Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a supersamplingot soha nem tudtam elképzelni mire van, meg ami a másik, az a multisampling, gondolom az ennek az enyhébb változata lehet.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Az alsó képen pedig a fényekkel játszik, csökkenti az intenzitásukat, ami jó hatással lehet az árnyékokra, stb.
[merlinw.org]
ebben a részben ugye pc-n úgy kavircolsz a menüben, hogy Shift-el leálla játék, vagyis pause-ál.
ezután az egérrel kell a kis ikonokra kattintani, a segítségért (parancsok kiadásáért, ha így tetszik).
vagyis a képernyõ alján, meglennek ikonok, hogy a néger nyomasson egy 0 gravitácios büvésztrükköt, vagy iesmi.
konzolon viszon, és valszeg ezért nincs kontroller!
egészen másképpen megy.
itt olyan mint pl amit az assassin creed 2-õben is láttam, lenyomsz 1 adot gombot, legyen az RT például, és utána a jobb oldali karral, ha jól emlékszem kör alakban ki lehet választani az ikonokat.
vagyis igaz hogy leszünetel a játék, és gondolkodhatsz...kapsz így idõt taktikázni, viszont itt a kontroller karjával gyorsabban ki lehet válsztani az adott ikonokat (ha úgy tetszik parancsokat) ez még egy eltérõ pont a játékban, bár nem egy mindent eldöntõ momentum....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
meg az allul a supersampling vagy mi a hóhér pöcsén a pattanás, azt nem tudom ..angolul se értem mit ír....

azt tudom hogy multi játék, csak mivel az elsõ rész x360 ról lett átírva, gondoltam támogatni fogja mindegy...hamar megbarátkozok a klaviatúrával ha kell...😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
letettem C16XQ-ról 16x-re és futosgál a kis rohadék, meg se rebben a kép, még be se lassul.
van ezalatt olyan gogy Q8x az jobb ettõl?
mi az a Q?
mert összessen ezek vannak a driveremben:
2x (még nem teszteltem)
4x (még nem teszteltem)
8x (nem lassul be a játék)
Q8x (még nem teszteltem)
16x (nem lassul be a játék)
Q16xC (elég durván beszaggat a játék nagy felbontás mellett)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
lol
más játékoknál meg alapon megy...van is egy vevõegységem...ezt nem értem miért van, hiszen xboxos játék ráadásul.<#fejvakaras>#fejvakaras>
lehet konzolon ezt több gombra osztották ki, el...errõl nincs infóm.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mert a driverben vagy 8 fajta élsimítás van...
de igy is megszokható.
ezt el kell dönteni. a célzás tény hogy egérrel egyszerübb könynebb, aez nem vitás...mint ahhogy minden játékban.
csak szerintem a mozgás, invertory, meg a sok parancsosztogatás elég körülményes, és egyeltalán nem áll kézre, valamint ha futsz és kell futás közbe fordítani a karaktert, akkor a joy botjaival könnyebb míg itt ugye az egeret húzod, és vagy lefutsz az asztalról, vagy fel kell emelni és lerakni a szokásos téma, ezt gondolom nem kell ecsetelnem...
ezekután döntsd el te.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az elso resz ugye kesobb jott ki PC-re es a inventroy rendszer igencsak at lett alakitva. De gondolom most, hogy egyszerre jottek ki, ez a dolog nem lesz.
Bar az is igaz, hogy a Dragon Age box es pc kozott eg es fold volt a kulombseg mind iranyitasban es GUI-n.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
viszont mivel megváltoznak a pixel színei, ezáltal torzít a képen, hiszen nem az eredeti képet kapod, "homályos"-sabb lesz
és itt van a kép eredetileg BMP-ben....:
az eredeti bitkép

Together we'll fly someday...
nem am., amúgyis venni akartam egy újat, csak nemtom, h 2 magos, v 4 magos lenne jobb...
1 pixel az 1 pixel...ahhogy én látom játék közben.
azért nem ingame, mert vettem fel videót, azután elfelejtettem f10-et nyomni a képekért, és mivel mentem feküdni gyors ezt csináltam....
de minnya csinálok eredeti printscreen-t, az akkor észreveszitek, mert natív 1680x150 lesz.
amúgy nem a te hibád, mert én basztam el, mert úgy írtam a képhez hogy printsceen, de elfelejtettem odabiggyeszteni hogy a videóról csináltam állóképet...sorry ez én hibám most.
pill és csinálok egy képet nvidia driverben ha C16xQ-ra teszem.
amúgy igazad volt, nem vettem észre nagy fps-zuhanást...zsír modon fut még az én ócska 3 éves konfigomon is....
de az valami más fájl volt :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
nem tehetek róla, de rohadtul idegesít ez a hullás dolog. 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ám ne nézd a hullákat 😄
Ám mentést importált valaki ?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként attól, hogy mese, még sci-fi-nek nevezik. Mese alatt pedig a tipikus jó/rossz ellentétre, a jó oldalon álló, rugdosnivalóan aranyos teremtményekrõl, és a rossz oldalon felsorakozó végtelenül gonosz, csúnya lényekre, és a hasonló klisékre gondoltam elsõsorban. A Mass Effectben ezek közül egy sincs meg, ettõl lesz ez egy komoly sci-fi. Az, hogy mennyire sci, az meg tök mindegy. Valamennyire mindenképpen az.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Elõbb fagytam ki, de eddig epic!!!
Mondjuk az nem tetszik, h kell lõszer :S
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindkettö mese ha tényleg tudományos / sci / regényt szeretnél akkor szerintem Asimov és Lem az alap.