19778
-
Pares #17978 Gyerekek. Nyár van. -
bendáj17 #17977 én is nézek fel de nincs semmi extra infó vagy valami. -
sanya200 #17976 Nem tudom de kihalt teljesen a fórum de a me3 se nagyon pörög.Pedig felnézek egy nap 10x minimum de sose írtok semmit. -
#17975 LOL és SC2 liga van + egy csomóan kint voltak tüntetni. Gondolom... :D -
#17974 Srácok valami apokaliptikus vírus ereje volt az utolsó kommentemnek, vagy hova tűnt mindenki? :D:D -
#17973 Állítsd jobb oldalon a lehetőségek közül automaticra, mert akkor szétosztja a magokat a futó alkalmazások között, és amikor elindítasz egy játékot, azt tedd le tálcára, és utána a baloldalon az alkalmazás listán a játék exe-jére jobb klikk, és cpu 1+2, és akkor csak a játék használja mindkét magot! -
#17972 Vagyis még nem. Csak a Joker-es küldetésre. :) -
#17971 Köszi. Most már mind1, tovább akartam menni mellékküldetéseket csinálni, de tovább dobott a végjátékra. -
#17970 Ha nem maximális akkor esélyed nincs kibékíteni őket. A Tali/Legion vitát viszont el lehet simítani hazugsággal is ha nem sikerült elsőre.
A Miranda/Jack-et nekem másodjára még sohasem sikerült. -
#17969 A Paragon már benne van az 5-ösben, a Renegade 1-es, mert a jó oldalra hajtok. -
#17968 Nem elég magas a paragon/renegát szinted. -
#17967 Most tolom a ME2-t. Sajnos sikerült összebalhézni Mirandával Jack miatt. Ki lehet valahogy békíteni? A meggyőzés fekete színű. :( Az összes lojalitás küldetés meg van csinálva. -
#17966 Letölöttem, de hogy kell használni? egyszerűnek tűnik de nem értem. Ha rűnyomok egy progira és benyomom CPU2 re akkor az összeset CPU2 re teszi át. Hogy kell? -
#17965 Jó, de ezzel be lehet állítani hogy mindkét magot használja? Vagy ezzel mit lehet csinálni? -
#17964 Én tudnám ajánlani erre a cpu control-t, a GTA4 megjelenése óta használom, és általában plusz 4-6 fps-eket jelent! -
Pares #17963 Erre van megoldás. Sok esetben segítenek az olyan progik, amik ráerőltetik a programra, hogy minden magot használjon. -
sanya200 #17962 Azért megy az egy lassabban mert az csak egy processzorra van optimalizálva.És hiába van 4-6 magos géped semmit nem jelent.És általában minél több mag van annál kisebb az egy magra jutó megahertz.Nekem is 2 magos van és 2.7ghz-en megy.Ha csak azt vesszük hogy egy magot használ akkor egy sima egymagos 3,4ghz-es cpu jobb, mint a 2 vagy többmagos.Én is tapasztalom főleg régi játékoknál ami egy magra van optimalizálva. -
bendáj17 #17961 majd meglátjuk mi kell hozzá. -
#17960 Érdekes, mert nekem az ME2 jobban futott sokkal mint az ME1. Pedig állítólag erősebb gép kellett a 2 höz mint az 1 hez. Hát remélem nem vmi erőmű kell hozzá. Mert most gépre beújítani nem tudok...:/ -
#17959 Max olyan változás lehet mint az 1 és 2 között. Mindkettőt az unreal engine hajtja de a 2 jóval szebb és részletesebb elődjénél. Arról nem is beszélve hogy sztem a textúrák is helyén vannak a 2-ben míg az 1-ben jó pár mosottas, elnagyolt textúrát látni.
De viszont a textúra felbontást hozzák szépen vissza a 3-ba ahogy az első részben is volt. A 2-ben nem lehetett választani tex. felbontást. Elég szomorú hogy lassan már csak a képernyő felbontást tudom testre szabni.
Vissza sírom még az olyan játékokat amik grafikai opcióiba több mint 20 dolgot lehetett beállítani. -
bendáj17 #17958 remélem is :D -
#17957 Ha a 2 elfutott ez is elfog. Ugyan az az engine max egy kicsit szebb. Nem hinném hogy drasztikusan nőne a gépigény. Arról nem is beszélve hogy ez alapvetően még mindig egy rpg nem crysis -
bendáj17 #17956 jaja én is akkor meghalok és el kell gondolkodni a gép vételén :D semmi pénzért nem hagynám ki. -
#17955 Csak jönne már ki a demo. Ha nem fut el a gépen akkor meghalok. Vagy legalább egy gépigényt adjanak ki... -
bendáj17 #17954 mondjuk a mérnőknél az egyik képesség nagyon tetszett. Ja nekem is a harci adeptus, meg az őrszem is klassz volt. Tényleg jó lenne. -
sanya200 #17953 Jó csak annyira nem illik bele a képbe egy engineer nem az a hős típus, talán egyszer megpróbálom azzal is.Kedvencem sentinel,vangard kaszt a soldier nem igazán az túl egyszerű.
