19778
-
Hoz_Hun #4206 Az a csóka egy fanatikus Terra Novás fajgyűlölő állat. Ha igaza lenne az Asarik már rég leigázták volna a galaxist. -
Richardix #4205 őőő... Samara többi lánya is Ardat-Yakshi? -
#4204 Én is többször nekiestem, de aztán meguntam. -
#4203 Összvissz 3 démon volt Morinth-et is beleértve aktuálisan (Samara 3 lánya), ergó kicsi az esélye, hogy idegsokkot kapjál... :DDD -
SaGa Jr #4202 Érdekes, na mindjárt előkapom a mentésemet azt nekiugrok egy ilyen variánsnak is. Szerintem nem fog elpatkolni, de az egész 5 perc alatt úgyis kiderül. -
Hoz_Hun #4201 Biztos igazad van, ezeket én is csak olvastam, szóval nem kombináltam végig. -
Richardix #4200 én úgytudom márpedig, hogy a másik csapat vezetője is fotnos a "csövesnek" :P -
Pares #4199 Hát nemtudom... Ha valahol akár csak egy Asari is megtelepszik, ott pár száz év múlva egészen biztosan jóval több lesz, hála a mindíg Asari utódoknak. Így aztán könnyen elképzelhető, hogy az Asarik a legnépesebbek az egész galaxisban, és ha a Reaper veszély után valaki nem állítja meg őket, akkor könnyen lehet, hogy pár ezer éven belül (ami náluk még mindíg csak egy generáció, míg más fajoknál minimum 10) az egész galaxist Asarik fogják lakni!
Békésen, de kiírtanak minket! Wháááá!
Apropó szex: Inkább egy Miranda-féle klasszikus test-test, mint egy Morinth-féle idegsokk...
-
#4198 Pedig mi ketten és félteracsilliárd gyermekünk uralhatná a galaxist-e!!! Shepard-RachniQueen pova + Normandy 2 = Reaper-ek összexarják magukat, ha megérkeznek -> Organix WON! -
SaGa Jr #4197 Az úgy nem teljesen igaz, noha a legkézenfekvőbb választások tényleg ők ketten.
Noha Mordin lazán megcsinálta nekem a feladatot, ahogy Jacob is. Thane-t speciel még erre nem neveztem ki csak hordozónak és ott prímán szerepelt.
A neten meg azért írták ezt, mert az első próbálkozók őket választották mivel (amúgy teljesen érthetően) a legjobbak a feladatra. Tali egy tech zseni, gyors és tapasztalt, Legion meg egy strapabíró robot, egy kvázi AI.
De ha van esetleg mentésed a kérdéses feladatról és mindenki lojális, kipróbálhatod magad is bármelyiküket. Sikerülni fog nekik elhalálozás nélkül mindaddig, míg kellően gyorsan kapkodja Shepard a csülkeit hogy időben nyitogassa a lezárt szakaszokat. -
Hoz_Hun #4196 Ahogy írtam; csapatkapitánynak Garrus, Miranda, Jacob. Mindenki másnál a "csöves" meghal, függetlenül a személyétől. -
Hoz_Hun #4195 Rachni Queen mint szexpartner. Nagy húzás lenne az biztos. -
#4194 Nekem Legion is kurva hűséges volt és Tali is, de tök 8 kit küldtem be és mennyire siettem, a végén az ajtózárásnál fejbelövik bármelyiket. Én a másik cspatot Samara-ra bíztam (benne bízom Garrus-on kívül), Garrus-t meg vittem magammal. AZt mondják ez a baj, mert Garrus-ra kellett vón bízni a fireteam-et. -
#4193 Na aztán engem hidegen hagy. Ha szexelni jó velük és az utódaink fejlett Asari-k lesznek, csúcstechnóval és kihalunk emígyen békésen, nemleszarom!?!? Győzzön a jobb. A kroganok, vagy a rachni-k amúgy is veszélyesebbek és velük szexelni sem biztos, hogy jó... -
Hoz_Hun #4192 Neten ezt írják: "Pick: Tali or Legion. Do not pick: Thane, Jacob, Mordin or Garrus as they will die."
Nem tudom igaz e. -
SaGa Jr #4191 A csőben halál az kétféleképpen következhet be. Vagy megsül benn a szerencsétlen vagy ha nem volt lojális akkor miután elvégezte a feladatát lelövődik az átvezető animációban. Ha lojális volt és nem sütötted meg akkor életben lesz és a videóban sem halálozik el. Nincs több variáns és tök mindegy ki megy be a feladatot elvégezni.
