Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó kérdésem: a Dokumentumokban levõ ~2MB-os mappát (Bioware-Mass Effect 2) elegendõ elmentenem ahhoz, hogy majd beimportáljam a karakterem a 3. részben?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Samarat/Morinthot vagy pedig Jacket kell választani a kinetikus mezõhöz, és nekik lojálisnak kell lenniük. Bármelyik másik biotikust választod, a végén valakit elvisz a raj.
De ha sikerül megoldanom most már felírom valahova.. kösz, megpróbálom, akkor végigrohanok a srácokkal.
Pedig lojális mindenki. Ez bug? vagy kit kell választanom magam mellé? wikit olvastam de nem nagyon értettem..
De szerintem ennek már vége, mert ahogy elnéztem, már ezeket a hozzászólásokat eltávolították az oldalról. Szóval nyilt szembenállás sosem volt 😊 csak volt egy kevésbé szimpatikus lépésük (legalábbis Blastonak). Egyébként sosem volt gond velük, én pl tök jót vitáztam Blastoval azzal kapcsolatban, hogy pl szalári vagy a szalarián a helyes, és meggyõzött, hogy igenis az elsõben a szalarián a fordítás a helyes 😊
Egyébként nem lenne rossz, mert a csapat lelkes (vagy legalábbis volt), és pl élõben közvetítették a VGA gálát. Csak, no... lehetne igényesebb is 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ide küldd a fontot: [email protected]
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Word-ben dolgozol? Én anno beformáztam a regényeket doc-ba, hogy meglegyenek, mintának használva az eredeti ME regényeket. Ha kell átküldhetem az egyiket, hogy beformázd a tiédet. Illetve az ME betûtipust is (Slider), ha kell.
@15599: az a helyzet, hogy jelenleg nem sok idõm van, örülök, ha magát az írást is bele tudom sûríteni a napjaimba. nem tudom, hogy egy blog még hogy férne bele pluszba. szerintem ha majd kész lesz szétküldözgetem ide-oda és annyi.
@15600: inkább egyben szeretném, mert elõfordul, hogy visszamenõleg változtatnom kell dolgokon. az évszámokra pl. nagyon oda kell figyelni, hogy belepasszoljanak a kontinuitásba.
egyébként kaptam nagyon frankó ME fanartokat, azokkal illusztrálni is fogom. olyan 20-30 oldalt tervezek, kerek történettel, de nyitva hagyott folytatási lehetõséggel.
Vagy legalábbis úgy volt hogy a liaras küldi után raktam fel de utána visszatöltöttem kíváncsiságból akkor magyar volt.Most befejeztem a játékot de nem zártam le hanem maradtam a hajón.Visszamentem Liarahoz és még egyszer meg tudtam fektetni és más volt a szöveg is ha jól láttam mert most már angol😞
Visszatöltöttem megint azt a mentést de már az is angol, elég érdekes.Végigjátszás elõtt még magyar volt az is utána meg már nem.Ki érti ezt.
Én megtettem de nem jelent kihívást annyi az egész hogy az ellenfeleknek irreális életerejük van, volt hogy egy ellenfelet 3-an lõttünk egyszerre, a legerõsebb fegyverrel ami létezik és így is volt hogy kellett legalább 1 perc mire megdöglött.De úgy hogy a földön feküdt és úgy lõttük.
Kéne egy kis segítség.Gondoltam csinálok magamnak ide az oldalra fórum háttérképet, de nem értek a html-hez.A képet megcsináltam de azt meg lehet hogy ne ismétlõdjön folyamatosan ha görgetem?Hanem a kép mozogjon és csak 1 legyen, ha értitek mire gondolok.Vagy ezt nem lehet megcsinálni?
A Gears of War, a Call of Duty: Modern Warfare és még a Win7 is tökéletesen felment.
Valószínû a lemez karcos vagy nem olvasható.Vagy a meghajtóval van gond, vagy a vinyóval.
Most raktam volna fel újra a játékot, de miután kiadja az elsõ lemezt, és kéri a másodikat, egy idõ után ezt írja ki:
Ez most mi?
Leszedtem a Bulleltstorm-ot és egész jól néz ki,de csak azért írom ide mert azt is Unreal Engine hajtja ahogy a mass effectet is.Sok lehetõség van a motorban még most is.Iszonyat jól néz ki egyedül a színvilág kicsit érdekes.Nekem túl színes.Jobb szeretem a szürke valóságot.
Hoz_Hun: Mo helyzetén nem kívánok változtatni, majd a reaperek nyomnak egy tisztítótüzet rá a 3. részben. 😄
Reaper 1: Ezek meg kik?!
Reaper 2: Ember faj, Magyar nemzet.
Reaper 1: Hát ezeknek adjunk még 50.000 évet, mert még sehol sincsenek.
Még tovább romlik a helyzet? Jaaj. A második fejezetben legyen az, hogy magyarország megmaradt lakossága az SSV Budapestre menekült és a Quarianokhoz hasonló életformát folytat, miután a földi lehetõségeik megszüntek. <#idiota>#idiota>
Várom a folytatást.<#taps>#taps>
Gratulálok, bár sok minden nem derült ki, a stilus jó, profi. Olvastam ennél sokkal rosszabbul fogalmazott regényeket is. (pl. Nemere I. sok mûve)
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB