19778
-
#16418 EPIC, megmentetted a napom:D -
adam0615 #16417 Nem tudom hogy ezt láttátok-e már :D
-
Pares #16416 Jaaaj. Látom nem érted az iróniát! Én nem gondoltam komolyan azt, amit írtam! :) -
cdr74 #16415 Hát aki olvassa az Evolúciót és olvasta az Inkvizíciót az többre számíthat, mint idétlen, láblógató tanácsra, minden fajtól. Nem Shep szarta a spanyol viaszt. Az hogy mi valósul meg ebből a 3-ban, az majd kiderül. -
zyggee #16414 ha egynél több, akkor meg béke nincs -
Hoz_Hun #16413 Hát vagy ez van vagy az. Olyan nincs hogy nincs tanács. Amúgy mégis ki mit tud, mit csinálnak azok? Nem tudjátok? Hát én se. Megvan a maguk szerepe és nyilván fontos politikai munkát végeznek. Csak azért mert nincs benne a játékban mit csinálnak, még nem láb lógató mihaszna személyek.
Az egy ember sose jó. Abbol demokrácia nem lesz. -
#16412 Hali, szerintem mát egyszer kérdeztem, de hogy tudom azt megcsinálni, hogy a hangok németek legyenek de a felirat maradjon magyar? -
#16411 Köszönöm :) -
Pares #16410 "Mert aztán az új embertanács jobb mi?"
Ezt egy szóval se írtam, nem is értem, miért gondolod ezt. Olvasd el még egyszer, amit írtam! :) -
#16409 -
#16408 Csatlakozom, köszönöm. -
bendáj17 #16407 az tök frankó lenne most előre is köszönöm. -
#16406 Sziasztok.
Biztos vannak itt olyanok, akik még nem találkoztak az alapjáték és a DLC-k javított magyarításával.
A közelgő új DLC kapcsán újra feldobom a köztudatba.
ÍME
Ha Mike végez az Arrival fordításával, akkor azt is összehozom az ME1 szóhasználatával (természetesen Mike engedélyével) és belerakom ebbe a pakkba. -
bendáj17 #16405 én is így tudom. -
Hoz_Hun #16404 Ezt akartam én is kérdezni. :) -
sanya200 #16403 Attól függ mit értesz jó alatt:D
Miért mit akarsz csinálni? -
Hoz_Hun #16402 Mert aztán az új embertanács jobb mi? Arra se méltatnak hogy fogadjanak. Az Idegen Tanács (immár ember taggal) sokkal ésszerűbb választás.
Amúgy tanácsot egy szóval le lehet írni: bürokrácia. nem kell rajtuk idegeskedni, ez van. Én megértem őket is. -
Hoz_Hun #16401 Már kezdtem örülni. Tisztelem ezt az írót is, de nekem az igazi Drew Karpyshyn. :) -
#16400 Ki tud közületek jól photosopolni? -
#16399 Itt indítottuk igen :D -
sanya200 #16398 Mi ezen már túl vagyunk:)
Alapból az egyik itteni fan indította el ha jól emlékszek.Legalábbis az ötlet itt született meg. -
#16397 Ezt a Facebookon cáfolták az illetékes EA arcok. (a 20 milliós határt) -
#16396 Na azt ne adja a Jó Isten, hogy stratégiai kockulda legyen a mass effect-ből:P:D:@ -
#16395 habár régebbi bejegyzés, de lehet hogy még mindig folyik az aláírásgyűjtés. tehát: arról van szó hogy az EA nem akarja magyarosítani a ME3at mivel nem érjük el a 20 milliós népességet. egy petíciót indítottak hogy összegyűjtsenek 10.000 aláírást. szal aki tud az töltse ki itt! -
bendáj17 #16394 klassz lenne :) -
#16393 Na annak én is örülnék És akkor ez előkészítené a köv. Mass Effect játékot, ami egy stratégiai játék is lehetne. :D -
bendáj17 #16392 érdekes megoldás lenne. -
#16391 Lord Harbinger:P -
sanya200 #16390 remek, már csak meg kéne tanulni angolul -
mzoli7 #16389 Élő chat a Mass Effect vezető írójával ! -
Pares #16388 Tanács? Felesleges. Elmaradott. Idegesítő. Eltörölendő.
Helyébe egy ember kéne, aki egyesítené az egész Galaxist, és így a Galaktikus Birodalom első Császárává válhatna. Ezentúl nem Commander, hanem Emperor Shepard lesz a főhős neve.
-
#16387 Akkor a 2 belépős aszári úgy pattog, a fellegvárban (akiknek az azonosító kell), hogy csak pislogtam:D Shepard, meg oltotta őketXD -
#16386 Mekkora már, hogy a tanácstagokat szidjátok :D Persze jogosan, de van egy megoldás: HAGYNI MEGDÖGLENI ŐKET!!! HEHEHE :D És ezután jöhet az emberek és a szövetség benyomása alatt álló tanács... szerintem ez a helyes döntés :) -
bendáj17 #16385 igen olvastam jókat szoktál írni. Hoz_hun reméljük tényleg jó sok szövetségest lehet összeszedni. -
Szthomas #16384 Az sem lenne gyenge, ha a reaperek egymásnak ugrasztanák a fellegvár és a "szakadár" területek haderőit. Majd amikor már mindkét fél meggyengült megérkeznének és befejeznék a takarítást :D -
Hoz_Hun #16383 Szerintem a Citadelások mind alap sereget alkotnak, csak az kevés. Ezért kell majd ide oda utazni, meg akciózni a Reaper ügynökök ellen, hogy az egyéb hadrafogható fajokat, társoságokat meggyőzük: Quarianok, Geth, Aria (Omega, igen neki is vannak katonai egységei --> 3. regény, illetve befojása a különböző frakcióknál), Rachni (ha még létezik), meg kitudja még kik. Nyilván a ShadowBroker majd koordinál és kémkedik, mert arrol is azt hangoztatták, hogy az ME3 nagy elő DLC-je (így nyílván fontos szerepe is lesz). -
Szthomas #16382 Turian tanácsnok: mit képzel magáról, Shepard?
Shepard: megmentettem a rendszerüket a reaperektől, gondolom ez nem annyira rossz dolog...
Turian tanácsnok: a maga felelőtlen vagdalkozása közben a kultúránk jelentős része megsemmisült, beleértve a főbb történelmi helyeinket. És még legyünk hálásak?
Shepard: Önök majdnem kipusztultak az utolsó szálig és most azon aggódnak, hogy odaveszett pár épület és ősi hely? Megáll az eszem... -
bendáj17 #16381 néznének az tuti, és mit szólna a Tanácsbeli turián na az mekkora egy seggfej már. -
bendáj17 #16380 én is remélem hogy sok csattanó lesz és rpg rész. :) -
Szthomas #16379 Az mekkora királyság lenne, ha a turianokat támadás érné, csapataik nagy része szétverve erre megérkezne Shepard a verbuvált haderejével és rendbe tenné a szektort. Megnézném a turianok arcát...