19778
  • bendáj17
    az jó lenne :) érdekes várom a meglepetést.
  • sanya200
    Mindenki aki letölti kap egy csokit?
  • mzoli7
    nagy dologra azért ne számítsatok
  • mzoli7
    ha kész lesz a Genesis sg.hu-s magyarítása, akor lesz egy kis meglepi :)
  • sanya200
    gs online-ra is kihírezte magát balsto.
  • mzoli7
    én is jobban preferálom a te vagy mike fordításait, mint a Blasto féléket :)
  • bendáj17
    én is így vagyok szívesen használom de persze ha most nem a legjobb annyira nem gond. Pont mint sanya-
  • sanya200
    Hát nincs benne minden lefordítva, legalábbis nálam az első 2-3 mondat angol.Ha gondolod megcsinálhatod rajtad áll, ha megcsinálod én azt fogom használni, ha nem akkor használom a másikat, de nem kötelezlek rá hogy megcsináld és szerintem a többiek is így vannak ezzel.Ha nincs rá időd vagy kedved akkor hagyjad.Helyette megcsinálhatnád a képregényt az már úgy is rég megjelent.
  • Slashice
    Sziasztok!

Mennyire lenne igény egy sg.hu-s genesis dlc fordításra? :) Csak mert eléggé... mondjuk úgy, hogy nehéz napjaim vannak és hát Blasto már kreált egy fordítást hozzá. Ha viszont van rá igény, akkor elkészítem a saját verziómat is.
  • Pares
    Mondd már meg nekem, ezt hogy gondolod mégis? :D

Még ha nem is annyira, de számítanak az első rész döntései a második részben. Egy csomó dolog, párbeszédek, megjelenő karakterek attól függően vannak jelen, és olyan formában, hogy milyen döntést hoztál az első részben. Mondd már meg mi értelme akkor meghozni az első rész döntéseit, amikor a második részt már kijátszottad?! Mert ez magas nekem... :D
  • sanya200
    Detto az egy történet szempontjából és rpg elemek szempontjából sokkal jobb.Jó persze vannak hibái pl az irányítás, meg kell szokni, 5 perc alatt nem fog menni, ráadásul eléggé lassan indulnak be a dolgok de utána már magába szippant az egész.Miután megkaptad a spectre státuszt utána kezdődik az igazi móka.
    Ennyiből én is dobhattam volna a dragon age-t mert baromi nehéz volt elsőre mind az irányítás mind a taktikák...stb de foglalkoztam vele és megérte.Mert ha rájössz hogy mit hogy utána már reflexből megy és sokkal élvezetesebb lesz.
  • bendáj17
    klassz gép a tudósról.
  • Tails
    A történet magja az első részben van benne, és ilyen szempontból jobb is mint a második rész. Aláírom persze hogy az első rész még nem annyira kiforrott mint a 2ő de szerintem mindenképpen érdemes végigjátszani.
  • penge96
    Valaki tudna egy "ingyenes linket adni a Genesishez"?
  • pisztácia
    Az egy nekem nagyon nem tetszett anno. Kb 3 percig játszottam vele. A 2 viszont.... nem bírtam kilépni belőle. Később adtam egy új esélyt az első résznek, de nekem az nagyon nem jön be. Nagyjából ismerem a storyt, szóval ennyi. Várom a 3-at.
  • sanya200
  • sanya200
    Szerintem vidd végig az egyet is, így nehéz döntéseket hozni ha nem tudod mi a körítés.Nem akarok spoilerezni de megvan az oka hogy én miért Andersont választottam be a tanácsba, és miért ne udina-t.Így van ez a romantikus szállal is, a képregénybe amx hasra ütéssel választasz,de ha játszanál a játékkal akkor megismernéd őket.Én kezdtem egy teljesen szűz játékot, de majd lementem a videót fraps-el a saját döntéseimmel.Amúgy nem használnám importálás helyett,mert csak a lényegesebb döntéseket lehet meghozni benne.De vannak benne kisebb volumenű döntések is, ami a történet szempontjából annyira nem lényeges de azért számít.Pl amit az előbb említettek hogy a féroszon életben hagyod-e az asari-t vagy nem?Segítesz-e valami csajnak hogy lebuktassa novérián a fönököt...stb.Ezekkel mind összefutsz a 2-ben igaz csak párbeszéd erejéig de ez mind hozzáad valami pluszt a játékhoz.Sok ilyen van, pl garrus küldetésén az egykori s-sec tiszt..stb
  • pisztácia
    :D:D Csak a renegát pontra mentem:) Elég "karcos" is csórikám feje:D Na de, viszont nem kezdem újra, pedig jó lett volna azért így a végén is ezeket a dontéseket meghozni. De ez van.
  • PiszkosFred
    Nem. Csak ha uj jatekot kezdesz. Jatszd ujra vegig, mondjuk most "szemetlada" karakterrel, vagy ha eddig is ez voltal, akkor "a bator hos" stilusban :)
  • pisztácia
    Jó ezt értem én, de a kérédem az, hogy ezeket a döntéseket meghozhatom a 2-ik rész végén? Amikor már egy küldetésem sincs?
  • PiszkosFred
    Masodik reszben sok olyan esemeny/karakter/faj elete fugg attol, hogy mikent dontottel az elso reszben. Vannak fontosabbak, es kevesbe fontosak. Pl a Virmiren ha nem nyirod ki a Krogan kutatasokat vezeto tudost, ismet talalkozol vele, egy par mondatos parbeszed erejeig. Vagy a Zhu Hopes aszarit ha nem lotted le, akkor megint osszefutsz vele, es igy tovabb. Ezek inkabb csak erdekessegek, nem befolyasolnak sok mindent, max adnak 1-1 extra kuldetest vagy informaciot, hatteranyagot.

