Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Lehetett volna Stronciumfutár, Stronciumszállító, Stronciumhordozó, akármi. (Mule argóban kábszer futárt jelent)."
Lehetett volna, de akkor minek erõltették alapból is Mule-nak angolban?
A halál csupán a kezdet...
Egyrészt a modern szájenszfiksön gyakorlatilag elég szorosan kapcsolódik az angolszász kultúrához, ezért a neveket nem minden esetben kéne lefordítani, pláne, hogy 1-2 már elég jól átjött a magyarba is.
Ráadásul nem mindent fordítanak, vagy gyakorlatilag olyan Google fordító szintjén, az elsõ kidobott találattal.
Szóval Stronciumöszvér?
Lehetett volna Stronciumfutár, Stronciumszállító, Stronciumhordozó, akármi. (Mule argóban kábszer futárt jelent).
Rejtõzködõ fickó aka. Illusive man dettó.
Szürke eminenciás, Háttérember, Láthatatlan ember, vagy csak Bûvész, stb.
Ezek nekem jobban bejöttek volna. Persze másnak nem, de van olyan érzésem, hogy a Rejtõzködõ fickó nagyon kevés emberkének jön be.
Soxor vissza kell nézni, hogy mi volt az eredeti angol kifejezés, hogy megértsem a szöveget.
A sima gépelési hibákról, elütésekrõl, véletlen egybeírásokról már nem is beszélek. (Amiket pedig egy sima helyesírás-ellenõrzõ is észrevesz).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Biztos mondták már, de te egy isten vagy!
Köszi!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
MSV Strontium Mule
A halál csupán a kezdet...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Amúgy meg van több lehetõség is rá hogy angol legyen és nem kell hogy warez verziót használj.
Az egyszerûbb ha a regedit-be átírod a language fájlt en-re.Alapból benne van az angol nyelv is a lokalizált változatban csak nem elérhetõ a hagyományos módon.
így:
32bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BioWare/Mass Effect 2
64bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE///SOFTWARE///Wow6432Node///BioWare///Mass Effect 2
Vagy pedig leszedheted az ea download managerrel a digital editiont, az azért jó mert akkor nem kell lemez a játékhoz.Én megtartottam a gépen és már nem is tudom mikor vettem elõ utoljára.Mármint a lemezt.
<#nyes>#nyes>
Szerintem beszerzek valami angol változatot, letöltöm, vagy akármi, mert már kezd az idegeimre menni.
Tényleg csak sajnálni tudom, ha valaki nincs olyan szinten angolul, hogy elboldoguljon vele. Mert a játékok magyarítása sajna továbbra is gyalázatos. Ha kicsit jobban figyelek és nem az elsõ kezembe akadó dobozt veszem meg, most is kihagytam volna.
Amúgy persze nekem is jobbára csak a felíratokkal megy, de azt legalább 95%-ban értem.
A magyart meg nem.<#nevetes1>#nevetes1>
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Már alig várom yeah
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Laptopról áthoztam a Save mappából minden mentett állásom, ám a játékot csak a fõmenübõl lévõ "Folytatással" tudom csak játszani (azzal a karakterrel) mert a betöltés alatt nincs semmi. Mit kellett volna még áthoznom másik géprõl, hogy az megfelelõen mûködjön? (Az hogy az eredeti játékomnak az egyes CDjét nem tudta elolvasni az olvasóm még megemésztettem)
Para így játszani, hogy ha rosszul mentek oda az egész, valaki?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Komolyan elõ kell vennem a sorozatot már erre se emlékeztem pontosan.
Aki nem lenen képben az mindenképp kezdje el nézni az andromeda sorozatot.Ugyanaz rendezte aki a star trek sorozatok nagy részét is.
És a hajó tényleg gyönyörû, fõleg ha harcra kész akkor elõjönnek fölül ilyen karmok is.

Amúgy Rodney az isten 😊 Imádtam mikor Zelenkával oltogatták egymást. Vagy mikor Zelenka az anyanyelvén szólalt meg 😄
Egyébként a lenti idézetem is tõle van... 😊
Amúgy kedvenc sorozatom, asszem elõ kell vennem megint a henger mélyérõl.
A másik sorozat ami nagyon tetszett az az Andromeda volt.Gene Roddenbery rendezte ha jól emlékszek.Az is nagyon jó kis sorozat, persze voltak benne gyengébb részek is de nagyon jó lett.És a hajó az gyönyörû benne de tényleg és a hajó lelke is😊"Lexa Doig"
Valami ilyesmi jó lett volna a mass effectben is hogy legyen a hajónak kivetülése,hologrammja vagy valami.Tricia Helfer tökéletesen megfelelt volna, ha már a hangját adta a játékhoz.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni