19778
-
#16498 -
bendáj17 #16497 ez nagyon jó hír mike. Fantasztikus vagy örök hála neked. -
mike01010101 #16496 Én 2 órára tippelek.
-
mike01010101 #16495 Amig nem látom mennyi szöveg van benne, nem akarok hülyeségéket mondani, de nehezen tudom elképzelni, hogy több szöveg legyen benne, mint az árnyékbrókerben volt. Ez olcsóbb dlc tehát rövidebb, magányos kaland tehát kevesebb az párbeszéd a társakkal és nincs benne (gondolom) olyan adatbázis mint az árnyékbrókeré. (persze lehet, hogy tévedek). Szóval szerintem gyors munka lesz:) -
sanya200 #16494 Ez nekem is meglepő, érdekes hogy nincs hozzá.De nem valószínű hogy lesz 1 nappal a megjelenés előtt már nem hiszem hogy kiadnának.Azért remélem nem egy 2h-s lessz.Örülnék egy 3-4h-nak. -
Hoz_Hun #16493 Mindig volt a DLCk előtt jó kis Trailer videó. Az Arrivalhoz nincs? -
#16492 és akkor hétvégére várható? :) -
mike01010101 #16491 Már fordítom a képregényt és vettem ma bioware pontot a dlc-hez, szerintem kb. 2 órás játék lesz, ha jó a tlk editor rögtön kezdem utána fordítást is. -
#16490 én meg a magyarítást várom -
bendáj17 #16489 pontosan én is így vagyok vele. -
Hoz_Hun #16488 -
#16487 illetve touchpad v usb-s egér...ha touch, akkor esetleg próbáld meg az utóbbival.. -
#16486 úgy próbálod, hogy közben scanneled a bolygót ? (folyamatosan nyomod a jobb klikket) -
Petrrr #16485 Van 30 szondám. de nem lehet kilőni őket. -
#16484 © sanya200
Már énis várom.
Holnap meg végre új DLC. -
#16483 benzinkúton vegyél szondát -
Petrrr #16482 Sziasztok! Lenne egy elég érdekes problémám, remélem valaki tud majd segíteni. LAptopon játszom a Mass Effect 2-t. Minden tökéletesen működik, leszámítva, hogy a bolygószkennelésnél nem tudok szondákat kilőni. Kiírja a játék ,hogy szonda kilövés bal egérgomb, de hiába nyomom, semmi. Eddig gondoltam ok,ez van, max nem lesz annyi fejlesztésem, de Jackob lojalitásához is anomáliához kell szondát kilőni. És most emiatt elakadtam a játékban. Ha valakinek van valami ötlete, mitől lehet ez, vagy mi a megoldás, azt bátran ossza meg valem. Köszönöm -
sanya200 #16481 akkor remélem le lesz fordítva:) -
#16480 Igen 23-án. :) -
sanya200 #16479 A képregény megjelent már egyébként? -
mzoli7 #16478 A legjobb amikor Morinth-al mész húsbábok ellen. Területre ható dominancia rögtön megöli őket -
bendáj17 #16477 igen nagyon hasznosak, nekem mindenki tetszett. A liarás és miri együttes tényleg halálos tud lenni. -
Pares #16476 Szerintem sokszor nagyon hasznosak a csapattársak. Jó kombókat lehet velük csinálni. -
#16475 Liara + Miranda velük lehet irtani, maxos szingularitás + területre ható torzítás (vmi ilyesmi a neve) egymásra, az szanaszét szed egy rakás ellent. :D -
sanya200 #16474 Hát ha másra nem is de golyófogónak is jók, az ellen nem csak rád koncentrál.Azért ha élharcossal mész legnehezebb fokozaton az eléggé kemény, főleg az elején, meg van pár olyan pályarész ahol be vagy szorítva és nincs hely nagyon, pl collector hajó mikor csapdába csalnak.Ott egyedül nem sok esélyed lenne, a tábornok kiszed a fedezékből a többi meg leszed.Sokszor mentette már meg az életemet a társ, ha pl épp már nem volt pajzs vagy épp táraztam és akkor jön oda mellém egy krogan, vagy más ellenfél akkor muszáj valamit használni hogy ne szedjen le.Ilyenkor szoktam használni a társak képességeit, lökés emelés...stb bármi ami az ellenfelet ledönti a lábáról legalább addig amíg be nem tárazok, vagy vissza nem jön a pajzs, vagy hogy épp átugorjak egy távolabbi fedezékbe. -
bendáj17 #16473 van benne valami én se szerettem előre megtudni mi lesz benne. -
#16472 (írtam, hogy ha, NEM használtad őket:), ha használod tényleg hasznosak...bár az egyben sokkal jobb hasznukat lehet venni. -
Evoluti0N #16471 Igaz, h elég szerencsétlenek a csapattársak, de azért jobb, mint a semmi. Ha jól terelgeted őket, "használtatod" a képességeiket, akkor nagy segítség tudnak lenni. Jelenleg legnehezebb fokozaton játszom a játékot és azért ott már nélkülözhetetlenek. -
#16470 Hát ezzel vitatkoznék... csapattársak nélkül elég lehetetlen helyzetben vagyok, ha 2 oldalról jön az ellen, pedig elég jó gamernek vallom magam. Szerintem igen is sokat segítenek, igaz csak a képességeik miatt -
#16469 Hiába voltak csapattársaid, ha nem használtad őket, szinte egyedül voltál végig...(ritka, amikor ők ölnek meg valakit...) -
Pares #16468 Hát annyi nem üt agyon, ha tudod, hogy magányos farkast fogsz szimulálni. -
sanya200 #16467 Sajnos felrévedtem a gs online-ra és a hírek között is kint van hogy [spoiler]magányos kaland lesz[spoiler].
Nem értem hogy minek kell ezt reklámozni, elveszik az emberek kedvét a játéktól is:( Nem akartam elolvasni de már a hír így kezdődik és elég volt annyi hogy felmentem az oldalra és szemet szúrt.Asszem legközelebb teljesen elzárkózok se gs online se fórum, ill. fórum csak akkor ha kiteszitek a spoiler jelzőt.
Ti nem utáljátok ezt hogy a megjelenés előtt kiderül ez az?Én nem szeretem mert így sokkal nagyobb hatása van ha nem tudom, hogy *nyád de király, nem is gondoltam volna. -
sanya200 #16466 Nem baj én nem néztem meg a vidit meg csak kb-ra tudom miről szól a dlc nem olvastam el a spoilereket. -
nobe123 #16465 hi. fasza szeretettel várjuk -
bendáj17 #16464 ja szerencsére nem az egész lényeget mondja el. -
Pares #16463 Kitudja belülről milyen a zinterfész... :D -
Pares #16462 Ja, és az is csak a végén. -
#16461 Amit nem értek, miért van a Batáriai katonákon olyan sisak, amin 2 szemnek van kilátás:( ehe-ehe... -
#16460 Hát nagyon nem derül ki sokkal több, mint eddig tudni lehetett, 1 dolog ami plusz az eddig ismertek közül, de az is csak félig... -
Pares #16459 Nem olyan vészes a videó. A 70%-a csak harc, és igazából csak egy-két mondat spoiler. A DLC meg fasza lesz. Annak ellenére, hogy valahol valakik azt írták, hogy nem lesz összekötő rész, annak ellenére komoly infók lesznek benne e Reaperekről...