Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát azért kötve hiszem hogy a szövetség nem segítene, elvégre az otthonunkról van szó.Mit gondolsz a turianok mit csinálnának ha az õ bolygójukat szállnák meg?

érdekes képek köszi.

JethroHUN
Normandy 3? <#rolleyes>elõre látom a dlc slogent "A tanács nem segít, a szövetség sem, de az új cerberus hajó reményt add a pusztítók ellen, tölsd le most és szállj harcba!!"

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ÁÁÁHH félisten vagy.Akár rajongói kép akár hivatalos nekem nagyon tetszenek.

Vázlatképek szivárogtak ki a ME3-ból !! link
JethroHUN
Nem csak görög istenekrõl és földrajzi helyekrõl lehet hajókat elnevezni.

igen ilyesmi nekem is volt.

Hát ezen csak úgy tudunk segíteni ha nekiállunk és lefordítjuk úgy hogy jó legyen, más megoldás nincs.Mellesleg gondolom a feliratok idõzítésén nem tudtok állítani.Pedig van pár rész fõleg a vége fele pl mikor a begyûjtök elfoglalják a hajót.Ott jokernél mindig olyan hamar elveszik a feliratot hogy csak annyit látok belõle hogy volt ott valami.Csak úgy tudtam elolvasni hogy csináltam róla egy screent.De ezek általában csak joker-edi-nél szoktak elõfordulni máshol nem találkoztam ilyen problémával.

Szerintem a Stroncium Öszvér pont egy jól eltalált fordítás.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fenrir
Ezeken már túlléptünk pár hónapja, a "Rejtõzködõ fickó"-n kívül nincs jobb fordítása a Tim-re.

"Lehetett volna Stronciumfutár, Stronciumszállító, Stronciumhordozó, akármi. (Mule argóban kábszer futárt jelent)."

Lehetett volna, de akkor minek erõltették alapból is Mule-nak angolban?

A halál csupán a kezdet...

pontosan 😊

Van hozzá valahol egy javított magyarítás, szerintem sokat számít mert nekem nem voltak ilyen problémáim.

NEXUS6
Szerintem meg nem.
Egyrészt a modern szájenszfiksön gyakorlatilag elég szorosan kapcsolódik az angolszász kultúrához, ezért a neveket nem minden esetben kéne lefordítani, pláne, hogy 1-2 már elég jól átjött a magyarba is.
Ráadásul nem mindent fordítanak, vagy gyakorlatilag olyan Google fordító szintjén, az elsõ kidobott találattal.

Szóval Stronciumöszvér?
Lehetett volna Stronciumfutár, Stronciumszállító, Stronciumhordozó, akármi. (Mule argóban kábszer futárt jelent).

Rejtõzködõ fickó aka. Illusive man dettó.
Szürke eminenciás, Háttérember, Láthatatlan ember, vagy csak Bûvész, stb.
Ezek nekem jobban bejöttek volna. Persze másnak nem, de van olyan érzésem, hogy a Rejtõzködõ fickó nagyon kevés emberkének jön be.

Soxor vissza kell nézni, hogy mi volt az eredeti angol kifejezés, hogy megértsem a szöveget.
A sima gépelési hibákról, elütésekrõl, véletlen egybeírásokról már nem is beszélek. (Amiket pedig egy sima helyesírás-ellenõrzõ is észrevesz).

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sanya for President

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

NEXUS6
<#worship>
Biztos mondták már, de te egy isten vagy!
Köszi!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ha meg akarod venni akkor a profilodban a nyelvet állítsd át angolra és akkor megveheted.

Fenrir
Ez eléggé nagy öngól mert a hajó neve angolban is az:

MSV Strontium Mule

A halál csupán a kezdet...

Különc
Srácok, hogyan tudom megszerezni a Shadow Broker DLCt? Azzal nyaggat, hogy ebben a régióban nem elérhetõ.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát sajnos ez van valamennyit értek angolul de közel se annyit hogy megértsek minden mondatot😞
Amúgy meg van több lehetõség is rá hogy angol legyen és nem kell hogy warez verziót használj.
Az egyszerûbb ha a regedit-be átírod a language fájlt en-re.Alapból benne van az angol nyelv is a lokalizált változatban csak nem elérhetõ a hagyományos módon.
így:
32bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BioWare/Mass Effect 2

64bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE///SOFTWARE///Wow6432Node///BioWare///Mass Effect 2

Vagy pedig leszedheted az ea download managerrel a digital editiont, az azért jó mert akkor nem kell lemez a játékhoz.Én megtartottam a gépen és már nem is tudom mikor vettem elõ utoljára.Mármint a lemezt.

NEXUS6
Mi is volt a hajó neve amit meg kellett keresni? Valami Stronciumöszvér vagy mi? Na ez kész!
<#nyes>

NEXUS6
Én a 2. alapjátékot vettem meg lokalizáltan. Az eleje még OK volt, azt mondom olyan 80%-ot azért hoztak a fiúk. De a közepére már elfáradtak, komolyan mondom néha hangosan nyerítek a baromságokon.😄 Illetve akkor nem, amikor a párbeszéd van és ki kéne választani amit én akarok, de rittig nem az, amire gondoltam, mert olyan totálisan félrefordították.😞

Szerintem beszerzek valami angol változatot, letöltöm, vagy akármi, mert már kezd az idegeimre menni.
Tényleg csak sajnálni tudom, ha valaki nincs olyan szinten angolul, hogy elboldoguljon vele. Mert a játékok magyarítása sajna továbbra is gyalázatos. Ha kicsit jobban figyelek és nem az elsõ kezembe akadó dobozt veszem meg, most is kihagytam volna.
Amúgy persze nekem is jobbára csak a felíratokkal megy, de azt legalább 95%-ban értem.

