Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ON:szerintem a videok alapján ez szebb lesz sokkal.
ui.: most megvettem az 1-et és valami olyat olvastam hogy tovább lehet vinni a mentéseket ami jelentõsen befolyásolja a játékot.ez mennyire igaz ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Why so serious?
Why so serious?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ne ertsd felre, el elindul majd, csak elege vissza kel venned a grafikat hogy megfelelo sebesegel menjen a ME2.
22-én ugye földi halandó is láthatja majd az exkluzív cinematic trailert és nem csak Live-on lesz?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Why so serious?
Carrie Anne Moss, milyen menõ.
Viszont az elsõ képen mekkora ocsmányság Miranda <#wilting>#wilting>
Kumiho #2179
A többi csajról nem találtam képet.
Mert írtam volna, hogy EDI és Tricia nem nagyon hasonlítanak.<#idiota>#idiota> Egyébként Subject Zero és Liara valamint Ash - õ benne lesz egyáltalán? - lemaradt.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
\"Hozzád képest a tömegszerencsétlenség kisszines a hiradó végén!\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Dec 22.-én kiadják a teljes hosszút!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Az elsõ részben is imádtam Anderson és Joker hangját,most meg még több ismerõs lesz... ahhh.
A halál csupán a kezdet...
All hail the double x!
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mass Effect a kedvenc programom lett mikor kijött Xbox360ra. Tíz év után taszította le nálam a Tomb Raider-t (õt szorosan követi a Rainbow Six). Mass Effectbe annyira beleõrültem, hogy külön megrendeltem a két regényt, külön artbook-ot (nem az ami a CE-ben van benne), official game guide, meg a zene CD-t és egy eredeti N7-es trikót is. Soha ilyet nem csináltam még azelõtt (azóta se).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...