121
-
Csaba42 #77 Ezt szinte nem lehet beszopni, mert nem az osztás számít, hanem az ÉRTÉK! Azzal pedig nem nagyon lehet bűvészkedni, max. a betűstílussal. -
tomcsa4 #76 Engem nem zavarnak ezek a marketingek. Csinálják. Ha valaki beszopja, beszopja. De leeht egy más témában én is benyalnám. Lehet volt is már rá példa, csak nem vettem észre. De próbálok figyelni. -
Csaba42 #75 Egyébként divat lett minden ártatlan dolog mögé összeesküvést látni. Kecseg amcsik, tőlük indult ki az egész, vagy inkább Caesartól. -
Csaba42 #74 Ez nem marketing, ez egy egyszerű dolog! Ebben semmi szakács-fogás nincs, én is csináltam már grafikon, osztással fűszerezve (úgy jobban nézett ki), és nem írta rá (mármint a papírra, amire kinyomtattam a grafikont) a tanár, hogy büdös kis megtévesztő kecseg vagyok, amiért betettem az osztást! De még csak dicséretet sem kaptam, hogy ügyes hazugság. :) Az első, amit az ember megnéz nem az, hogy "Gúúú, hány osztással lépte túl!", hanem az, hogy MENNYIT ért el! Nem? -
WoodrowWilson #73 Amúgy valóban nem összeesküvés, egyszerű marketing. -
Csaba42 #72 1: rémeket látsz, 2: mint írtam, előbb nézd magad hülyének, mint mást. -
Csaba42 #71 Hipnotizállak: 6x-os túlerő, 6x-os túlerő - OSZTÁS!!! -
WoodrowWilson #70 1. Naiv vagy. 2. Olvass utána. -
Csaba42 #69 Akkor lenne, ha nem szerepelnének bal oldalt az értékek; bár az már csalás is minősülne! -
WoodrowWilson #68 Lol. Ki mondta, hogy nem kell? Mindenki ezt csinálja. Csak nem kéne hangoztatni, hogy ebben nincs semmi tudatos manipuláció. -
Csaba42 #67 Mit kell ezen manipulálni? Értékek be, osztás be, és kész is. Nincs itt semmi összeesküvés. -
Csaba42 #66 Közel sem hiszem el, hogy ez így volt. Persze, majd kikerül a netre az Ati marketingjéről egy rövidke vázlat, amiben az első, legfontosabb pont: osztás a grafikonokon a hülyék beszopatására. -
WoodrowWilson #65 Olvass utána egy kicsit, hogy szoktak grafikonokkal manipulálni. Utána várlak vissza. -
tomcsa4 #64 Ja és a marketing nagyon fontos. És ha igaz a grafikon? Tényleg ennyivel jobb? Én nem adok egy jött-ment grafikonra, de hátha igaz? Csak kiemelték. Gigabyte-t alaplapjain megtalálható energiagazdálkodási sémát is ugyanígy jelölik. Ugyanígy, mikor olvasom, azt hiszem lelóg a lapról. Kell a marketing, anélkül nehezen adnak el akármit is. -
Csaba42 #63 Kiwi vagyok, mikor lesz egy cikk a Színes UFO magazinban erről az osztásról. Majd téged kérnek fel, hogy megírd, Mr. Marketing-Statisztika -
WoodrowWilson #62 :) Naiv vagy. -
WoodrowWilson #61 Hát nem fogod elhinni, de így van. -
Csaba42 #60 Ja, persze, ez az osztás a grafikonokon egy totális összeesküvés. Biztos az UFO-k adták át ezt a tudományt az amerikai kormánynak, akik pedig elküldték a technológiát a nagyobb cégeknek. -
tomcsa4 #59 Bocsi, ki nem vette észre? Te biztos tudod, hogy én mit veszek észre és mit nem. Még jó hogy előtted már sokszor elpofáztam, hogy ez marketing. Biztos sok köze van az "Ati fanságomnak". -
Csaba42 #58 Ja, persze, ők találták ki, hogy legyen osztás a grafikonokon, hogy jól beszopassák a hozzá nem érő pöcsöket, függetlenül a bal oldalra írt számoktól. Biztos így történt, és a sok hülye a világon meg beszopta, és azonnal elrohant Ati kártyát venni a "közel 6x-os" teljesítményért. Biztos így volt. -
WoodrowWilson #57 Azért mert ekkora Ati-fanok vagytok még alapvető dolgokat nem kéne nem észrevenni. Ugyanezt megcsinálja az Nvidia is, és minden más cég is. -
WoodrowWilson #56 Apám, te komolyan nem olvasod amit írok? Tisztában vagyok vele, hogy melyik milyen pontszámot ért el. Többször nem fogom leírni: a különbség vizuális nagyítása azoknak készült, akik csak ránéznek a grafikonra és utána más nem érdekli őket. Ez egy alapvető marketinges fogás. -
