19778
  • Barnez
    Mike: Privát üzenet küldve. :)
  • mike01010101
    Me2 reg.lapom

Én ennyire kalózkodom. Ha mindenki annyit költene software-re, mint én akkor csak pc exclusive játékok lennének, mert 10 millós példányban fogynának. Az Arrival-ra is megvan a bioware pont csak a fordítást szeretném minél elöbb elkezdeni.
  • Hoz_Hun
    Mert még nem is aktiválták. De mint mondtam kalózok előnyben (lehetnek... vagy nem).
  • mike01010101
    Ott én sem, de torrentről már letöltöttem csak nem tudom az alapjáték nélkül feltelepíteni.
  • Hoz_Hun
    Tudtommal még nincs kinn. Szerintem délután lesz kinn kb. 2-3 óra még, mert akkor szokot jönni (ha csúsznak akkor akár délután 5-6 is lehet). Persze a kalózverziókról nem tudok nyilatkozni.
  • furgelab
    Szerintem senkinek nincs meg, mivel még a bioware honlapján se látom.
  • mike01010101
    Van valaki akinek mar megvan a dlc es atdobna nekem privatba azt az egy tlk file-t? Pont olyan gep elott ulok ahol nincs ME2 igy nem tudom feltelepiti de nekiugranek az angol szovegnek.
  • bendáj17
    én se néztem végig csak bele néztem milyen lesz.
  • Kopiati
    Nem a vége a lényeg:), hanem az "utazás":)
  • Hoz_Hun
    Amig a magyar fordítás meg nem jön itt az ANGOL Mass Effect - Evolution 03 képregény. Lehet olvasgatni (lapozgatni), amíg az Arrival arrival. :)
  • Coolfire
    Ja,és köszi a választ.Akkor inkább várok vele én is.
  • Coolfire
    Én direkt nem néztem meg.:)
  • sanya200
    Eddig csak a shadowbrokernél volt de ott másolni kell csak valamit és utána jó lesz.Amúgy kibírtam hogy ne toljam végig tegnap, bár ezzel álmodtam szal, na mindegy azért megvárom, lekötöm magam addig valamivel.
    A trailerrel kapcsolatban meg szerintem elég szar, mármint jó meg minden de megint elárulták a fél dlc-t benne, hihetetlen ennyire ostoba lenne a bw mostanában?Most minek kellett megmutatni a dlc végét?Hogy ne legyen meglepetés?
  • Coolfire
    Mármint a magyar játékot.:)
  • Coolfire
    Háj!

Ha most rádobom az AltAppearance2-t és az Arrivalt,beangolosítja?:)
  • bendáj17
    nagyon durva egy videó :D Kemény lesz.
  • Hoz_Hun
    Köszi!
  • Pares
    Ez alapján nagyon ütős lesz...
  • Doom 4
    MFG
  • Vraaanyek
    Hát...Jethro, így legyen ötösöd a lottón! XDXDXD
  • JethroHUN
    úgyis neki estek. pár percen belül, még aludni sem fogtok tudni
  • sanya200
    Jó ez csak pár nap mire lefordítja azt ki lehet várni, de ha a 3 nem lesz magyarul akkor nem fogom tudni kivárni az a 3-4 vagy több hónapot.
  • Slashice
    Szerintem pár nap alatt meglesz a fordítás ;)
  • sanya200
    nyád kirázott a hideg is a video láttán, de nem akarom angolul végigtolni.Anyuuuu fordítsd le:)
  • Vraaanyek
    hajjajj, nekem is rettenet nagy a csábítás, de sajnos hiába várom meg ennek a fordítását mike mestertől, ha egyszer a ME3-at úgyis angolul kell játszani, talán még most el kellene kezdeni barátkozni a gondolattal, és már ennek is nekifeküdni angolul... nem tudom...
  • lolSL
  • sanya200
    Akkor várjuk a fordítást, addig nem akarom elkezdeni, bár elég nagy a késztetés.
  • Barnez
    Belenéztem a szövegfájlokba és nem több, mint a Lair of the Shadow Broker. Szerintem játékidőben is annyi lesz. :)
  • JethroHUN
    h-h már le lehet tölteni?
  • Barnez
    Köszönöm szépen! :)
  • JethroHUN
    az kemény, tényleg fent van ott.
  • lolSL
    EA.com-ról is lehet szedni.
    http://static.cdn.ea.com/bioware/u/f/eagames/bioware/masseffect2/ME2_DLC/ME2_Arrival.exe
  • sanya200
    Én is láttam hogy fentvan ncore-on, oda nem nagyon szokott fake kerülni, a mérete 1gb körül van.De megvárom sztem a magyarítást.
  • bendáj17
    az jó lenne mert én még nem telepítettem pont emiatt hogy nehogy gigszer legyen.
  • bendáj17
    igen én is láttam, majd meglátjuk milyen lesz én magyarul tolom végig.
  • Nexus10
    lehetséges. de mindjárt kiderül
  • JethroHUN
    az biztos h fake
  • Nexus10
    torrenten már fennt az Arrival...
  • Slashice
    Szerintem se lesz különösebben hosszú a magyarítás elkészítése :) Viszont a magyarításra még mindig nem töltötték fel azt a kis "patchet", amivel ismét magyarok lesznek a szövegek, ami angol lett, miután telepítették az alt.pack#2 csomagot (persze, ha a LotSB is fenn van, csak akkor jelentkezik a hiba). Ha a napokban nem töltik fel, akkor keresek egy tárhelyet, és felrakom ide :)
  • mzoli7
    köszönjük szépen !