19778
  • Kopiati
    EPIC, megmentetted a napom:D
  • adam0615
    Nem tudom hogy ezt láttátok-e már :D

• Pares
    Jaaaj. Látom nem érted az iróniát! Én nem gondoltam komolyan azt, amit írtam! :)
  • cdr74
    Hát aki olvassa az Evolúciót és olvasta az Inkvizíciót az többre számíthat, mint idétlen, láblógató tanácsra, minden fajtól. Nem Shep szarta a spanyol viaszt. Az hogy mi valósul meg ebből a 3-ban, az majd kiderül.
  • zyggee
    ha egynél több, akkor meg béke nincs
  • Hoz_Hun
    Hát vagy ez van vagy az. Olyan nincs hogy nincs tanács. Amúgy mégis ki mit tud, mit csinálnak azok? Nem tudjátok? Hát én se. Megvan a maguk szerepe és nyilván fontos politikai munkát végeznek. Csak azért mert nincs benne a játékban mit csinálnak, még nem láb lógató mihaszna személyek.
    Az egy ember sose jó. Abbol demokrácia nem lesz.
  • Doom 4
    Hali, szerintem mát egyszer kérdeztem, de hogy tudom azt megcsinálni, hogy a hangok németek legyenek de a felirat maradjon magyar?
  • nyirog
    Köszönöm :)
  • Pares
    "Mert aztán az új embertanács jobb mi?"

Ezt egy szóval se írtam, nem is értem, miért gondolod ezt. Olvasd el még egyszer, amit írtam! :)
  • Fenrir
  • Mimasz
    Csatlakozom, köszönöm.
  • bendáj17
    az tök frankó lenne most előre is köszönöm.
  • Tehasut
    Sziasztok.
    Biztos vannak itt olyanok, akik még nem találkoztak az alapjáték és a DLC-k javított magyarításával.
    A közelgő új DLC kapcsán újra feldobom a köztudatba.
    ÍME

Ha Mike végez az Arrival fordításával, akkor azt is összehozom az ME1 szóhasználatával (természetesen Mike engedélyével) és belerakom ebbe a pakkba.
  • bendáj17
    én is így tudom.
  • Hoz_Hun
    Ezt akartam én is kérdezni. :)
  • sanya200
    Attól függ mit értesz jó alatt:D
    Miért mit akarsz csinálni?
  • Hoz_Hun
    Mert aztán az új embertanács jobb mi? Arra se méltatnak hogy fogadjanak. Az Idegen Tanács (immár ember taggal) sokkal ésszerűbb választás.
    Amúgy tanácsot egy szóval le lehet írni: bürokrácia. nem kell rajtuk idegeskedni, ez van. Én megértem őket is.
  • Hoz_Hun
    Már kezdtem örülni. Tisztelem ezt az írót is, de nekem az igazi Drew Karpyshyn. :)
  • Doom 4
    Ki tud közületek jól photosopolni?
  • Doom 4
    Itt indítottuk igen :D
  • sanya200
    Mi ezen már túl vagyunk:)
    Alapból az egyik itteni fan indította el ha jól emlékszek.Legalábbis az ötlet itt született meg.
  • Kopiati
    Ezt a Facebookon cáfolták az illetékes EA arcok. (a 20 milliós határt)
  • Vraaanyek
    Na azt ne adja a Jó Isten, hogy stratégiai kockulda legyen a mass effect-ből:P:D:@
  • lightjack
    habár régebbi bejegyzés, de lehet hogy még mindig folyik az aláírásgyűjtés. tehát: arról van szó hogy az EA nem akarja magyarosítani a ME3at mivel nem érjük el a 20 milliós népességet. egy petíciót indítottak hogy összegyűjtsenek 10.000 aláírást. szal aki tud az töltse ki itt!
  • bendáj17
    klassz lenne :)
  • Doom 4
    Na annak én is örülnék És akkor ez előkészítené a köv. Mass Effect játékot, ami egy stratégiai játék is lehetne. :D
  • bendáj17
    érdekes megoldás lenne.
  • Kopiati
    Lord Harbinger:P
  • sanya200
    remek, már csak meg kéne tanulni angolul
  • mzoli7
    Élő chat a Mass Effect vezető írójával !
  • Pares
    Tanács? Felesleges. Elmaradott. Idegesítő. Eltörölendő.

Helyébe egy ember kéne, aki egyesítené az egész Galaxist, és így a Galaktikus Birodalom első Császárává válhatna. Ezentúl nem Commander, hanem Emperor Shepard lesz a főhős neve.

• Kopiati
    Akkor a 2 belépős aszári úgy pattog, a fellegvárban (akiknek az azonosító kell), hogy csak pislogtam:D Shepard, meg oltotta őketXD
  • penge96
    Mekkora már, hogy a tanácstagokat szidjátok :D Persze jogosan, de van egy megoldás: HAGYNI MEGDÖGLENI ŐKET!!! HEHEHE :D És ezután jöhet az emberek és a szövetség benyomása alatt álló tanács... szerintem ez a helyes döntés :)
  • bendáj17
    igen olvastam jókat szoktál írni. Hoz_hun reméljük tényleg jó sok szövetségest lehet összeszedni.
  • Szthomas
    Az sem lenne gyenge, ha a reaperek egymásnak ugrasztanák a fellegvár és a "szakadár" területek haderőit. Majd amikor már mindkét fél meggyengült megérkeznének és befejeznék a takarítást :D
  • Hoz_Hun
    Szerintem a Citadelások mind alap sereget alkotnak, csak az kevés. Ezért kell majd ide oda utazni, meg akciózni a Reaper ügynökök ellen, hogy az egyéb hadrafogható fajokat, társoságokat meggyőzük: Quarianok, Geth, Aria (Omega, igen neki is vannak katonai egységei --> 3. regény, illetve befojása a különböző frakcióknál), Rachni (ha még létezik), meg kitudja még kik. Nyilván a ShadowBroker majd koordinál és kémkedik, mert arrol is azt hangoztatták, hogy az ME3 nagy elő DLC-je (így nyílván fontos szerepe is lesz).
  • Szthomas
    Turian tanácsnok: mit képzel magáról, Shepard?
    Shepard: megmentettem a rendszerüket a reaperektől, gondolom ez nem annyira rossz dolog...
    Turian tanácsnok: a maga felelőtlen vagdalkozása közben a kultúránk jelentős része megsemmisült, beleértve a főbb történelmi helyeinket. És még legyünk hálásak?
    Shepard: Önök majdnem kipusztultak az utolsó szálig és most azon aggódnak, hogy odaveszett pár épület és ősi hely? Megáll az eszem...
  • bendáj17
    néznének az tuti, és mit szólna a Tanácsbeli turián na az mekkora egy seggfej már.
  • bendáj17
    én is remélem hogy sok csattanó lesz és rpg rész. :)
  • Szthomas
    Az mekkora királyság lenne, ha a turianokat támadás érné, csapataik nagy része szétverve erre megérkezne Shepard a verbuvált haderejével és rendbe tenné a szektort. Megnézném a turianok arcát...