Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ez is a fõ ok , hogy folytatom , mert beáldoztam az összes DLC-re , csak még nem tudom , milyen sorrendben játsszam õket , vagy az mindegy , csak ajánlatos hogy az utolsó az Arrival legyen ? :)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Nekem megvan az összes rész de csak magyarul.

penge96
Youtube-ra írd be, hogy Mass Effect 2 ending, és kidobja õket

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

A DLC-k nélkül is lehet, ha megcsináltad a fõsodort utána van még százféle mellékküldetés, kb 15 DLC, stb...

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok

Bocsi a hülye kérdésért , csak még régebben félre tettem a Mass Effect 2-t hogy kicsit szüneteltessem , nem akartam gyorsan végigjátszani , de most újra elõvettem , lehet a végigjátszás után folytatni tovább ?
de gondolom lehet , hiszen van hozzá nem egy DLC is :)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Akkor ok... De a régi részei az Evolutionnak nincsenek már meg? Nekem angolul is megfelel.

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

Hát szerintem még nincs kész, ha kész lesz úgy is belinkelik.

Valaki elküldené a Mass Effect képregényt?

Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!

totyak
Köszi szépen. Errõl a három lehetõségrõl valahol nincs véletlenül videó?

Mimasz
Evolúció 3. része már le lett fordítva?

Nem értem, hogy egyeseknek mi a baja azzal, hogy MMO-t is csinálnak az univerzumban... Fõleg hogy a Mass Effect trilógiához kevés köze lesz, mivel az után játszódna, ha egyáltalán lesz... Ha nem tetszik, nem kötelez rá az ég világon senki, hogy játssz vele...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
...mert TE vagy az okos.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

szerintem is maradjanak csak az rpg-nél bár ki tudja. Penge jó írta több befejezés is lehet.

penge96
Izé, nem több száz, hanem kb annyi, ha a csapattársak elhalálozásait nézzük...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Több száz variáció van a végén. De a lényegi részeket nézve nagyjából 3.
Shepard meghal. Shepard túlél, Collector base megmarad. Shepard túlél, collector base pusztul.

Fenrir
Még készen sincs a játék, de szerinted egy szemét lesz. Okosssss...

A halál csupán a kezdet...

totyak
Hány befejezése van összesen a játéknak?

Ezzel vitatkoznék, de ne kezdjünk offtopikos flamelésbe. :P
Hát az ötlet nem rossz de sztem is maradjanak csak az RPG-nél ahhoz értenek igazán.

JethroHUN
Akkor a bioware hülye, a starwaros mmojuk is egy szemét lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

$_$

ennyi

anti hero

Egyébként itt a teljes felbontású kép, én már megvágtam az elõzõt hogy elférjen a monitoromon.Háttérnek:D
kép

jaja
De ez volt az egyetlen amit normális felbontásban találtam, pedig szénné kerestem a google-t.De ezt is nem ott hanem a wallbase-n találtam.

Rage47
Kerrigan
nyirog
lol, a starcraft 2 egyik játékbeli átvezetõjébõl kivágott kép.

nem is csodálom, fantasztikus kép lenne.

Hú gyerekek ezt a képet szeretném mass effectbe:D
A szemét kicseréltem az én shepard-ére.De a páncélt nem tudom nincs hozzá kellõ minõségû képanyag:S
Pedig nagyon durva lenne, a háttérben látszódhatna hogy London romokban hever.

igen van külön elvezetõ rész vagy micsoda, amikor megbetegszik akkor is mond valami hasonlót.
A vándorflottán vannak külön szobák/helységek ahol ruha nélkül vannak, meg ahol termelnek meg ilyesmi.

