19778
  • bendáj17
    egyetértek úgy sokkal jobb lenne.
  • sanya200
    Hát, kb akkor sincs nagyobb esélye, felérne a világ 9. csodájával.Még ha egy országban élnénk vagy egy nyelvet beszélnénk akkor is 0.1% esélyem lenne.De így.
  • Evoluti0N
    Azért Yvonne-nál kicsit javítja az esélyeket, h valós személy :D
  • sanya200
    Hát végül is játékon belül ja, de én jobban örülnék yvonnak igaziba.:D
  • penge96
    Miranda már megvolt, BUKTA! XD 3x is!
  • sanya200
    Mellesleg annyi esélyed van mirandánál mint yvonne-nál szóval tökmindegy mert egyik se lesz meg ebbe az életbe.
  • penge96
    Szerelmes vagyok Mirandába. Baj?

Viccet félretéve, szerintem a karakter és a színész iránti rajongás majdnem ugyanaz, mivel a színészt legtöbbször szerepet eljátszva látjuk, szal nem is önmagát. Nem igaz?
  • Ryder62
    Ez egy érdekes téma. Sztem ha van egy karakter (legyen az filmből, játékból, képregényből stb) akiben van egy olyan tulajdonság ami neked teszik akkor maga a karakter is teszteni fog. Pl nekem bejön Riddick és 47-es ügynök (hitman széria) karaktere mert mindketten precizek, higattak. Tetszik hogy még a legnagyobb káoszban is milyen nyugottak. Néha én is szeretném ezt a tulajdonságot felvenni.

