19778
-
bendáj17 #18138 a lényeg benne van megértjük szerintem. :) -
#18137 Logikusan őket nem tudod választani. Az, hogy ahogy fogalmaztál korábban, hogy "üresen marad a helyük" (nyilván a karakter választó tárcsára gondoltál) nem biztos, lehet hogy csak egész egyszerűen nem lesz ott semmi. Na jó ez így béna fogalmazás de úgy értem hogy ha valaki meghal annak már szerintem helye se lesz a tárcsán, tehát mentéstől függ.
Na jó nem megy ez a fogalmazás. XD -
#18136 Jólvan hát azt is csináltam, csak érdeklődöm, hogy ilyenkor mi következhet. -
#18135 Jah értem! :) De kíváncsi leszek ez hogy nyilvánul meg a 3-ban. Úgy néztem pl. Tali meg Garrus szintén csapattagok lesznek, de ha úgy zárul le a 2 hogy nálad azoknak kampec és beimportálod, akkor mit csinál a játék :D -
#18134 Nem igazan tud meghalni sem Tali sem Garrus az elso reszben. Csupan ket esetben lehetseges, hogy dontesed es a sztori miatt a tarsad meghal. Elso a Wrex fele eset. A masodik az Ashley/Alenko fele tortenet. Nem nagyon emlekszem, hogy lett volna "vegzetes" hiba/dontes a tobbi karakter eseteben. -
#18133 használd a "visszatöltés" nevű, elképesztő hatalommal bíró biotikus erőt, és mindenki túl fogja élni. -
ferenc001 #18132 Ha meghal, akkor nem lesz benne, de ennél pontosabban nem tudom én sem. Szvsz "üresen marad" a helye, ahogy te írtad, de ez csak magánvélemény.
Nem akarom lelőni a poént (mert írtad hogy majd szeretnél játszani az eggyel, és lehet a kettőben nem tűnt fel), de úgy, ahogy gondolod, tehát ahogy az a kettőben van, senki nem halhat meg az egyben, tehát nincs úgymond kieső. Legfeljebb nem veszed be a csapatodba, de ekkor is életben marad, csak éppen nem öreg barátként üdvözölnek, hanem egyszerűen ismerősként. Ejj, de nehéz spoiler nélkül normálisan körülírni :D -
#18131 Mondjuk ha az 1-ben meghal nálad a Tali Garrus akkor a 2-ben üresen marad a helyük -
#18130 Hút úgy hogy akkor lesz helyette pl. másik karakter? Vagy akkor az üresen marad -
ferenc001 #18129 Aki meghal, az természetesen nem lesz benne a háromban, ha importálod. Azt nem vágom, mire érted ezt az "Hogy volt ez az 1 és 2 között"-et, de biztos :D -
#18128 Jah igen összekevertem Serynával, azóta kijátszottam.
Hát jól elcsesztem, mert nem figyeltem oda pontosan kit kéne váklasztani a végén az akciókra, csak szimpátia alapján, aztán csatt meghalt 3 társam is. Nah most nálam Garrus is meghalt, aki elvileg csapattag lenne a 3-ban. Szerinteed ha a mentésemet i9nvertálom majd a 3-ba akkor már nem lesz ott elérhető? Hogy volt ez az 1 és 2 között, mert nekem az 1 nincs meg, de majd meg akarom mostmár szerezni, ez a 2 nagyon bejött :D
-
sanya200 #18127 Röviden.
