19778
  • BEAST #4166
    Nem, Illiumon volt a barban, ahol az ember legenybucsuztatojat tartjak 3an? Mert akkor ez csak feligazsag, nem mondtak hogy rondak. :) Eleinte a Salalirant teljesen hidegen hagyja az Asari tancos, a Turian pedig csak a piaert ment el, de minnel tovabb nezik annal inkabb megtetszik nekik a latvany. Ekkor mondjak, hogy biztos "bubaj" van a dologban. :p
  • Bence937
    hy all!

na én is végigtoltam nagyon jó volt csak jack-et nem tudtam megmenteni.
    őt hogy lehet lojálissá tenni?
    mer elmentünk a gyerekkori lakóhelyére meg minden és a végén meg is kaptam az új ruháját csak nem lett alatt az a lojális "mező".
  • Sir Quno Jedi
    Pedig az Asarik ideálisak párnak, mivel bőnyállal túlélnek (nincsenek örökösödési gondok, örökre fiatalnak néznek ki, nem kapsz el tőlük nemi betegségeket, nem kell gumit húzni) és a gyerekeid is elélhetnek 1000 évig is lazán és azok is jól fognak kinézni, nem úgy mint te magad. :DDD
  • Pares
    *nem telekinetikus, hanem telepatikus... Mea Culpa
  • Pares
    Egyébként hallottátok azt a párbeszédet a Citadellán asszem, amikor egy Salarian, egy Turian meg egy ember beszélget az Asarikról, és arra a következtetésre jutnak, hogy az Asarik valószínűleg valami telekinetikus képességükkel manipulálnak mindenkit, hogy szépnek nézzenek ki, valójában meg bűnrandák! Azt a párbeszédet hallani kell! Állat!

• Pares
    Nem azt írtam, hogy Jack erősebb mint Samara, hanem hogy Jack állítólag a legerősebb biotikus az emberek között, szóval azért ő sem gyenge, meg szerintem az idegbaja is rátehet egy lapáttal, bár azt lehet az implantjai okozzák...
  • Pares
    Beteg...

...de jó ötlet!

• Sir Quno Jedi
    Behonyám, még az első generáció van csak üzemben a biotikusokból. Láthattuk ezt Kaidan esetében is mit okoz.
  • Sir Quno Jedi
    legerősebb emberi biotikus < Justicar Samara szvsz.!!! :D
  • BEAST #4157
    Naja, de az emberek elegge gyerekcipoben jarnak meg ilyen teren, legalabbis a tobbi biotikus fajhoz kepest. :)
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy Samara tök profin, kecsesen tartotta a pajzsot, lopakodva, pont azon gondolkodtam, hogy most kéne jól rámászni, hiszen nem nagyon tud ellenkezni, mert tartania kell a pajzsot, különben mind meghalunk! :DDD Le kell hámozni róla a semmi kis ruciját és deng csapttal együtt jól meghágni-e! :DDDDDD Ehhh, a készítőknek nemisvan fantáziájuk...
  • Pares
    Jack szimplán a legerősebb ember biotikus. Legalábbis a leírtak szerint.
  • SZEG007
    drazsas szituba nem mindegy kinek adod a pajzsfentartás feladatát.
    Én Mirandának adtam második végigjátszásra kiváncsiságbol, velem volt Samara a csapatban, és hiába volt mindenki lojális Samarát elragadták a bogarak.
  • Sir Quno Jedi
    Előfordul, hogy a készítők nem ragaszkodnak a saját sztorijukhoz.
  • kr1szmester
    én Jack-et vittem pajzsot tartani és olyan szépen elsöpörte őket a végén hogy ihaj ^^
  • Pares
    Zaeed a Galaxis egyik legbrutálisabb zsoldosa. Csak azért csatlakozott, mert a Cerberus egy "visszautasíthatatlan ajánlatot" tett neki. Bár egyértelmű, eléggé látszott rajta, hogy csak a jutalma érdekelte, azért én bírtam azt a varas búráját... A Loyalitás küldetése meg nagyszerű volt szerintem!
  • Hoz_Hun
    Szerintem Zaeed elég hulladék egy karakter. Nem bíznék rá egy kávéfőzőt sem.
  • CptObvious
    Az, hogy ati kártyád van nem zárja ki egy nvidia-ás driver telepítését.

Másik meg, hogy ez nem kimondottan videó kártya driver, hanem külön a PhysX-hez van.

Szóval nyugodtan telepítheted, ez teljesen függetlenül az ati kártyádtól/driver-edtől.
  • Sir Quno Jedi
    Jack ereje és elméje amúgyis instabil, valószínű az implantja is az eleve, prototípus lehet. Az emberi adeptusok nem érhetnek fel az évezredek óta biotikus fajokkal, mint pl. az Asari.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja Garrus a maga kis bosszúálló kommandójával is elég hatékony volt már. :D Kár hogy ő a kedvencem, benne bízok, így viszem magammal! :D

Samara meg jópárszáz éve justicar, szal. van "némi" tapasztalata a biotikus erő használatában (kb. mint az öreg Yodának :D), én is őt választottam pajzsgenerátornak! :DDD
  • SaGa Jr
    Nagyon egyszerű pedig a dolog.
    Minden karakter leírásában ott van, hogy ő miben jeleskedik. Mindegyikükről van adatod.

