19778
-
Hoz_Hun #16298 Ő Liara? Mármint, róla mintázták? -
sanya200 #16297 Csak tudnám miért nem működik a kép beszúrása.
Jilian Murray -
sanya200 #16296 -
sanya200 #16295 Én kis Liarám
-
sanya200 #16294 Már csak 8 nap -
Hoz_Hun #16293 Na végre. Most látom, hogy már hivatalosan is 29-e az érkezés érkezése. 560 MSPont. :) -
#16292 Király -
sanya200 #16291 Kis OFF
Írtam a da fórumba de nem biztos hogy tudnak segíteni, itt meg vagytok páran akik da-t is tolták.
Annyit szeretnék kérdezni hogy nincs meg valamelyötöknek az ultimate edition magyarítása?Mert csak az alaphoz találtam meg de így hiányos kicsit, egy része angol maradt a fő játéknak.Pl küldetések,tárgyak...stb
Nincs kedvem még egyszer leszedni 11gb-t.Csak a magyarítás miatt.H valakinek megvan és felteszi megköszönném.
Ja és nem lehet átállítani a nyelvet az opcionsban csak angol van.
OFF Vége -
Evoluti0N #16290 29-én jön az utolsó dlc, az Arrival. Ez a legfontosabb újdonság. -
#16289 Hali!
Kis szünet után vissza tértem. Van valami újdonság? Csak mert 2300 kommit nem igen fogok vissza olvasni XD -
#16288 (van ME 1 fórum is:P) Egyébként ha avina szól, már sikerült leszkennelned, keresd a többit. Az engedélyek megvásárolása után tudsz a raktérben cuccokat venni a csávótól, több engedély, jobb cuccok... -
Slashice #16287 1) Az engedély vásárlások segítségével tudsz az adott márkához tartozó felszereléseket vásárolni a hangárban ácsorgó katonától (ahol Garrus, Wrex és Ashely is ácsorogni szokott).
2) Azt nem tudod lescannelni. Az összes többit igen, és úgy meg is lesz a quest. -
#16286 elkezdtem ismét az ME1-et és azt szeretném megkérdezni, hogy ezek az engedélyek pl: Sitta Alapítvány engedélye a Normandia szállásmesterének mire jó? nemrétem
másik kérdés: hogy tudom bescannelni azt az őrzőt aki a Fellegvárban ott kinn van asszem a Toronyba vezető felvonóval szembe? mert ott az az Avina vagy kicsoda(az az MI) és mindig azt hajtogatja hogy "Please do not distrube the keepers!" így képtelen vagyok megcsinálni azt a questet.
szal pls help! -
#16285 *hiába -
#16284 Irányítást állítsad alapértelmezettre. (hiba nem állítgattad, nálam sem akarta az igazságot) -
#16283 Oks,KÖSZ szépen!!! -
adam0615 #16282 V gombot hosszan kell nyomni és így tudod felszedni a tárgyakat, de mindig a körön belül kell maradnod. -
#16281 Üdv.Van ez a firewalker DLC.Hogy lehet ott átkutatni a kijelölt területet?
A jobb egérgombot írja, hogy azt tartsam nyomva-de nem történik semmi.... -
sanya200 #16280 Jah szerintem is az az egy hiányzik neked a 6-ból.A híd alatt van elrejtve ahol a vízesés van ott le lehet menni, a többi elég nyilvánvaló helyen van.Bár sokat nem vesztettél vele mert semmi jelentősége nincs.Én legalábbis nem vettem észre semmi extrát benne mikor megtaláltam.Max kapsz egy érmet és kész. -
#16279 Én arra a bolygóra lennék kíváncsi, ami az egyik krogan rendszerben van, körülötte szétszakadt holdak:D beteg állatok felrobbantották a holdakat valami szuper fegyverrel:) a belépés tilos:) -
#16278 Amikor a bázisról jössz, bal oldalsó részen van egy árok, annak az alján van egy nehézmech, mellette van egy csomag....sztem ez hiányzik... -
adam0615 #16277 Azt írták hogy ezen a hétvégén lesz valami infó a ME3-ról. Van valami új hír? -
Szthomas #16276 Elképzelhető, bár a leírások alapján rengeteg olyan relé van a galaxisban, aminek még nem ismert a párja. Addig nem aktiválják, ameddig hagyományos módon meg nem találják a másik oldali relét. Szóval sokkal több a lehetőség, mellesleg az is lehet hogy olyan rendszerben lesz, amivel eddig nem is találkozhattunk a játékban. -
#16275 Jah okés, köszi:) akkor nem erőltetem, azt már vagy a játék 4. órája környékén megtaláltam amúgy is...más kérdés: Overlord küldetésnél, ugyebár meg kellene találni 6 darab cerberus csomagot, de ha megfeszülök is csak 5-öt találok meg, a hatodik merre lehet ennyire elrejtve??? -