Egyszóval sztem természetes ha fiktív karakter megtetszik nekünk és esetleg róla készítünk egy háttérképet, vagy keresünk neten, stb.
  • sanya200
    Hát érdekes egy hozzáállás ez is.Én is imádom shepet ha azt vesszük de azért mert pont olyan amilyennek én szeretném.Nincs ezen mit meglepődni más meg isurába meg mittudoménkibe szerelmes.Az se létező személy,legalábbis nem abban az értelemben mert létezik ugyan de egy sorozatban vagy filmben csak szerepet játszik a valóságban meg valószínűleg egy nagyképű ribanc.Mindenki a tökéletes nőt keresi, valaki lerajzolja valaki megcsinálja 3d-ben...stb.Mert olyan nőt tuti nem találsz aki minden egyes tulajdonságban kinézetben meg mindenben olyan mint amilyennek te szeretnéd.Ezért ragaszkodnak az emberek az ilyen nem valós személyekhez, csak a mai korban ez így nyilvánul meg régen csak max elképzelte,most már lerajzolja...stb később meg majd megcsinálja virtuális valóságba.Mint a star trekbe.
  • SZEG007
    persze vannak karakterek akiknek tetszik a jeleme, akivel szimpatizál az ember egy könyveben, sorozatban, játékban, de van egy nagyon vékony határ amit ha átlép az ember onnantol már beteg embernek tekintem, ilyen volt például az amikor valami brazil sorozatba megbetegedett egy szereplö (Esmeralda, Rosalinda?) és az idioták elkezdtek gyöjteni valami mütétre, hogy szegény ne haljon meg, ugyanezen a szinten van az is aki szerelmes lesz egy békaemberbe.
  • PiszkosFred
    Az emberek (nem a ME jatekosok) nagyon nagy resze erzelmileg kotodik minimum egy fiktiv szemelyhez, legyen az Batman, Kirk kapitany, Cmd. Shepard, Spongyabob, Jockey Ewing vagy Isaura. Es ezen emberek legalabb egyszer letrehoztak valamit e kedvencuk szamara. Legyen az hatterkep, kivagott kep felragasztasa a szoba/garazs falara, festmeny vagy vers keszitese, fotoalbum vagy egyeb millio mas kedvenccel osszefuggo dolog. Ennyi.
  • SZEG007
    bele esni
  • SZEG007
    szerintem meg pont nem én vagyok kisebbségbe csaka Bioware forumon lévö fanatikusok, meg anime fanatikusok képesek belesni egy virtuális karakterbe, és valjuk be a világ 90%-a nem ilyen ember
  • PiszkosFred
    A vilag 90%-a akkor beteg. Peched van, mert a magad fajta "normalisak" vannak kisebbsegben a jelen allas szerint.
  • SZEG007
    Akárki csinálta ezt a videot az egy beteg ember, mert ennyi idöt pocsékolni egy pixel szerelembe, csak beteg elme tud, ráadásként megspékelte ezt a förmedvényt egy gyönyörü egyházi zenével szánalmas...
  • sanya200
    Ave Caesar.:D
  • penge96
    Hát, azért ne azt mondjuk, hogy a Hitman zenéje, hanem Ave Maria ^^
  • Ryder62
    Nekem is az ugrott be. :P
  • nyirog
    jááj hitman blood money zenéje :PPPP
  • sanya200
    A hand cannon durvábban sebez.De egyébként pajzsokra jobb az smg a tűzgyorsasága miatt,ha már nincs pajza jöhet a hand cannon.
  • mooo
    smg?
  • penge96
    Szerintem Te vagy az első ember, aki a legalacsonyabb szinten vitte végig :D
  • sanya200
    Hát ebbe semmi bonyolult nincs mikor megjelennek a gömbök azokat lövöd ha leszedted őket akkor lődd a pajzsot.Ennyi pár kör után megszűnik a pajzs.Még őrület szinten is tiszta könnyű az egész kb 3 perc alatt le lehet zúzni ezt a részt.
  • meroving
    Mass Effect 2 kérdés. Kivittem a játékot legalacsonyabb szinten. Újrakezdtem ugyanazzal a karival veteránon - lvl27-es beszivárgó Shepard (sniperezek általában). Felpakoltam az Overlord DLC-t és az a helyzet, hogy az Overlord küldisor egy pontjától már nem lehet kilépni a küldiből. Viszont az Overlord végén van az a rész amikor a renegát VI csatlakozni akar a Normandy 2-höz. Leszedem a a kapcsolódó gömböt, megnyilik a VI védelme és a pajzsát le kell lőni...
    Lévén a kari sniper, nincs nehézpuskám... innentől kezdve mit lehet csinálni? Eddig 3 kört éltem túl veteránon de csak az 5-ik körben tudom lebontani a pajzsát a legjobb fegyveremmel...
    És ugye a küldi elején már régen nem lehet kilépni, hogy bocs mégse, még erősödöm és majd visszajövök.

Vagy vigyem le a nehézséget erre a csatára (egyáltalán a VI pajzsánál számít az vmit)?