A magyart meg nem.<#nevetes1>

Lol!

JethroHUN
Itt a 2. rész.

lightjack
vki be tudná linkeelni a mass effect képregényeket? régen emgvoltak, de most sehol nem találom õket! ty!

én valahogy megértem de jobban szerettem magyarul élvezni ha meg csak annyit kell tennem hogy várok akkor várok.

nekem az mert egy kukkot se értek belõle

hát végül is nem probléma hogy angol csak azért nem hiszem hogy olyan nagy katasztrófa lett volna lokalizálni
penge96
Gondolom a legnagyobb probléma számotokra, hogy angolul lesz, igaz?😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szerintem is ez a legkisebb probléma. a lényeg hogy mûködjön.

Hát az legyen a legkisebb gondunk hogy így kell telepíteni.Fél pillanat az egész mûvelet.

örüljünk addig amíg egy registry bejegyzés átírásával mûködik

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

kár hogy ezt is úgy kell majd telepíteni mint a shadow brokert
lehetséges már én is nagyon várom.

hm ez a kaszások inváziójára utal szerintem az invasion commence

Már alig várom yeah
érdekes hír, reméljük jó kis dlc lesz.

Lehet.Bár nem értem miért nem megy.Szerintem az lehet az oka hogy nincs valami dlc felrakva, bár akkor kiírja hogy hiányzik ez vagy az a dlc.

penge96
Töröld a mentéseket, kezdj el egy új játékot, és utána másold be õket. Szerintem ez segíthet

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Különc
Szevasztok!

Laptopról áthoztam a Save mappából minden mentett állásom, ám a játékot csak a fõmenübõl lévõ "Folytatással" tudom csak játszani (azzal a karakterrel) mert a betöltés alatt nincs semmi. Mit kellett volna még áthoznom másik géprõl, hogy az megfelelõen mûködjön? (Az hogy az eredeti játékomnak az egyes CDjét nem tudta elolvasni az olvasóm még megemésztettem)
Para így játszani, hogy ha rosszul mentek oda az egész, valaki?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Tényleg😊
Komolyan elõ kell vennem a sorozatot már erre se emlékeztem pontosan.
Aki nem lenen képben az mindenképp kezdje el nézni az andromeda sorozatot.Ugyanaz rendezte aki a star trek sorozatok nagy részét is.
És a hajó tényleg gyönyörû, fõleg ha harcra kész akkor elõjönnek fölül ilyen karmok is.

penge96
Ennyi😄 Amúgy Zelenka cseh volt 😄

Ja a kis orosz doki.Elég pórul járt szegény.Azért Ronon se semmi, az is osztja McKay-t, meg Shepard az egzitikus gyümölcsökkel mert arra allergiás rodney.Vagy amikor nekiállnak a város közepén távirányítos autókkal szórakozni.Rengeteg poén, utalás volt a sorozatban de amellett komoly is volt.Nagyszerûen vegyítették, nem volt erõltetett vagy fárasztó.Az alapsorozat is telitalálat fõleg Oneill meg Tealc.

penge96
Ezen tudod mennyit gondolkoztam már?😄 Amúgy nem hiszem, hogy olyan nagy összefüggés lenne. Elég gyakori ez a név.

Amúgy Rodney az isten 😊 Imádtam mikor Zelenkával oltogatták egymást. Vagy mikor Zelenka az anyanyelvén szólalt meg 😄

Egyébként a lenti idézetem is tõle van... 😊

Vajon véletlen hogy a fõhõs ott is John Shepard volt?

Kár hogy csak 5 évad van belõle.Állítólag lett volna róla még 2 film ami lezárja a történetet de már rég megkellet volna jelenjen.Az új sorozat meg egy kalap... szerintem.Egyáltalán nem jött át a stargate hangulat tiszta fos volt az egész, jó akció se volt benne olyan hû de sok de nem is az a lényeg.De maguk a szereplõk is annyira irritáltak hogy szinte az összeset utáltam.Mintha tiszta amatõr banda lett volna.Mondjuk nem is csodálom hogy nem rendelték be a következõ évadot.Nem hogy az atlantist folytatták volna, abból megnéztem volna 10 évadot is.Imádtam a szereplõket fõleg Mckay meg Shepard ahogy osztotta egymást az áááá, meg persze a másik 2 csapattag is telitalálat volt.Még Woosy-t is megkedveltem a végére.

penge96
Nekem is a SG:Atlantis a kedvencem 😄

Nem valami más volt a neve?Valami hasonlóra emlékszek én is de biztos az volt a neve?
Amúgy kedvenc sorozatom, asszem elõ kell vennem megint a henger mélyérõl.
A másik sorozat ami nagyon tetszett az az Andromeda volt.Gene Roddenbery rendezte ha jól emlékszek.Az is nagyon jó kis sorozat, persze voltak benne gyengébb részek is de nagyon jó lett.És a hajó az gyönyörû benne de tényleg és a hajó lelke is😊"Lexa Doig"
Valami ilyesmi jó lett volna a mass effectben is hogy legyen a hajónak kivetülése,hologrammja vagy valami.Tricia Helfer tökéletesen megfelelt volna, ha már a hangját adta a játékhoz.

JethroHUN
Az Todd a Lidérc volt 😄

Tavalyi videó secret románc.Azt hiszem a Bioware április 1-i tréfája.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni