Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
nem az

Rage47
bõvített trailer

SZEG007
lehet majd változtatni pofaszerkezeten.

Atkamon
Nem hinném, hogy sokkal szebb lesz a grafika, mint az elõzõben, és igen, ugyanúgy fog kinézni, gondolom ha custom karakter, akkor is. Illetve a döntéseket viszi tovább, tehát ha például az 1-ben úgy döntesz, hogy az egyik szereplõ meghal (nem írok neveket, hogy ne legyen spoiler), akkor õ a 2ben már nem fog szerepelni.

Azt nem tudni, hogy az arcodat át lehet-e szabni ha a régi Shepet viszed tovább. Kasztot lehet váltani az biztos.

Why so serious?

Bence94
még nem játszottam végig.akkor most az én karakteremet átviszem és ugyanúgy néz majd ki csak szebb grafikával ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SZEG007
valoban tovább lehet vinni a mentéseidet, az hogy az elö részben hozott döntéseid pontosan mennyben fognak változtatni a második rész menetén arrol csak részinformácioink vannak, de ha elsöt nem játszottad még végig akkor ne nézd meg ezt a linket: http://masseffect.wikia.com/wiki/Mass_Effect_2

Bence94
OFF:azt hozzá kell tenni, hogy nem csak könnyen használható hanem vissza is butították rendesen, hogy menjen konzolon.remélhetõleg pc-n valamennyivel szebb lesz.
ON:szerintem a videok alapján ez szebb lesz sokkal.
ui.: most megvettem az 1-et és valami olyat olvastam hogy tovább lehet vinni a mentéseket ami jelentõsen befolyásolja a játékot.ez mennyire igaz ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Pontosan, ezért nem fejlesztek még én se gépet, a mostani cuccok bõven elmennek, a következõ konzolgeneráció meg még odébb van és jelenleg õk szabják meg milyen ütemben fejlõdik a játékok grafikája. Ha megnézed a CryTek új engine-je totál ugyanaz mint amit már PC-n a Crysis is tudott 2 éve, csak ez már konzolokra is könnyen használható de nem szebb semmivel se.

Why so serious?

Egy francot, a hivatalos gépigény nagyjából ugyanakkora mint az elsõé volt, ez is UE 3-as mint az elsõ, még ha javítottak is a grafon akkor se lesz drasztikusan magasabb a gépigény. Vagy inkább egyáltalán nem.

Why so serious?

A hivatalos verzió úgy szól hogy amikor az ME1-et fejleszteték még x360 devkitjük sem volt nem tudták meddig mehetnek el, problémamentességre játszottak. Azt írták ezt a DLC-k is megsínylették.Most minmt láttuk sokkal tovább mentek, és az átlagos DLC posványon túlmutató dolgot akarnak produkálni . Hát , jó is lenne ha újradefiniálnák a DLC-t mint olyat.

ProGabe
így van, ezt nem tudják (nem értik, vagy nem akarják érteni^^) sokan

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SZEG007
ugyanaz a motor, videok alapján ugyanaz a grfika nem kell uj gép hozzá gépfejlesztésre majd konzol generáciováltásnál lesz szükség addig ugyse fognak durvulni a multiplatform játékok.

wedge31
Nem ugyanaz a motor / UT3 / mint az elsö részben volt ? mert akkor ugyanugy fog menni mint az elsö rész.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Daell Drow
Haat ha az elso resz 30korul ment akkor necces lesz a masodik resz.
Ne ertsd felre, el elindul majd, csak elege vissza kel venned a grafikat hogy megfelelo sebesegel menjen a ME2.
Szolnokboy1
30 körül volt.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

wedge31
Subject Zeroról szerintem ugy is kiderül majd hogy töke van...<#idiota>

Live-on debütál,onnan meg gondolom rögtön megy fel a netre,szóval 22.-én már Ti is láthatjátok.

