Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Ajj a faszom már. Mi ez? Szinte hozzá sem értem... és nem elõször fordul elõ:

Parasite Eve 2, best game EVER!

igen valószinû mondjuk tényleg jó lett volna az elõzõ helyszínekre is menni.

Vraaanyek
Szerintem a földi helyszínek kihagyása nagyon is megfontolt, nagy durranásnak szánták a fináléban, nagyobbat üt majd így!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Persze de a rekni nem biztos hogy pont a terminusban jelent volna meg.Mondjuk azért kár hogy nem lehetett átmenni pár helyre az elsõ részbõl.A földre se lehetett sose elmenni, ez egy kihagyott ziccer a bw részérõl.Na majd a 3-ban.Pedig szívesen megnézném pl az Asari fõbolygót is ne csak mindig lepukkant sziklákon meg állomásokon kelljen tengõdni.

Igaz. Bár azt is vedd figyelembe, hogy a 2-es rész 98%-a a Terminus rendszerekben játszódik, ahol a Council fajoknak 0 beleszólása van a dolgokba...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Majd a 3-ban ideérnek Pares ne parázz😊Már ha nem írtottad ki õket.Ha a 2-ben jöttek volna lehet kitört volna a háború, ha egy turian hajó meglátott volna egy rekni hajót tuti megtámadta volna kérdés nélkül.

Jött volna inkább 10000 Rachni drone-al, jobban örültem volna neki...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kinek ilyen kinek meg olyan, mondjuk az tényleg jó rész volt hogy üzent nekünk 😊

Rage47
<#nevetes1>
penge96
Megható?XD Hát ilyet se hallottam még 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fpocok
krumpli... burgonya... egyre megy <#hamm>

Calver
nekem gondolkoznom kellett egy pillanatig a megnevezéseken, fõleg h Wrex is erõsen egy bogárra hajaz <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Jaja egyébként a dinó az wrex, a csaj ashley, a bogár meg a rekni királynõ😄 És igen illiumon lehet találkozni egy asarival aki a rekninak segít.

Fpocok
Na végig vittem az elsõ részt. Kiváncsi leszek, milyen lesz majd a 3ban. Mindent másképp csináltam, mint amit alapból kapunk a második részben. Csaj meghalt, dinó élt, council megmenekült, bogár túlélte. Apropó bogár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hülyén hangzik, de miután végigvittem elõször elsõ részt és átmentem a 2-be, az volt a legjobb rész benne, amikor üzent nekem a bogár, akit életben hagytam. Olyan megható volt <#szeret>

érdekes hasonlót linkeltem a 3. rész fórumába.

Vraaanyek
ERRE TESSÉK! De nagyon vigyázzatok, igencsak spoiler-veszélyes!<#taps><#nevetes1>

nehezen lehet kibírni de túl éljük valahogy, van más játék is, meg hát tanulás is kell 😄

lightjack
Nem tudom. Ez a hangakadás lehet hogy a DLC-miatt van. Hangkártyával nem lehet gond, mert minden más játéknál jól mûködik, szintúgy a hangszórók. Csak a ME1 nél jelentkezik ez. Inkább újratelepítem és újrakezdem, de ezt így nem lehet végigjátszani. Régen nem volt ilyen, remélem most majd jó lesz.

Vraaanyek
Szakdolgozat írás 😄😄😄

Mi lesz akkor a 3. részig az még több mint fél év.

Vraaanyek
Köszönöm szépen, remélem ez mûködni fog!😛

más: Mike mester, mondd, hogy készül az evolution 3. fordítás, ki vagyok éhezve egy kis "új falatra" a mass effect univerzumból!! 😄😄

Valószínûleg összefog gubancolódni mivel ott is van mentés.De nem hiszem hogy a Bring Down the sky az oka, nálam nem volt vele ilyen gond.
Innen leszedhetitek a magyar verziót.
download

értem köszi szépen a választ.

Vraaanyek
Én meg a Bring Down The Sky-t sem tudom leszedni, pedig elvileg az eredeti Mass Effect-emhez járt volna, volt hozzá link is, ami nem mûködött, honnan lehet megszerezni???

lightjack
Ha esetleg reinstallálom a ME1-et és már van egy karim, amit be akarok illeszteni az új ME1-be, de a régi ME1-re felraktam a Bring Down The Sky-t, és az újra meg nem akarom felrakni, akkor a mentésimportálás nem fog összekubancolódni? Vki heeeeeeeeelp!:<

Vraaanyek
Azt még nem tudom, de nekem az is elég, ha az az infó benne van, ami gameinformer-ben, mivel azt sem olvastam még! amúgy meg Mazúr a GS-tõl azt hiszem azután volt sajtótájékoztatón Londonban, hogy a gameinformer exkluzív elsõbbségi infókat kapott,szóval elvileg lehetnek újabb infók is!

