Batman: Arkham Asylum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Hali!Nem tudok bejutni a Arkham mansion-be,pedig megtaláltam a bejárat fölött a szellõzõnyílást,de nem tudok bemenni...Valaki tud segíteni?

Egy falra festett kérdõjelet kell beigazítani?
Talán ez az.

Valami nem smackol, ilyen bugokat csak és kizárolag a wrz verzióban találsz...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sharks
Sziasztok... a barlang-ban van egy kérdõjeles feladat. Már odáig eljutottam, h csak be kéne igazítani a rejtvényt, de gõzöm nincs róla, h mit kéne látnom a tetves indák között és már baromira unom, h ezzel szenvedjek. Vki nem tud egy képet belinkelni esetleg, h mi a francot kéne látni ott? A feladat ott van, ahol felfelé kell ugrálni végig, mert a falaknál nem mûködik a csákja (leomlanak). Köszi elõre is a helpet!<#buck>

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Ez biztos bug.
Kísérni kell õket végig, de az ajtók maguktól nyílnak.

qwert
Sziasztok!

Nem tudom találkoztatok-e már ezzel a hibával, de a játékban rögtön az elején nem tudok kijutni a betegszobából. Jokert levisszük a liften, aztán sétálunk egy "üveg" ajtó felé, ami nem nyílik ki, az õrök meg magukban sétálnak, de nem haladnak sehova. Bug? Vagy mi lehet a baj?

Kösz elõre is a választ!

Végigvittem ezt a fantasztikus játékot. <#worship>
Megtaláltam Rébusz összes kihívását:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgyhogy õt is elkapták hehe <#nyes> Arra is rájöttem ki Arkham szelleme. Viszont õ nincs már ott ahol hagytam. El lehet õt kapni a szigeten valahol vagy már meglépet?

Nekem az lenne a baj hogy 1x újraindult a gép és amikor visszaléptem a játékba eltûnt minden ellenfél és "ivy" féle spórakilövõ....éppen a barlangrendszeres romos helyen tartok.
kirol
Hol is vannak a mentések? Mert most nem találom.

köszi... majd kipróbálom.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

RemX
Oh köszi! 😊 adok nekik este, csak érjek haza! 😊

Az örülteket meg se kell ütni. Mikor közel ér a "konter csapás" gombot megnyomod és egyböl leteszi a földre. Ha leütöd akkor oda kell menni fölé és gugolva ugyanaza csapás és leüti a földön.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem a behemótok?
Akkor ezek nem a piros rabruhás késelõk?
Azoknak kábító ütés kell, és lecsapni õket a földön.

Én lecsaptam õket. Mikor felém futottak védekezés gomb, így batman felkapta õket és földhöz csapta, akkor csillagokat látnak a földön és akkor ott meg a leütés. Az bill+egérnél a CTRL+jobb klikk volt.

Hangkeltõ bumerángot sehova!!! Ott szépen csendben kell menni (vagy sétálva, vagy gugolva) és akkor nem ránt le a dög. Ha kiugrik a vízbõl megdobod sima batrangal és visszaesik.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

RemX
Az õrültekrõl 😊 a behemot már kipipálva.... ezeket az õrülteket mindig megütöm elterülnek aztán felkelnek... ez a baj...

Sziasztok Croc odújában vagyok és ezt a hangkeltõ bumerángot nemtom hova dobjam,hogy ne egem támadjon a kroki.

A video hozzá.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Jahh lehet félre értettem...te most a nagy behemótokról beszélsz vagy a a kiszabadult õrültekrõl akik feléd rohannak és ráugranak a hátadra?

Persze a dobás után ne felejts el arrébb ugrani...különben letarol téged is.

Akkor tudsz ráugrani mikor letérdel és fogja a fejét(körülötte csillagok).
Akkor csak odamész és ütés gomb és batman felugrik a hátára.
Akkor szokott letérdelni mikor egy életerõ szakasz elfogy nála, addig felesleg is odamenni hozzá amíg a szakaszból van még valami mert csak lecsap.(bár 1-2 pofont le lehet nyomni neki, de gyorsan el onnan aztán).

RemX
hmm... 😊 érdekes 😄 megpróbálom... köszi!

Ja...
Mikor neked akar rohanni a batrangal fejen dobod, ettõl megszédül és nekifut a falnak. Szépen ráugrasz a hátára, laposra vereted vele a másikat. Ameddig ki nem fexenek végleg.

RemX
Hogy ugrok rá? mert nem megy nála... 😊 ezek valami génkezeld gyogyók 😊

Ez így valóban eléggé tág fogalom.
Fexik, ugorj rá és csapd le. 😊)

RemX
HElllóóó Srácok!

Ne haragudjatok egy csomót visszaolvastam nem találok választ a kérdésemre és csak reménykedni tudok, hogy így tudtok nekem segíteni....

Szóval nagyjából úgy 26%-nál (tudom hogy nem jelent semmit de mégis...) van egy olyan rész mikor mennék ki az épületbõl van két mitugrász szellemi fogyatékos... és akárhogy ütöm-verem õket, mindig felkelnek... nem lehet velük micsinálni és amíg nem likvidálom õket nem enged ki az ajtón...

