz valamit, ha megnézed ezt az oldalt:
Riddler Guide

darkSector: Az Arkham Mansion-ben én azokra tippelek, amik ott vannak, ahol Zsasz-t kell fejbe dobni a Batarang-gal. Ahogy belépsz az ajtón, nézz fölfelé. Kettõ a polcok mögött lesz, egy meg a polcok között. De a hangok alapján ott már könnyû megtalálni õket.

DarkSector
jah közben megvan kibaszott állkapcsok kellenek.

DE még igy is kell 3 darab az ARKAM MANSION-ban....de fasznak nm találom meg, és a térkép szerint minden zeg-zugba benéztem.....
van másik része ARKAM MANSION-nak??? arra a könyvespolc mögötti titkos ajtóra gondolok...azt nem lehet valami más uton megközelítei????

balee4
nézd végig a riddles menüt, ott kiírja, mit hol találsz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
oks
akkor az a maradék 5 hol lehet???😄

balee4
a többi a challenge-k.

DarkSector
végig néztem a térképeket.
max akkor lehet az az 5 ha van olyan térkép, amit nem mutat...
de akkoris max 84-85%lenne az 5 secret után....akkor a többi 15%???

CptObvious
Nekem térképpel sikerült megtalálnom mindet.
Próbáld meg, hogy játék közben TAB-ot nyomsz és ott kiválasztod a Riddles menüt, aztán végig nézed a helyszíneket. Ha nem találtál meg valamit, akkor ott ki kéne jeleznie.

DarkSector
jah de hogyan tovább??? 😄

balee4
Lol, de én is pont ugyanígy állok, már csak 5 riddle hiányzik. 😄

offkorzreg
ja,de neki biztos nem tûnt fel<#idiota>

bazz pont írtam volna 😄
szerencséd hogy be kellett jelentkeznem. amúgy kicsit se feltûnõ az a nagy 0% még épp rajta is állsz a menüponton 😄

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

offkorzreg
challenge mode

DarkSector
nah megvan a toronyház
közbe rájöttem!! azért kössz hogy irtál....

nah a gondom viszont ennél sokkal nagyobb!!!!

83% megvan!!!
nade még mindig sok cucc nincs meg, 5 kérdõjel...riddle.....1 pók kõtábla!!!

DE VISZONT MEGVAN AZ ÖSSZES KÉRDÕJEL, amiket a SECRET mappok felszedésével jelenitettem meg a térképeken!!!!

mind az 5 létesitményben volt 1 térkép, és a kinti területhez asszem 3-4 nah akkkor ienkor mivan????

és mi tartozik még a százalékokba? mert még 17% kell, ami 5 kérdõjel-hez meg egy pok kõtáblához nagyon sok...
van még valami???,amit teljesíteni kell és nem jeleztethetõ ki a térképen????

DarkSector
lol
4870x2 nél 2x gyorsabb a 4890...nah nehogymár elhiggyétek ezt.
ott valami kurvanagy gond van a rendszerrel.

arty

Forza.