Hát nem is tudom melyik lenne jobb ha maradna a sisak vagy ne.Így misztikusabb hogy van rajta sisak de az ember alapvetõen kíváncsi, de ha meg leveszik róla és csalódunk akkor meg az lesz a baj.Azzal hogy rajtamarad nincs csalódás.A kvarik meg szeriintem is a ruhájuk alapján ismerik meg egymást, mivel 1 ruhájuk van amit megkapnak amikor megérnek rá és az elkíséri õket egész életükben.Tali persze kivétel õ neki 3 is van hála shepardnek.Már ha felraktátok az appearance pack 2-t.
Amúgy meg tinédszer korukig nincs ruhájuk, jó persze gondolom nem pucérak de csak akkor kapják meg ünnepélyes keretek között.
Viszont elég kellemetlen lehet benne ha tüsszent vagy ha éppen rájön a róka, biztos van beépített ablaktörlõ:D

Gondolom vannak ott külön kialakított steril részlegek ahol nem kell, de ha idegenekkel találkoznak akkor gondolom nem akadály, hogy egy tüsszentésbe nem halnak bele szerencsétlenek :D

lightjack
Azt nem értem hogy a kvariánoknak még a Vándorflottán is kell a védõsisakot viselniük? Há' minek?!

UI: Ha nem mutatják meg a harmadik részben Tali arcát akkor én felrobbantok valamit!!!

én is erre gondoltam azért nincs egyforma kvarián szerintem.

Rage47
én már akarom látni, hogy mi van a sisak alatt!
Gondolom ez olyan, hogy nekünk az összes Turian nagyon hasonló, vagy hogy az összes kínai ugyan olyan... XD. Az apróságokon múlik az egész. Azért ha jobban megfigyeled, fel lehet õket ismerni a ruhamintázat meg a színek alapján. Végleges esetnek ott a hangjuk... De az is lehet, hogy valami spéci HUD-juk van a sisakban, ami mindenfélét kijelez nekik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én jobban örülnék, ha megmaradna sisakosan végleg :)

Amúgy azon gondolkodtam pont valamelyik nap a Talis küldetés során, hogy hogyan ismerik vajon fel egymást? Mert megismeri egybõl a nagynénijét, az apját meg mindenkit a Vándorflottán, de mibõl vajon? :D Mindegyik ugyan olyan.

Ejj, milyen bugyija van... XD

Szerintem az is lehet, hogy az arcát meghagyják örök misztériumnak... Bár az is nagyot ütne, ha nem mutatnák meg, meg az is, ha igen... Talán utóbbinak nehezebb megfelelni, ezért is lesz az elõbbi...

jónak nézz ki :D
Az a Hud tényleg jó lenne meglátjuk milyen lesz.

Jaja arról volt szó hogy tetszik nekik a dead space féle hud.Mondjuk az nekem is.Remélem jó lesz.

Nem lehet rossz az se :D

Ez így igaz .

A képeket elnézve az ellenfelek baromira ütõképesek.

Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy a hud kijelzõt hogy fogják kialakítani
penge96
Ma van Tricia Helfer születésnapja, isten éltesse! :D

Egyébként kiemelnék egy kommentet gaepod.hu-ról a ME3-al kapcsolatban:
""És egy régi kérdés: vajon megláthatjuk végre Tali arcát?"
Naná, majd egy fizetõs DLC-ben.<#mf1> " <#banplz>

Ez egész cikket érdemes elolvasni. Bombasztikusnak ígérkezik.

gaminformer

Azért ez hihetõ hír. A fegyvereket érdemes megnézni nagyon ütõsek.
Szerintem Miranda visszatér elvégre ígéretet tettek arra a párkapcsolatoknál is lesznek gubancok. Gondolom tudjátok hogy mirõl van szó.
Na bazz akkor még jó hogy nem volt meg.:D
Majd fogad báranyát azt kész.Bár nekem kicsi kékek lesznek:D

Én majd csak akkor akarom megtudni amikor már itt fut a játék a kis gépemen:D

Mirandának nem lehet gyereke. A Shadow Broker bázison az egyik üzenetben olvasható :)
Most komolyan azt hiszitek, hogy rögtön az elején lelövik a poént, és elárulják, ki fia ki borja lesz velünk? Türelem!