19778
-
SaGa Jr #4366 Ne szépen be lettem előzve, emg ahogy elnézem elgépeltem a stabilization gauntlet képességét is (ez van ha nincs az ember előtt pontos lista hanem név alapján próbál valamit beazonosítani a jegyzeteiből). :D -
SaGa Jr #4365 A fellelhetőség nem oylan bonyolult, de kép az mihez kéne ha egyszer komplett páncélokat nem is vehetsz/szerezhetsz (maximum DLC-vel eltöltöd és azonnal rendelkezel vele)?
Darabokat igen, azok meg boltokban vehetőek meg. Boltokból meg nem sok van az egész játékban. Képeken meg nem biztos hogy sokat látnál mondjuk a kesztyűkből vagy vállpáncélokból.
A fellelhetőséghez íme némi segítség (bolygó/állomás, bolt neve - áru neve és bonusza):
Illium, Gateway Personal Defense - Amplifier Plates (+5% shield)
Tuchanka, Ratch's Wares - Stabilizing Gauntlets (+5% shield), Asymmetric Defense Layer (+5% Health), Shield Harness (+5% Shield)
Citadel, Rodam Expeditions - Off-Hand Ammo Pack (+10% ammo), Aegis Vest (+5% health)
Citadel, Cirta Foundation - Life Support Webbing (+5% health)
Továbbá van még vásárolnivaló Omega boltjaiban is (itt szerezhetőek be többek között a visor ami +10% damage-t ad fejlövésnél, itt kapható a gatyó ami +10% storming-ot ad, itt vehető meg az a mellvért amitől hamarabb kezd töltődni a karakter pajzsa).
Továbbá van még a játékban olyan gatyó ami 10%-al megnöveli a magunkkal cipelhető nehézfegyverhez való lövedékek számát, van sisak ami javítja a bolti árakat (10%-al kevesebbet kell értük fizetni), plusz akad még egy kesztyű is ami 5%-al növeli a sebzést. Nagyjából ennyi. -
#4364 Google pownz!! (lol)
mass effect 2 armor list
Képek nincsenek, de a fellelhetőség megvan + tulajdonságok.
Helmets:
N7 Helmet - Increases health by 5%
N7 Breather Helmet - Increases health by 5%
Kuwashii Visor [Omega] - Increases headshot damage by 10%
Death Mask [Tuchanka] - Increases negotiation bonus by 10%
Chest:
N7 Chestplate - Increases power damage by 3%
Capasitor Chestplate [Citadel] - reduces the delay before your shields start regenerating by 10%
Aegis Vest [Citadel] - Increases health by 5%
Shield Harness [Tuchanka] - Increases shields by 5%
Shoulders:
N7 Shoulder Guards - Increases weapon damage by 3%
Amplifier Plates [Illium] - Increases power damage by 5%
Strength Boost Pads [Omega] - Increases melee damage by 25%
Asymmetric Defense Layer [Tuchanka] - Increases health by 5%
Arms:
N7 Guantlets - Increases health by 3%
Heavy Damping Guantlets [Tuchanka] - Increases shields by 5%
Off-Hand Ammo Pack [Citadel] - Increase spare ammo capacity by 10%
Stabilization Gauntlets [Omega] - Increase weapon damage by 5%
Legs:
N7 Greaves - Increase shield strength by 3%
Stimulator Conduits [Omega] - Increase storm speed by 10%
Life Support Webbing [Citadel] - Increase health by 10%
Ordinance Packs [Omega] - Increase spare heavy weapon ammo by 10%
DLC Armor Sets:
Blood Dragon Armor [Bonus from Dragon Age: Origins] - Increases power damage by 15%, Increases shield strength by 10%
Terminus Assault Armor [Preorder Bonus] - Increases storm speed by 10%, Increases shields by 15%, Increases all weapons reserve ammo by +1
Inferno Armor [Preorder Bonus] - Negotiation bonus of 10%, Increases power damage by 10%, Increases storm speed by 10%
Collector Armor [Collector's Edition Bonus] - Regenerate 10% faster, Increases storm speed by 10%, Increases health by 20%
DLC Armor Helmets:
Umbra Visor [Dr. Pepper promotional item] - Increases power damage by 5%
Recon Hood [Dr. Pepper promotional item] - Increases weapon damage by 5%
Sentry Interface [Dr. Pepper promotional item] - Increases shield strength by 5% -
#4363 jah csak 1 dolog, amit rosszul jellemezünk a 2.rész, nem egyhangú, hanem csak egy cseppet nagyon részletes...de jah megbocsátható, nem is mondta senki, és reméljük nem is fogja, hogy ez megbocsáthatatlan hiba.