Amúgy meg remélem tényleg sikerül egy eszméletlen jó gamet csinálni.Ha azt vesszük megvan hozzá minden, ha minden eddigi rpg-ből kivennék azt ami jó volt és egy játékba zsúfolnák, hát az eredmény elég meggyőző lenne.
Pl a KOTOR-ból a mellékküldetések kidolgozását,a dragon age-ből a szereplők viselkedését, kidolgozottságát,me2-ből a játékmenetet pl fedezékrendszer kiegészítve jobb közelharci lehetőségekkel és a páncél felszerelhetőségtét de úgy hogy hasonlítson az egyre, legalábbis funkcionalitás szempontjából.Ott sokkal több modult lehetett felpakoni pl pajzs,eü felület,vagy épp jobb biotik védelem...stb -
bendáj17 #17952 én is mindegyikkel próbáltam menteni a világot :D -
sanya200 #17951 Mindegyik kassztal toltam kivéve az engineer-t az valahogy nem illik bele szerintem.Legalábbis hogy egy szerelővel mented meg a világot.Bár erre Isac Clark rácáfol de mindegy. -
bendáj17 #17950 na látod jó lesz az. :) Az jó kis kari lesz (a őrszemre gondolok) -
#17949 Kaidan nem is olyan rossz. Garrust és Liara-t egyesíti egy személyben. Mellé teszem Wrexet és jó kis team-et lehet összehozni. Kövi végigjátszásom lehet őrszem lesz. -
bendáj17 #17948 adj neki egy esélyt. -
#17947 Én Kaidant sosem szerettem. Mindig is haszontalannak véltem, mert a tech+bio képességek kombinálva sztem nem a legjobb. De lehet hogy most kipróbálom egy küldinél hátha felmutat vmi jót. -
sanya200 #17946 Amúgy meg nekem az egyben, ezzel a taktikával az 50-es szint már a játék 3/4-nél megvolt, még jóval a Vermire előtt.Szóval érdemes így használni meg így jóval több manid is lesz. -
sanya200 #17945 Hát a 60-as szintet nem fogod tudni elérni 2 végigjátszás alatt ezt megsúgom.Sőt még 3 alatt is necces.Az a helyzet hogy elsőre csak 50ig lehet másodszorra az 59-et el lehet érni de az 59 és a 60-as szint között 300.000xp különbség van ami majdnem egy komplett végigjátszást jelent.
Xp-t úgy tudsz a legtöbbet szedni ha mindenkivel beszélsz mindent elolvasol és a tankos küldetéseknél minden ellenfelet kézzel lősz szét nem tankkal.Egy falócsápért kapsz legalább 800-1000xp-t nehézségtől függően.És ha tényleg minden ellenfelet kézzel nyírsz ki akkor dőlni fog az xp.Bármely ellenfelet el lehet intézni még a legnagyobb geth-et is-Azokat főleg liara-val vagy Kaidennel érdemes támadni mert felemeli mint egy darab papírt,magasabb szinten.Amúgy ahogy észrevettem sokkal több pontot-pénzt-xp-t nem kapsz a 2-ben ha 60-ast importálsz.Nem sok különbség van a 2 között.Így nem biztos hogy 3x megéri végigtolni az egyet ugyanazzal a karakterrel. -
bendáj17 #17944 60 szint a max de először 50-et lehet csak utána lehet 60. -
#17943 Az egyben lvl50 a max. A kettőben asszem 30. -
#17942 ME1 ben mennyi a max szint? Most vagyok 28-as, harci adeptus, már specializálódtam Nemezisre, de még vissza van a Vermár és a Férosz is. Szal kb mennyire lehet kimaxolni egy karaktert ME1-ben? -
bendáj17 #17941 igen több jó megoldás van. -
sanya200 #17940 Most az az 5000 nullelem nem nagy szám.Ennyit megér, így többet ki tudsz próbálni.Leginkább én is a plusz pajzsokat használom de csak akkor ha olyan karakterrel megyek.De pl a sentinelnél nem kell asszem annál van a tech pajzs.Beszivárgónál viszont kell mert ott csak az alap van.Minél előbb meg kell csinálni jacob küldetését ott meg lehet kapni a biotic pajzsot. -
csoli31 #17939 Lehet váltani a különleges képességek között (csak ugyebár nem ingyen).