Megköszönném ha kapnék vmi tippet.
  • adam0615
    és igazam lett :D idézet: "A Mass Effect sorozat második része csúszik kissé, hamarosan közzétesszük a pontos megjelenési dátumot."
  • adam0615
    Úgy látom megint csúszni fog a második regény :(
  • sanya200
    Itt egy egész érdekes kis videó, thane-ről szól.Bár az alatta lévő zene nem nagyon jön be.
  • sanya200
    Ha már jártál illiumon lehet azután, de szerintem játékidőtől függ.Volt hogy nekem akkor adta be mikor már megvolt Samare,Thane...stb de most így legutoljára egyiket se szereztem még be és mégis jött a küldetés.
    Szóval fogalmam nincs, de szerintem attól függ hogy mennyit játszottál vagy hányas szinten vagy.
  • Akra
    Problem..A collector ship küldit mikor adja be?Meg van mindenki és nem küld a hajóra :s
  • lightjack
    Nem, mindig kell vinned magaddal mind az 5öt.
  • Akra
    Nem tudja esetleg valaki,hogy lehet e azt szabályozni,hogy épp mennyi fegyvert vigyek magammal? Folyamatosan úgy nézek ki mint egy teknős :D Én kettővel is beérném. Most alapból 5 van,de 3at sose használtam még :S idegesít :)
  • sanya200
    Nálam az a gond ha félrerakom valaki tuti elkéri.De legfőképp a muter.Ezért nem tudok spórolni, de egy évb alatt csak lesz annyi zsém.Ennél meg mindenképp megéri a CE.Ha csak egy játékra lesz jövőre pénzem akkor is ez lenne az.Bár a BF3-at is nagyon szeretném, de az még idén lesz.Azért azt jó lenne tudni hogy nem-e lesz másik kiadás más tartalommal.Mert ha pl az usa-ba jobb felszereltségű jelenik meg akkor onnan is megrendelném.
  • lightjack
    Ez így igaz. Én most el is kezdem a félrerakást:)
  • Vraaanyek
    az előjegyzést természetesen le lehet mondani az utolsó pillanatban is, viszont -mint ahogy már írtam is - elég kevés gyűjtői szokott érkezni az országba, és nagyon hamar elkel, általában azok is előrendelők/jegyzők között, mivel előbb nekik érkezik az e-mail, hogy akkor kell-e a játék vagy sem, és csak a fennmaradó darabokat adják el boltban, amire többnyire nincs szükség egy nagyobb címnél, ezért érdemes előjegyezni, mert így be vagy biztosítva, és legfeljebb lemondod...de egyébként 9 hónap a megjelenés, ha heti 3-4 száz forintot félre rak az ember, össze is jön rá a pénz, heti másfél szaros sajtburger ára!
  • bendáj17
    én biztos megveszem a 3-at de csak az alapot mert nem sok pénzem van.
  • sanya200
    Hát az érdeklődés egy dolog de gondolod hogy el fog fogyni.10 emberből 8 tuti csak letölti.Ismerve a magyar mentalítást."Mé vegyem meg ha ingyé meg tudom szerezni" A 2-ből se fogyott el aznap az összes.Meg után fognak rendelni ha mégis elfogyna a ce.Bár ne valószínű.
    Egyébként előjegyzésnél csak akkor kell fizeni ha megjelenik nem?
  • Vraaanyek
    igen, tudom, ez ME2-es topik, nem 3-as, ettől függetlenül itt jobb a hangulat, és Ugyanúgy szó esik a folytatásról is, úgyhogy, akit érdekel: KATT IDE!!! , én nem haboztam előjegyezni, mivel minden bizonnyal akkora már most az érdeklődés, hogy szerintem csak az előjegyzők között fogadnak majd el végleges rendelést!
  • sanya200
    Persze tudom én is hogy így is lehet.De most miért válasszam a könnyebbik utat így nagyobb kihívást jelent.Első végigjátszásnál persze simán el lehet érni az 50-et de a 59-ről 60-ra kell annyi xp amennyit egy egész végigjátszás alatt kaparsz össze.Minimum 3 végigjátszás kell a 60-as szinthez.Nekem nem sikerült 3 alatt se.A 4. végigjátszás legelején értem el a szintet.Pedig minden küldetést megcsináltam,mindenkivel beszéltem és a meko-t se használtam.De iszonyat sok xp kell hozzá, ha jól emlékszem 300.000 xp a 2 szint közötti különbség.Egyedül azt bántam hogy mikor importáltam szinte semmivel nem kaptam többet ha 60-as szintről kezdtem, ugyanannyit kaptam mintha az 50.-ről kezdtem volna.

De a 2-t is úgy játszom hogy az alap fegyverekkel tolom nem használom a rohampuskát vagy a geth shotgunt csak az alap m8 gépkarabélyt.
  • JethroHUN
    A colossus azért nem olyan erős, max 5 perc :D
  • SZEG007
    nem kell kiugrálni, elég ha MAko-val lelövöd az ellenfél életét minimumra és beleküldesz egyet puskával, mert különben egész nap löheted a kolosszusokat meg oriásférgeket...