A búrás dologban ha egyvalaki is nem lojális akkor a csapatod valamelyik tagja fogja bánni. Nem feltétlenül az aki nem hűséges, hanem bárki a jelenlévők közül. Ha többen problémásak akkor többet is elveszíthetsz, akárcsak akkor ha a hordozó egyén kegyeit nem siekrült elnyerned.
Zaeed nem vezető tessék már megérteni. igen, egy vérszomjas gyilkos, neves zsoldos, tehetséges gyilkos de ennyi. Nem vezető!
A halálozást erősen elősegíti ha valaki nem hűséges a team leader vezette brigádból (akinek személyét te választod ki), lényegtelen hogy ő lett kiválasztva vezetőnek vagy sem. Akkor ott lesz halál akár szeretnéd akár nem.
Ha mindenki hűséges, minden fejlesztésük megvan akkor az utolsó esetben ha nem vezetőt választasz akkor is csak összesen 5%-os esély lesz arra hogy valaki elpatkol (legalábbis nekem 20 próbálkozásból egy alkalommal sikerült teljesen hűséges csoport esetén halált generálni ilyen helyzetben).
Hoz_Hun:
A csőben lényegtelen ki megy a lehetőségek közül. Egy a fontos hogy ő maga hűséges legyen és ne hagyd megsülni odabennt. A videóban ami ezt követi nem lesz belőle darálthús/kitömnivaló akciófigura/hulla. Ha nem hűséges meghal és ez ellen nem lehet tenni. -
Pares #4190 Ez most teljesen komoly:
Az Asarikat ki kell írtani!
Ez a fórumozó véleményem szerint nagyon jól és komolyan kifejti, hogy az Asarik úgy viselkednek, mint a vírusok. Röviden kifejtem:
-Az Asarik szinte bármilyen fajjal képesek "közösülni", ráadásul az utódok mindig Asarik lesznek.
-Szaporodási szokásaik miatt úgy terjednek el a többi faj közt, mint a fertőző vírusok.
-"Szeretnek" sokasodni, mindenhol ott vannak, a bárokban is Asarik táncolnak, a Consort is Asari volt.
-Az Asarik több száz, ezer évekig élnek.
-Az Asarik voltak az elsők, akik megtalálták a Citadellát, és hamar az egész galaxisban szétterjedtek. Az első részben egyértelműen ők képviselték a galaxis legerősebb faját. A legnagyobb hajójuk is nekik van/volt (Destiny Ascension), az első rész Counciljában is lehetett érezni, hogy az Asari konzulnak is mintha nagyobb szava lenne, mint a másik kettőnek, ő áll középpen, ő beszél először és utoljára, stb.
-Bárki genetikai kódja, aki az Asarikkal társul, megszakad, mert mint feljebb írtam, az utód mindíg Asari.
A többit olvassátok el!
"This is why they are a plague they must be stopped at every opportunity. The Destiny Ascension is full of Asari it has to go, ditto for the Asari on Vermire, that Asari on Feros? She says that she wants to stay with the colony which as the wiki points out "The Matron stage of life begins around the age of 350, though it can be triggered earlier if the individual melds frequently. This period is marked by a desire to settle in one area and raise children." leaving her alive will doom the colony to be another Asari nest.
"Given their political influence, an embargo by the asari would prove disastrous to the Alliance." If you don't destroy the council humanity will become another Asari pawn, too weak to fight back. This is why for the good of all species you must kill Asari where ever you find them."
Muhahhahahha! Milyen igaz! Nálam is szép tüzijáték lett a Destiny-ből, hát még az idióta Councilból! Kár, hogy nem lehetett olyan szituációt létrehozni a kettes részre, mint a Star Warsban a Birodalom felemelkedésénél!
-
#4189 "...és mind-mind kiváló szexpartner is."
Nincs tobb kerdesem. -
#4188 Namost egy szintúgy harcos és vérszomjas katonának/kommandósnak, aki történetesen Asari, annak egy ilyen genetikailag kegyetlen (de intelligens) ragadozó faj egyenesen főnyeremény!!! A krogan életöszötn és szívósságot ötvözve az Asari elmével, találékonysággal és biotikus hatalommal kaphatunk egy durvántápos csirkét! Csapatomba ilyeneket vennék fel. Egy pureblood Asari-t, meg egy Krogan-ost, meg egy Salarian-ost stb.-stb., így lenne mindenféle habitusú és képességű és mind-mind kiváló szexpartner is. -
Richardix #4187 Akkor tisztázzuk:
A csőbeküldött társad akkor hal meg az ajtóban, ha rossz vezetőt választottál a másik csapatnak.
Darazsas résznél MINDENKINEK lojálisnak kell lennie aki veled megy, ha így is megmurdelnek, akkor sztem az is fontos, hogy milyen gyorsan mész végig.
