19778
  • Szthomas
    Jó elképzelés! Valószínű hogy erről lesz szó, hiszen a második részben nem véletlenül kaptak szerepet a gethek, quarianok és rachnik. Ők azok, akik katonai segítséget is tudnak nyújtani Shepard-nek. A turianokról egyelőre még ezt nem jelenteném ki, ők inkább hanyagolnák ezt a témát:D
  • Hoz_Hun
    Nem hiszem. A ME3-ban majd lesz egy kis Dragon Age koppintás: jön a Blight...ööö... a Reaperek és a főhősnek seregeket kell toboroznia mindenhonnan, hogy egy epikus csatában a végén legyőzze őket.
    A harnadik részben nem embereket szedünk össze, hanem seregeket.
    Szerintem.
  • Szthomas
    Csak aztán nehogy az legyen, hogy a harmadik résznek kellene mindent tisztáznia erre kapunk egy eszetlen lövöldét és közben jó ha néha kiderül valami. De legalább "nem fogunk félni az RPG-től" :S
    Én inkább félni akarok :D
  • Szthomas
    Könnyen lehet. Az biztos hogy a csattanót a harmadik részre tartogatják.
  • Hoz_Hun
    Hát szerintem semmi ilyesmi nem lesz. Eddig minden beharangozott DLC, könyv, képregény csak csip-csup tartalmazott infót a következő részhez vagy inkább csak homályos utalgatások voltak. Most se várok mást. Szerintem csak verbális információt kapunk a tudóstól, akit elraboltak, meg a kutatásairól a sötét energiával meg a Mass Relayekkel kapcsolatban.
  • Szthomas
    A Normandy SR2-n is elég komoly Thanix ágyú volt, akkor most képzeljünk el egy cirkálót vagy egy rombolót hasonló felszereléssel, jóval erősebb ágyúkkal. Szerintem azért nem lennének esélytelenek...
  • Szthomas
    Azért ez nem teljesen igaz, mert a Thanix ágyú szerintem úgy átvinné a reapereket mint a huzat, főleg ha sok hajó közösen támadná őket.
  • Renegade
    hát, szerintem, ha a komplett tanács flotta jó helyen lenne, az sem okozna túl nagy problémát a kombányoknak, hiszen nincs ellenük hatásos fegyver
  • Szthomas
    Olyat is el tudok képzelni, hogy az utolsó dlc-ben megtudjuk hogy honnan fognak érkezni a reaperek, a szövetség odaküldi a teljes földi flottát, mire kiderül hogy az egész csak valami elterelés volt. A reaperek beugranak egy másik relén, majd blokkolják a reléket, amik kivezetnek az "állítólagos" érkezési szektorból. A földi flotta csapdába kerül, a Föld pedig könnyű célponttá válik. Ez egy elég jó fordulat lenne szerintem a harmadik rész kezdetének, főleg mivel az utolsó dlc gondolom látszólag fix dolgokat fog tudatni a reaperek érkezéséről.
  • Szthomas
    Az is lehet, hogy konkrétan a harmadik rész közepe felé érkeznek meg, bár ha már most ezzel kapcsolatos a dlc, nem túl valószínű hogy odáig várnak vele. Mindenesetre érdekes lesz, hogy mennyi információval leszünk gazdagabbak. A második részben szinte semmi újat nem tudtunk meg a reaperekről, csak a begyűjtőkről. Én bennem elég nagy hiányérzetet keltett a második rész pont ezért, mert annak ellenére hogy lassan eljön az idő a reaperek érkezéséig majdnemhogy csak annyit tudunk róluk, mint ami az első részben kiderült. Remélem ez a dlc kicsit felnyitja a szemünket azzal kapcsolatban, hogy hol is vannak, hányan vannak, hogyan tudnak bejutni a galaxisba a fellegvároson kívül, stb.
  • Hoz_Hun
    Szerintem biztos lehet. Nehezen tudom elképzelni, hogy konkrétan meg is érkeznének a Reaperek, pláne hogy Shepard ezután cselekvőképtelenné válna. Szerintem inkább a sötét anyaggal kapcsolatos dolgok fognak jobban kiderülni, amik fontos szerepet játszanak majd a Reaperek érkezésében/legyőzésében (vagy mit tudom én). De szerintem a Reaperek betoppanásáig várni kell az ME3-ig.
  • bendáj17
    lehetséges de ki tudja. Majd kifog derülni. Sanya ez tényleg jó hír.
  • Szthomas
    Gondolom az utolsó DLC után folytatni sem lehet majd a játékot, mármint a szabad játékot a végén.
  • Szthomas
    Ez jó hír! Az mondjuk kevésbé, hogy valószínűleg a harmadik részig várnunk kell majd hogy újra találkozhassunk Ashley-vel vagy Kaidan-nel.
  • sanya200
    Ma jön a képregény:)
  • bendáj17
    igen nem minden napi de nekem se tetszik zavaró.
  • sanya200
    Hát tetszeni nekem se tetszik csak érdekes.
  • Pares
    Azt észre vettem, hogy Jack arca van ezen a förmedvényen... Vááá, olyan fura ez a kép, bántja a szemem... Azok az elf fülek... Váááá...
  • sanya200
    Szerintem Jack, valaki megcsinálta da-ban karakternek.
  • Pares
    Ezmiez?
  • sanya200
    Van egy-két mass effect megszállott xD

• Pares
    Akarjátok tudni a Cerberus Daily News híreket egészen 28-áig?