A csöves dolog meg még ennél is sokkal egyszerűbb. Legyen lojális és nem fog meghalni, max akkor, ha hagyod megdögleni a csőben, mert leállsz harcolni ahelyett, hogy őt segítenéd a céljához ahogy megegyeztetek.
    Semmi egyéb nem számít, mindegy kit választasz a korlátozott listáról, mert akik választhatóak azok azt a feladatot el tudják ott látni.

Második szitu, a "darazsas", megintcsak ugyanez. A tartó emberke kiléte midnaddig halál mindegy, míg ő is és a melletted lévők is lojálisak. Ha valamelyik nem az akkor az jó eséllyel megdöglend. Amúgy attól, mert szétkap felügyelet nélkül egy börtönhajót Jack (érdekes amúgy meg játékban a képességei meg sem közelítik azt a szintet), attól ő még egy labilis egyén, ideggyenge, zavaros személyiség. Ez nem éppen egy kitűnő ajánlólevél erre a szerepre, mégha amúgy simán el is tudja látni.

Zaeed nem éppen vezető típus. Magányos farkas, zsoldos és bosszúálló, az ugyanis lényegtelen hogy a távoli múltban ő volt a társalapítója egy fegyveres szervezetnek, ahonnan aztán rövid úton el is távolították (ha olyan nagyon jó vezető lett volna akkor ez nem történik meg). Még a sztorijaiban is ha valahová csapattal ment érdekes módon alig volt túlélő az ő csapatából is. Te ilyennek képzelsz el egy hatékony csapatvezetőt?

A képességeik és leírásuk szerint is a legjobbak Garrus és Miranda. Az első egy tapasztalt katona, biztonsági személy, csapatvezető aki ért a toborzáshoz, gerilla taktikákhoz, végigharcolt már a főszereplővel egy egész epizódot.
    A másik személy meg egy zseniális irányító, taktikus, aki más alapokon dönt, viszont gyakorlata van kisebb és nagyobb csoportok irányításában is.

A többiek inkább magánakciókba vagy parancsvégrehajtónak jók.
  • odex
    de most nekem ati radeon van nem tehetek fel nvidiás drivert :S más megoldás nincs?:S
  • xblades
    Hát engem ezért nem érdekel ki hal meg a végén és ki nem. A harmadik részben úgyis új csapattagok lesznek akik közül választhatok.
    A főszereplő a harmadik részben a végén szerintem úgyis meghal hogy hősé váljon vagy valami hasonló ok miatt.
    Majd ha nagyon akarják folytatni akkor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgyis feltámaszthatják, ezt a kettőben be is bizonyították.
  • xblades
    Azért érdekel ennyire az elején, hogy menyi erőt vigyek bele a társak vagy Shepard életben maradásába.
    Bár a harmadik részben valószinű hogy új csapattársak lesznek úgy hogy nekik mindegy és a főkaraktert is újra generálhatod azt hogy x Shepard vagy valami más lesz a neve az is mindegy.
  • bgabor
    Elvileg mindenkit meg lehet menteni.
    Hogy ki marad életben és ki hal meg, az azon múlik hogy "jól" választasz e embert a végé a különböző feladatok elvégzésére.

És ez az amit én egyszerűen NEM értek:
    Árulja el nekem valaki, hogy mégis mi a búbánattól lesz rossz vagy jó választás egyik vagy másik karakter egyik vagy másik posztra? És hogy honnan a francból lehetne ezt előre tudni? Mert hogy nem logikus úton lehet a jót kiválasztani, az biztos.

A csőbenmászós szerepre a geth-et jelöltem, aki aztán az ajtózárós jelenetnél elpatkolt. Megmagyarázná valaki, hogy ez miért történt? A geth lojális volt hozzám. Egy forró csőben való végigmászásra mégis ki lehetne alkalmasabb jelölt egy érzéketlen, de intelligens robotnál?

A másik, a "darazsas" résznél Garrust vitték el a darazsak. Ez azért volt, mert Jack-et választottam ki a darazsak távoltartására? Mégis ki lehetett volna nála jobb választás erre a célra, amikor korábban biotikus energiákkal romba döntött egy egész fogolyszállítóhajót? Ő mondjuk nem volt hozzám lojális(a közte meg a miranda közti vita miatt), de ez mégis miért számít?

A harmadik szerepre, a másik csapat vezetőjének a lojális Zaeedet választottam, akit lelőttek a végén. Mégis ki lehetett volna alkalmasabb erre a feladatra nála?