Zaed meg egy magányos farkas... csapatvezetőnek nem jó! Miranda jó oda, mert ő egyértelműen seregek élére van "tervezve" :P Illetve Garrus is, ha csak belegondolsz, doszt ugyanaz a szitu mint omegában.
viszont minden választás logikus.. természetesen nem lehet MINDEN logikus variáció jó, mert akkor senki nem halna meg soha. Megszoksz, vagy megszöksz... -
#4186 Meg amilyen kegyetlenül uncsi, és taszító lett Liara (első részben ő volt a kedvenc minden téren) ebben a részben, annyira jó fejek a többi asari, még az uccsó NPC-k is. -
#4185 Nem a kulsore gondoltam, bar most, hogy mondod az sem utolso dolog. :D A legtobb krogan verszomjas es fanatikusan harckereso (bar vannak erzekeny lelku koltok is, de a kivetel csak erositi a szabalyt :D) nem eppen parnak valo lenyek. :D -
#4184 Jah mert most takarította ki a bárt! :D Képzelem hogy szokta intézni a szexet, ha ezért aggódik... -
SaGa Jr #4183 Tudom. Szép piros karika lesz alattuk (vagy paca nevezze aki ahogy akarja), meg az info ablakukba is beíródik hogy ők mostmán nagyon hűségesek.
Viszont van akit lojálissá teszel, de aztán később valami okból el is bukhatod a dolgot és onnantól már nem lesz alatta a jelző sőt az infóban sem lesz benne hogy lojális. Ilyenkor még nyugodtan öltöztetgetheted.
Meg lesz olyan is akinek a feladatát elvégzed ugyan de nem lesz lojális mert nem a megfelelő döntést hoztad a feladata során. -
#4182 Meg miért is néznék a fizikális külsőt??!? Nekik az elméd és a DNS-ed, illetve a tehetséged, életképességed (ez is DNS-ből fakad nagyrészt) kell. Ebből tudnak még erősebb, még fejlettebb, még sokszínűbb utódokat nemzeni. A tisztavérű Asarik már ritkák és vannak genetikai betegségeik is (meg kitudjamég milyen problémáik). Ők a genetikai elkorcsosulást szépen átlépték ezzel.
A Krogan háborúk előtt egy Krogan generális igen vonzó lehetett egy fiatal Asari főtiszt számára és mivel együtt harcoltak a Rachni ellen, volt aklamuk megismerni egymást a csatatéren (is). Ésszerű, hogy egy ennyire (élet)erős párt választott. Az más kérdés, hogy egyik sem volt szülőnek való típus (a nagyok átka)és így kissé hanyagolták a "lányukat". -
Hoz_Hun #4181 Pedig igaza van!! Ha szétnézel a neten ott vannak a kombinációk.
Szerintem egyedül a gethet találtad el. De lehetett az a legszuperebb választás is, ha a második csapatot nem jól raktad össze. Oda Garrus/Miranda/Jacob kell. BÁRKI mást választasz a csőben lévő MINDENKÉPPEN meghal. Bonuszként itt még a kapcsolóhoz is időben oda kell érned.
Innentől nem is folytatom, de fogadd meg a tanácsát. -
#4180 Folytathatod a felfedezest. :) -
SaGa Jr #4179 Igen. Foyltathatod a mászkálást és ami mellékes feladatot még nem végeztél el azt nyugodtan megcsinálhatod a sztori lezárása után is. -
SaGa Jr #4178 Jó a dumája az biztos (azon szakadtam mikor utalt rá, hogy a balfék első részben ránk akaszkodott és itt visszatérő "rajongónkat" kinyírja ha nem tűnik el még akkor is ha az rosszat tesz az üzletnek mikor a vendégek előtt kell valakit agyonvágnia).
Vagy mikor megkérdi hogy mi kell, de hozzáfűzi gyorsan hogy szex az nem lesz, csak pia vagy info. -
#4177 Egy kérdésem lenne azokhoz akik már végigvitték:
A fő történeti szál befejezése után lesz lehetőség még felfedezni a galaxist vagy ha ilyen idíttatásaim vannak inkább az előtt foglalkozzak ilyesmivel mielőtt lezárom a történetet? -
#4176 Veluk talalkozhatsz kesobb az Urdnot campben is, ott is beszelgetnek egy jot. :D -
bgabor #4175 A az egyes mellékküldetések teljesítése után kijelzi a csapatkiválasztó menüben, ki lett lojális és ki nem. -
Hoz_Hun #4174 Hahaha, emlékszem. Én is összehoztam őket. -
bgabor #4173 Az a helyzet, hogy ezeket amiket mondtál, mind meg tudom cáfolni.