én elvoltam vele 45-47órát, csak a történetre irtam hogy nem egészen olyan masszívan megy minden mint az első részben. -
#4362 Próbálkozni lehet...:)
Végülis szerintem pont azért ilyen kevesetmondó a 2. rész, hogy a 3.-ban legyen szájtátás bőven. Ha így lesz, akkor megbocsájtható a 2. rész egyhangúsága.
Valaki írta, hogy reményei szerint már meg van írva a 3. rész története is. Nos ez szinte biztos, gondoljunk csak a SW-ra. Ha már trilógiáról van szó, akkor azt egy kerek egészben el kell készíteni, szóval 99%, hogy már réges régen megvan a 3. rész története is. -
#4361 nem csak.
de nehéz másképpen ábrázolni fémből az emberi csontvázat, ezt sajnos nem tudják másképpen megoldani... -
raepa #4360 Azert Sovereignnek nem okozott kulonosebb problemat leszallni az eden primeon (bar szep nyomot hagyott, az igaz), de meg leszallnia sem kell, aki belep egy reaperre az agymosodik, onnantol pedig megvannak a foldi ugynokok.
(Liaranal meg kellene lennie egy olyan opcionak, hogy egyikre sem illik a leiras.) -
#4359 elmeséled előre a 3.rész történetét? :D -
bgabor #4358 A soldier nem tud SMG-t választani. Na nem mintha szüksége lenne rá, az assault rifle bőven übereli. -
#4357 Most nézegettem a romance videókat csövön, a Thane-es elég megható -
raepa #4356 Na igen, hol van mar a jo oreg Irenicus...
Amugy betoltottem a vegerol a mentest, tok jo, hogy a legenyseg kommentalja a tortenteket. :) -
kr1szmester #4355 jolvan.
amúgy valaki talált olyat ahol a gémben az összes armorról van kép meg fellelhetőség? -
#4354 Ilyenkor kell beírni google-be, hogy cerberus armor.....
-
kr1szmester #4353 404-et ír. -
SaGa Jr #4352 Úgy érted a 3-4-5.? Mert az első volt Zaeed és a második a Normandy roncsának felkutatása.
A kijövetel meg amikor kész lesz. Annyit tudni hogy a Cerberus kártyával rendelkezőknek ingyenes lesz a nemsokára megjelenő Cerberus armor, az új shotgun (M-22 Eviscerator).
A páncélról már vannak képek is:
Cerberus armor -
Pares #4351 Na igen, erre gondoltam én is! -
SaGa Jr #4350 Ezt az elképzelést már leírtam én is vagy kétszern oha én úgy gondolom hogy minden hajóban van egy ilyen egység amit kirakhat takarítani, mert orbitális pályáról takarítva hajókkal nem lesz folytatása a ciklusnak. :D -
SaGa Jr #4349 Hogyhogy csak az hiányzik? Milyen class-t választottál? Merthogy senki nem jut hozzá minden fegyverhez (talán a soldier-t kivéve ha az értelmes lehetőségek helyett inkább a SMG-t választja mikor új fegyvert szerválhat magának, amúgy nem tudom lehtséges egyáltalán neki a SMG-t választani vagy sem).
A játékban csak egyetlen helyen lehet plusz fegyvertípust választani azok mellé amikhez alapból értesz és csak egyet. Többet nem tudsz. -
krisz255 #4348 és nem tudjátok mikor jön kia 2. dlc? -
Pares #4347 A ME2 főellenségére visszatérve:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondoljatok csak bele, ha a Reapereknek ránk (hús-vér lényekre) van szükségük ahoz, hogy új Reapereket gyártsanak, akkor nem tehetik meg azt, hogy halomra bombáznak minden bolygót és kiírtanak minden élőlényt az egész galaxisban. Nem tehetik meg azt, hogy szétbombáznak minden bolygót, mert akkor nem lesz az új életnek helye a kifejlődésre, így "tisztán" kell megoldaniuk a begyűjtést és kiírtást. Ráadásul a Reaperek űrhajók, így elég nehezen menne ez nekik. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a visszatértük előtt gyártatnak ilyen "terminátorokat", akik a felszínen fogják őket "képviselni", vagy valami ilyesmi. A Collectorokat is, vagy Saren-t és hadseregét is csak ezért "hipnotizálták", aztán amikor visszatérnek és meg van, ami kellett nekik, őket is kiírtsák. De őket se lehet atombombázni, itt is szükség van a tiszta megoldásra, hogy a bolygókat megkíméljék. Vagy nem?
Aztán ott van Vigil, aki egy kicsit máshogy, de lényegében valahogy így magyarázta, ha jól emlékszem...
Mi a véleményetek? -
krisz255 #4346 hello hol tudok mesterlövész puskát szerezni magamnak?
már csak az hiányzik
és hol lehet a legtöbb nyersanyagot kinyerni?
help pls -
SaGa Jr #4345 Újra be kell szervezned mindenkit. Minden elölről indul, csak a felszereléseid, a pénzed, a fejlesztéseid és a választott class-od megmaradt, plusz kapsz bonuszt a végigjátszásért (nyersanyagok és pénz). -
SaGa Jr #4344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán hogyan? Nekem megvolt az összes infom (mind az 5 terminálról begyűjtöttem őket) de választási lehetőség az eltüntetés elrendelésekor (mikro felhívhatjuk Liara-t) összesen 6 van.
Ebből az egyik az hogy sorry, majd hívlak később, a fennmaradók meg az 5 gyanusított. Na ezzel hogyan öleted meg az asszisztenst? Vagy utána gondoltad? -
Pares #4343 Én úgy vettem észre, hogy a Biowarenek manapság a bossfightok nem nagyon jönnek össze. Mármint csinálnak egy ultrabrutál történetet, remek karaktereket, összességében remek játékot, de a végén a főbosszal kicsit mindíg elszomorítanak.
Nézzük például a Dragon Age-et. Szintúgy remek játék, remek karakterek (de talán nem annyira, mint a Mass Effectben), viszont a végső harc véleményem szerint felemásra sikeredett... Mármint nem nézett ki szarul az a bazi nagy Archdemon sárkány, de volt olyan mellékküldetés, ahol nehezebb ellenfelet kaptunk, például Gaxkang vagy Flemeth. Hozzájuk képest a főellenség és a vele folytatott harc már egyáltalán nem volt epikus, ráadásul nehéznek sem volt mondható, mert elsőre simán le lehetett győzni (nem úgy, mint a másik kettőt...), ráadásul a statisztikákban sem az Archdemon volt a legerősebb legyőzött ellenfél. Na akkor meg lehet ilyenkor is kérdezni, hogy MI VAN???
Viszont az is igaz, hogy ezek után a bossfightok után mindig valami epikus is történik, ami velem azon nyomban elfeledtette az előző percek mini-csalódását. A Dragon Age végén a beszélgetés a király/nővel, barátaiddal, esetleg a temetésed, a Mass Effectben Sovereign pusztulása a Mass Effectben meg tudjuk mi (nem akarok spoilerezni). -
PeToth #4342 Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy ha végig csináltam a játékot és újra kezdem a jelenlegi karakterrel, akkor a csapattagokat újra be kell szervezni, vagy csak a fő küldetések lesznek? És a példakép/renegát pontok meg maradnak?
