Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
ide elküldheted a pontos leírást és a rajzokat: [email protected]
Két-három héten belül szeretnék kész lenni vele.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Hossz-tömeg...stb
A másodlagos hajtómûvek funkciói:
Menet közben - manõverezés, gyorsítás
Harc közben - oldalféle történõ szétnyílássál stabilizálja a hajót a Thanix ágyú lövése közben
Fegyverzet:
- 2db fõ Thanix ágyú (az ágyúkhoz tartozó egységek végighúzódnak a hajótestben)
- 2db hagyományos tömeggyorsításos ágyú (szerepük az oldalirányú támadásnál van)
- számos könnyû, gyors tüzelésû ágyú a szárnyakon (vadászgépek és érkezõ rakéták ellen hatásos védelem)
Pajzs:
Kinetikus pajzs, mely a hajó egészét védõ (tartalék rendszerek az orr és far rész védelmére)
Páncélzat:
- oldal irányban szinte áthatolhatatlan, páncélozott, masszív fedõszárnyak, melyek a hajó jelentõs részét burkolják
- elülsõ és hátsó rész gyengébben páncélozott, de tartalék kinetikus pajzsokkal biztosítva
Irányítás:
- háromszintes parancsnoki híd (navigáció, tûzvezérlés, stb.)
- hangár szinten hangár- és bevetés irányítás (van már egy skicc a szekcióról)
Bolygó felszíni mûveletek:
- a hajó alkalmatlan a leszállásra
- a felszínre Mako M35-ökkel történhet a lejutás
- a hajó egyszerre 8db Mékót tud útjára engedni (ugyanazon skicc fogja szemléltetni, amit feljebb említettem)
- kiegészítõ gyalogság lejuttatása Kodiak siklók segítségével
- visszafelé a Kodiak siklók veszik fel a Mékókat és szállítják a hangárfedélzetre
Nagyjából ennyi. Így könnyebb lesz elképzelni az egész koncepciót...
SSV Budapest - magyarázatok nélkül
SSV Budapest - magyarázatokkal
Ja csak nem akartam leírni a meglepetést:Bár a 2-ben már lelõtték a ponét.
Egyébként van benne egy apró bug ,ha jól emlékszem Conrad akkor is azt mondja a 2-ben hogy az arcába toltam a fegyvert amikor nem is😞
Vagy ahogy jöttök ki Choura odújából van egy ajtó az is a piacra vezet felmentek a lépcsõn és ott lesz szemben.
A rajongó szerintem a Conrad Verner lesz azzal többször is lehet beszélni, 3x ha jól emlékszem és 3x-ra elég hülye ötlettel áll elõ.Vagy ha nem õ akkor van egy másik s-sec tiszt aki ember õt ott találjátok ahogy mentek a klinika felõl a piac fele, ott oldalt lesz lefele egy lépcsõ lesz ott is egy örzõ és lesz ott egy ember is aki s-sec tiszt, vele is lehet beszélni.De szerintem konrad verner az és azért írja még mindig aktív küldetésnek mert 3x kell vele beszélni.
Remélem tudtam segíteni.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem tudtam hogy miért nem lehet bejutni arra bázisra az elsõ részben.
Akkor lenne egy másik kérdésem ez is a ME1-gyel kapcsolatban.
Egy mellékküldetésben le lehet szállni egy bolygóra ahol a getheket kell kilõni, van egy számítógépük illetve 3 ami egymással szembe van fordítva (kint a nyílt terepen) azokkal lehet csinálni valamit?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Emlékszek volt egy olyan múlthoz való küldetés ahol egy elrabolt és fogvatartott nõnek kellett segíteni, mert öngyilkos akart lenni, és ugyan úgy mint mi elvesztette a szüleit.De már nem tudom melyik múlthoz kötödik azt hiszem van egy olyan ahol megölték a szüleidet, talán a szkilliai villámháborúban de nem biztos.Most nem tudom mi a 3. lehetõség van egy olyan ahol a földön élsz árvaként és beálsz a seregbe és egy olyan ahol a szüleid élnek és te is katonacsalád sarja vagy.Errõl lehet ashley-vel is beszélni és ennél van az a küldetés ahol zaboleta hadnagynak kell segíteni úgy hogy elküldött a veterán ügyek hivatalához hogy kérjen segítséget.A 3. lehetõséggel még nem játszottam.
Megszállottja vagyok a játéknak, az elsõt olyan 7x vittem végig.De azt is még 2x végig kéne legalább mert 3 féle múltat lehet benne választani és ha minden igaz az beleszámít a 3. részbe is.Szóval még 2x az egyet meg a 2-t is akkor még 2x.Meg messze van még dec. szóval addig 5-6 simán belefér😊
Volt egy hivatalos BW statisztika volt aki már jó pár hónappal ezelõtt 28 végigjátszásnál járt, gondolom azóta már biztos van 30-35😊
Nagy hatással volt rám a game 9 éve van gépem és azóta egy játék se tudott ennyit nyújtani mint ez pedig az összes AA kategóriájú játékot végigtoltam szinte.Tulajdonképpen a Photoshopnak is a me2 volt a kiváltó oka😊Ösztönzött hogy tanuljam meg használni hogy minél szebb jobb háttereket tudjak csinálni magamnak.
Amúgy most fejeztem be a Mass effectet,nem is tudom hogy mikor játszottam utoljára ilyen jó játékkal.
Érdekes hogy még veterán szinten is elég könnyû volt, kb más játékoknál ez a normál szint.
Amúgy szerintetek csak 3 részes lesz?
A Tejút bal szélén keresd ott van valahol ha jól emlékszek.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy mikor elkezdem a második részt, akkor nem sikerül karaktert importálnom! Pedig megvan a mentés meg minden az elsõ részbõl semmit nem töröltem le. Mégis mikor rámegyek arra, hogy karakter importálása nem történik semmi! Legyetek szívesek segíteni ebben a kérdésben.
Válaszotokat elõre is köszönöm!