Batman: Arkham Asylum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért kérdezem, mert 4%-nál kifagy a játék az x-ray laborban és képtelen vagyok túljutni rajta <#rinya>#rinya>
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Annál a résznél vagyok hogy (asszem ki tudnék menni abból az elmegyógyintézetbõl (börtönbõl) de zárva az ajtó (az ajtó eõtt egy fasi van egy tábla van rajta ezzel a szöveggel:"dead end" ott írja hogy nyomja meg az x-et (hold scan) de nem tudom hogy mit kell nézni és hol???
Ezt írja meg mondja percenként:"Don't cut yourself on this sharply observed portait"
"Warden sharp??? That old guy who runs the place? In a painting ? On the wall?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha eredetibe pl a CD Galaxisban vagy máshol dobozosan megveszem a gyári AA-t akkor tuti nem lesz SecuLauncher hiba?
Mert a másolt egyszerüen mindig ezt dobja ki nekem bármit teszek..
Ez miért van mindig nálam ha xp alatt akarok játtszani?
Ja és hol vannak a mentések xp ill win 7 alatt tárolva?
[/url][/img]
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Hogy a francba lehet beállítani, hogy ha gamepaddal játszok, akkor Batman ne akkor menjen elõre, ha az analóg joyt lefelé húzom, hanem akkor menjen elõre, ha elõre tolom a joyt. Most olyan, mintha repülõgéppel nyomnám 😄DD : elõre tolva megy hátra, hátrahúzva megy elõre. Ez így ûbergáz, nagyon idegesítõ, megszokhatatlan. 😞
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Nincs meg a GTA4..még...<#worship>#worship>
na akkor GTA-partikra is vevõ lehetnél...meg felveszlek havernak live-on 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De ahhoz az kell asszem hogy vidd végig a játékot mert én feltettem újból (tehát fél percet nem toltam új telepitéssel) dlc fel és még nem tudom tolni az új challange pályát!
Next PC upgrade: 2022
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Per Aspera Ad Inferi.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A letöltött DLC-t hogyan indítom el??
Köszi...
Már kétszer kezdem el a játékot és soha nem folytatja, hanem kezdi elõrõl!!!!!!!!!!!!!Kurva hosszú az elejét is kivárni míg jokert leviszik.
Már a joker lány elfogta az igazgatót jelenetig elnyomtam, erre tölteném be újból és kezdi az elejérõl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Mi a franc van??????????????????,,
Az elején vmi profilba lépés lehet kérni v. nem. De ha nem kérem el se indul, ha kérem kezdi elõrõl????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
HELP mert a játék jó lenne!!!!!!!!!!
eddig talán az év játéka számomra. meglett az összes riddle-s cucc, egy halom achievement (még a credits-et is kivártam, hátha azért is ad 😄), csak a challengek vannak hátra 😊
Per Aspera Ad Inferi.
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
A játék vége felé már mindent le fogsz érni.
Viszont szabad átjárásod a helyszínek között csak a történet befejezése után lesz.
Szóval ha nem sikerült mindent begyûjteni, akkor még lesz rá lehetõséged. Bár a történet befejeztével már csak az üres folyosókon fogsz szaladgálni. 😛
Addig tekergesd, míg zöld fázisban nem lesz, és ha felvillan a zöld, akkor hagyd egy-két mp-ig, és jó lesz.
Kellene egy kis segítség! Eljutottam már egy darabig a játékban, de nemtom hogyan kell az elektromos ajtókat kinyitni! Rögtön az elsõ pályák egyikén is van egy, amit szintén nemtok kinyitni!? Valamint vannak szellõzõk a falakon, amiket nem lehet elérni, vagy ezekhez külön képesség kell??? Vissza lehet menni a játékban a korábbi részekhez??? Köszi Üdv..
2.rossz a verziód és a crack,és ezt a gondot csak crack cserével nem tudod megoldani.újra kell raknod a Reloaded verziót a Reloaded Crackel ami benne van,új profild kezdeni új játékot stb stb.
3.faszért nem lehet megérteni hogy a % kb kurvára semmit nem jelent
52% körül tartok Poison Ivyvel kellene valamit csinálnom.Bemegyek a botanica garden részbe van egy láthatatlan akadály.Addig ugrálok hogy valahogy átjutok.Megyek a pályán tovább semmi ellenfél,és mikor bekellene mennem abba a bizonyos szobába ahol vár poison ivy szépen beleesek a textúrába ajtónyitás után.Visszasétáltam a botanica bejáratához de most már nem tok átugrani a láthatatlan akadályon.Tudna valaki segíteni? Esetleg egy 40-50% körüli mentése valakinek?Megköszönném ha valaki tudna segíteni nem akarom elõrõl elkzedeni a játékot 😞
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
létezik ilyen hogy addig nem mentett volna egyet sem? <#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>
Hogy elmentsd a játékot, sétálj át egyik helyiségbõl egy másikba és várd meg, amíg a kis fehér kör eltûnik a jobb alsó sarokban. Akkor ott el van mentve a játék.
lenne egy kérdésem. mitõl van az hogy ha kilépek a játékból, és utána pl másnap visszalépek nem onnan folytatom ahol abbahagytam... :S ezzel mit lehet csinálni? csak pályánként van benne mentés vagy hogy mûködik ez?
elõre is köszi, Gábor