Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és többet nem nagyon tudok segíteni, ugyanis én nem szedtem le csak találtam 😊
a modelleket a karja kiszedni a játékból. gondolom én.

Pass: http://uberblack3d.blogspot.com/

remélem erre odafigyeltél
És minek neked a ME2 karakterek meg fegyverek nélkül?
<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Amit lentebb kértem arra való hogy ki lehet szedni vele a játékból a karaktereket,fegyvereket..stb.

penge96
Milyen sdk?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Valaki tud segíteni?Leszedtem a me2 sdk-t de mi a halált kell vele csinálni, kibontani se tudom, leszedtem a 7zip-et de nem bontja ki.Vagy én vok béna?

penge96
Chuck <#szeret>(sorozat)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

cikasz
melyik film ez?

http://www.akciofigura.hu

Szerintem meg itt. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

a franc tudja már melyik a helyes. 😊

Vraaanyek
Már arról is kiderült, hogy elbacarintottak valami számítást, és a 2012 az 2112!😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Jaja, én már várom!<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért az szerencse, hogy ha minden jól megy az ME3-mat még láthatjuk, mielõtt a Maja naptár szerint 2012-ben vége lesz a világnak.
Az a legközelebbi világvége ugye?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fenrir
Ez konkrétan nem igaz 😊

A Skynet-et már megúsztuk.

A halál csupán a kezdet...

igen valami ilyesmi.

penge96
"Nincs végzet, csak ha bevégzed..." <--- Legenda <#worship>

Fpocok
Igen. Arra gondoltam én is. Csak lelassítják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem akadályozták meg ezzel eljövetelüket, nem is ez volt a cél. Csak lelassították õket.

Kezd olyan Terminátor hangulata lenni az egésznek: A vég elkerülhetetlen... <#hehe>

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A reaperek ezt a relét tûzték ki úticélként, és aztán rögtön ugorhattak volna innen akárhova a galaxisban a reléken keresztül. Mivel ez relé most megsemmisült, maradt kb. 1 évük a reaperek elleni felkészülésre. Ha nem robbant volna fel a relé, akkor csak 30 perc választotta volna el a haláltól az egész rendszert.
penge96
Hát õ ugye a reapereknek nem könnyû megtalálni egy relé "címét". És abban a csillagrendszerben végülis ezt az egyet tudták, és mivel ez megsemmisült, így lecsúsztak róla. Valami ilyesmi, ha tévedek javítsatok ki

Fpocok
Fúúú nekem volt egy géphalálom és elveszett mindent. Aztán megkerült. Félévig örültem neki, azt belenéztem... volna, ha betöltötte volna.
Most én is kiírom valahova meg feltöltöm FTPmre. 😄

Amúgy kellene egy kis segítség. Aki végigtolta az Arrivalt, az segítsen pls.
Hajnali négykor nyomtam és már nagyon álmos vagyok. Szóval van egy kis folt, amit ki kéne tölteni.
Ugye megakarták állítani, hogy átjöjjenek a reaperek. Ha jól sejtem, akkor azzal akarták, hogy nekimennek az aszteroidával a turbóhangvillának... na arra lennék kiváncsi, hogy ez hogyan is segített volna? Mármint a logikára... ezzel hogy is akadályozták meg, hogy jöjjenek?

Rage47
Dropbox és kész.
penge96
Nekem kivannak írja egy CD-re, pendrivera, 2 vinyóra, és a telómon is rajta vannak. Nem vagyok óvatos. xD

Fpocok
Na végigvittem. Mindenki túlélte. Na most elrakom a mentésemet jobban, nehogy MEGINT elvesszen :d

penge96
Na, megint éjszaka van, jönnek a perverzebb emberkék <#eplus2>

Én annyira nem bírtam Zaeedet, Kasumi-t viszont annál inkább.

penge96
Dettó

pont ez vetõdött fel bennem is.

Fenrir
A másik fele, hogy nagyon tudnám értékelni ha Zaeed dlc karakterbõl teljes értékû karakterré lépne elõ, egyik kedvenc emberem volt a 2-ben.

A hivatalos fórumon az egyik fejlesztõ írta, hogy a videóban látható mesterlövész NEM James Sanders... Szóva az csak egy pontatlanság ott...

Fenrir
Most ez a James Sanders az angol mesterlövész vagy nem? Mert az õ képe van ott és addig arról volt szó, hogy a trailer-ben lévõ katona csak egy random ellenálló. Esetleg csak placeholder a képe?

Fpocok
Akkor újra játszom az utsó küldit.

Egyet értek.

Vraaanyek
Én úgy mondanám õt ajánlott, eddig mindig vele vitettem vissza õket, és sosem halt még meg!

penge96
Õt IS lehet

Fpocok
Meghalt a tudós.
Õt kell küldeni vissza a túlélõkkel akkor?

Rage47
itt a legszsebb miranda
penge96
Egyébként érdemes elolvasni a kis szövegeket is, ott eléggé kivehetõ, hogy ki fog visszatérni, és ki nem

penge96
Miranda nem lesz (tudom, még nem jeletni azt hogy nem lesz) akkor ki se játszom a 3-at <#mf1>

Akkor a cikk író jobban oda figyelhetne .

Bár kétlem hogy Ashley specter lenne nála nem írták.

Legyen igazad .

Amúgy Mirandát visszavárom.
Vraaanyek
Azért még mindig azt mondom, hogy csúnya lenne, ha Miranda kimaradna a fináléból, szerintem nem kevés ember választotta hálótársának, és nem tudom, ezt hogy oldanák meg... meg amúgy is!!!
Egyébként meg tényleg az van a cikkben, hogy ki van és ki nincs bejelentve, megerõsítve - ha úgy tetszik, és nem végleges felállást ír le!

Tévedés van a cikkben, mivel nem azt írják le, hogy ki lesz benne, és ki nem, hanem hogy ki CONFIRMED, tehát kik azok, akiket EDDIG bejelentettek mint csapattag.

Az egyetlen dolog amin igazán nagyot néztem, hogy:

Ashley/Kaidan is Spectre lesz.

<#wow1>

me 3 cspattagok

Mi a véleményetek?

valami olyasmi 😄

Fpocok
Végigvittem a shadow brokereset.
Örültem volna, hogy ha a végén kiderül, hogy valaki az, akit ismerünk, pl udina 😄

De így is jó volt.

penge96
Kasumi egy istennõ. Ezt kijelentem. <#szeret>

az biztos is 😊 Pedig az a dlc az egyik legjobb

Fpocok
Rugalmas egy csaj 😄
Viszont a shadow brokeres már harmadszorra fagy ki harmadik helyen. Kapja be.

ja micsoda spárgát csinál 😄 jó kis részel vannak benne.

Kemény, én azt a jelenetet bírom amikor Kasumi leszedni a helikopter pajzsát és leugrik a földre.Na ott shepard elereszt egy gúnyos mosolyt na az nagyon tetszik az a 2mp.😊