24
  • irkab1rka
    #24
    Hát, azon nagyot röhögtem, hogy a csávó nem érti, miért kapott szarabb értékelést egy másik platformon. "nagyobb felbontás, új pályák..."...
    hát barátom, a pc-n kicsit mások az elvárások, más a mezőny, és itt nem esszük be az ilyeneket.
    Bár azt belátom, hogy jó PC-s átirat konzolról a Fable óta nincs és előtte sem volt nagyon :)
  • Balumann
    #23
    Én csak 2 pályáig bírtam (aztán videókat néztem, hátha azt látom, hogy lesznek érdekesebb részek is...), utána pár napig vártam hátha valaki jön coopban (érdekes módon senkit se tudtam találni ^^). A fedezék rendszer, irányítás, és grafika szerintem nem rossz. Nekem csak a többivel van probléma (játékmenet, fegyverek, ellenségek).

    A fagyás meg ugyan úgy van eredetivel meg tört verzióval is. Valahol írták, hogy frissíteni kell a live-t, vagy nem tom mit, és akkor nem dob ki kb. 1 percel a játék elindítása után hibajelentéssel (amiről általában persze vissza lehet lépni, hacsak - azthiszem - nincs tiltva a hibajelentés ablak...).
  • Narxis
    #22
    Nálam meg igenis fagyott és nem wrz volt... -.-

    Többi EREDETI játékommal ma napig vígan játszom, szal nem gép hiba.
  • Tinman #21
    Távol álljon tőlem a GoW védelme, mert nem vagyok fan, de nézd meg milyen más FPS/TPS cuccok jöttek ki akkoriban PC-re.
    Abs. korrekt volt amit a GoW felmutatott.
  • Duffy1990
    #20
    Hát gáz. Jogos a lehúzás, de meg kell hagyni hogy Xbox360-on ahol a mozgás konzollal szar és egyszerre nem tudsz guggolni, menni tárat cserélni és utána még lőni. Ez a falfedezék igen is jó volt. Én hozzászoktam hogy mindezt gépen egyszerre csinálom. Amúgy nekem a grafikával semmi bajom nem volt, habár nekem ez nem nyújt alapot a fikázáshoz semmien játéknál, mert szar grafikával is lehet jó játékot összerakni. Pl Sof, vagy az IG2 ami más kategória mert az stratégia. :D
  • dronkZero
    #19
    Hát pedig ez a GoW tényleg szar. Grafika béna mind modellezés, mind effektek terén, irányítás kurvagáz, ez a fedezékes rendszer valami rettenetes. Én ahhoz vagyok szokva, hogy _oda_megyek_ahová_akarok, nem tapadok rá a falra. Ellenségekbe kell fél tonna ólom fejenként, baszott gyenge a fegyver. A pisztoly pl sokkal erősebb, abból fejbe elég 1-2, a nagy lóbaszó puskával meg még fejbe is kell vagy 20.

    Négyszer futottam neki, de már csak a koop lehetősége miatt van fenn a gépemen. Bármilyen bénaszar lövöldözős is jó koopban... Csak idő kéne rá, meg partner...

