Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre ennyi. Várom a véleményeket pro és kontra. Rengeteg ötletem van még, a tetszéstõl függ, hogy folytatom-e.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nem tudom mi volt az oka hogy így elkúrták, szerintem az utolsó pillanatban változtattak azon hogy kit hogy és mikor szerezhetünk be.Pedig így egy csomó párbeszédrõl poénról lemarad az ember, ha csak nem módolja valaki, a gibbed save editorral.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mondjuk mikor legiont elviszitek a fellegvárba kicsit nagyobb dologra számítottam valami olyasmire mint tali tárgyalásán de sajna nem történik semmi.Pedig tetszett volna😊Nem baj majd talán a 3-ban benne lesz mikor beszélünk a tanáccsal a geth szövetségrõl.
El tudnák képzelni valami ilyesmit hogy.
Shep.Szeretném a tanács segítségét kérni hogy megállíthassuk a reapereket a földet megtámadták...stb
Már szereztem pár szövetséget szeretném ha a tanács is csatlakozna.
Tanács:Milyen szövetségesekre gondol commander....
Shepard:Hát elõször is jönnek a quarianok és a kroganok is.
És még mellesleg melletttem állnak a gethek is.
Tanács magának teljesen elment az esze ha elhiszi hogy a gethek mellete állnak.Most kinek a befolyása alatt áll, elõször Saren majd a cerberus..
És akkor belép Legion.
Shepard.Ja és van még egy mond önöknek valamit az a szó hogy rekni.
Tanács.Commander magának teljesen elment az esze tisztában van azzal mit mûvelt a rekni?
És akkor megjelenik a rekni flotta a fellegvár fölött:😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ez akkor is a kedvencem. Ehhez pont nem kell nálunk lennie elejétõl fogva.
Legion: Geth do not infiltrate.
C-Sec Customs: You should leave your personal synthetic assistant at home. They're not allowed on public shuttles anymore.
Legion: Geth do not intentionally infiltrate.
Ha már 130 darab cuccnál jártunk, már akkor reklamált, hogy mindjárt nem fér el több. Ment bele az Omnigélbe, mert el nem adtam, mert pénzem is annyi volt, hogy már azzal tûzeltem be a Normandy hajtómûvébe.
Amúgy meg úgy van a sorrend ha jól tudom hogy fregatt->cirláló->romboló->anyahajó bár azt még nem láttam.A hadviselés úgy zajlik hogy a fregattok falkában vadásznak mint a farkasok mivel gyorsak kicsik és fürgék el tudják terelni a nagyobb hajók figyelmét így a cirkáló zavartalanul mûködhet, tulajdonképpen kisérõhajók a fregattok a cirkálókat védik az ellenfél cirkálóitól.Vagy ha kell elterelik a figyelmét az ellen hajójának.A csatahajók jóval messzebbrõl mûködnek mivel csak távolsági fegyverei vannak jó részt.De megvan rajta ugyan úgy az ÁLLAM rendszer azt hiszem ami az ellenséges bombázok és torpedók ellen nyújt védelmet.De ritkán vetik be õket csak ha nagyon muszáj.Az anyahajók meg inkább suppert jellegû hajók amik a vadász és bombázógépeket szállítják, fegyverzete nem sok van ezért is jóval távolabb maradnak a csatától és indítják a gépeiket.
Pl a Mass Effect 1-ben tetszett pl ahogy a páncélokat fejlesztéseket kellett rendezgetni.Persze néha kicsit sok volt fõleg mikor már tonnányit szedtünk össze.De minden társnak olyat raktunk fel ami ért is valamit.Nem az volt a lényeg hogy hogy néz ki hanem hogy mit tud, biotika ellenállástól kezdve egy csomó lehetõség volt a 2-ben meg semmi.Egyedül Shepard-ét tudod testre szabni de az is eléggé hiányos.A társaké egy szimpla skin és kész.A 3-ban meg majd biztos mindenféle lógókat meg hasonlókat is rá lehet pakolgatni mint a NFS-nél az autókra.Persze ez nem lenne baj, ha olyan lenne mint az egyben csak még szépíteni is lehetne.
Mass Effect Galaxy
Hát nem hallottam róla túl sok jót. Bár a dumálós rajzos része egész jól néz ki.
Az összes emberi hajó SSV
A Budapest pedig Cirkáló hajó, ezt a nevébõl lehet tudni. Csak a Cirkálókat neveznek el városok után. A Normandy az Frigat. A Frigatokat nagy csaták után nevezik el (pl a Normandiai partraszálás, vagy Iwo Jima). Az SR-1 = Stealth Reconnaissance 1.
Radásul a Cirkálók le se tudnak szállni bolygókon így stabilizáló szárnyra nincs is szükség.
Ezzel a lokalizációval kapcsolatban meg annyit hogy ha nagyon akarta volna a bw lefordíthatta volna vagy legalábbis rávehette volna az ea-t hogy fordítsák le.És úgy tudom de lehet hogy tévedek hogy a Bioware Alapítója az egyben az EA alelnöke is szóval ha õ akarta volna a lokalizációt nem hiszem hogy akkor kéne petíciót írni.