Szóval egyáltalán nem logikus a dolog.
  • robotnyk
    lassú vagyok :p
  • robotnyk
    1. Jack és Samara full biotic, Jacket már a játék elején fel lehet venni (The Convict), Samara csak később lesz elérhető.
    3. neked is túl kell élni, de igazából a kérdésre nincs is rendes válasz, nem spoilerezek inkább :)
    4. csak a legvégén. el nem hagy senki.
  • SaGa Jr
    1. Ha olyasmire gondolsz mint mondjuk az Adept class, akkor nincs. A legközelebb ehhez Samara és Jack áll. Mindkettőt be lehet majd toborozni. Jack-et már az első hullámban is. Kettejük közül Samara a hatékonyabb.

2. A csapatgyűjtés 2 lépcsőben zajlik, ha megvan bizonyos számú csapattag, akkor automatice elmész egy bizonyos helyre ahová TIM küld.

3. Végülis összejöhet úgy is a dolgog, hogy csak Shepard és a két közvetlen kísérője murdel meg, míg mindenki más életben marad, de ehhez nagyon szándékosan rá kell készülni.

4. Utóbbi. De miért érdekel ennyire már a játék elején?
  • Skyline
    Ideje lenne hogy bekudarcoljon az nvidia fiziksz,főleg hogy már bebizonyították hogy semmi extrát nem nyújt pusztán a fizikszet használó játékok jórészében nem használja ki a procimagokat a játék (holott annyira gagyi fizikai effektekről van szó a HAVOC-hoz képest,hogy egy vicc erre azt mondani hogy csak a nvidia).
    Ebben a jtáékban mi a búbánathoz kell gagyX????:)
  • Hyder

szerintem az az, amikor feltörsz egy szervert és utána fel kell uploadolnod egy másikra, amit ott találsz ahol a mérő a "0" ra ér

csak követned kell merre csökken a távolság

• rexsimus
    Keresni egy terminált amin begyűjtheted az adatokat. A távolságmérő ebbe segít.
  • SötétBarom
    A távolságmérő segítségével meg kell találnod egy egy percig aktív terminalt.
  • Maak
    hi

amikor Liara kuldijet csinalnam, akkor fel kell torni bizonyos terminalokat es utana van egy percem, hogy hasznaljam a tavolsag merot vagy mit...na itt mi a fenet kell csinalni egesz pontosan?
  • xblades
    Hali
    1) Az érdekelne hogy van-e teljesen (biztos ez hülye egy kérdés) biotika-t használó (nahát ide véletlenül f-et írtam h helyet,még jó hogy észrevettem) társ a játékban és ki ő? És hol tudom felvenni?
    2) Vagy az elején a csapat gyűjtögetésnél összeszedek mindenkit?
    3) A végén a mindenkit megmentekbe beletartózik Shepard is vagy csak külön a társak és Shepard meghal vagy Shepard él és a megmaradt társak meghalnak?
    4) A társak a játék elejétől fogva meghalhatnak vagy elhagyhatják a csapatom vagy csak a vége felé?
  • CptObvious
    Próbáld meg ezt.

Töltsd le a Physx driver-t innen:

Mielőtt telepítenéd, nézd meg a Vezérlőpult-Programok hozzáadása/eltávolítása menüben, hogy szerepel-e a telepített programok között az "NVIDIA PhysX". Ha igen, töröld le.

És most telepítsd az előbb letöltött physx driver-t.
  • odex
    Hali egy kis segítség kéne! ezt írja ki a játék indításakor: A fizikai rendszer indítása sikertelen. Kérjük, győződj meg róla, hogy rendelkezel a PhysX rendszer szoftver friss, telepített változatával.
    És én erre feltettem a legújjabb Ati drivert mert olvastam valahol hogy az lehet a baj hogy a régi nemjó hozzá de még így se jó! Pls help!
  • Hoz_Hun
    Nagyon szép kiadás, egyetértek. Ez a tokból kicsúsztatós megoldás nagyon tetszik, meg ahogy a cerberusos dolgokat mellékeltek abban az igényes papírtokban.

(Ilyenkor mindig eszembe jut a Batman CE. Hát az mekkora tróger egy kiadás volt a fröcsöntött batrangjével. Pfff)
  • Bhalage
    tegnap végre a kezembe vehettem a CE verziómat

a doboz nagyon igényes, a játék meg überalles
  • Hoz_Hun
    Olyannyira tartja, hogy a melléküldetések eredményeiről is kapsz ilyen olyan infót attól függően mit döntötté ott. Ez többnyire egy e-mail a gépedre, de előfordulhat, hogy összefutsz velük valamelyik városban.

Például ha életben hagytad a Rachni királynőt akkor egy ügynökön keresztül megkeres és elmondja, hogy segíteni fog a Reaperek elleni csatában, ha arra kerül a sor.
  • Hoz_Hun
    lvl 60. karakter importal lvl 5. kezdesz! Ha meg még sok pénzed is volt (nekem millió) akkor kapsz "Rich" bonust is; csomó lóvé, meg mineral is egy raklap.

És lehet változtatni az import karakter kasztját is!