    Szerintem tökéletesen jogos a lehúzás, ez a játék PCn gáz.
  • Lobsterman
    #18
    Ezzel csak arra a mondatára reagáltam hogy "Fogtunk egy remek X360 játékot, nagyobb felbontást és három extra pályát tettünk bele és ezután kapott rosszabb értékeléseket. Szerintem ez hülyeség."
    Nem játszottam a GoW-al, nem konkrétan erről beszélek, csak arról hogy attól hogy konzolon imádnak egy játékot az nem jelenti azt hogy a PCsek is imádni fogják. Itt van rá példának az Assassins Creed amiért ha jól tudom a konzolos népség teljesen odáig volt, de PCn kijött és nagyon sok helyről hallottam hogy az első 2 pálya után baromi repetatív, és ezzel csak egyet tudok érteni. Devil May Cry 4-et is kipróbáltam, látom az életképességét konzolokon, de PCn nem, amit az eladások is bizonyítani látszanak.
    Jobb esetben meg aki a játkokról ír cikket az gamer, rosszabb esetben persze becsusszannak érdekes dolgok. Most az hogy a PCs sajtó megszólta a GoW-t persze nem azt jelenti hogy rossz játék, de azt sem jelenti hogy az az istenkirályság, amit az Epic-es csávó szeretne hinni róla. Lehet hogy igaza van, de nem kellene azt hinnie hogy ha kiadnak egy sikeres, jó XBox-os játékot PCre az automatikusan ugyanolan jó lesz(ha nem jobb) mint a konzolos kollega. Az egy dolog hogy új pályák meg multiplayer van benne, de 1, ezt a 2 feature-t ugyanúgy el tudják rontani mint bármi mást 2, ha működik az irányítás kontrollerrel azt nem biztos hogy működik bill+egér kombóval 3, a konzolos grafika nem egyenlő a PCs grafikával. Más hardware, más lehetőségek. 4, egy teljesen más platformra történő portolás millió hibalehetőséget hozhat elő. Ismét mondom itt nem a GoW-ról beszélek, hanem nagy általánosságban.
    GTA4-ről amíg ki nem jön PCre és ki nem próbáltam nem akarok és nem tudok mit mondani.
  • tomcsa4
    #17
    Az a lényeg, hogy ha valaki vásárlásra szánja el magát, akkor még több év távlatában se bánja, hogy megvette az adott terméket. Annál rosszabb nincs is, mint amikor valaki megveszi 8-12k-ért és max 4k-ért sikerül túladnia rajta.
  • jeti00
    #16
    Teszteken átmentem, először nekem se volt, aztán hanyagoltam pár hétre és utána jött a hiba, sok kilépés és szaggatás mikor előtte semmi ilyen :S de azért sikerült végigjátszani :) nem bántam meg végülis h beszereztem
  • peat666
    #15
    Nem a "pc-s és konzolos gamerről" (tudnád hánynak van mind2) volt szó a cikkben hanem a médiáról, olvass és értelmezz.
    A gta4 pl mindenhol közel maximum értékelést kapott. Olvass bele egy két komolyabb x360 fórumba, elé keményen leszóljuk, mert egy összecsapott, bugos, unalmas cucc. Ps3-nál nemtudom mi a vélemény, mivel még ott butították is gondolom ott is kapja a magáét. Szóval média nem = a gamerrel. A gow meg a többségnek tetszett pc-n ahogy én hallottam. Nekem egy lineráis akciógame. (én a konzolos állatfaj vagyok)
  • Lobsterman
    #14
    Az a helyzet kedves játékfejlesztők hogy a PCs és konzolos gamer két külömböző állatfaj. Attól hogy mindenki besz@rik konzolon egy játéktól, még nem jelenti azt hogy PCn is istenítik az emberek.
  • Tinman #13
    Ezt soha nem értettem... van akinek az eredetivel is voltak gondok, vannak akiknek nem.
    Nem lehet, hogy hardver függő?
    Igaz én egyszer bekonfigoltam a menüben a beállításokat és orrvérzésig játszottam.
    Abs. korrekt és élvezetes játék volt... nem estem tőle hasra és iszonyat lineáris volt, de szórakoztatott és EGYSZER SEM lépett ki.
  • zola2000
    #12
    De sima konzolátirat, mármint ugyanaz mint xBoxon, de azon is jó lett :)
  • Szefmester
    #11
    engem is zavar, de amúgy maga a tps dolog is..
  • koschwarz
    #10
    nem volt rossz játék ez (PC), kissé repetitív, de azért az idő legnagyobb részében mégiscsak - divatos kifejezéssel élve - adrenalinpumpáló akció volt...nekem egyszer sem volt technikai gixer sem. a multi meg eleve nem érdekelt.
  • Reg5
    #9
    Sztem meg a tavalyi év egyik legjobbja. Azt viszont nem értem mióta lehúzás a 81nehány%?
  • NEOreg3
    #8
    single-be jó volt, coopban is ki kéne már próbálni csak akivel ki tudnám az sosem akar vele játszani:(
  • FlyingV
    #7
    az egyik legjobb játék, amivel játszottam.

    ez a fajta TPS meg az egyik legjobb megoldás, amit shooterekben alkalmaztak.
  • Cat 02 #6
    Co-op miatt jó volt, de egyébként nem egy sima konzolátirat.
  • jeti00
    #5
    sajnos eredetivel is voltak gondok :(
  • HöfEE
    #4
    Nekem sem tetszett, végigjátszottam a story miatt, ami sztem nem sikerült annyira jól, de csak az vett rá a végigjátszásra hogy megtudjam egyáltalán kik ellen harcolok és mit keresek én azon a bolygón , nem volt tiszta a kép, a játék végére sem lett az. Lehet csak én nem figyeltem eléggé. Mindenesetre agyatlan lövöldözés TPS nézetben az egész. Ami viszont jobban zavar hogy egyre több játék veszi át ezt a GOW-os nézetet(nem tudok jobb szót rá) hogy TPS-szerű de a karakter kicsit balrább vagy jobrább látható. Ez engem marhára idegesit.
  • bunny
    #3
    Jogos volt a lehúzás, élt vagy két órát aztán kuka. Jó szar játék.
  • A1274815
    #2
    A menűbe nem volt szabad sokat mászkálni, ha már egyszer elkezdted a játékot.

    Különben meg multi-playaereztünk vele a haverokkal és nem kellett semmi extrát fizetni.
  • Tinman #1
    "Azért valljuk be őszintén, hogy a PC-s változatban maradtak olyan bugok, melyek a teljes rendszer összeomlásához is vezethettek"

    Kölcsönkértem, feltelepítettem, végigjátszottam... egész jól szórakoztam, majd visszaadtam.
    Mi a hiba a képben? Csak annyi, hogy egyszer sem volt semmiféle hiba és rendszerösszeomlás.

    Ja, a wrz verzióval köztudottan VOLT fagyás és kilépegetés.