nobe123 #16274 hi
Az új dlcvel kapcsőlatban ugye láttuk azt a képet amikor egy relé van háttérben na most viszem a kettőt és jacob lojalitás küldetésénél azt írja bolygó leírásnak az aeia 2157-hez hogy lezárt rendszer mert van egy relé ami galaxis felfedezetlen pontjára vezet lehet hogy ez a kép arról a reléről van -
sanya200 #16273 Jah semmi extra nincs azon a küldetésen. -
ferenc001 #16272 Igazából nem ad térképet, csak megnevez egy bolygót, ahol van egy küldetés. 2-3 heavy mech pusztít azon a bolygón, minél több ládát kell megmenteni tőlük, de mivel a küldetés anomáliaként is felfedezhető, ezért ha egyszer már megcsináltad, akkor értéktelen az infó. -
#16271 Srácok, sokadik kijátszásom alatt most először fedeztem fel azt a küldetést, mikor Aria megbízásából kell megvédenünk a krogan pátriárkát, és jutalmul valami rendszer térképét kapjuk, de a csillag térképen nem látok sehol új rendszert, lehet olyan térképet adott, amit meg is lehetett venni az illiumon??? -
Renegade #16270 thx :-) -
cdr74 #16269 Az meg, hogy az embereknek nincs pénze csak a hozzánk hasonló környékeken igaz. Minden normális piacon ahova fejlesztenek ezek nem igazán pénzek. Ami a meghatározó az tényleg a hozzáállás és a hozzáértés milyensége. -
cdr74 #16268 Hát ha az az időtállóság, hogy 5 éven keresztül ugyan olyan szar akkor igazuk van :). Mellesleg az XBOX 360-at is a torrent futatta fel. Az meg a DVD piacot. Normális esetben meg évente egy jobb gép árát simán kifizettetik veled a játékokkal, szóval a gép ára ill. időtállósága sem igazán jó érvek. -
sanya200 #16267 hát igen a konzol az időtálló ezért tetszik egyeseknek, mert 5-6 évig nem kell költeni rá.A kiadók kényelmesen elvannak így is megcsinálják a szar játékot mind a 3 platformra és le van tojva.Persze hogy a többség konzolra veszi meg a cuccot.
1, Nem akad rajta(jó esetben)
2, Nem kell telepytgetni meg nincs kékhalál..stb
3, A pc-s verzió semmivel nem nyújt többet általában max egy picivel szebb és kész.
Most akkor az egyszeri játékos miért választaná a pc-s verziót mikor az szaggat meg millio más baja lehet mikor ugyanazt megkapja xboxon minden gond nélkül.Az a gond hogy nincs ami motiválja hogy pc-re vegye meg, nincs jobb grafika, vagy legalábbis minimális különbség, játékmenet ugyanaz szinte.Akkor miért venné meg.El kéne szakítani a 2 platformot egymástól és külön fejleszteni pc-re, szebb grafikával, jobb játékmenettel,nagyobb bejárható terület vagy mittudomén.Legyen ami motiválja a játékosokat hogy a pc-s verziót vegyék meg.Aki meg boxos az meg elégedjen meg a butított rondább verzióval.Ha jobbat akar vegye meg pc-re.A demózás is elég nagy hülyeség ezen a módon a játék megjelenése után hónapokkal adják ki, aminek semmi értelme akit érdekel úgyis megveszi vagy leszedi.Kötve hiszem hogy olyan játékos lenne aki azért vár még hónapokat a demóra mert nem tudja eldönteni hogy megvegye-e vagy nem, akkor egyszerűbb leszedni a torrentről és utána eldönteni hogy megéri-e megvenni.Nem hiszem hogy csak azért várnának 2-3 hónapot a megjelenés után hogy kipróbálhassák a demót. -
Slashice #16266 Az első részben szerepelt, de csak mint hang. Ő adta mindig a mellékküldetéseket, ő az ötödik flotta parancsnoka :) és az ő hangja Bishopé az Alienből :) -
cdr74 #16265 Csakhogy a 4-5 éves konfig is jobb, mint az XBOX 360. Ráadásul azt ma már fillérekért lehet fejleszteni. Meg aki PC-n játszik, ezért vett PC-t az tisztában van azzal, hogy időnként nem árt cserélni ezt-azt.
A konzol egyik legnagyobb hátránya a memória és lemezterület. Emellett természetesen a már megjelenéskor sem valami combos fix VGA.
Előnye, hogy a fix hardware miatt könnyű belőni a játékot, hogy szépen fusson, az ára is viszonylag alacsony és fix. Nem kell neki sok hely és hozzáértés sem. Ennek ellenére nem könnyű a programozhatósága lásd PS3.
