19778
-
adam0615 #18098 Tali lojalitás küldetésénél amikor megyünk vissza a tárgyalásra, ott beszélik hogy nincs okuk feltételezni, hogy életben maradtunk közben ott megyünk el mellettük XD
-
bendáj17 #18097 ja nekem is néha kifagy ha a számokhoz a képességeket cserélgettem. máskor nem volt ilyen. -
adam0615 #18096 Nálam akkor nem volt hologram amikor gyorsan elnyomtam a párbeszédeket.
Az nálam sem működik amikor a számokhoz akarom rendelni a képességeket(nekem eredeti minden). -
sanya200 #18095 Nálatok nem szokott fagyogatni a játék?
Meg észrevettem hogy amikor tali apja üzenetet hagy akkor nincs hologramm,pedig kéne lennie nem?Csak az ajtót mutatja semmi mást,meg látszik hogy kéne lennie ott valaminek mert néznek rá de nem látszik semmi.Most pl az IFF-nél fagyott le megállítottam a játékot és újra akartam éleszteni egy társamat de kifagyott és leállt, de ez már máskor is előfordult, pl mikor fel akarom rakni a számok helyére a képességeket,de ez programhiba vagy csak azért fagy ilyenkor mert tört dlc-vel játszok? -
sanya200 #18094 majd google fordítózok:D -
Neton #18093 Zseniális! :D Ő lesz az új old spice arc. :D -
#18092 Hát ezen besírtam xD De ez a reklám alapból óriási viccfaktorral rendelkezik, csak ki kell hozni belőle :D -
#18091 Nah közben megoldottam, még szerencse hogy nem patcheltem feltettem rá a legújabbat most elindul. -
#18090 Ez amúgy kurvajó! :D -
#18089 Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy egyszercsak volt egy áramszünet vagy hát nemtom mi game közben aztán mikor újra elindítottam volna már nem jön be a játék, bejönnek a videok menü előtt leáll az egész, és már fogalmam sincs hol a dvd.
Esetleg valahogy helyre lehetne hozni? :S -
#18088 úristen, ez zseniális
-
#18087 Hajrá! már holnap is van :D :D -
sanya200 #18086 Holnap fel is teszem,megvan eredetibe.A gamestarhoz volt anno. -
#18085 Dreamfall kimaradt, első rész (avagy szimplán The Longest Journey) viszont veszettül jó volt. -
ratgab #18084 Jó! -
sanya200 #18083 Mi a véleményetek a Dreamfall: The Longest Journey nevű játékról, tudom tudom nem rpg hanem kaland de nyilván vannak köztetek olyanok akik játszottak vele. -
sanya200 #18082 Kérhetek tőletek valamit?
Szeretnék egy képet a kuwasii vizor-ról.Mégpedig azt amikor megvesszük a kereskedőnél az omegán az elkor kereskedőnél.És mikor kiírja hogy beszereztük akkor bedob egy képet narancssárga keretbe, na az a kép kéne nekem de nincs mentésem arról a részről, azelőtt csak a lazurus állomáson van mentésem. -
Sforzan #18081 Egy próbát megér:) Köszi a tippet. -
#18080 Ez egyértelmű, rosszul lett telepítve a DLC. Inkább töltsd le újra, és telepítsd fel. A játékot nem muszáj törölned, csak akkor, ha utána se lesz változás -
Sforzan #18079 Nem hiszem, hogy a magyarítás az oka, mert előtte is csinálta.
Gondoltam, hogy újra kell pakolni, csak reméltem hátha valaki befirkantja, hogy idekatt-odakatt és TÁDÁÁÁÁM.
Azért köszönöm! -
sanya200 #18078 Betegek:D
-
sanya200 #18077 Nálam rendesen működött.Nem lehet hogy rossz hegyre másoltad a magyarítást?
Valami lehet hiányzik a tlk az a szöveget tartalmazza, esetleg rakd újra a játékot lehet valami elkúrodott a telepítés vagy a másolás közben. -
Sforzan #18076 Sziasztok!
Beneveztem a Genesis-re, csak úgy a móka kedvéért. Telepítettem is a szokásos registry-s ügyeskedéssel, aztán mikor indulna maga az interaktív képregény annyit látok hogy Shepard: 'NM TLK' (vagy mi). Majd megjelenik a párbeszédválasztó ikon, de nincs egyetlen választható lehetőség sem. A zene megy alatta, de innen sehogy sem lehet továbblépni. Alt+Tab, majd program bezárása az egyetlen lehetőségem.
Felraktam a magyarítást is, gondolva, hogy feliratokat hiányol, de ugyanaz a vége.
