19778
-
Szthomas #16458 Úgy látszik kár volt dicsérni a BioWare és az EA "új üzletpolitikáját"! Nem sokáig bírták a "csak pár infómorzsát csepegettünk" mentalitást. Nehogy bármi meglepetés érjen miket. Marhák... -
sanya200 #16457 Akkor nem nézem meg:D -
#16456 Most valaki kajak kidobott egy gameplayt egy DLC-ről a megjelenés előtt? Én ezt jelölném az "Év faszsága" címre... -
#16455 teljes gameplay -
bendáj17 #16454 érdekesnek nézz ki de nem nézem meg végig. -
furgelab #16453 Van egy 10 perces videó az Arival DLC-ről, SPOILER veszély. -
bendáj17 #16452 elég érdekes lesz de meglátjuk milyen. Már nem sok idő van és megjelenik. -
#16451 Nem írtam le benne a szpojler tartalmát... -
#16450 dejó,hogy a spoilerre így válaszolsz... -
#16449 Terminátor, low-iq adept-el gyerekjáték lesz...
Katona-beszivárgó igazán érdekes lesz majd:) -
#16448 :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyedül nyomul shep társak nélkül. -
cdr74 #16447 preview... -
cdr74 #16446 Kecsegtető ez az ajánló: Arrival review. -
#16445 Persze, nehogy olyat csináljanak amiért nem lehet pénzt kérni. De szerintem ez is olyan lesz mint a Witch Hunt volt DAOhoz az is utolsó dlc volt, nem is érdekelt senkit milyen lesz. Összepakoltak pár régebbi területet oszt jó napot. -
cdr74 #16444 végre elérhető a képregény 3. része... -
Pares #16443 Lehet, sőt biztos, hogy nem olyan lesz a DLC története, hogy a Mass Effect 2 közvetlen történeti folytatása, és a Mass Effect 3 közvetlen történeti előzménye legyen. Ez érthető, hisz nem tehetik választhatóan megvásárolandó DLC-kbe a történet egy részét. Ettől függetlenül azonban szorosan kapcsolódhat a trilógia történetéhez. De azt megcsinálhatják, hogy ezzel a DLC-vel mondjuk jobban megmagyarázzák, érthetőbbé tesznek pár dolgot a ME3 dolgai közül. -
Renegade #16442 lehet, hogy győzőtt a többség (aki nem akart a DLC-kre pénzt költeni), így nem maradnak le semmiről ami a storyhoz nagyon kapcsolódna. -
#16441 Ohh... :/ Akkor majd a következő játéknál jobban csinálom vagy csak simán a másikat választom. -
Hoz_Hun #16440 Ha elég magas a paragon vagy renegade értéked, akkor dönthetsz máskép. Akkor egyik sem haragszik meg rád. Illetve később egy jóval magasabb paragon/renegade értékkel még kibékítheted a sértődött felet (dumálni kell vele és lesz erre opció).
De hogy kérdésedre válaszoljak a lojalitását vesztett ember (vagy nem emberi társ) halálához vezethet. -
#16439 Azt szeretném megkérdezni, hogy miután Jack és Miranda összeveszik a hajón és döntenem kellett az egyik mellett, más lehetőségem nem volt sajnos. Ez mivel jár? Történetben változik a dolog? Vagy csak az új képességét nem tudom megnyitni? ( Egyébként mitől függ, hogy a többi válasz lehetőség is lehessen? Simán csak a példakép/renegád pontok mennyiségétől? ) -
#16438 Shadow Broker a legjobb DLC, valamint az Overlord, Katsumi követik a sorban. A többi felejthető. -
Hoz_Hun #16437 Hát erre azt lehet mondani, hogy az eredeti játékért is pénzt fizetsz. Én az olyanokra haragszom mint pl a nintendós, meg IPod-os külön cuccok. Bloááh.
Amit meg tudok venni DLC-ben az nekem lehet fősztori összekötő is. Amúgy meg a PS3 mit kaptak, nekik még első részük sincs. Hehehe -
bendáj17 #16436 egyetértek teljesen igazad van ez komoly hátrány egyes játékosok számára. már várom. -
sanya200 #16435 Ebben igazad van egy olyan dlc-t nem pénzért kéne árulni ami szorosan kapcsolódik a történethez, vagy a 3. részhez.Mert aki nem veszi vagy nem tudja megvenni az hátrányba kerül vagy lemarad egy fontos eseményről.Nincs bajom azzal hogy vannak dlc-k, de ami a történethez tartozik azt nem pénzért kéne adni.Az olyan mint DLC mint az Overlord vagy Zaeed...stb ezek lehetnek pénzesek mert nélkülük is ki lehet tolni a teljes játékot, de ha erről a DLC-ről maradsz le valami oknál fogva akkor nem tudod majd miért kezdődik úgy a 3 ahogy. -
cdr74 #16434 Az Overlord meg az Arrival az normális DLC-nek tűnik, bár még nem játszottam velük. -
cdr74 #16433 Eredetileg talán még úgy volt, hogy most a 2-3 között nem lesz akkora űr, kitöltik a DLC-k, csakhogy azok fizetősek, és fizetős tartalomba fősztorit, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó cuccot berakni szerintem nem lehet, mert hátrányban van az aki nem vette meg és játszotta szét a 3 előtt ezeket.
A helyükbe inkább kiadtam volna 4-5 nagy DLC-t, ami betömi azt a renget lyukat, ami a 2 stílusa miatt belekerült a játékba, így azok nem befolyásolják a játékmenetet az eredetihez képest, történetileg konzisztens marad a 2-3, de az arra vágyóknak nagyobb mélységet ad a játék, plusz aki csak "lövöldözni" akar annak is jó.
Ehelyett kiadták pénzért a patch-eket (Zaed,Liara,Hammerhead stb..), amik részben amúgy is a játék részei voltak.. -
Pares #16432 "Az is biztos, hogy az Arrival NEM lesz összekötőkapocs a Mass Effect 3 történetéhez, ahogyan azt sokan várták, hanem inkább az Overlord-hoz hasonlítható pluszfeladatra számíthatunk,..."
Most viccelnek, ugye? Ha a Reaper ereklye az lesz, amire gondolok, akkor ebben csak a cikkíró tudatlanságáról van szó, max. -
Hoz_Hun #16431 Mea kulpa, elkapot a rohadt influenza és ráment az agyamra, kevésbé forognak a kerekek. :) -
Pares #16430 Húha, eddig beteljesültek a BSN-es spoiler topikos találgatások... Remélem a többi is megvalósul, és akkor nagyon ütős DLC lesz... -
cdr74 #16429 Se összekötőkapocs, se öngyilkos után, se semmi az Arrival.
gamepod -
sanya200 #16428 :D tényleg mingyá ittvan -
#16427 Jövőhét kedden jön a DLC, ugye? -
#16426 ez hatalmas de hol énkicsipónim Liara?! -
#16425 Off:
lol ebből van bsg-s is :DDD
-
sanya200 #16424 Vajon melyik lehet benne Tali? -
bendáj17 #16423 úristen micsoda állat egy videó :D Hihetetlen. -
adam0615 #16422 Örülök neki
Pares: kb. nekem is ez volt a véleményem amikor először megláttam :D -
sanya200 #16421 Anyuuuuu, ez nagyon fájt. -