Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Én nem vettem meg egyet se, de megvárom a goty-t, biztos hogy lesz.Majd megveszem azt.Elvégre a dragon age-bõl is van goty.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Incomlete-bõl következtettem ki.De ott a pont.
Installer integrity check has failed. Common causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy.
Ez mi lehet?
Mi a problémája?
A másik hogy a felsõ 2 fegyver elhelyezkedése miatt blokkolja egymást, mivel egy magasságban vannak.
Az oldalpáncélzat esetleg takarhatna kicsit többet a hajótest oldalaiból felfelé.
Ha gondolod hátulra is berakhatsz egy kvázi fix plusz fõhajtómûvet, valamilyen tatt kialakítással összekapcsolva, mondjuk magasságban lentebb mint a mostani 2 fõhajtómû. Esetleg függõleges kialakítással akár 2 egymás mellett is.
Ez a hajóosztály ilyen gyorsreagálású mindenes, nem túl nagy, jól manõverezhetõ, szóval nem túl nagy tûzerõ, sem méret.
Esetleg a hátsó felsõ ágyút leszedhetnéd, tervezhetnél oda valami mást. Esetleg ha lesz 3-4 vadász indulhatnának onnan ferdén felfelé.
Esetleg meg lehetne azt is oldani hogy oldalról indítsák a gépeket, már ha a szárny nem mozgatható akkor úgy lehet ho.gy praktikusabb lenne.Nem véletlenül mondom mert így bármilyen szögbõl lehetne indítani a gépeket akár oldalra való irányváltáskor is.Mert ha a hasból elõre indítják de a hajó oldalirányú mozgást végez akkor könnyen belecsapódhat a gép a hajó oldalába.Esetleg még az alulról történõ indítás is szóba jöhet, de itt is elõfordulhat az ütközés, igaz kevesebb az esélye de megtörténhet.Ez normál esetben nem jelent gondot de ha pl egy gépet vagy szállítóhajót fogad a hajó és közben támadás éri akkor nem tud addig manõverezni.Oldalirányba valamennyire védett a pontvédelmi ágyúk miatt de szembõl vagy hátulról már nem annyira, és így könnyen bekaphat egy találatot is.Viszont ha oldalt vannak a hangárajtók, de szembõl támadás éri a hajót akkor elfordulhat oldalra hogy védje magát a hajó másik oldalán meg addig dokkolhatnak a gépek azok védve lennének teljes mértékben,mert pl ha bal oldalról lõnek akkor jobb oldalt tudnának dokkolni.
Az ünnepek alatt nem igazán leszek gép közelben, éppen ezért elhoztam nektek a módosított SSV Budapest cirkálómat. Most még csak pár dolgot változtattam rajta, de a késõbbiekben az ötleteitek és javaslataitok alapján szeretném tovább fejleszteni a hajó bizonyos részeinek kinézetét, elrendezését.
SSV Budapest - 2. verzió
Infó az elvégzett és tervezett módosításokról:
- a másodlagos hajtómûvek páncél burkolatot kaptak, amitõl egy kicsit komolyabb benyomást keltenek, mellesleg a páncél a forgató mechanika jelentõs részét is beburkolja, szóval nem csak dísz ;)
- az elsõdleges hajtómûvek "törzse" hosszabb lett a szárnyon.
- az elsõdleges hajtõmûveken helyet kaptak extra hõkivezetõ nyílások (a kódexben rengeteg infó van arról, hogy harc közben mennyire fontos a fegyverrendszerek, hajtómûvek és egyéb rendszerek által felgyülemlett hõ kibocsátása.
- az extra hõkivezetõ nyílások nem a szárny síkjában vannak, így oldalirányból még a pajzs megszûnése után is védettek a támadással szemben.
- a hajtómûveken szeretnék majd változtatni, de egyelõre nincs ötletem. Kevés a referencia, de ha van valami ötletetek mondjátok bátran.
- a háromszintes parancsnoki híd tetején is lesznek pontvédelmi lézerágyúk, egyelõre azzal még nem foglalkoztam.
Bármilyen ötletet, észrevételt szívesen veszek. Ha majd több változtatás is lesz akkor majd újra csinálok magyarázatos verziót is.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Az ME döntésközpontúságának az lenne a lényege, amit sanya200 is írt, de láttuk már a 2-elõtt beigért több 100 "továbbvitt" döntésünk következményeit... gyakorlatilag semmilyen hatás nem volt a 2-re -- amire természetesen számítottam --, és elképzelésem szerint a 3-ra csak pár pl. sanya200 által is említett dolog lesz hatással.