Volt valakinek ilyen tapasztalata? -
#18075 LOL nem is tudtam, hogy wookie-k is vannak a játékban
-
sanya200 #18074 Jó neked.
nálam ilyen sötét egyes helyeken.A karaktert szinte nem is látni.
kep -
#18073 Nálam nincs. -
sanya200 #18072 Másnak amúgy nem sötét a játék?Nálam eléggé az ati-s kártyám van egy radeon hd5770.Másnál nincs ilyen gond? -
#18071 Ez pontosan így van! -
#18070 Amire te gondolsz sr3 az fan art... ne terjeszd:) -
sanya200 #18069 Én is valami hasonlóra gondoltam, így hihető és jobb megoldás is mint egy új hajó.Nehéz lett volna beleszőni a történetbe még egy hajót.Bár ahogy a concepció képeket megnézem eléggé át lett alakítva.Már ha ez a végleges,bár biztos változtatnak rajta még ezt azt,de már ez is nagyon tetszik valahogy logikusabb,hihetőbb a felépítése és a hajtóműszintet se 2 mérnők felügyeli.Az sr2 is kicsit hiányos volt kevés volt a legénység és sok volt az üres hely.A legénységre kíváncsi leszek hogy maradnak-e shepard oldalán vagy visszamennek a cerberushoz. -
#18068 Az Alliance lefoglalta az SR2t amíg shepet meghurcolták az Arrival-os események miatt, fejlesztői napló alapján arra emlékszem még, h át is alakítják belülről és alli színekben lesz.
Hogy átnevezik-e SR3ra vagy marad SR2 azt nem tudom. -
sanya200 #18067 most az egy dolog hogy shep kapta a hajót de ha pl nem ő vezetné, akkor elég nagy gond lenne.A cerberusnak így is elég nagy a befolyása és megvan a technológiájuk is.Szóval ennyiből tucatnyi ilyen hajót gyárthatnak és odamennek ahova akarnak mivel jóval fejlettebb a hagyományos hajóknál.
De egyébként lesz a 3-ba sr3?Vagy hogy jön képbe ezt nem értem,semmi okunk lecserélni a 2-t, és a gameplay videóban is az sr2 szerepel, de a concept artokon lehet látni az sr3-at,belülről legalábbis. -
#18066 Ez nem diktatúra:) Ahogy itthon sem csesznek meg senkit mert horogkerszt van a kocsiján, shepet sem cseszik meg egy cerberus logó miatt:) -
sanya200 #18065 Amúgy van itt valami érdekesség a 2-ben.Nem értem hogy a tanács vagy a szövetség miért nézi el hogy csúcstechnológiás fregattal mászkálunk,vagy hogy épp a cerberus rendelkezik olyan technológiával ami bőven túlszárnyalja az ő hajóikat.Legalábbis lopakodás terén.Elvégre az sr1 se volt kutya de az sr2 már jóval fejlettebb.Pedig simán lefoglalhatnák a hajót amikor elmegyünk a fellegvárba. -
FlorianKom #18064 Köszi.
Írtam supportnak, valószínű valami hiba van. -
#18063 Nekem vásárlás után rögtön megjelent a megvett mennyiség. -
FlorianKom #18062 Helló!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap vettem a Bioware oldalán Bioware pontokat és Paypallal fizettem.
A Paypalnál azt írja hogy completed a tranzakció.
Mennyi idő nagyjából míg megkapom a pontokat? -
#18061 Értem, kösz:) -
ferenc001 #18060 Mehetett volna ME 1 topic-ba is :) Azért kellet neki, hogy megértse a protheanok üzenetét, de ahhoz hogy megértse, kellet neki a Kódtörő, ami ugye a prothean faj összes tudását tartalmazza. A Thorian pedig, megszerzi azoknak a lényeknek a tudását, akiket befolyása alá vont/megevett, és jó pár ezer éves, szóval ott volt még a protheanok fénykoránál is, így a Thorian volt az egyetlen lény a galaxisban aki rendelkezett a protheanok megértéséhez szükséges tudással. Summa Summarum: azért kellet neki, hogy a tudatából ki tudja szedni a protheanok megértéséhez szükséges tudást, így értelmezhesse a jeladók látomásait, és azok segítségével beeressze a Reapereket a galaxisba. -
#18059 ME1-ben most végeztem a Thoriánnal. Az lenne a kérdésem, hogy most tualjdonképpen minek is kellett a Thorián Sarennek? Ez nem volt világos. Kicsit zagyvalék volt a felirat és gyorsan le is pörgött, szal nem igazán értem, hogy most akkor minek is kellett neki?