Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>
Turian: "Oh igen, masseffect.hu!"...
Sajnos.
SZEG007
ja szerintem is jó lenne egy fan honlap.De nem muszáj a 0-ról kezdeni lehet a gamestaron is szerkeszteni egy oldalt.
pl
RpGmes.hu

JAJ!!! 😄
Sajnos én honlap készítésben nem igazán tudok segíteni :S
Rage47
"minden magyarul! 😄
Viva la Hungaria!"

fail
Szerintem jó ötlet! A hazai Mass Effect közösség megérdemelne egy helyet, ahol érdekes infók és egyéb képek, videók jelenhetnének meg, persze minden magyarul! 😄
Viva la Hungaria!
Ha tud valaki csinálni egy jó honlapot akkor semmi akadálya 😊
Örülök, hogy tetszik! Csak pár perc mûve szóval nem az igazi, de tényleg gondolkozok valami hasonlón csak jobban kidolgozva, részletesebben kivitelezve és persze nagyobb méretben (ez sajnos csak egy A4-es lap 1/3-át tette ki eredetileg)!
Tetszik! 😊

Azért ha nem is annyira ismert a mi kis közösségünk... de két fontos mérföldkövet is magunkénak tudhatunk: 1) Az elsõ lokalizálatlan DLC lokalizálása 2) az új DLC titkainak felfedése 😊))

Mit szólnátok egy fan honlaphoz, ahol a fórum rész ide mutatna? 😊

Köszi! Ilyeneket csinálok, amikor elkap az "ihlet"! Néha jobbra sikerülnek, néha kevésbé! Ígérem néha majd valami színvonalasabb cuccot is csinálok!
Fasza lett 😄 <#taps>
Ha már SSV Budapest, benyomom az elõbb készített skiccemet:
SSV Budapest
Nem kell megijedni, nem lesz belõlem rajzmûvész! Csak szórakozásból és kellemes idõtöltés céljából csinálgatom!
Érdekes találgatások vannak, hogy az Ultimate Sacrifice achi mit jelenthet... egyesek azt gondolják, hogy fel kell áldoznunk a Földet a nagyobb jó érdekében... ez megmagyarázná, hogy hol van Shepard, mikor a Földet lenullázzák a kaszások...

Nem olvastam soha a Cerberus napi híreket, de ez érdekes.
Bosszúból mi sem lokalizáljuk az SSV Budapestet.<#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bezony 😊 egy kis kompenzáció azért, mert nem lokalizálnak 😛

Igen! Híresek vagyunk a Bioware világában!!<#wave><#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SSV Budapest?? 😊
No, akkor íme, hivatalosan, mindenki elérheti az infókat amiket kibányásztam, és amiket összeraktam fejbe.

Továbbra is spoiler tagben, hogy mások mókáját ne csesszük el:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Új csillagköd: Viper nebula (Vipera-köd)
Új bolygók: Bahak, Clogon, Aratoht, Yunaca, Urmola, Bastzuda
Küldetés: Rescue Dr. Kenson (Mentsd meg Dr. Kensont)

Minden egyes bolygóleírásnál a következõ szöveg van:

EDI'S TRAVEL ADVISORY: The Batarian Hegemony considers any presence of Alliance military vessels in batarian space as hostile. The Normandy SR2, while an independent vessel, strongly resembles the Normandy SR1, an Alliance ship. Use of stealth systems is highly recommended.

Ami annyit jelent:

EDI UTAZÁSI TANÁCSA: A Batárián Hegemónia minden Szövetségi hadihajó jelenlétet ellenségesnek vesz a batárián-felségûrben. Habár a Normandia SR2 egy független hajó, megjelenése erõsen emlékeztet a Normandia SR1, szövetségi hajóra. Lopakodó rendszer használata erõsen ajánlott.

Mirõl szólt a legutolsó két Cerberus napi hír? Az SSV Budapest belépett a batárián felségûrbe, és konfliktus robbant ki a Szövetség és a Hegemónia közt. Az utolsó napi hír, pedig Dr. Kensonról szól, aki a reléket kutatja, és az Arcturusi Egyetemnek dolgozik. Egyébként arra a megállapításra jutottak, hogy a reléket nem a protiánok, hanem egy sokkal õsibb faj készítette.

Konkluzió:

A batáriánok elrabolták a dokit, de a Szövetség nem küldhet szövetségi hajót, mert abból háború lenne. Itt jön a képbe Shepard, akinek megvan a felszereltsége ahhoz, hogy diszkréten behatoljon az ellenséges vonalak mögé, és kiszabadítsa a dokit. Mivel ez egy Szövetség orientált DLC, ezért valószínûleg találkozunk volt csapattársunkkal (Ashely vagy Kaiden), sõt, együtt harcolunk, kiszabadítjuk a dokit, aki elmondja az infókat, és csapattársunk megvilágosodik, hogy egyáltalán nem manipulál minket a Cerberus, és jó eséllyel végre a Szövetséget is a "helyére rakhatjuk". Ja, és vélhetõen infókat kapunk a kaszásokról, elvégre nem véletlenül rabolták el a dokit!

Egyébként emlékeztek arra, amikor volt egy "red herring"-re mutató link a vonalkódos rejtvényekben? Mekkora bukta lenne, ha ez lenne az a bizonyos red herring 😄 és kiadnának még egy rucis DLC-t 😄😄😄 szerintem a fanok rágyújtanák az házat a BioWare-re 😄

Törölt felhasználó
Dehogy tudom, ritkán nézek be. most meg túl beteg vok végigolvasni az utolsó 500 HSZ-t😊
Azt tagadják, hogy õk szivárogtatták ki, viszont elsimerik, hogy jókat mulatnak a sok eszement találgatáson.
Jövõ héten állítólag kapunk tájékoztatást. Ami engem egy kicsit elkedvtelenít, hogy miután kiteszik az infót a DLC-rõl, még jó egy hónap mire tényleg megjelenik.

Jól tudod.

"I'm too busy remembering how awesome I am right now. I might talk to you later."

Lol

Törölt felhasználó
Milyen DLC jött most ki? A leutolsó amirõl tudok a 3 új ruci volt a Liara DLc után.
SZEG007
ezt hivják gerilla marketingnek vagy mi😊

Ha a BioWare-osok elõre mellékelnek információkat egy DLC-rõl ne csodálkozzanak, ha az kiderül! Mellesleg az is lehet, hogy volt ebben némi tudatosság! Ha jól belegondolunk a pletykák és a részleges információk hajlamosak felcsigázni az embereket!
Mondjuk én amúgy sem hiszek abban hogy ezért, vagy bármi hasonlóért valamiféle szankciót alkalmaznának! Ez az õ saruk, az pedig hogy az ember megnyitja a játék bizonyos fájljait egyáltalán nem bûn!
Na, szép... lecke megtanulva: amint új infót tudok, megy a spoiler 😄 nem azért, mert "elsõ akarok lenni", hanem azért, mert láthatóan nincs következménye (egyelõre) 😛

http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/6128586/64
Fenrir
Link?

A halál csupán a kezdet...

SZEG007
már kint van:
http://www.destructoid.com/mass-effect-2-pc-files-hint-at-arrival-dlc-content-194762.phtml

Ha jó láttam már kirakták hogy mi lesz a DLC-ben (bár nem biztos hogy jól értettem mert nem vagyok olyan profi angolból) Azt hittem Te voltál. 😄
Egyre kevésbé tudom magamban tartani az infókat, annyira idegesít a sok találgatás a BioWare fórumán 😄😄😄

Szerintetek ha beírnám, hogy azért kaphatok-e bant, ha megosztom mindazt az infót, amit egy TLK fájlból megszereztem a DLC-vel kapcsolatban, akkor 1 óra alatt hány privátot kapnék? 😄

Ma kijátszottam az Overlord DLC-t, azért csak most, mert sok helyen olvastam, hogy unalmas, de.. 😊 Szerintem mestermunka, a végét egy hangyányit megkönnyeztem, elképesztõ, amit a Bioware csinál! Nagyon várom az utolsó DLC-t! =)
Jó kép, bár a minõségre eddig sem lehetett panaszunk Patryk munkáit illetõen.
Én speciel nagyon megörültem amikor kiderült hogy két kedvenc BSG-s színészem is hangját adja a játékhoz! Michael Hogan zseniális! Annyira jól játszotta Tigh ezredes szerepét, hogy nehéz szavakkal leírni! Adamával piszok jó "párost" alkottak! A BSG hangulatban, történetben, látványban és a színészi teljesítményekben is helyén volt, de rendesen!
Csak ennyit akartam hozzáfûzni...

persze manapság már igen én is a régi idõkre gondoltam.

Sziasztok!Felraktam ismét mindkét részt, de mindekttõnél irtózatosan tekeri a cpu-t.Az egynél megoldás volt hogy az egyik magot kikapcsolom ugy 35-40% os ra beállt a használat, de a 2. rész azért már direkt 2+ magos gépekre volt optimalizálva, de 95-98% on tekeri a cpu-t.Fent van a 1.2 es patch is.

A gép egy Intel core 2D [email protected] ghz, 4g memória, 1g 460gtx videókártya.
Amennyiben van valakinek valami ötlete szívesen veszem.Anno abszolute nem volt egyikkel sem gondom, és az a gép jóval kevesebbet is tudott.
Hát, igen. A régi, szép idõk, amikor még a dlc fogalma nem létezett. Ott volt pl. a Warcraft 3 Frozen Throne nevû kiegészítõje, ami szinte egy új játékkal ért fel. <#smile>
Köszönöm, ez is nagyon jó lett, már várom a folytatást.
JethroHUN
Azt inkább hagyjuk, a kieg(manapság) az egy dlc lemezen teljes játék áron.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

igen a dlc gondolata jó lenne de sokkal jobb egy kiegészítõ.

Nem lenne gond ezzel a DLC-kel nem rossz ötlet csak sajnos elmentek abba az irányba hogy lófisz tartalomért is pénzt kérnek és sok helyen a BW is azért képes 3db új göncért pénzt kérni.Az ea NFS dlc-irõl nem is beszélve ahol egy cheat kódért képesek pénzt kérni hogy elérhetõ legyen azok számára is a legtutibb járgány akik nem akarnak küzdeni érte.Így marha sok értelme van egy multinak, pont arról kéne hogy szóljon hogy fejlõdsz.
A kiegészítõ lemezek jók voltak de azokkal meg az volt a gond hogy sok esetben minimum 1 évet kellett várni rá vagy még többet is.Hogyha lenne normális mögöttes tartalom vagyis jó lenne az ár/érték aránya semmi gond nem lenne.Mass Effecthez lehetett volna azt is hogy félévente jön egy-egy nagyobb DLC ami mondjuk 8-10h-val megnövelte volna a játékidõt, ezért szívesebben adtam volna 4-5000-et is mint egy 2h-s dlc-ért 2000ft-ot.Vagy ruhacsomagért aminek semmi haszna nincs, mert ha legalább kapna a csapattárs valami bónuszt rá hogy több páncél vagy pajzs vagy akármi.De ehelyett tényleg csak egy textúráért fizetsz.

Manapság a dobozos kiegészítõ eléggé kihaló mûfaj. Régen szinte csak ez volt, a DLC-t akkor még nem találták fel.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB