Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hámer egyenlõre a sprórákat kell összeszedni, és csak a végén kell visszacsalni az elejére a krokit 😄

Positive Mental Attitude

Sziasztok elakadtam ennél a békaembernél, fut utánnam mint állat de nem jön be a barlangba hanem lepottyan a rámpáról. mi a szöszt kell vele kezdeni?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Sziasztok! A kamerán nem lehet változtatni? szóval Batman így balra van egy kicsit (nem is kicsit) és olyan fura, vagy e za normális kameranézet? 😄
balee4
Sajnos nem, tényleg hülyeség.
Ha mindent összegyûjtesz a végére 84%-ig jutsz el, a maradék 16% a challengek.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ForRedGlory
Nem lehet valahogy megnézni az ingame videókat ha végigjátszottam a játékot? Gáz hogy nem lehet megnézni azokat a frankó, hangulatos videócskákat. Jó az a végigjátszás 70%... amikor elkaptam Jokert. Rég esett ilyen szarul, hogy ha vége volt a játéknak, mert kurva jó... Ráadásul nem gondoltam volna hogy 70%-nál van a vége, ez különösen fájt. Azt hittem 100%-nál....

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Hát nem csoda hogy sose találom meg az utat a játékban se 😄 thx
gfreak
wareztopik (ha már a baszomagy piros felirat nem tûnt fel a bannerben 😄 )

Racism is a weapon of mass destruction!

Olcsóbb megoldás nemlétezik? Csak mert elég sunyi vagyok. Amúgy szerintem jó játék de ezek a kamerabeállítások néha eléggé elfuseráltak lettek, és az utat megtalálni néha iszonyatosan nehéz, fõleg mikor a fejed fölött van egy szellözõ és kered fél óráig merre tovább.
gfreak
próbáld meg mondjuk megvenni...az megoldja ezt a problémát

Hello, nekem elég hülye problémám van..a 2.rémálomszerû résznél tartok amikor csontvázok is jönnek elennem, ott van egy rész mikor csak lazán felkéne húznia magát a falra a horgonnyal de nekem az istenértse akarja kijelölni és nem tudok egyszerûen továbbmenni..próbáltam már minden szögbõl de sehogyse engedi...
Sziasztok!Szeretném a segitségeteket kérni,elakadtam annál a résznél amikor Joker lelövi Batmant és papatkányevõ Batmannél nem tudom merre kell ugrani légyszi segitsetek!
Igen, ez nekem is jól jönne, ugyanis másodszor kezdtem el játszani a játékot és mikor be akartam tölteni, azt írta ki: corrupt save, please delete it. A saját mentésemben mi a korrupt?

Rage47
<#lama>
hi lenne egy kérdésem hogy lehet a gamepadot úgy beálítani hogy a elõre és hátra ne fordítva legyen (a többi gomb rendesen müködik)?????
Logitech gamepadom van.

Please help XD
TheGrinder
Sziasztok! Valaki nem tudna az e-mail címemre küldeni 1 mentést 35-45% között, mert újraraktam a gépem és nem akarom még 1x kivinni odáig. Ha valakinek van olyan mentése az küldje már el a [email protected] e-mail címemre. Elõre is köszönöm.

A "Mansion" résznél a rémálom pálya után levágtam a harangot, mentem utánna, de kimentem az épületbõl...Most meg a bejárat feletti teraszon és az a feletti szellõzõn nem enged visszajutnom az épületbe?!
Miért?
A mentés pedig csak az utolsó checkpointot engedi...
Van megoldás vagy temethetem a játékot?
Most már meg jelenitette Bocs.
Én azért irtam ide mert nem jelenitette meg a másik lapot és ezért még egyszer Bocsánat.
Na figyú bocs hogy ide irók de kéne egy kis segitség ezt irja ki amikor el inditóm a gamet de máskor elõte ezt nem irta ki sokszor lett úrja téve a gépem mert csak vistám volt eddig ithon és tudjátok de most nem ez a lényeg na ezt irja ki végül is:Seculauncher:failed to start application. ha tudd valaki akkor meg kérem segitsen már probáltam crackelni is meg minden ugyan ez elõre is kõszõnõm.
útó irat betegségem miatt nem tok teljesen helyesen irni Kõszõnõm a meg értéseteket Gálfi István Balázs Áll név:Raizen the lightning god
Persze,hogy megy! Ugyanez a config-om!

No, rájöttem miért volt e hibaüzenet. Le kellett szedni a Microsoft games foe windows live-t és ujra kellett telepíteni. Így már elindul a game!<#vigyor2>

grebber
Figyelj oda és legyél gyors ennyi!

Next PC upgrade: 2022

Valami trükk nincs,vagy fortély?
grebber
Ki kell kódolni a kapcsolószekrényeket ki kell szabadítani a csokákat és kijutni ,de gyorsan!

