19778
  • Pares
    A 304942 a GRB 990510 nevezetű Gamma-kitörés galaktikus hosszúsági koordinátája. Valakik szerint ez annak a Mass Relaynek a pozíciója, amit az egyik Arrivalos képen is láthatunk, és ahová majd megérkeznek a Rípörök.
  • Különc
    Nekem Gödöllőt adja ki
  • Pares
    Érdekes, mert nekem se a sima google, se a google maps nem dobja ki.

De én sokkal érdekesebbet olvastam:

Az Arrival DLC-ről (Vigyázat! Spoileres!)
    Arrival DLC képelemezgetés (ez is spoileres!)

Van itt Londontól Doveren, Gamma sugár kitörésen, műholdakon keresztül Mass Relayig minden.
  • bendáj17
    ez nagyon komoly. Durva de várom már a dlc-t.
  • JethroHUN
    én meg az utáni 1 hetet mire lefordítják :D
  • Barnez
    Egyre jobban várom már 29.-ét! :D
  • Renegade
    ez mondjuk nagyon dícséretes a srácoktól, hogy ilyen kis apróságokkal szórakoztatnak minket :-)
  • penge96
    lol baszki tényleg :D
  • adam0615
    Valaki beírta a 304942-t (ami az Arrival egyik képén található) a Google térkép keresőbe és minő véletlen Londont dobta ki erre a számra :)
  • bendáj17
    jó az láttuk olvastuk meg ilyenek :)
  • Pares
    Jaj, mint ha nem tudom hol lettem volna! Csak itt "osztottam az eszet" a szomszéd topikban...
  • penge96
    Pares, "öreg" barátom
  • Pares
  • bendáj17
    én az Act 2-ig toltam el de magyarul majd végig viszem. Üdv újra itt Pares és Hoz_hun
  • Pares
    Azért ez a mondat remélem ismerős valahonnan!
  • sanya200
    Az én esetemben mellőzd az angolt, mert egy kukkot nem értek belőle
  • Pares
    Ah yes, "Dragon Age 2 Demo", we've alredy dismissed that claim...
  • sanya200
    Nekem annyira nem jött be.A demót végigvittem a teljesben még addig se jutottam el mint a demóban.Majd megvárom a honosítást és adok neki még egy esélyt.Hátha megtetszik.
  • Pares
    Az most az újdonság... :)
  • Hoz_Hun
    Ja én is azért nem voltam itt mert DA2-tem. De rossz pénz nem vész el... :)
  • sanya200
    Na látom visszatértél Pares.:)
    Valahogy aktívabb voltál a DA2 fórumban :D
  • Pares
    Az SSV Budapestnek a spoilerek szerint elég nagy szerepe van az Arrivalban.

• sanya200
    Igen sajnos még csak 1 rész jelent meg, már nagyon várom a következőt.
  • Hoz_Hun
    Én Amazonról rendeltem meg (angol nyelvű). Magyarul csak az 1. rész jelent meg.
  • cdr74
    Magyarul lehet csak az 1. van meg. A többi angolul természetesen, mindhárom könyvnek van hangoskönyv verziója is.
  • cdr74
    mass effect wiki, ami itt nincs az nem is létezik!
  • lightjack
    ilyen Mass Effect könyveket hol lehet kapni?
  • Hoz_Hun
    Ezt is jó tudni. Az ember nem néz be pár napig és elmarad az infokkal. :)
  • sanya200
    Ja erről jut eszembe holnapután újabb képregénnyel leszünk gazdagabbak.
    Már várom.
  • sanya200
    Nekem az első is tetszett.Igaz eddig csak azt olvastam.
  • Hoz_Hun
    Ezt jó tudni. :)
    Nekem a 2. tetszett a legjobban. Az 1. és 3. meg kb egyformán.
  • cdr74
    Jön egy negyedik is szept. 27-én, ezt már William C. Dietz írja, a címe pedig Mass Effect: Deception.

Szerintem az 1. a legjobb, a 2 kifogott az írón, a 3. más stílusú mint az 1. de az is jó.
  • sanya200
    ne is:)
    Én még csak az első regényt olvastam, nem akarom tudni mi van a másik 2-ben.Már várom a következőt remélem hamar lefordítják.
  • Hoz_Hun
    Volt olyan mentésem, de aztán elovatam a 3. regényt és azóta meg se fordul a fejemben, hogy megtartsam. Ott a deafult az hogy elpusztult és a szemét Illusive Man így is mit művelt vele?! Hát nem spoilerezem le,....
  • bendáj17
    én is mostanában ezen gondolkoztam majd meglátjuk mennyi hatása lesz a 3-ban (mondjuk én is eddig mindig elpusztítottam. )
  • Kindred Blades
    Mindenképp tartsd meg legalább egy karakterrel, a játék valószínűleg legfontosabb döntéséről beszélünk, s ha ez így van, akkor a harmadik részben következményei lesznek.
    Speciel én is az elpusztítását tartom helyesnek, de négy Shepard megőrizte, hátha jó lesz még valamire, és egyébként sem mutat rosszul a majdani lakásán, a kitömött Collector General mellett.

@lightjack
    Scanning
    Van egy a nagykövetségen, ahol az Elcor és a Volus nagykövetek táboroznak, nos, ő néha eltűnik a padlóban. Ha nincs meg a quest, menj át egy másik szintre, gyere vissza, és ha minden okés, ott fog ücsörögni. Talán egy gyors mentés és visszatöltés is elég, nem emlékszem. Ha nincs ott, próbálkozz néhányszor, elő fog kerülni.
  • Vraaanyek
    sokadjára játszom ki a játékot, eddig mindig elpusztítottam a begyűjtő bázist a végén, de most elgondolkodtam, vajon nem vehetnénk-e valóban hasznát a fináléban...mit javasoltok, volt, aki megtartotta közületek?
  • sanya200
    igen, de a hangját meg más adta.Érdekes.
    "Liara T'Soni is voiced by Ali Hillis and her face is modelled after actress Jillian Murray. "
  • ferenc001
    560 pont most valahol 7 dolcsi körül van.
  • Although
    Mennyi egy MS point most forintba?