Béna vagy xD
Jól van nem trollkodok.Az élharcossal maradj kicsit hátrébb szerintem főleg az eleje macera a kevesebb fegyver miatt.Bár nem tudom mér lenne nehezebb én legnehezebb fokozatok simán végig gyűröm bármilyen kaszttal.Tudni kell kihasználni a kaszttok erősségeit, élharcosnál érdemes dobálni az ellenfeleket.Meg érdemesebb valami erősebb közelharcra szakosodott embert vinni magad mellé,pl grunt. -
whisper #18126 Sziasztok. Kellene egy kis tanács. CSináltam egy Élharcost és végig vittem vele. Újra kezdte és importáltam a karaktert és felraktam legnehezebb fokozatra. Na most ott élharcossal halálra szívok és viccből csináltam egy Harcost azzal meg easy mód az élharcoshoz képest. VAlami tanács ,hogy mért vahogy ennyire hátrányban? -
sanya200 #18125 Akihez liara küld az a csaj az visz el a dantius tornyokhoz, neki más szerepe nincs.Nem emlékszek hogy más küldetésben szerepet játszana, beszervezted thane-t utána eltűnik a színről.Az igazságosztóhoz a felügyelő kell az nem ugyanaz a csaj az ott van ahol shiala is ő mindenképp marad ahol van nem megy el.Ő mondja hogy ints le egy taxit.Nekem sose volt ilyen problémám hogy valaki eltűnik vagy hasonló.De a shadowbroker dlc okozhat érdekes dolgokat, erre egyszerű a megoldás először csináld meg liara küldetéseit és szerezz be mindenkit utána ráér a shadowbroker dlc.Így nem lesz gubanc, én most az omega 4 relé utánra hagytam a shadowbroker és arrival dlc-ket. -
#18124 De hülye vagyokm összekevertem a régi Serynával, na megvan már, csak nem értem miértm a szállításról gagyarásztak, hogy ott találom közben ezen az állomáson van, na mind1, azért köszönöm! -
#18123 Ja és jól figyeltem meg hogy mindenféleképpen csak egy csajszid lehet mi? :D Jackkal többé már nem lehet beszélni mikor Mirandával összekaptak és nem őt pártoltam. Thali is magyaráz, hogy ő nem akar osztozni rajtam stb. Gondolom Kellyvel is azzal információs csajjal is lesznek problémák mert ő is akarna valamit, hát meg az igazságosztós csaj sem jöhet akkor szóba, amúgy ezeken kívül Liarat lehetne még beszervezni? :D
Na mind1 ezt már csak ilyen hülye érdeklődésből tettem fel. :) -
#18122 Ő igen Liara is azt mondja, hogy menjek Dara-hoz a csomópontnál, és igen ott a közelben van egy térképárus is, de Dara helyett már Tana van ott, aki korábban azt mondta nekem hogy az a Dara nevű csajszi elutazott valami bolygóra szabadságra vagy mi, és kész, Tana már nem mond semmit csak azt hogy dolgoznia kell... Liara meg ugyanazt hogy Daraval beszéljek. Szóval ezt nem értem :S És már csak ezt a küldetést lehet elérni, hogy szervezzem be az igazságosztót :S Amúgy azért köszi a választ! -
ferenc001 #18121 Kiegészítés: bár lehet hogy Shiala csak akkor van ott, ha játszottál az ME1-el is, és importáltál. -
ferenc001 #18120 Nem tudom kire gondolsz. Hirtelen két ember is eszembe jutott: Liara, aki az infót adja, meg az a csaj, aki elvisz a toronyba. Ha az első lenne, akkor a számítógépén megnézheted az infót. Ha a második, akkor nem őt kell keresni, hanem (azt hiszem) egy Dara nevű tisztet, aki annak a szintnek a másik oldalán van, ahol a krogan udvarol egy asarinak. Ott van még a közelben egy térképárus, és egy Shiala nevű, zöld asari is. -
#18119 Akarom mondani IFF, meg bocs a helyesírási hibákért, csak siettem. -
#18118 Üdv!
Kellene egy kis help. Van az a kldetés mikor az igazságosztót be kell szervezni és a csomópontnál kéne beszélni az információs csajjal aki thanet is segített beszerveznin asszem, de elutazott vagy mi helyette más van és onnantól jkész nem lehet többé beszervezni, már rengeteg más küldetést megcsináltam az ffa vagy minek a visszaszerzése előtt direkt be akartam sezrvezni de nem lehet.