Tessék:

March 22
    Evidence continues to mount that the system of mass relays attributed to the Protheans predate their civilization. Dr. Aurana T'Meles of the University of Serrice, a one-time skeptic of the claim, now says she's a convert. "This team has been meticulous in dating relays from many locations," she says in her findings. "It is not their responsibility to hypothesize who created the relays, only to isolate the eras of their construction." Such hypotheses abound and usually feature disappeared species like the arthenn or zeioph. Nearly all have been ruled out since they did not coexist with the oldest of the relays. Dr. Amanda Kenson, team lead for the initial discovery, could not be reached for comment at broadcast time.

March 23
    Dr. Aurana T’Meles’ office in downtown Serrice was broken into last night after she made galactic news for supporting the controversial study that claims mass relays predate the Protheans. “I don’t understand,” said a flabbergasted Dr. T’Meles. “All they stole was research done by Dr. Kenson earlier this year. If they’d waited a month, they could have read it all in a published paper.” Security footage shows four batarians dressed in Civilian clothing breaking into Dr. T’Meles’ office at 4:13 local [Thessia standard] time. Skin cells from the scene identified one burglar as Palash Tarn, a former member of the Khar’shan military’s Batarian Special Intervention Unit. No officials from Kar’shan were available for comment.

March 24
    Reactions to the discovery that mass relays were not created by the Prothean civilization continue to pour in. Oh Kahje, the response is largely denial and shock. Religious leader All-Bright Olos the 10th, the Sounaril of the Manas tradition, reacted by uploading a 13-minute speech to the newsnets that urged calm and peace. “It is no heresy to say that the Enkindlers themselves may have been Enkindled,” the hanar said. “It is their example of selflessness, courtesy, and willingness to share their gifts that teaches these ones how to live. To say there was something before them, an even more noble being, gives these pertinent an even swifter current to ride, a greater model to which we can all aspire.

March 25
    Two unauthorized researchers have been arrested and charged with attempting to tamper with the Lowas relay. “Zahi Moon and Ellis Veech were found on Lowas’ outer surface, planning on accessing the command switches embedded in the relay,” says Council Relay Security officer Lisa Tanabe. “They were about as successful as the last hundred people who tried. The real harm was parking a research vessel near a potential collision zone where debris would take weeks to clean, and we know what a single screw can do to a ship at high velocities.” Tanabe is referring to the tragic explosion of the Mihairokov, a spacecraft that hit an orbiting metal bolt that caused the ship’s cabin to depressurize, killing the passengers onboard.

March 26
    A series of security incidents at mass relays throughout Citadel space has led to the redistribution of the Council’s peacekeeping fleets. “Public attention has shifted to the relays, and relay-related crime is elevated,” says Captain Miyamoto Whelan of the Alliance fleet. He went on to list starship loitering, debris dumping, and suicide by relay as chief incidents to be policed. The resulting military presence has been disruptive enough to cause hours and sometimes days of delays for regular flights. “I don’t see why they need to park cruisers on the route to freaking Voya,” said commuter Lakshmi Dasgupta. “No one’s attacking Voya, and don’t tell me they’re there to guard something that’s indestructible.”

March 27
    Commerce took a plunge yesterday as galaxy-wide traffic delays ground transport and finance to a halt. “I’d estimate we lost 612-billion credits across the galaxy,” says macroeconomics expert Dora Voke, “and we would have easily doubled those losses if it wasn’t for the asari business holiday.” While traffic flow between relays is back to normal, the effects are still being felt by commuters and vacationers. “Unbelievable,” says Roman Basee, a citizen from Mars who was taking his first holiday in eight years. “The starline says they’ll rebook, but it’s just crazy that everything can grind to a halt. The Citadel’s got to make sure this doesn’t happen!”

March 28
    In a surprise move, respected Systems Alliance admiral, Steven Hackett, testified today before the Citadel council that the joint chiefs of the Alliance have relaxed their attitude toward the increased construction of turian dreadnoughts. “The Alliance is behind our councilor one hundred percent,” the admiral said, a significant departure from the Chiefs’ protests of the past. “Having recently conducted significant joint operation exercises with the turians, as well as smaller efforts with salarians and asari, the Alliance Navy feels the threats of the 22nd and 23rd centuries [Earth standard] will be external to the signatories of the treaty of Farixen.” Batarian ambassador Nel’Tarras Tilshan reacted vehemently. “The humans appear to be falling into a bloody-minded course, and we hope they turn back. Dreadnoughts are not for peacekeeping, they are for devastating planets! Hackett now sides with those who are a direct threat to the batarian people.”