De van 4-5 dontes, amely fontos. Ash vagy Kaiden halt meg? Wrexet sikerult e jobb belatasra birnod, vagy lelotted/lelotte Ash? A tanacs a vegen megmenekult, vagy hagytad oket elpusztulni. Ki mellett dontottel, Anderson vagy Udina, stbstb. Ezeket nem tudod beallitani vagy eldonteni a masodik resz elejen, ha teljesen szuz uj jatekot kezdesz. Eddig legalabbis, mert a mostani DLC-vel lenyegeben kaptal egy interaktiv kezdest, ahol a ME1 fontosabb kerdeseit eldontheted 10 perc alatt. (meg persze megismerheted a tortenetet is, ha nem volt valami esetleg tiszta korabban)
  • Pares
    Amint sanya is írta, ennek a DLC-nek pont az a célja, hogy aki nem játszott az ME1-el, az is meghozhassa a nagyobb döntéseket a saját ízlése szerint.
  • pisztácia
    Igen, én az első résszel pont nem játszottam, de a 2-őt végigvittem fullra. Minden DLC, minden küldteés. Akkor ez a dlc, csak egy teljesen új játék indításakor lehet megcsinálni? Szóval az én mostani 27-es karakteremmel ezt nem tudom megtenni?
  • sanya200
    Ez nem olyan dlc, tulajdonképpen csak 1 interaktív képregény amit a ps3-hoz csináltak mivel ps3-ra nincs az első rész.Most kiadták pc-re és xbox360-ra is, csak kell kezdeni egy új játékot majd miután szétlőtték a hajód elindul a képregény, pér döntést kell hozni benne amiket az egyben amúgy is kellett volna.Pl Kaiden vagy Ashley maradjon életben,megmented-e wrexet, a rekni királynőt meg a tanács sorsát döntheted el, meg hogy ki kerüljön a tanácsba.
    Egy 15 perces képregény kb érdemes végignézi már csak a szöveg miatt is, nekem tetszett és végig shep meséli el mi történt.Én majd feveszem videóra és megtartom, jobb szeretem importálni az első rész mentését mint erre támaszkodni.
  • pisztácia
    Üdv!

Ez a genesis DLC most a legújjabb? Azt hittem az arrival lesz az, Ebben a DLC-ben röviden mi van? Köszönöm
  • bendáj17
    jónak nézz ki köszi sanya
  • sanya200
    Ncore-on már fentvan a dlc.De a hivatalos oldalról is le lehet szedni, vagy legalábbis szoktatok linkelni hivatalos oldalról exe-t.
    Ahogy láttam egy mondat nincs lefordítva a 2. ha jól emlékszem.
    genesis
  • mzoli7
    meg a masseffect.hu-n is csak az a baj hogy elfogytakk a pontjaim és torrenten sem találom
  • sanya200
    A magyaritasok.hu-n fentvan az új dlc honosítása, már ha érdekel vkit.
  • penge96
    Bocsi, hogy itt offolok, és kb ugyanazzal mint legutóbb, de kajak nem értem, hogy ez miért van:

Ha feltelepítem a legfrissebb Nvidia drivert, akkor gépindulásnál a fényerőm nem áll át automatikusan a beállított értékre, csak manuálisan.

Igazából már ott tartok hogy leszarom, de érdekelne, hogy mitől van...
  • adam0615
    Hát ez nem igaz! Megint eltolták a második regény megjelenését. Most június 16-ot írtak megjelenésnek.
  • Pares
    Zaeed, Garrus, Ashley, Mordin, Kasumi, Wrex, Legion. Ők a kedvenceim.
  • bendáj17
    jól mondod mindenkinek más ez rendes, ha nem így lenne akkor valami nem a megfelelő. Nekem is a top dlc a shadowbroker-es volt.
  • sanya200
    Nekem inkább az első rész karakterei de ez a zaeed gyerek meg jack, hát nem az én stílusom.De mindenkinek más ugye és ez így van jól.A shadowbroker dlc-ről meg annyit hogy az egész játékot így kellett volna megcsinálni, legalábbis azt a részét amikor még lövöldözés közbe is nyomatja a szöveget.Oldja a feszt rendesen, bár valahogy ilyenkor nem igazán figyelek az ellenre mert olvasom a feliratot.:D
  • Mimasz
    Ízlések és pofonok. (Wrex, Garrus, Liara) :)
  • Fenrir
    Nekem amúgy érdekes módon egyik ex ME1 karakter sem a kedvencem, talán Wrex és Ashley volt az aki igazán érdekes karakter volt.

Az agyonerőltetett Tali és Liara sohasem volt a szívem csücke. Garrus pedig teljesen semleges volt.
  • penge96
    Baszki, neked is?:D Szerintem ugyanaz a kettő :D
  • Ryder62
    Maradjunk annyiban hogy mindenkinek más a kedvence.
  • Fenrir
    Nekem benne vannak a kedvenceim között Miranda, Mordin, Samara/Morinth és Jack mellett.

Amúgy Jack-ről mindig a Pitch Black Jack-je jut eszembe.
  • penge96
    Zaeed marhajó, imádtam minden percet mikor mondott valamit. Az igazi badass, akit magammal vinnék egy öngyilkos küldetésre!