Most ilyenkor mi van? -
vg #18117 bakker, google a másodperc tized része alatt megtalálja neked(gyakorlatilag amig leütsz egy billentyűt), ha beírod, hogy "Arrival DLC magyarosítás", vagy "Arrival DLC magyar verzió"... Sírok a jövő nemzedékén... -
#18116 Csáó megint! Vége a sulinak, végre van időm újra játszani és ki szeretném próbálni az Arrival DLC-t de azt írja hogy a nyelvel nem egyezik. Hogy kellet átállítani angolra, hogy fel tudjam rakni? Illetve van már magyarítás a DLC hez, esetleg mindenhez egy javított változat? Előre is köszi. -
sanya200 #18115 Ez már volt azt hittem valami faxa összevágott videó.Pont most toltam végig a shadowbrokert.De ez a jelenet már holnapra marad.xD -
sanya200 #18114 Épp unatkozom majd meglesem, amúgy is elég kihalt a környék. -
#18113 Sziasztok ! Csináltam egy ME 2 videót, ha unatkoztok nézzétek meg :
-
sanya200 #18112 próbálkoztam én is most liara-val benyomtam a singularitást feldobta a faszit majd rányomta a stsis-t és megmaradt a levegőbe, de az is poénos mikor szingularités és mirandánál a földhöz csapás:D -
bendáj17 #18111 azt meghiszem nálam meg olyan volt hogy lökés hullámot nyomtam és ott az egyik zsoldos a levegőbe meghalt. mintha ejtőernyős lenne. alá megyek és fejem felett a hulla. -
sanya200 #18110 Hát néztem én is utána rendesen hogy mi a f*sz van.Szimplán elütöttek.xD -
bendáj17 #18109 érdekes lehetett :D nem semmi halál. -
adam0615 #18108 -
sanya200 #18107 xD
Legbalfaszabb halál. a múltkor a liarás dlc-ben.Mikor Vasir lezuhan a kocsival mi meg leszállunk, nagyban irtom a shadowbroker embereit erre mi történik, megöl egy script:D
Rossz helyen álltam épp és amikor jött az ellenfél csapatszállítója ütközött a másikkal és közbe engem is elgátolt.Hát szidtam is az eget rendesen. -
adam0615 #18106 Túlélte mindenki :D
Úgy csináltam, hogy Tali beszervezését és az IFF-et a legvégére hagytam. Megcsináltam minden mellékküldetést is(kivéve a DLC-ket).
Először beszerveztem Talit, utána jött az IFF, utána Tali lojalitás küldetése (vittem Légiót is, volt rémület a tárgyaláson :D ) végül megcsináltam Légió lojality küldetését. -
sanya200 #18105 És nem halt bele a legénység?Érdekes,mondjuk Chackwas mindenképp megmarad csak ha későn érkezel nem egy telepest látni ahogy szét málik hanem kelly-t.Most fejeztem be a játékot amúgy de folytatásra hagytam a végét,úgy döntöttem a shadowbroker és az arrival dlc-t így csinálom meg a story után.
Tényleg valaki próbálta már hogy ha kelly fentvan a szobánkba és liara-t is akkor visszük fel akkor mivan?Gondoltam úgy kéne hogy megvárom kelly levelét és üzen hogy vár, közbe elmegyek a hajóra liara-ért és őt is felviszem.Elvileg akkor kelly-nek várnia kéne.Persze nem valószínű hogy várni fog de érdekes lenne:D -
adam0615 #18104 Két nagyot is lehet. Tali lojalitás és Légió lojalitás küldetését is meg tudtam csinálni. -
sanya200 #18103 attól függ milyen küldetést.1 nagyra van csak idő de lehet hogy helyette belefér 2 kisebb. -
adam0615 #18102 Most hogy mondod lehetséges :D
Amúgy ha megszereztük az IFF-et utána még két küldetést is meg lehet csinálni ha jól csináljuk. -
sanya200 #18101 Hát nem éppen, a képen nem korris admirális van szerintem csak egy szimpla kvarian, a tárgyalóteremben vannak az admirálisok nem várnak rád tűkön ülve az ajtóba hogy jössz-e már.Gondolom ki van hangosítva a tárgyalóterem hogy az egész flotta hallja.És te is azt hallod. -
#18100 Script... -
adam0615 #18099