Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mass Effect: Inquisition is an eight-page mini-comic that explores the character of Captain Bailey. It is written by Mass Effect 2 lead writer Mac Walters and drawn by Jean Diaz. It is available exclusively on the USA Today website.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Persze oka van hogy lecserélték töltényesre a fegyvereket,végül is unalmasabb lenne a harc is mert a ha a legjobb skúlóból sose fogyna ki a lõszer akkor senki se taktikázna mindig csak azt használnátok nem?Amúgy meg így se nagyon tud kifogyni mert el van látva az ellenség is lõszerrel rendesen.
De mondjuk 1 perc alatt megmagyarázható a dolog hogy pl minden ûrbe induló ember/idegen kap/vehet valami fülbe dugható/építhetõ univerzális fordítót ami real-timeban fordítja neki az összes ismert lény nyelvét. Vagy valami bio upgradet kap az agyuk és ezért... a lehetõségek száma közel végtelen.
Amúgy igen ez a fordítós "jó" magyarázat, vagy inkább az egyetlen magyarázat 😊 Bele lehetne kötni ezernyi ilyen dologba egyébként a nyelven kívül még.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Haveromnak jutott eszébe a következõ kérdés:
"A ME1-ben a fegyverekbe nem kellett semmilyen fogyó tartozékot gyûjtögetni. Meg volt rá a magyarázat: a lövedéket maga a fegyver "készíti", apró szilánkokat leválasztva a beépített "tárból". Gyakorlatilag nem tud elfogyni. Az egyetlen dolog amire figyelni kellett, az a melegedés, de megfelelõ upgrade-del ez is elkerülhetõ volt. Ehhez képest logikátlan - és fõleg magyarázat nélküli - a második részben az eldobható, (elégõ...?) hûtõk cseréje, gyûjtögetése. Minek? Mi lett a korábbi technológiával? 2100-as években nincs megoldás egy olyan egyszerû dologra mint hûteni egy melegedõ fegyvert?"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

A halál csupán a kezdet...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
A Mass Effect: Inquisition képregény elérhetõ valahol?
Azt Usatoday weboldalán elérhetõ az a teljes képregény?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
van esély rá egyáltalán? már eltelt több mint egy év...
Nekem is eredeti van és van hogy elfelejtem konyomni az internetkapcsolatot.Felraktam az eredeti játékot meg az összes dlc-t, le crackeltem majd elindítottam.De elfelejtettem már nem egyszer hogy hopp mégis csatlakozik de soha semmi nem történt.Csak kiírta hogy nem vettem meg.És ez már párszor elõfordult mert felrakom az alapot és utána egybõl a dlc-ket.Elindítani elõtte meg mindig elfelejtettem.
Amúgy ma már nagyon olcsón meg lehet venni... az elsõ rész 900 Ft körül, a második 1800 Ft körül mozog. Ha van játék, ami megérdemli, hogy eredetiben megvegyék, akkor az a Mass Effect sorozat 😊 (mondjuk én az összes BioWare játékkal így vagyok 😊). Ami úgymond komolyabb tétel, az a BioWare pontok vásárlása a DLC-khez... 3600 Ft körül van 1600 pont.
Ncore-ról szedtem én is , a legújabb Complete Edition teljesen jól mükszik , felteszitek alapból telepít mindent , auto crack is bele van építve , max csak az unlockert kell elindítani 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
"The trees move. Do you not see it?"
Telepítés:
1. Mindenek elõtt ne legyen a gépen aktív internet kapcsolat amikor játszunk!
Ncore-on így kezdõdik már alapból, és írták többen is a hozzászólásoknál, hogy a net nekik is keresztbetett egy-két dolgot, de hát most ezen végülis felesleges vitatkozni ti aztmondjátok hogy nem gáz, nekem elbaszta, másoknak is elbaszta, örülök hogy nektek nem, én csak segíteni akartam.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
és Köszi a válaszokat Nektek ! 😊