19778
  • mzoli7
    hanyadszor játszod újra ?
  • Hoz_Hun
  • sanya200
    Addig tolom még a 2-t úgy is most kezdtem el nemrég.És igen már megint
    Valahogy nem tudom nem szeretni.
  • sanya200
    Jézus ereje még a 7000 sor is sok.Én elvesznék benne:)
  • csoli31
    Köszönjük, és ezer meg egy hála!
  • mike01010101
    Szerintem jól haladok. A file kb 7.000 sort tartalmaz (nincs minden sorban szoveg) es kb 4.800-nal tartok. Érdekességképpen a shadowbroker 18.000 sort tartalmazott. A heten 100%-ra igerem.
  • Snexi
    fordítás hogy áll? :D
  • Bhalage
    akkor minden ok.
  • Pares
    Én jól vagyok. Azért kérdeztem, mert lehurrogtál azért, mert filozofáltam egy kicsit a játékról. Nem azért írtam, amit, hogy a Te véleményed megváltoztassam...
  • Bhalage
    semmi bajom, tok jol vagyok.
    te ?
  • Doom 4
    Szereplejen!
  • sanya200
    Ki tudja talán a következő Formax-ban is szerepelni fog
  • sanya200
    Látjátok még jó hogy feljárkálok mindig adok egy kis vitatni valót
  • sanya200
    Hát mégis él:)
    Áttételesen érte túl persze nem szó szerint
  • Hoz_Hun
    Ha úgy vesszük...
    Bár az én Shepardomon sose látszik semmi. Mindig felpalsztikáztatom. :)
  • Pares
    Végül is mindegy, hogy használtak-e Reaper techet. Szerintem akkor is van egy kis irónia a történetben ezzel kapcsolatban.
  • Szthomas
    Ez jó hír! Köszi az infót. Szerintem én is kivárom most már.
  • Hoz_Hun
    "shapard járt az űrben oxigén nélkül mégis túlélte"
    Ez most nem ugrik be mikor volt. Ha az ME2 elejére célzol, akkor azt nem élte túl. :)
  • sanya200
    Lesz biza, MIKE már dolgozik rajta ha minden jól alakul még a hétvége előtt kész lesz.Én is a magyarításra várok holott már 2 napja megvan a DLC.De ha eddig kibírtam akkor az a pár nap már nem oszt nem szoroz.
  • Hoz_Hun
    Ettöl ne félj, ez a fülszövegben is benne van.
  • Szthomas
    Sziasztok. Elég régóta nem voltam, szóval nem igazán vágom a fejleményeket. Engem legfőképp az érdekelne, hogy lesz-e magyarítás az új dlc-hez, és ha igen mikorra várható. Nem tudom hogy várjak-e a magyarításra, vagy inkább kezdjem el most angolul.
  • Hoz_Hun
    Miranda biztos regisztrálva van. :D Szerepelt a helyi "Top Model Leszek!" show-ban. :))
  • sanya200
    tök jó hogy elmondtad a lényegét, még nem olvastam
  • Hoz_Hun
    Semmi ilyen nincs. Shepardot az Illusive Man finanszírozta technológiával hozzták vissza. Akkor még a Cerberus vezérnek nem volt Reaper technológiája. Az ME2 történési után viszont igen! Pont erről szól a harmadik regény, éppen erről.
    Nem kell félteni az Illusive Mant amikor az erkölcsöt félre kell rakni.
  • sanya200
    Különben is shapard járt az űrben oxigén nélkül mégis túlélte valahogy.De nem tudom most mit rágódsz ezen, vagy mi bajod van.Ez csak egy észrevétel volt a részemről nem pedig kőbe vésett írás.
  • sanya200
    Nem azt mondtam hogy totál olyan lesz mint egy reaper az csak egy hasonlat volt, de lassan tényleg terminator lesz kinyírja illusive man-t majd ellopja a szemét és azt rakja be magának.De az is érdekes hogy mikor először járunk a 2-ben a fellegvárban akkor Bayle azt is mondja ha regisztrálatlan génterápiám volt azt is jelezné.Érdekes mirandánál nem jelzett, bár ott már el is füstölt volna a scanner, vagy épp shepardnél is.
  • Pares
    Neked meg mi a bajod?
  • Bhalage
    na
    tehat a leheto legjobban hasonlitson (=vagy ugyanaz legyen)magara, mint mielott tett egy setat az urben/ megprobalkozott egy leszallassal egy bolygora urhajo nelkul :Ddd
  • Bhalage
    ja és a cerberus a lehető legjobban akarta helyreállítani shepardot, nem szuperninjaharcos driodot késziteni belole...

ugyanis nem szuperninjaharcos droidsag a siker kulcsa alapvetoen, hanem a hozzaallas:d
  • Bhalage
    leirhatod meg 10szer, akkor se lesz mas a velemenyem. sztem koze nincs a 2nek egymashoz ill a dúrván erős költői hasonlat fogalmát erőteljesen kimeríti.
    kicsit olyan belemagyarazas, nekem eleg a tortenet, te tovabb theorycraftolsz, dehat ha neked ez esik jol akkor lelked rajta

shepard kapott par plusszt, de azert az nagyon keves, hgoy urhajokent funkcionaljon es piros sugarakat eregessen a labaibol ; )
    saren meg egy indoktrinalt gyenge kis szardarab volt, akit eltapostam :od ;o
  • Pares
    Na, azért van a dologban irónia. Az első részben Saren vállt géppé Sovereign hatására, a harmadik részre pedig Shepard lett félig vas, félig hús, kitudja milyen reaperektől lopott techel feltuningolva (khmJackHarperkhmEvolutionkhm). Saren is olyanról beszélt, hogy benne egyesült az organikusok és a gépek előnyei. Hát lassan Shepard is olyan lesz, mint Saren (vagy már olyan is). Elég csak ránézni a Renegade Shepard fejére...
  • Bhalage
    mako :D erted
  • Bhalage
    nem vettem eszre, sztem olyan messze van a 2 dolog egymastol, mint mako jeruzsalemtol
  • Pares
    Erről az egészről Saren jut az eszembe... milyen ironikus...
  • Hoz_Hun
    Ezt azért még ne illeszd be ide, mert vannak akik még nem vitték végig. Tehát ez SPOILER!
  • Pares
    Nem az öngyilkos küldire gondolt, hanem az egész Reaper megállítósdira, szerintem. Különben az egészet az öngyilkos küldi után érdemes átvinni.
  • Bhalage
    ezen mi a spoiler vazze ?!?????

MI ?!
  • wesker24
    Kibernetikus organizmus Élő szövet a belső fémvázon ! XDD
  • sanya200
    Azt nem vettétek még észre egyébként hogy lassan Shepard is reaperré válik?Mármint úgy hogy lassan ő is félig gép félig ember lesz.Annyi implantot nyomtak bele a műtét alatt, plusz még a hajón is tudja magát fejleszteni nem kicsit, erősebb csontozat,izomszövet...stb.Lassan egy élő terminátor lesz belőle.
  • ZSOOLT2

WHAT HAS BEEN SEEN....