Hoppá... Nagyon érdekes dolgok fognak még történni...
  • bendáj17
    van ez így szerintem nem fog sokáig tartani mike tuti gyorsan megcsinálja. Vagyis remélem. Jó hogy megvagy. Sanya teljesen jól mondod az lett volna a meglepő.
  • cdr74
    "...The Cerberus Daily News has resumed posting daily reports for the week preceding Arrival's release.
    ..."
  • adam0615
    Ja oké, azt hittem már valami nálam nem jó :)
  • Mimasz
    http://www.cerberusdailynews.com/

Itt olvastam. :)
  • adam0615
    Ez a hír ugyan úgy megjelent a játék főmenüjében mint a többi?
  • Szthomas
    A hivatalos leírásban nem látni utalást sem Ashley-vel, sem pedig Kaidan-el kapcsolatban. Egyszóval akkor mégsem találkozhatunk velük a második rész keretében?
  • Szthomas
    Sziasztok. Bocs az off-ért már így előre is.
    Tegnap óta nyüstölöm a Homefront-ot, persze egyelőre még nem túl legális módon. A játék elég jó benyomást keltett bennem az eddig látottak alapján. A grafika szerintem egyáltalán nem rossz, igaz nekem majdnem egy fél órámba telt mire be tudtam állítani úgy, hogy 27 és 40 fps között mozogjon és relatív amit csak tudtam maxon hagyhassak (kivéve él simítás és hasonlók). A hangok szerintem nagyon jók, főleg a fegyverhangok. A másik ami testszett, hogy nem kell évekig lőni valakit, hogy meghaljon (jobb találati rendszer van benne szerintem, mint az eddig fps-ekben). A hangulat és a történet nekem bejön, de gondolom embere válogatja. Egyszóval szerintem a BF3-ig nagyon jól el lehet vele majd multizni. Ha választanom kellene, hogy ezt vagy a Crysis 2-öt veszem-e meg, én erre szavaznék (és remélem hamarosan tényleg meg is szerválhatom). Csak ennyit akartam, mivel nemrég szóba került a játék. Mostantól én is a Mass Effect utolsó kiegészítőjére koncentrálok.
  • Mimasz
    Cerberus Daily News mai híre:

"Evidence continues to mount that the system of mass relays attributed to the Protheans predate their civilization. Dr. Aurana T’Meles of the University of Serrice, a one-time skeptic of the claim, now says she’s a convert. “This team has been meticulous in dating relays from many locations,” she says in her findings. “It is not their responsibility to hypothesize who created the relays, only to isolate the eras of their construction.” Such hypotheses abound and usually feature disappeared species like the arthenn or zeioph. Nearly all have been ruled out since they did not coexist with the oldest of the relays. Dr. Amanda Kenson, team lead for the initial discovery, could not be reached for comment at broadcast time."

-kezdenek ráébredni.. :D
  • Doom 4
    Köszi, megvagyok :D Megy az L4D2 ezerrel :P de most nem mindig tudok végig maradni egy meccsen, meg láttam van egy kis mozgolódás így benéztem :D Azt hiszem jól tettem :D a DLC magyarítása mikorra várható :)? Jó tudom még meg se jelent XD
  • sanya200
    Az lett volna meglepő ha azt jelentik be hogy nem ő lesz EDI hangja
  • bendáj17
    szerintem se annyira meglepő.
  • sanya200
    mass-effect-3-tricia-helfer-ismet-a-szinkronhangok-kozott.

Bár ezen nem tudom mi a meglepő ha már a 2-ben szerepelt, logikus hogy a 3.ban is fog nem?
  • bendáj17
    de hogy nem, téged is jó újra látni a fórumon. Mi újság van?
  • sanya200
    Nem igazán
    Na jó csak vicc volt üdv újra a fedélzeten.
  • Doom 4
    Na, én nem hiányoztam? :S
  • Kopiati
    Gondolom a DLC után jön egy renderelt trailer a 3-hoz:), gondolom az lesz a "Space" című, az első volt az Earth...az is nagyon adná, ha a DLC vége lenne a renderelt trailer, Digic Pictures mestermű:)
  • sanya200
    Akkor nem nézem meg.:)
    Nem szeretem előre tudni mi lesz a dlc-ben.
    Amúgy elgondolkodtatok már a befejezésén?Van egy olyan sejtésem hogy a DLC vége olyan lesz hogy a hajunkat tépjük majd.Hogy miért?Mivel ez vezeti be majd a 3. részt, és gyanítom hogy a legjobb résznél félbeszakítják, vagy totál nyílt végű lessz, azért hogy minél jobban várd a 3-at.Már előre félek, de tényleg így is elég nehéz kivárni a 3-at, hát még úgy ha az utolsó dlc a legjobb résznél kiírja hogy folyt.köv. dec23.
  • adam0615
    Ez is jó