érdekes van valami új hír is a 3-mal kapcsolatba?

<#levele>

Vraaanyek
nem megy nekem ez a kép berakósdi, akkor így!!

Vraaanyek
na ez az igazi!!! <#vigyor4><#guluszem1><#rinya><#conf><#fejvakaras><#eplus2><#pias>

Vraaanyek
Na gyerekek, ha van itt PS guru, akkor EZT tessen kérem át-mirandásítani

Fenrir
Tény, hogy a #17443-nak sokkal Mirandásabb arca van 😛

A halál csupán a kezdet...

cikasz
Valami pedig nem stimmel ezen a képen. Az arca.. túl lapos...

http://www.akciofigura.hu

penge96
Tényleg olyan, mint egy transzi -.-' okádék szar kép... (legalábbis a teteje)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fenrir
Az alkotójától:

"Finally finished my Miranda model, which was a request from my husband. We both love Yvonne Strahovsky in Chuck so at first I modelled Miri after her. I found out soon enough that while Miranda was based on Yvonne they still had their differences so for this model I went for a Miranda/Yvonne hybrid."

Én továbbra is tartom, hogy egyáltalán nem rossz.

lightjack
Vki tud segíteni? Az lenne a kérdés, hogy amikor harcba keveredek, akkor a lövések hangjai megváltoznak. A hang nem mindig fejezõdik be, néha teljesen elmarad, pöttyög össze vissza, de a lövés teljes hangja sokszor marad el. Így eléggé élvezhetetlenek a harcok. Van valakinek valami ötlete hogy miért van ez? Eddig jól mûködött, nem tapasztaltam nagyon ilyet. Mostanába, kb 1 hónapja kezdte el ezt csinálni. Amióta elkezdtem a Bring Down The Sky nevû DLC-t. Lehet az a baj hogy felpecseltem, mert ugye azzal a peccsel jön le a DLC, és az bekavart valamit? Lehet hogy újra feltelepítem a játékot, de az a kérdés hogy lehetséges az hogy ezt a karakter importáljam egy olyan új feltelepített ME1-be, ahol nincs feltelepítve a Bring Down The Sky DLC? Mert hát ott is léptem szintet, így lehet valami gubanc lenne. Szal ha tudtok légyszi segítsetek, mert ez a hangizé szétbarmolja a játékélményt.

Már láttam pár napja a borítót egy másik fórumon csak elfelejtettem beninkelni<#falbav>

Vraaanyek
Ohhohóóó...Na mi van itt???!!! <#taps><#nevetes1><#pias><#vigyor2>

frankón nézz ki.

Vraaanyek
Hát tényleg elég tré lett a feje, egyrészt se Mirandára, ezáltal elsõsorban se Yvonne-ra, de még ezen felül egy szép nõre sem emlékeztet... ne mond, hogy szerinted akár csak minimálisan is megközelíti azt, aki akar lenni!:S

Fenrir
Szerintem csak szerinted 😊

Már nem azért, de csak szerintem néz ki úgy a feje, mint egy transzvesztitának? <#idiota>
Jaja nem gyenge, bár csak én tudnák így.
már nagyon várom azt az idõt amikor ilyen lesz egy ingame screenshoot a játékban. #17473

Hát ha nem biztonsági az a kamera, szép nagy darab lehet a fotós😊 Lehet, hogy ép Gruntnak pózol... Persze lehet, hogy csak a dekoltázs miatt😊

Fenrir
Miranda:

hát ez azért na.
odabasz

penge96
Jó képek, de azért a CGI-hoz nem hasonlítanám, mivel az fényévekkel szebb. ^^

penge96
Talán a "kamerába"?😊

Na gyerekek ennek a képeit nézegessétek meg, beszarás, némelyik már már fénykép minõségû.CG videókat alázó minõség némelyik kép.
devianart

Nekem tetszik, csak a perspektíva furcsa... Vajon kire (mire) nézhet ennyire fel?