Felköll törni a panelt akkor kimegy az áram az egyik aló, és levágni onnan majd a másikpanelt is és levágni a másik faszit, aztán meg kurvagyorsan hackelni a nagyajtót

Positive Mental Attitude

Hi!
Elakadtam,mégpedig ott mikor 2 ficko fel van kötve viz van alattuk,amibe áram van vezetve .
Itt mit csináljak mert az idöm mindig lejár és meghalnak.
Itt van az hogy csaj ott van ablak mögöt!
köszi
Nekem menne a gépemen?
Intel Core 2 Duo 2,2 Ghz
2 GB RAM
Nvidia Gforce 256 VRam
Hi! Van valakinek ötlete, hogy miért írja a játék elindításakor hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0150002)? Lehet ezt valamivel orvosolni?

gfreak
a vásárlás javítja 😉 tipli a másik topikba (ha már az olvasás nehezedre esik)

Vkinek van tippje, hogy a patch javítja-e a kötélen felhúzódzkodás bugot?
Hallod! Megírhattad volna ennyi erõvel,h mit kell csinálnom!De bevallom már elfelejtettem hol voltam ezelõtt.Megírná vki,mi volt elõtte?? köszike
balee4
Amikor lement egy cellát az élete és lerogy, akkor tudsz a hátára felugrani, párszor megütöd és már fel is pattan rá Batman. Közben meg batarang-gal sorozod és elugrassz elõle.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

RatBaG
csak harmadonként lehet felugrani rá, de 3 futás után visszatölt a hp-jából valamennyit... azt hiszem.

Per Aspera Ad Inferi.

Elakadtam a 2. fõellenségnél, egyszerûen nem birom kinyírni. Azt vágom, hogy az arcába kell dobnom a batrangot, majd hagynom hogy a falnak menjen, de ez kb 1x jött össze. Vmiért a hátára sem mászik fel mindíg batman, hogy kitépje a csöveket... Esetleg bug, vagy csak én csinálok vmit rosszul?

gfreak
PhysX effektet ATI kártyával???? átgondoltad? <#ravasz1>

Na hallod még az én 5 éves gépemen is jól fut (45 FPS Average), most valahogy Physics effekteket akarok az 1.1-es patch-al... de az nem megy...

úgylátszik ki kell dobnom a gépem, mert régi 😊
aaa007
Menjél vissza oda ahol a botanikus kert elõtt voltál és ott majd rájössz.

Sziasztok.Elakadtam a botanikus kertnél.Nem tom mit kell csinálni .Légyszi vki segítsen!!Bemegyek,és nem lehet mit csinálni.A végén meg ajt van elektromos fal elõtte,amin nem tok átmenni!pls HELP!!
The Protector
Tökéletesen.De ha van egy kis +pénzed jobb vga-t vegyél bele.De ha nem fáj akkor a -2Gb ram és annak az árát hozzáteszed a videókarihoz és nem 9600-asat veszel mert az a leggyengébb láncszem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

adikakk
hy all
ezen a gépen futna a game?
GIGABYTE GA-EP31-DS3L alaplap, INTEL CORE 2 DUO E8200 CPU, 4 GB DDR2-800 KINGMAX, GAINWARD 9600GT 512MB, SAMSUNG 4 TB HDD
ha nem akkor írjátok meg mit javitsak rajta

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ahhhammm! Akkor sz@rban vagyok!

grebber
Sokan sírtak akkor is ha xy verzióra tették reloaded cracket majd folytatták a mentést ugyanúgy szar lett.

Biztos igazad van, de miért kéne elõrõl kezdeni. Ki lehet a mentést másolni! Még egyszer tuti, hogy nem kezdeném elõrõl. Azért köszi

grebber
Szar a warez verziód ennyi.Reloaded verzió kell és elölrõl kezdeni tiszta lappal ennyi!

Azt hiszem számomra befejezõdött a játék. Ott tartok, ahol batmant lelövik, majd menekül a szörny elõl. Ott van egy rész, ahol egy liftre kell ráugrani, az levisz, majd fel kéne huznom magam. Sajnos a karika (F) rossz helyre mutat, így ez nem sikerül. Számtalanszor visszatöltöttem, de nem jó. Visszafelé meg nem enged menni! Hihetetlen. Ötlete van valakinek?

Az semmi ,én azzal a nagy dromedárral szenvedek aki mondjak nekem ,hogy szabadítsam ki erre Joker telenyomassa koxal és egy nagy dromedár lesz,nem elég ,hogy kitépkedem a csöveket a fejébõl ,még jönnek a verõlegényei is.<#wow1>
Azér az ilyet a NOB úgy meg... doppingolásért,hugyozhatana két hétig non-stopba.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

2 perc alatt megvolt!<#mf1>

Köszi, kipróbálom! Szia

The Protector
Az amelyik letérdel a földre és szenved vmint vmi szarság kering a feje körül,ahhoz odamész és elkezded püfölni.Batman egyszer csak felmászik rá és irányíthatod is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hali! Egy kis help kéne! Amikor a botanikus kert után a két izompacsirtával kell megküzdenem, hogyan kell a nyakába ugrani, hogy egyik üsse a másikat? Nekiviszem mindkettõt a falnak, püfölöm õket, de az egyik nyakába kell ugranom.Van valami spéci kombináció? Köszi