tomcsa4 #55 Te meg nem tanultál marketinget. Dedózunk még egy picit? -
Csaba42 #54 Valami értelmessel rukkolj már elő plz, mert képzeld el, TANULTAM. Szánalmas vagy. -
Csaba42 #53 LOL, mert nagyon sok köze van a statisztikához annak, osztással ábrázolom-e a grafikonom, vagy sem. Persze, ha osztással, akkor magasabb pontszámot ér el az egyik a másiknál. Ne röhögtess már a hülyeségeddel! Ráadásul mióta statisztika az, ha valaki rosszul értelmez egy diagramot? De, most biztos ott ültek a marketingesek a asztal körül, és a kezüket dörzsölik, hogy milyen jól beszopatták a népet azzal, hogy jelölték az osztásokat a grafikonokon, most ennek hatására több Ati kártya fog elkelni. Inkább előbb magad nézd hülyének, mint mást, thx. -
WoodrowWilson #52 Most már biztos, hogy nem tanultál statisztikát. -
Csaba42 #51 Ja, és megsúgom, nem ritka az OSZTÁSSAL ábrázolt grafikon, csak az ilyen észkombájnoknak nem tűntek fel eddig, hogy létezik. Csak most, ez nagyon érdekes. -
WoodrowWilson #50 Te azt hiszem statisztikát nem tanultál... -
WoodrowWilson #49 Istenem, nem igaz nem lehet felfogni. Én tisztában vagyok azzal hogy mit jelent a grafikon. De ez a fajta beosztás azoknak a mezei júzereknek készült, akik ránéznek, és azt mondják, jéééé, az Ati oszlopa 6× magasabb! -
Csaba42 #48 LOL, ne legyél már ennyire diagram-gyökér. Ellógtad a suliban az Excel-órákat, vagy mi? -
tomcsa4 #47 Istenem, ha látjátok a számokat, akkor mi a gond? Ez a marketing is, de mivel itt most századokban mérik a különbséget, ezért is kell ekkora beosztás.
Az ellenlábas is ugyanezt csinálja. Sőt, mindenki (Asus, Gigabyte is például). -
Csaba42 #46 Az értéket nézd az y tengelyen, ne azt, hogy mennyi sávval jobb!!! Készítettél már az életedben táblázatkezelőben diagramot? LOL, írjál még nagy baromságokat! -
tomcsa4 #45 Mond Te tényleg ilyen hülye vagy? A többiek tényleg ilyen hülyék? Szerinted a számok mi a fasznak vannak az oldalán? Az 1-nek mióta hatszorosa a 2,2? -
WoodrowWilson #44 Ne legyél már ennyire gyökér, aki komolyabban megnézi a grafikont ezzel tisztában van, de biztosíthatlak róla, hogy azért választották ezt a beosztást, hogy aki csak ránéz annak az jöjjön le, hogy az Ati 5-6× nagyobb teljesítményre képes. -
Csaba42 #43 Nah, hülye kódok:
"Az Ati meg 2.2-szer többet ért el, vagyis ha a 280-as pl. 100 FPS-t produkált, akkor az Atié 220-at. Ennyi, nem olyan kurva bonyolult." -
WoodrowWilson #42 Te hülye vagy babám. Nem érted, hogy most az jön le a képről hogy az Ati 6× jobb, de amúgy csak 2×? Amúgy a 2 is nagyon sok, de itt most a manipulációról volt szó. -
Csaba42 #41 LOL, 2.2-szer erősebb max! Ne azt nézd, hány sávval halad, hanem a szélső számot! beírjam még egyszer, olvasni nem tudókám?
"Az Ati meg 2.2-szer[b] többet ért el, vagyis ha a 280-as [b]pl. 100 FPS-t produkált, akkor az Atié 220-at. Ennyi, nem olyan kurva bonyolult."
Na, most aztán jól leszóltad a többieket, gratz. -
Csaba42 #40 Bár, a Crysis esetében tökmindegy, mert max. 10-20 dkg Dx10-et tartalmaz. -
KoS #39 Hat, ocsem, kotekedni azt tudsz, de jozan esszel gondolkodni mar kevesbe.
Olyan nehez azt felfogni, hogy azt fajlaljuk, hogy ha ranezel a grafikonokra, akkor azt latod, hogy az ATI/AMD 2x-6x erosebb az nVidianal, holott valojaban amikor megnezed az y beosztast, kiderul hogy 1.2x - 2.2x erosebb?
Nem kerdojelezem meg, hogy erosebb, csak ezek a grafikonok egyszeri ranezesre eleg felrevezetoek... -
Csaba42 #38 Ja, és mekkora felbontásban?