19778
-
Slashice #16618 Viszont a DLC egyértelmű választ ad arra, hogy miért a Földet támadják meg a kaszások... és miért vannak olyan kevesen a videón :) -
adam0615 #16617 Én is többre számítottam, de ez is fasza volt :D -
Bhalage #16616 igen, ezt kerestem koszi! -
#16615 Tudsz, mert feltelepül az angol szövegfájl is, csak át kell írni a nyelvet a sku.ini-ben, ami a játék könyvtárán belül a 'data' mappában van. -
#16614 illetve: ugyanakkora -
Bhalage #16613 én is újratelepitettem, tudok a ME2re angol subtitles rakni a hun-cz stb verzioval? -
#16612 én az előbb letöltöttem újra, de ugyan akkora a mérete, mint annak, amit reggel szedem le... -
#16611 ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2
"Language"="hu"
erre:
"Language"="en" -
#16610 Mit kell átírni a registry-ben, hogy fel tudjam telepíteni a dlc-t magyar alapjátékra? -
Slashice #16609 No, kivégezve... kicsit többre számítottam, de egész kellemes DLC :) Csak ajánlani tudom mindenkinek, annyi BW pontot megér :) -
csoli31 #16608 Megvéve. Maradt még 1100 pontom. Azt hittem le lesz terhelve, és ezért lassan fog csordogálni (de nem így van). Nálam 880MB-ot ír. De még várok vele, hogy mike lefordítsa, és csak utána teszem fel, és játszok vele. -
mzoli7 #16607 ME3 infótudom ez nem az a topic de ezt többen olvassák -
furgelab #16606 Letöltöttem, gondolom ezt is úgy kell felrakni mint a Liaras dlc-t.
nektek is 879 MB méretű a Arival? -
Pares #16605 Kötve hiszem, hogy valami "félkész" verziót töltenek fel az EA oldalára fél nappal a megjelenés előtt. Mellesleg torrenten már fent van mindenhol, és működik, sokan már végig is játszották probléma nélkül. Just sayin'. -
adam0615 #16604 Ebben a percben ki is rakták a BW honlapjára :D -
Slashice #16603 Tölthető! http://social.bioware.com/page/me2-dlc -
nobe123 #16602 hej bocsi tudom izé kalózt letölteni szemétség de nem tudtok ey műűűűűködő verziót -
#16601 "Korábban letöltött fájl nem tökéletes, azóta apróbb módosításokat hajtottak végre, azaz aki előre letöltötte, annak újra le kell szednie."
786 megával már le lehet szedni az EA disztribúciós oldaláról. -
kr1szmester #16600 egy magyar fordítás nekem is jól jönne, nem akarok így belekezdeni, bár nagyjából értem a dolgokat, de azért csak kellemesebb és pontosabb ha magyar. -
furgelab #16599 Azt nem tudtam, de nem elképzelhetetlen amit írtam:) -
#16598 Ők konzol verziót kaptak ps3-at... (szebb graf volt...)
-
#16597 :DD Nah az mekkora poén lenne.. :D -
furgelab #16596 Az is elképzelhető hogy azt a verziót töltötték fel amit néhány nappal ezelőtt megkapott a Gamespot hogy kipróbálhassák nem?? -
#16595 akkor az egy csali volt? jól beszopattak akkor jó pár embert vele... mivel fel is lehetett telepíteni... remek, dlct viszont nem lehet uninstalálni, thx BW imádom azt akinek ez az eszébe jutott -
Slashice #16594 Lehet, hogy bugos. BioWare-nél sosem lehet tudni, hogy mit jelent az, amit rébuszokban mondva mondanak el (ugyebár "technikai probléma") :) -
sanya200 #16593 vagyis?Most aki végigtolta a kalózverziót az akkor rövidebb vagy mifene? -
Slashice #16592 Azok, akik idő előtt letöltötték a cuccost, valószínűleg újra le kell tölteni, mert nem volt teljes.
Chris Priestley: You will likely need to redownload. Not all the files were there till today. Just so you know.
(ezt félórával ezelőtt írta) -
Slashice #16591 Nem nagyon erőlteti magát a BW... pedig csak egy linket kéne kirakni, a cucc már fenn van ugyebár :P :) -
furgelab #16590 Na, 6 óra van, most már percek kérdése és kikerül a bioware oldalára is, én onnan fogom tölteni. -
sanya200 #16589 Egyet leszedtem én is de még nem raktam fel, de másnak ment szóval jónak kell lennie. -
Pares #16588 Amúgy meg milyen kalóz verzió az, amit az EA oldaláról töltök le? LOL. -
Pares #16587 Igaz, letöltöttem, de még nem játszottam vele. :) -
Pares #16586 Bocs, az utolsó mondatod fölött elsiklottam. -
adam0615 #16585 Köszönöm a pontos infót :) -
csoli31 #16584 "A BioWare oldalán azt írta Chris Priestly, hogy a PC változat megjelenése 9:00AM PST időpontban várható, ami a mi időzónánkban este 18:00-kor lesz." -
Hoz_Hun #16583 Kérezd Parest, ő már tegnap óta tolja. :/
(Amúgy XBox360-ra tuti kinn van, PC-ről nem tudok nyilatkozni, de ha még nincs kinn, akkor bármelyik pillanatban kint lehet.) -
mike01010101 #16582 Folyamatban van az is, mar leegyeztettem sanyaval, o fogja megcsinalni a grafikai reszt. most tenyleg fontosabb a dlc. -
adam0615 #16581 Nincs még kint a DLC mert nem láttam a Bioware honlapján? -
sanya200 #16580 Hát ha mike átküldi a cuccot én befejezhetem a képregényt, de nem biztos hogy lesz olyan minőségű mint amilyet ő szokott csinálni.A DLC fontosabb szerintem:) -
Hoz_Hun #16579 Este már tolhatják magyarul... :D
Ám de a képregény mikor lesz magyarul? Csak kiváncsiságból kérdem.