Az Epic kiakadt a Gears of War értékeléseken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát barátom, a pc-n kicsit mások az elvárások, más a mezõny, és itt nem esszük be az ilyeneket.
Bár azt belátom, hogy jó PC-s átirat konzolról a Fable óta nincs és elõtte sem volt nagyon 😊
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A fagyás meg ugyan úgy van eredetivel meg tört verzióval is. Valahol írták, hogy frissíteni kell a live-t, vagy nem tom mit, és akkor nem dob ki kb. 1 percel a játék elindítása után hibajelentéssel (amirõl általában persze vissza lehet lépni, hacsak - azthiszem - nincs tiltva a hibajelentés ablak...).
Többi EREDETI játékommal ma napig vígan játszom, szal nem gép hiba.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Abs. korrekt volt amit a GoW felmutatott.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Négyszer futottam neki, de már csak a koop lehetõsége miatt van fenn a gépemen. Bármilyen bénaszar lövöldözõs is jó koopban... Csak idõ kéne rá, meg partner...
Szerintem tökéletesen jogos a lehúzás, ez a játék PCn gáz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem játszottam a GoW-al, nem konkrétan errõl beszélek, csak arról hogy attól hogy konzolon imádnak egy játékot az nem jelenti azt hogy a PCsek is imádni fogják. Itt van rá példának az Assassins Creed amiért ha jól tudom a konzolos népség teljesen odáig volt, de PCn kijött és nagyon sok helyrõl hallottam hogy az elsõ 2 pálya után baromi repetatív, és ezzel csak egyet tudok érteni. Devil May Cry 4-et is kipróbáltam, látom az életképességét konzolokon, de PCn nem, amit az eladások is bizonyítani látszanak.
Jobb esetben meg aki a játkokról ír cikket az gamer, rosszabb esetben persze becsusszannak érdekes dolgok. Most az hogy a PCs sajtó megszólta a GoW-t persze nem azt jelenti hogy rossz játék, de azt sem jelenti hogy az az istenkirályság, amit az Epic-es csávó szeretne hinni róla. Lehet hogy igaza van, de nem kellene azt hinnie hogy ha kiadnak egy sikeres, jó XBox-os játékot PCre az automatikusan ugyanolan jó lesz(ha nem jobb) mint a konzolos kollega. Az egy dolog hogy új pályák meg multiplayer van benne, de 1, ezt a 2 feature-t ugyanúgy el tudják rontani mint bármi mást 2, ha mûködik az irányítás kontrollerrel azt nem biztos hogy mûködik bill+egér kombóval 3, a konzolos grafika nem egyenlõ a PCs grafikával. Más hardware, más lehetõségek. 4, egy teljesen más platformra történõ portolás millió hibalehetõséget hozhat elõ. Ismét mondom itt nem a GoW-ról beszélek, hanem nagy általánosságban.
GTA4-rõl amíg ki nem jön PCre és ki nem próbáltam nem akarok és nem tudok mit mondani.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A gta4 pl mindenhol közel maximum értékelést kapott. Olvass bele egy két komolyabb x360 fórumba, elé keményen leszóljuk, mert egy összecsapott, bugos, unalmas cucc. Ps3-nál nemtudom mi a vélemény, mivel még ott butították is gondolom ott is kapja a magáét. Szóval média nem = a gamerrel. A gow meg a többségnek tetszett pc-n ahogy én hallottam. Nekem egy lineráis akciógame. (én a konzolos állatfaj vagyok)
Nem lehet, hogy hardver függõ?
Igaz én egyszer bekonfigoltam a menüben a beállításokat és orrvérzésig játszottam.
Abs. korrekt és élvezetes játék volt... nem estem tõle hasra és iszonyat lineáris volt, de szórakoztatott és EGYSZER SEM lépett ki.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ez a fajta TPS meg az egyik legjobb megoldás, amit shooterekben alkalmaztak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Különben meg multi-playaereztünk vele a haverokkal és nem kellett semmi extrát fizetni. <#wow1>#wow1>
Kölcsönkértem, feltelepítettem, végigjátszottam... egész jól szórakoztam, majd visszaadtam.
Mi a hiba a képben? Csak annyi, hogy egyszer sem volt semmiféle hiba és rendszerösszeomlás.
Ja, a wrz verzióval köztudottan VOLT fagyás és kilépegetés. <#ravasz1>#ravasz1>