Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Bocsi a hülye kérdésért , csak még régebben félre tettem a Mass Effect 2-t hogy kicsit szüneteltessem , nem akartam gyorsan végigjátszani , de most újra elõvettem , lehet a végigjátszás után folytatni tovább ?
de gondolom lehet , hiszen van hozzá nem egy DLC is :)
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!
Hey apple!! Hey!! Apple!! Hey apple!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
A halál csupán a kezdet...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ennyi
anti hero
kép
De ez volt az egyetlen amit normális felbontásban találtam, pedig szénné kerestem a google-t.De ezt is nem ott hanem a wallbase-n találtam.
A szemét kicseréltem az én shepard-ére.De a páncélt nem tudom nincs hozzá kellõ minõségû képanyag:S
Pedig nagyon durva lenne, a háttérben látszódhatna hogy London romokban hever.

A vándorflottán vannak külön szobák/helységek ahol ruha nélkül vannak, meg ahol termelnek meg ilyesmi.
Amúgy meg tinédszer korukig nincs ruhájuk, jó persze gondolom nem pucérak de csak akkor kapják meg ünnepélyes keretek között.
Viszont elég kellemetlen lehet benne ha tüsszent vagy ha éppen rájön a róka, biztos van beépített ablaktörlõ:D
UI: Ha nem mutatják meg a harmadik részben Tali arcát akkor én felrobbantok valamit!!!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy azon gondolkodtam pont valamelyik nap a Talis küldetés során, hogy hogyan ismerik vajon fel egymást? Mert megismeri egybõl a nagynénijét, az apját meg mindenkit a Vándorflottán, de mibõl vajon? :D Mindegyik ugyan olyan.
Szerintem az is lehet, hogy az arcát meghagyják örök misztériumnak... Bár az is nagyot ütne, ha nem mutatnák meg, meg az is, ha igen... Talán utóbbinak nehezebb megfelelni, ezért is lesz az elõbbi...
Az a Hud tényleg jó lenne meglátjuk milyen lesz.

A képeket elnézve az ellenfelek baromira ütõképesek.
Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy a hud kijelzõt hogy fogják kialakítani
Egyébként kiemelnék egy kommentet gaepod.hu-ról a ME3-al kapcsolatban:
""És egy régi kérdés: vajon megláthatjuk végre Tali arcát?"
Naná, majd egy fizetõs DLC-ben.<#mf1>#mf1> " <#banplz>#banplz>
Azért ez hihetõ hír. A fegyvereket érdemes megnézni nagyon ütõsek.
Szerintem Miranda visszatér elvégre ígéretet tettek arra a párkapcsolatoknál is lesznek gubancok. Gondolom tudjátok hogy mirõl van szó.
Majd fogad báranyát azt kész.Bár nekem kicsi kékek lesznek:D