Köszi -
#4341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megvan az összes info, meg lehet vele öletni az asszisztenst -.- -
SaGa Jr #4340 Csináld meg Thane feladatát is és ott lesznek a C-Sec irodától balra elindulva a másik szintre vezető lépcső meleltti beugróban, ahol ülőalkalmatosságok vannak. Ott dumálnak majd a célszemélyek. -
SaGa Jr #4339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első terminál mindjárt ott lesz ahogy lejössz a lépcsőn Tali-tól. Három a nagy teraszon lesz (ahol a biznisz élet zajlik és gyakorlatialg ide jössz ki amikor eljössz a hajódtól) a különféle termináloknál amik a boltos és szolgáltató kioszkoknál vannak (azok a kerek izék amik körül ácsorognak páran, plusz az egyik bazinagy sík képernyőnél is van egy) míg az utolsó a bárban van a pult előtt.
Egyébként mindegy kit választasz egy ártatlant (legalábbis ebből a szempontból ártatlant) fogsz kinyírni. Az igazi bűnös, akit Liara el akar kapni pont az szolgáltatja neki ezeket az infókat csak a kis kék hölgyemény nem kicsit vak és hülye lett hogy ezt nem veszi észre (igen, az aszisztense az observer csak őt nem leht célnak megjelölni de üvölt róla a dolog és ráadásként még furcsa módon minden nyomozást segtő infóhoz csak ő tudta hozzájuttatni Liara kisasszonyt). Én már cak azért is a batarian-t nyirattam ki, mert mocskos rabszolgakereskedők gyülekezete akik szeretnék mind a mai napig rabszolgaságba taszítani az emberiséget akiket gyűlölnek mert mikor ezen dolgoztak lebuktak és emiatt a tanácsból is száműzve lettek. -
nono55 #4338 szasztok, a magyar feliratot honnan lehet beszerezni? -
raepa #4337 Az igaz, a vegso bossfight mar az egyben is vicces volt. Oda Saren elintezese utan boven eleg lett volna a video, ahogy a flotta apritja Sovereignt. Na, az epic volt, a nikkelbolha meg epic fail...
Viszont a jol sikerult hattertol nem lesz kerek a tortenet. Az elso resz kicsit steril vilagan nem volt nehez valtoztatni, ez a darkos hangulat amugyis nepszeru manapsag, de ez csak diszlet. Na mindegy, asszem az zavar, hogy teleszortak a jatekot jobbnal-jobb karakterekkel, de a vegerol pont lesporoltak. -
Kindred Blades #4336 4330
Nem fiam, felfogás terén neked vannak kisebb problémáid.
Az, akármerről nézed, egy geth hopper - husk hibrid volt, a mechanikáját tekintve. Még az hipp-hopp animációk is ugyanazok. És, ahogy nyilván elkerülte becses figyelmed, mi éppen a mechanikáról, s a design-ról beszéltünk a boss-ok kapcsán. Nem a lore-ról.
Az pedig, hogy Sovereign rajta keresztül szólalt meg, hogy direkt kontrollt gyakorolt felette, amit ellőttek egy párszor a második részben is, egész más történet. Teljesen értelmes, működő, illik a sztoriba, de attól még a zárt térben pattogó geth hopper marad a játékmenet, mechanika szempontjából.
4331
Na, most mondd el szépen, hogy a Terminator-ral 80%-ban megegyező külcsínnel bíró Reaper larva terminator-hoz való hasonlítása miért is meséli neked, hogy semmit nem fogtam fel a dologból. Már csak hogy értsem, mit beszélsz. Ne, ne sztori-alapon, pusztán a design-ról beszélünk ismét. -
rexsimus #4335 A páncélt a testreszabásnál, az első csúszkán tudod változtatni.