SEGÍTSÉG!!! 😊

Köszi

Kell hozzá a szituáció is. Nem csak a gomb nyomkodás. 😊
Jól el kell találni az ütemet, és az irányt sem árt.

Próbáltam szimplán bevinni, VAGY combo végére...

Boccs az elírásért.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Sziasztok,

Egy elég amatõr kérdésem lenne: Még a játék elején megkaptam egy új képességet: special combo throw (vagy valami hasonló). A lényeg hogy X + A gombokkal lehetne elõcsalni. X360-as kontrollerrel játszom és az istennek nem jön össze. Próbáltam szimplán bevinni, de combo végére odarakni de csak nem sikerül. Eredeti játékom van.

Elõre is köszi 😊

Ebbõl is látszik hogy Batman-nek sok ellensége van! Amúgy nekem is a madárijesztõ jött fel a vízbõl!
Rég játszottam ilyen jó játékkal! Modern Warfare 2 nyomába se ér ennek pedig az se rossz na meg ez nem csak 5 óra volt végig vinni!

Majd ha végigjátszottad akkor lesz meg a cuccod amivel bemehetsz oda.

ShadowLord
valaki?

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

ShadowLord
Hali!Ez nem az a rész amikor a dokikat kell megmenteni ez jóval késõbb van!Detektív módban látom hogy messze velem szemben van egy fal amit be lehet robbantani és e mögött van a kapcsoló!De a gáz miatt nem tudok átjutni berobbantani a falat😞

Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont

Nekem meg kroki jött fel

Positive Mental Attitude

grebber
Az amugy mitõl füg hogy mi lesz a game vége??
Mert elsõ végigjátszásnál amikor a végén felbukkan a csomag akkor nekem Bane (Átok) jött fel a víz alól.Most másodszorra meg a madárijesztõ.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Nézzél körül lesznek kapcsolószekrények azokat kell ledobni batarangal és bekapcsol a szellõzõ!

ShadowLord
Sziasztok!
30% akadtam el.Egy szobát elöntött a gáz két õr van az irányítóban de tehetetlenek.Föléjük tudok menni a szellõzõkre és berobbantom a falat de onnan sehova se tudok menni a gáztól mert F-el sehova se tudok átlendülni vagy siklani!Ötlet mi a megoldás?Elõre is köszi!

kirol
A stereoscopic 3D -t hogyan lehet engedélyezni? Driverben be van kapcsolva, de a játékban nincs semmi opció, hogy ott bekapcsoljam, így meg nincs semmi változás.

grebber
Na végignyomtam magyarítással is!
Most majd keresgélem a rejtvényeket meg kérdõjeleket!

Nem tiltott, csak szimplán nincs magyarországon live... Regelj egyet egy valós Brit címmel és jólesz

Positive Mental Attitude

Segítsetek légyszíves!
Steam-rõl töltöttem le a játékot. Indulásnál visitozik, hogy LIVE nélkül nem tudok menteni. Regisztráltam a live-ra. Erre azt írja ki hogy nem támogatott régió. És nem jelentkezik be livra. Így nem is ment a játék. Miért nem engedhet a live be? Magyarország miért tiltott régió? Van erre valami megoldás?
grebber
Valaki eltudná magyarázni érthetõen hogy mi a fenét kell csinálni hogy a kombokat be lehessen fejezni??
Mert zúzom zúzom õket pl 12-es kombio azt elszáll nem számolja fel.

grebber
Újraindítottam a game-et most már jó!

Evin
Lehet, hogy nem is baj, mivel jó sok UPK fájl mérete és tartalma megváltozott. Nem tudom mennyire, lesz ez majd gond LIVE-on.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Érdekes kezdeném elölrõl magyarítással és a HOME gombra meg sehogyse jön elõ a live 😞

És már tölthetö is!!!
<#eljen><#eljen><#hehe><#hehe>

Végre kész a magyarítás holnaptól elérhetõ ha minden igaz! juhhú!

Hi! A Croc's Lair-nél elakadtam.Kb 40%nál-----az istennek nem tudom a csapdába csalni, ha meg elkap nem lehet menekülni...mi a trükk valaki help me!!!!

Asus M2N-E ,AMD Athlon 64 X2 6400+ ,A-Data 2*1 GB(800Mhz), MSI 8800 GTS(512Mb)OC , 7.1 Sound Blaster X-Fi Extreme , Logitech Precision Gaming Headset , Logitech G5@Steelpad 5L

A szembe lévõ õrtoronyból kell átlibegni 😄

Positive Mental Attitude

RETROB0Y
rögtön továbbmentem mikor irtam márXD

msot viszont tényleg nmtom merre tovább

ott vok mikor a krokihoz kell bejutnom és a tetön egy snipa áll de ilyen tüskés a a fal és nmtok ráfelmenni ott merrefele mek? hogy jutok be a krokihoz?