Ami a legrosszabb, hogy a 2-bõl kiindulva a legbénább megoldásokat kapjuk, ilyen írunk egy sort és ez is ki van pipálva. Elég sok döntésünk volt és ha 80%-uk ilyen rövid, semmitmondó, izzadságszagú módon lesz beerõltetve, akkor az jelentõsen lerontja az összhatást, még ha a befejezések epikus méreteket öltenek is.
A 2-vel is alapvetõen ilyen jellegû bajom volt. Alapvetõen végletekig minõségi cucc, de majd minden sarkon voltak ilyen át nem gondolt, apró, de annál bosszantóbb "gagyi" megoldások, amik ráadásul semmivel sem kerültek volna több forrásba, ha normálisan ki vannak találva.
Vagy elég durva befejezés lenne az hogy a reaperek gyõznek, és mindez azért mert végig szartál mindenkire, a tanácsot veszni hagytad, kinyírtad a rekni-t, vagy felrobbantottad a geth állomást.Akkor õk nem állnak melléd és így esélyed nem lesz.
És igen az is jó lenne, ha a való életnek megfelelõen alakulnának a dolgok, és ne legyen full paragon megoldás mindenre, ne polírozzák már mese szintre azt, ami eredetileg igen is szókimondó, hiteles volt.
Egyébként igazán remélem, hogy összeszedik magukat és nem egy ilyen a "galaxis legnagyobb puskálya" dologgal állnak elõ... mert az a sorozatra nézve EPIC FAIL.
Igazából ha tökösek lennének a BW-nél, akkor a 3-ban meghalna mindenki, még a ríperek is. Felrobbantanának pár naprendszert mellé stb.
http://www.freetvmaci.info/
ha valaki jól ismeri az Obliviont kukkantson az Oblivion SG Forumra, hátha tud nekem kicsit segíteni. tudom hogy ez nagyon OFF csak hát ez a fórum sokkal élettel telibb, és talán szerepjátékosok közül valaki játszott Oblivionnal.
OFF VÉGE
lehetséges, de az is lehet hogy van egy fõ Reaper, amit ha kinyírsz, az összes többi is szépen elalszik. kitudja, majd év végén kiderül.
A Reaperek iszonyú régóta jönnek. Az a roncs is 37 millió éves és sztem már akkor is sokadjára jöttek vissza. Ezalatt az idõ alatt biztos akadt jó pár Shephard volumenû hõs sõt az se kizárt hogy jó pár alkalommal tényleg hatalmas galaktikus összefogás alakult ki a Reaperekkel szemben de nem mentek semmire...
Nem kizárt hogy pár alkalommal egészen jól helytálltak (pl az a kilõtt Reaper és lehet hogy több is volt de az elesett társaiket szépen magukkal vitték és mivel minden fejlett faj kihalt erre már senki sem emlékszik) mégis vesztettek...
Szóval ha Sehphard nem talál rá valami "Minden Reapert egyszerre megölõ" fegyverre akkor elég nehéz lessz a gyõzelem. Mellesleg az a tippem hogy pont ez fog történni. :) Majd találunk valami ûber megoldást míg a flották kissé lassítják a Reaper elõrenyomulást.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az volt a probléma, hogy amikor eredetileg felhasználtam a kódot, egy másik e-mail címet használtam, mint most.
A régi címert használva, azonnal aktiválódott a Network. .)
Viszont az a gond állt így elõ, hogy az a cím, amellyel aktiváltam a Cerberust, nem szerepel itt: http://social.bioware.com/home.php?
Ez gond a free DLC--k letöltésében?
De akkor áruld el, hol tudok belogolni?
Mert, amint rámegyek a jobb oldalon lévõ kapcsolódásra, ez fogad:

Szerintem szítok 1 viszályt a Quarianok & a Gethek között. Megtartom a Gyûjtõk bázisát. És adok 1 pofont a szövetségnek!! :D
Éljen HumanErõforrás ala Cerberus!!
Tényleg most jut eszembe.Eddig nem esett le de most hogy nézem megint a Stargate Atlantist feltünt valami.Mindkét történet nagyjából ugyanarról szól csak más környezetben de a lényege ugyanaz.A mass effectben ugye vannak a reaperek amik 50k évente visszatérnek és kiírtanak mindenkit.Vagyis ha azt vesszük learatják a fajokat vagy nagyon áttétesen "megeszik õket"
Nos az Atlantis története szinte ugyanez, csak nincs ekkora idõkülönbség, vannak a lidércek ugye akik 100-200 évente felébrednek, megeszik az embereket majd elteszik magukat újabb pár 100 évre hogy nõhessen a népesség és legyen mit enni.
Szerintetek nem hasonló?
Viszont, ha erre rámegyek, kéri, hogy váltsam be a kódot, vagy vegyem meg azt.