Ahogy korábban is írtam, a geth nem a csőben halt meg, hanem az ajtóbezárós jelenetnél(shepardal ketten próbálták bezárni az ajtót kézzel). Lojális volt, és nem is hagytam a csőben megfőni, szóval a logikád máris megdőlt.
A darazsas résznél Garrus halt meg, ő szintén lojális volt, mégis elragadták a dögök, szóval ez a rész sem áll meg.
Zaeednek pedig "a galaxis legbrutálabb zsoldosa"-ként, lojálisan el kellett volna vezetnie egy csapatot meghalás nélkül.
Szóval magyarázhatjuk ahogy akarjuk, ezen is látszik, hogy a választás nem a logikán alapul. Egyszerűen a készítők hasraütésszerűen elgondolták melyik posztra melyik embert kell választani, és ha ettől eltérsz, meghalhat valaki, függetlenül attól hogy lojális e vagy sem.
Persze a zavarodottságba közrejátszik, hogy majdnem az összes karakter (talit és a négert kivéve) legyőzhetetlen félistenként van beharangozva, és a játék közbeni képességeik meg se közelítik az átvezető jelenetekben látottakat. Szóval ebben a játékban bevehetnéd te csapattársnak a robotizálódott Sarent is (ha még élne), akkor is három képsséget tudna csak használni a valódi harc közben.
Nekem tényleg marhára tetszett ez a játék, mert az utóbbi évek legjobbja, de ez a végső személykiválasztós rész egyértelműen egy tervezési hiba.
-
#4172 Jah, az 1000 éves bárosra gondolsz, aki befolyásos matriarcha volt, aztán elment pultosnak?!?!? :D Az kurva jó fej és jól el lehet vele beszélgetni. -
#4171 És mikor az egyik Asarinak udvarol egy költői lelkű Krogan, az meg nem mer hozzámenni, mert bár kurvára szerti, de még fiatal és mivel a Korgan-ok is sokáig élnek, nem meri elkötelezni magát ilyen "korán", meg azt hiszi csak csecsemőgyártó inkubátornak kell a Krogan számára, akinek a genophage miatt kicsi az esélye (közel zéró), hogy utódai legyenek Krogan nőtől?! Azon a Korgan-on bexartam, tök jó fej. Persze összehoztam őket újra... -
SaGa Jr #4170 Ki mellé álltál mikor veszekedett Miranda-val (ez ugyanis elerülhetetlen ha mindkettejük nyűgjének utánajársz)?
Ha nem mellé, akkor el is veszíted a lojalitását (visszaszerezhető de maximális Paragon vagy Renegade bar kell hozzá és beszélni kell vele).
Azt nem tudom el lehet egyáltalán rontani az ő lojalitásos küldetését, de vannak karakterek akikét be lehet bukni (Tali, Zaeed ha nem vagy elég meggyőző és tele paragon ponttal, Samara esetében meg ha nem figyelt oda az ember arra amit tanácsolt) és olyankor a maximum amit nyerünk, hogy más színű ruhába bújtathatjuk. Lojális az nem lesz. -
#4169 Naja, amikor eppen nem eroszakoljak meg az elmedet, akkor tenyleg idealis par. :D Mondjuk ME2 soran talalkozunk 2 Asarival is, az egyik epp egy Krogant valaszt parjanak, a masik pedig egy hasonlo kapcsolat eredmenye... felelmetes, az Asarik tenyleg nem valogatnak. :D -
#4168 Nekem Samara belopta magát a szívembe, mer ideális társ a női invizítor Shepardom mellé. Szemrebbenés nélkül öl, megbánás és morális problémák nékül, hűséges, szuperül néz ki és idővel talán rá lehet venni a tudjátokmire is (maj 3. részben)... :DDD Liara túl fiatalka volt még és bohó, de talán Samara majd megtanítja, hamár az édesanyját ki kellett nyírjuk és így nem volt anya/szexszimbólum példa előtte. Samara a lányát, mi Liara anyját nyírtuk ki, így összehozhatjuk őket és szép nagy családként élhetünk tovább!!! Sok friss Asari Shepardot hozva az univerzum nyakára a jövőben... Ámen! -
Hoz_Hun #4167 Nem a Citadellán van, hanem abban a nagyvárosban (... Illium) ahol Liara tevékenykedik.
Pár asztallal odébb egy Turian udvarol egy Quarian csajnak. A csaj épp azt meséli, hogy nemrég egy emberrel randizott. A turian meg folyton fikázza az emebreket és azt bizonygatja, ő jobb parti. Nagyon ott van az a beszélgetés is! Quarian csaj meg nagyon rá van izgulva a szexuális témára... ha arra járok hallgassátok ki őket. "Worth it!"