Két küldetés, az egyik egy plusz csapattagot ad. -
#4334 Mert azért kisebb-nagyobb logikátlanság bőven akad benne;
Hűség, mondjuk Talinál. -Mikor érte megyünk, az üzenetek, amiket meghallgatunk, (v. naplóbejegyzések) már-már szerelemről árulkodnak, de nagyon erős tiszteletről mindenképp. Ennek ellenére, nem lojális.
Asley; gyakorlatilag a fajgyűlölet szikráját Shepard oltja ki benne, erre amikor kiderül, hogy a Cerberusnak dolgozunk, otthagy. Se meggyőzni, sem megérteni nem próbál. Érdekes.
Liara; Felássa a fél galaxist a korábbi fajok nyomai után, majd miután Sheparddal talál egy régészeti kincsesbányát, Árnybrókernek áll. Logikusan...
Sok ilyen apróság van, a legnagyobb számomra az előző hozzászólásomban, de nem akarom, nem tudom azt mondani, hogy marhaság, vagy rossz játék. Ez egy második rész, és majd a harmadikban talán kiderülnek a dolgok. Én kíváncsi vagyok!
De meg tudom érteni azt is, aki miután feláll, azt mondja. -Jó volt... De most mégis mi a t..köm van?!? -
#4333 Azért, valahol igaza van.
Ez ugyanúgy egy köztes darab, mint anno a birodalom visszavág volt, mondjuk. Ha ennek megfelelően kezeljük, valóban jó játék. Sok olyan puzzle-darab van, ami az 1-ből köszönt vissza, és itt nagy valószínűséggel ugyan ez a helyzet. Majd a 3. ban összeáll a kép. És akkor tiszta lesz sok olyan dolog, ami most logikátlannak, felületesnek hat(hat).
Nekem pl a főmonszta azért nem jött be, mert egy kissé emberközpontú. Azért, mi csak most kezdtük járni az űrt, gyakorlatilag kiscsoportosok vagyunk, és a Kaszások mégis ilyen valamit kreálnak? Tudom, könnyen hozzáférhető az alapanyag, de nehogy már, bármely másik faj annyival nehezebben hozzáférhető legyen... Mind1. 3-ban majd kiderül. Remélem megvan a forgatókönyv, mert ha csak most állnak neki megírni... -
readswift #4332 "pászmeg, mit keres itt ez a skájnet szökevény? Agyönlőlek mint a harbinger fazont! Az is sokat ugatott aztán meguntam ! "
-
readswift #4331 Semmit nem fogtál föl, de a másik egyén sem aki harbingert akarta lelődözni : DD . -
readswift #4330 sarennek semmi köze a gethez, huskot csinált belőle a reaper. Ha megnézed a lexiconban a protheanokhoz is husk kép van téve , közbe a sztoriból kiderül h kurvára nme husk... -
#4329 Ja hogy akkor nem csak nekem volt terminatoros feelingem. :)) Megnyugtató.:) -
krisztajo #4328 Egy kis segítség kéne! Feltelepítettem a játékot és beaktiváltam a Cerberus netet is. Utána minden elérhető tartalmat letöltöttem. Szám szerint négy exével lettem gazdagabb (BloodDragon armor, Collectors, NormandyCrash és Zaeed). Ezeket telepítettem is majd a promo kódot beírtam a speckó páncélhoz és fegyverhez.
Ehhez képest kaptam a személyi terminálomra Zaed-ról egy levelet és a speckó páncélról és fegyverről.
De sehol sem jelenik meg sem a páncél sem a fegyver plusz a BloodDragon páncél sem. Nem a parancsnoki kabin páncéltermináljában kellett volna lenniük? Ilyenkor mit lehet tenni hogy megszerezhessem őket???
És mi a helyzet a másik két tartalommal a (Collectors és NormandyCrash)? Ezek mik és mit kellett volna pluszban adniuk még? -
krisz255 #4327 vagyis zaeed