19778
  • Fenrir
    Pedig jobb mint pl Jacob, Kasumi vagy Grunt.
  • Ryder62
    Nem tudom, nekem nem jön be.

PiszkosFred:

"Shepard: You okay?
    Liara: Still better than the Mako."

Abszolút best :D
  • Fenrir
    Zaees pedig az egyik legjobb karakter, elég sok másik karaktert kenterbe ver.
  • PiszkosFred
    Viszont a beszolasok az uldozes kozben feledtetik a "jelenet" apro technika hibait :)
  • Ryder62
    Ok, akkor nem sietek a kipróbálásával. :) A shadow broker szerintem is jó, sőt ilyen dlc-ket kellett volna kiadni. Az overlord kicsit jobb is lehetett volna. A Kasuminak csak a hossza nem tetszett, kőkemény 1 óra de az is max elnyújtva. A zaeed meg átlagos. A karakter meg unalmas. Felesleges karakternek tartom, Kasumi meg pont az ellenkezője. A hammerhead meg csak mékó utánzat. Olyan is: unalmas.

UI: A Shadow broker üldözési jelenete sztem hatalmas. Hasonlít a star wars coruscanti üldözéséhez. Bár ellégé kidolgozattlan lett mivel ha szembe repülünk a forgalommal akkor nem térnek ki, villognak, vagy dudálnak. Azért ezt elvártam volna, sőt sztem így nagyon műre sikerült. Azért nem lett rossz csak látszik hogy utólag tették bele.
  • sanya200
    Nem igazán az arrival se rossz de a közelébe se ér a shadowbrokernek, az össz dlc közül a 2-3. helyet foglalja el az arrival.
    Nekem ebben a sorrendben jönnek be(csak azok amik küldetést adnak és nem csak holmi skint-fegyvert...stb)
    Lair of The Shadowbroker-Arrival és a overlord (igazából olyan egyszinten vannak de talán az overlord kicsit jobb),Kasumi Stolen memory, Zaeed Massani, és a legpocsékabb a hammerhad na az nálam betett, a dlc után még a játéktól is elment a kedvem egy időre.
  • Slashice
    No problem, megértelek Mike :)

Szerintem hétvégére meglesz a képregény fordítás (kicsit macerásabb, mint az eddigiek, mert a HUN tlk abszolút nem tartalmazza az új szövegeket, ezért majd az INT-ből kell átmozgatnom, figyelve, hogy a sorszámok ne csússzanak el... az ördög a részletekben rejlik elvégre :))
  • bendáj17
    nálam tuti nem.
  • Ryder62
    "És mellékesen megjegyezném hogy a shadowbroker dlc-t mindenképp szerezd be akár így akár úgy.Az a legjobb dlc a játékhoz."

Akkor az Arrival nem vette át a helyét?
  • sanya200
    Szívesen, ha van más is amit nem tudsz írhatsz pm-et is nyugodtan.
  • Forolto
    Köszönöm szépen,ha hazaérek mindenféleképpen kipróbálom.
  • mike01010101
    Viccesnek szántam (úgy látszik nem jött be)
  • Pares
    Téged valaki kényszerít ezekre? Pisztolyt tartanak a fejedhez, vagy mi?

"kell", "kellett"
  • sanya200
    Vagy leszeded a digital editiont abba van angol telepítő is, és nem kell akkor a lemez se és így nem megy gajra.
  • sanya200
    Igen át kell írni.
    Start menü-beírod hogy regedit utána megkeresed ezt.
    32bit:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BioWare/Mass Effect 2

64bit:
    HKEY_LOCAL_MACHINE///SOFTWARE///Wow6432Node///BioWare///Mass Effect 2

Majd még a telepítés előtt a language-t átírod en-re, telepítés után meg visszaírod ennyi.
    Fentvan a magyaritas portálon az arrival honosítása is.
    És mellékesen megjegyezném hogy a shadowbroker dlc-t mindenképp szerezd be akár így akár úgy.Az a legjobb dlc a játékhoz.
  • Fpocok
    Át kell írnod egy fájlt... de majd mindjárt jönnek az okosabbak és elmondják, pontosan mit. Nem emlékszem már.
  • Forolto
    Sziasztok,

Lenne egy láma kérdésem.Tegnap megvettem eredetiben a játékot,és 560 pontért letöltöttem az arrival-t.Irták,hogy a magyar verzióval nem fog futni,de mikor ezt letöltöttem még nem tudtam,hogy ez az. :(
    Mit lehet ilyenkor csinálni?Meg kell vennem ujra a nem magyar verziót?
  • sanya200
    Semmi gond.
  • mike01010101
    Nem is hallottam erről az interaktiv képregényről PC-re. Sajnos a witcher 2-vel kell játszanom, ez elég időrabló:) Előtte az AC:Brotherhoodot kellett nyomni, kevés az időm mostanában az ME dolgokra. Főleg, hogy a harmadik rész idén meg sem jelenik.
  • bendáj17
    én megvettem a Witcher csak szaggat egy kicsit hátha valami patch megoldja ha nem akkor majd pár hónap múlva visszatérek rá addig megpróbálom fejleszteni a gépemet.
  • nyirog
    Jól mondod, isten játék, délután óta nem bírom abbahagyni :DDD
  • sanya200
    xD
    Most szedem én is láttam hogy van hozzá, magyarítás, csak azért.A new vegas-ra meg a da2-re még mindig várok.Legalábbis arra hogy kész legyen a honosítás.
  • mzoli7
    mindenki a Witcher 2-t tolja :D
    mike is írt abba fórumba valamelyik nap
  • sanya200
    Egyébként mivan az SSV Budapest-el?Szthomas csinálta ha jól emlékszek de őt se láttam már egy ideje.Eltünedeznek az emberek vagy mi?
  • sanya200
    Király vagy:D
    Már csak be kéne valahonnan szerezni a dlc-t.
    Nem akarok telhetetlen lenni de nem tudod mi újság a képregénnyel?Mike gondolom nagyon elfoglalt mert már jó ideje nem láttam itt.
  • mzoli7
    az jó lesz köszönjük
  • Slashice
    Szerintem a felirat alapján végigfordítom... :)hétvégére szerintem meglesz (hacsak Mike közben nem fordítja le :))
  • sanya200
    Dark Comic videó magyar felirattal. FEMALE
  • sanya200
    Jujj de jó, nekem csak félig meddig magyar, vagyis megvan magyarul csak nem jó az időzítése.Slice csináltam nekem anno, sok köszönet érte.Amúgy hogy jött ki vagy ez most hogy megy?
    Na mindegy várós,főleg a női karakteres:D
  • bendáj17
    én nagyon megköszönném ha lefordítanátok.
  • Slashice
    Sziasztok!

Nemtom, hogy írta-e már valaki, de kijött az interaktív Mass Effect képregény (amit PS3-ra adtak ki) PC-re és Xbox-ra is, DLC-ként :)

Mike, fordítunk? :)
  • SZEG007
    ez nagyon gáz
  • sanya200
    Mi a tökömért nem linkeli be?Képbeszúrás már megint nem működik így meg megint csak a helyet foglaltam feleslegesen.Na mindegy itt az URL.
    Miranda
  • sanya200
    Találtam egy ilyen képet.
  • penge96
    Ez egy hülyeség, nekem 9600 GT-m van, és mindent belehet állítani, és gyönyörű a játék....
  • Ryder62
    Nah belekuksiztam és kikerestem a videókarimat:
    ATI Radeon HD 4670 0x9460=5

Megkerestem a régi vidikarimat is amin először játszottam a ME2-t:
    ATI Radeon HD 2600 PRO 0x9498=4

Akkor ezek szerint a mostani karim 5-s értékelést kap míg a régebbi meg 4-es. Sztem próbáld meg hogy az egyiket ami mellet 5-s van átírod a sajátodra és elmented. Csak biztonsági mentést csinálj a fájlról.
  • TBTPumpa
    Hála Istennek nálam nem ilyen mosódottak a textúrák!
    Minden textúra éles nálam, pedig nem mai videókártyám van! 9800GTX 512MB
  • sanya200
    Itt van valami hasonló, ez a de lehet mást jelent nem tudom.
    "Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked/coalesced.ini"
  • Ryder62
    Hmmm. Erről eszembe jutott a bulletstorm esete. Ott többen panaszkodtak hogy hiába állítják a grafikát a textúrák low felbontásúak. Nekem is ez volt, mindent maxra tettem aztán mégis minden ocsmányul nézet ki. A lényeg, hogy neten találtam egy ini-t amit bemásolva és felülírva a régit plusz kitörölve másik két ini-t, megjavult. Hátha van valami hasonló Amúgy két atit említettél, kiváncsi vagyok hogy zöldek terén is ilyen-e a helyzet.

"De fel is van sorolva egy ini-ben hogy melyik vga melyik számot kapja"

Ez hogy? Oda van írva a vga tipusa pl: hd 4870 és mellette a szám?
  • sanya200
    Fórumon írta egy gyerek hogy vga alapján határozza meg a game hogy milyen minőségű lesz a textúra.De fel is van sorolva egy ini-ben hogy melyik vga melyik számot kapja.A játékmenüben persze állíthatsz dolgokat de ezt nem.

De én is sokszor veszek észre különbséget több 100 screenem van a játékról és némelyik baromi szép valamelyik meg tiszta ocsmány, legalábbis az arc árnyékánál lehet nagy különbségeket észrevenni.
    Onnan jött az egész téma hogy valakinek így néz ki a game.
    kép