Magával a konzollal nincs probléma, ha helyén lenne kezelve, de mintha más nem is létezne. A konzolos meg szerintem koca játékos, és sokszor a játék nem is érdekli, csak leül max fél órára lövöldözni. Ez az arcade játékterem otthoni megfelelője. Ezzel nincs is baj, csak a kiadók nem látnak mást. Az hogy a 2 megjelent PS3 se hiszem, hogy a BW ötlete volt.
A konzolos társaság amúgy is igényli a sok játékot, ez generálja a rövid átfutási időket.
A PC-s játékipar eléggé le van sajnálva, és erről nem csak a torrent tehet. Egyszerűen annyi fos játékot dobnak ki, hogy csodálkoznak, ha nem veszik meg, plusz nincsenek DEMO-k, ez megint a torrentet generálja.
Az ME sorozat PC-n tuti jól fogyott, ha kijön majd a Total War, Mirror's Edge, Valve, GTA meg a hasonló jó nevek azok is fogyni fognak, maximum fél-1 év késéssel.
A PC alkatrész gyártóknak kéne a játékiparral jobban összefonódni, abb több pénzt pumpálni. A PC manapság elég nagy átalakuláson fog átmenni, gyakorlatilag a közép felső-közép kategóriáig platform lesz, nem lesz bele VGA stb.., a klasszikus LEGO-zás megmarad az extrém teljesítmény szintjén. Ez remélem elindítja a PC-ipart, mert könnyebb lehet az optimalizáció.
A konzolosok meg megmondták, hogy még legalább 5 évig nem lesz új konzol, pedig már ma is eléggé visszahúzó a teljesítménye. Nem egy játék fut rajta elég érdekesen még a PC-nél szarabb grafikával is. Örülnek ha megvan a 720p 30 fps élsimítások nélkül, szar textúrákkal. -
Renegade #16264 vessetek vérmókusok elé, de én már elfelejtettem ki az a Hatcket admirális -
adam0615 #16263 Én is megnéztem és tényleg ott van :) -
Slashice #16262 Ez 100%, leellenőriztem. Menjetek a gyengélkedőre és fordítsátok a kamerát az ajtó irányába. Látni fogjátok :) ugyanazok a csövek, ajtó, grafika, megvilágítás... bizony, Hackett személyesen látogat meg minket :) -
sanya200 #16261 Hát nekem se elsődleges szempont a grafika, de ha azt nézzük hogy 2011-et írunk és kb úgy néznek ki a játékok mint 2-3 évvel ezelőtt, akkor mi a f*sznak vegyen az ember új gépet?De abban teljesen igazatok van hogy alapból a fejlesztési idővel van gond 2 év alatt nem lehet jó játékot csinálni, legalábbis olyat nem amit 5 év után is előveszel mert annyira jó, vagy 20x végigtolod.És pont az ea az amelyik így gondolkodik, most kitalálta hogy egy év alatt csinál olyan játékot ami 2 évig tartana, de mivel 2 csapat dolgozik rajta ezért szerintük 1 év alatt ki lehet adni egy olyan játékot ami min. 2 évig készülne.Ez mekkora sz*rság már az ilyen hozzáállás miatt lett olyan a da2 amilyen.Ezért tisztelem a kis cégeket pl take two akik egy gta részt nem 1 évig csinálnak, persze az ea azt is be akarta kebelezni de azok meg jól bemutattak nekik, hála istennek.A gta 4 legalább 4-5 évig készült a san andreas elég régi már utána meg csak a 4 jött ki.De ez addig sajnos nem fog változni amíg a játékosok többségének elég a szar agyonbutított verzió.Pedig lassan elérünk majd arra a szintre grafikailag ahonnan már nincsen tovább és akkor talán visszatérnek a játékmenet javításához, új ötletekhez...stb
Jó példa a mirrors edge, nagyon jó kis játék az egyik legjobb ügyességi és naná hogy ezeket nem folytatják úgy ahogy kéne, de a cod az kell mert nem bírják ki nélküle. -
hegege #16260 Én most olvasom az elsö könyvet a "kezdetektöl' ,de másodikat is be kel lszereznem ..:)Az elsö részhez volt "öszefoglaló" video 10 percben kb a játékból volt összevágva ez a 2.-hoz nincs meg?Annyira nem sürgös ,mert szerencsére 3 hete fejeztem be ismét szal még emlékszem rá... -
#16259 Valószínűbb, hogy az Arcturus állomáson van, mert ő az 5. flotta parancsnoka. Tehát a küldetés során ellátogatunk oda, gondolom az állomásnak a 3. részben nagy szerepe lesz (főleg ha a gonoszak a londoni olimpiát megzavarják...)és így lesz egy kis előzetes a 3-ból:)