Optimus Prime
Nekem tetszik. Szerintem inkább fura, érdekes. Subject Zeronál azért szebb, nem? 😄 Bár meg inkább egy Borgra hajaz. Nekem tetszik ez a szedett-vedett társaság, legalább nem mindenki ember.
22-én ugye földi halandó is láthatja majd az exkluzív cinematic trailert és nem csak Live-on lesz?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Daell Drow
ha tokeletes alat azt erted hogy stabil 50-60fps, akkor menni fog ez is.
Szolnokboy1
mennyivel lesz nagyobb a gépigénye, mint az elsõ résznek? (ne írjátok le a hivatalos gépigényt pls, mert nem tudom, hogy ahhoz képest milyen az enyém) nekem tökéletesen fut az elsõ rész majdnem maxon, ezzel mi a helyzet? köszi

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

koschwarz
tricia helfernek akkor szája van, hogy simán elfér benne egyszerre két fas..írt 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Úgyis a játékos ad rá ruhát,ettõl függetlenül a hajváltoztatás jó lenne.😊

Fec papa
szerintem meg csinálják meg szõkére. 😄 Na persze nem azért mert szõke a favoritom, de szerintem jobban nézne ki vele, ezzel a fehér ruhával. :S

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Amúgy meg a videókon,mozgásban jól néz ki,szóval szerintem ezzel a képpel van a baj.😄

Jaja, Miranda sajnos elég zombifejû lett pedig a CGI trailerben kifejezetten szép volt. Remélem még javítanak rajta mire kijön a játék, mert így azért elég ijesztõ a feje. 😊

Why so serious?

wedge31
Nekem bejön Miranda szája eröteljes másodlagos nemi jelleget mutat...<#nevetes1>

böröczk
Még hasonlítanak is, az a durva (fõleg EDI : D)
Carrie Anne Moss, milyen menõ.

Viszont az elsõ képen mekkora ocsmányság Miranda <#wilting>

Kumiho #2179

wedge31
EDI-nek ha jól értetem lesz valami románca jokerel...<#wow3>

A többi csajról nem találtam képet.

Optimus Prime
Akartam mondani Joker kimaradt, de látom nem összehasonlító képek karakter-színész, hanem csaj felhozatal.<#vigyor>
Mert írtam volna, hogy EDI és Tricia nem nagyon hasonlítanak.<#idiota> Egyébként Subject Zero és Liara valamint Ash - õ benne lesz egyáltalán? - lemaradt.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

wedge31
Jó a felhozatal...<#nyes>

Jani21
Én is elõrendeltem a CE-t mindkét bolttól (576, CDG) a biztonság kedvéért <#vigyor2>. Azonban ma a hivatalos fórumon egy érdekes bejegyzésre figyeltem fel: link. Az elsõ hozzászólásban leírják, hogy melyik országban milyen elõrendelõi bónuszok járnak. Eszerint itthon Terminus Gear jár még pluszban az 576-tól elõrendelõknek. Azonban az oldalukon semmi említés nincs ezzel kapcsolatban. Valaki tud valami biztosat, hogy jár, nem jár?

Daell Drow
CDG-n, pontosabban elovetel/elojegyzes. 1800ft a sima es a CE kozott, az meg mar nem nagy kulonbseg hogy ne a CE rendeld.
Honnan rendelted meg?

\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"

Daell Drow
ÁÁÁ nekem mar faj a szivem 😊 még jo hogy elorendeltem a ME2 CE-t. XD
wedge31

Link
Nem tudom, hogy jó-e.
Enjoy

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ign.comon másfél perces trailer töredék kinnvan 😊 Menjetek fájdítani a szíveteket.
Dec 22.-én kiadják a teljes hosszút!

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Falcon87
Ez a játék kell 😄 bármi áron

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

<#worship>
Az elsõ részben is imádtam Anderson és Joker hangját,most meg még több ismerõs lesz... ahhh.

Különc
<#taps>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fenrir
Jézusom, micsoda nevek vannak ott szinkronszíneszeknek <#guluszem1>

A halál csupán a kezdet...

wedge31
Miranda karija nagyon király látszik a belefektetett energia minden téren...<#nevetes1>

pxxl
joker karaktere durván hasonlít a szinkronszínészre <#hehe> vagy fordítva

All hail the double x!

robotnyk
de durva a felhozatal 😄
Szemetek holnap cinematic trailer sneak peak-kel fognak cukkolni minket 😄

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

ÁÁÁááh, nem szabad ide bejönnöm nézelõdni!! Jaj messze még a január vége és csak vágyakozom.
Mass Effect a kedvenc programom lett mikor kijött Xbox360ra. Tíz év után taszította le nálam a Tomb Raider-t (õt szorosan követi a Rainbow Six). Mass Effectbe annyira beleõrültem, hogy külön megrendeltem a két regényt, külön artbook-ot (nem az ami a CE-ben van benne), official game guide, meg a zene CD-t és egy eredeti N7-es trikót is. Soha ilyet nem csináltam még azelõtt (azóta se).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Most néztem 576-nál van Xbox360 CE változat. Le is adtam rá egy elõrendelést. CD Galaxisnál én se láttam Xoboxosat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...