19778
-
bgreg #4925 Szerintem nagyon is érdekel a véleményem:D MINDENKI rólam pofázott, ha megnézed üzik nagyrészét mindegyik hozzám kapcsolódott szinte:)tehát foglalkoztatok velem és érdekeltelek:) -
#4924 Nincs meg vkinek esetleg a Cerberus armor +weapon :) telepítője esetleg teljesen ártatlan kérdés -
#4923 Nem tanították meg neked h hasenki nem érdekel a véleményed akkor tarsd meg magadnak és kérdezd meg h merre az ajtó? t.H.x -
Pares #4922 MŰKÖDÖTT!!! All Hail The Troll Spray! -
Hoz_Hun #4921 Oké, felfogtuk. Megértettük. Tudomásulvettük. Te a COD 6 szereted. Mi ezt. Te játszol azzal, mi játszunk ezzel. Élünk szépen egymás mellet.
Vagy most menejek be én is COD 6 forumra és OFF-oljam szét mint te ezt.
Egy darabig szórakoztató voltál... már nem. Szerintem tudnod kéne mikor van itt az ideje, hogy elhúzz innen és békénhagy minket az egyéni véleményeddel. -
BigDaddyJoe #4920 ezt nem jól látod mert végig a játékról volt szó, hogy nem jutottál át az első pályán.....LOL -
#4919 ugyanmár srácok, szerintem marha vicces. -
bgreg #4918 Részemről sikeresek voltak a tárgyalások:) Szétlett offolva a topik, amellett az én fasságaimra figyeltetek, és ez a tákolmány játék nem volt főszerepben.
Köszönöm a figyelmet!
:) -
Richardix #4917 Richardix Approves +100000000000000 :P -
Richardix #4916 már megbocsáss, de ez a filmszerű játékmenet az ami hatalmasat újított az rpg-k körében, izgalmasabbá, szórakoztatóbbá téve a párbeszédeket, és magát a játékot... nemtom te honnan veszed, hogy egy játék lényege fél percenként 1 fejlövés (amiből mellesleg itt is van elég), nem, a játék szórakoztatni van, hogy hogyan teszi, az már részletkérdés... ha neked nem tetszik, hát nem tetszik, de ez egyáltalán nem a játék hibája. vita lezárva? -
Pares #4915
Remélem működik! -
#4914 Ne is szóljatok a niemandnak :D -
bgreg #4913 nem tudtál mit reagálni arra hogy szánalom a sablon oltásod mi?:D De gondolom munkád nincs otthon ülsz egész nap mit is várjak egy panelaljadéktól. -
BigDaddyJoe #4912 bazz te azért tartod monotonnak mert az első pályánál nem tudtál kijutni a folyosóról, ez még nem jelenti azt hogy ebben a játékban egy kibaszott folyosón kívül más pálya nem lesz.....LOL -
bgreg #4911 jó, nem izgat ha anya, papa megveszi ezt a Mass Effect Video 2 című játékot hát tegye:) Csak hát ugye filmet tudok ajánlani jobbat olcsóbban:) -
Pares #4910
Kezdesz egyre meredekebb lenni... -
#4909 mármint az első 10 percben, amíg az agykapacitásod elégséges volt? -
bgreg #4908 COd 6 multi a megoldás, nem ilyen videótömkeleg amit nem is én játszok max a felét. -
bgreg #4907 nem érzed szánalomnak ezt a minden második topikban elnyomott nagyon magas színvonalú beszólásodat? -
Pares #4906 Orosz rulett a megoldás, ha tömény izgalmat akarsz... -
bgreg #4905 nem, a multiját élvezem lehet hogy a single karcsú... de itt fele játék mesél,animációk...semmi tömény izgalom:) -
Pares #4904 Don't feed the Troll! -
#4903 Attól még hogy bejön a játék, miért lennénk kockák? -
#4902 Nem. Azért vagy buta mert a divatból felkapott CoD6 multit tolod. -
Richardix #4901 na igen.. mert manapság történetet is nézni egy játéknál már kockaság mi? -
bgreg #4900 Na gyerek itt jön a bizonyíték a kockaságotokra: Szerintetek nem játszottam vele nagyon sok időt??? ezt az első pályát annak szántam hogy összegzésként milyen a játék.mész folyosón jön valami vagy nem,bezárt hely sablonos fejlödés ide raksz pontot oda..jónak lehet hogy jó de nem annyira amennyire itt nyaljátok -
#4899 Most nem basztatásból kérdezem, de hogy a picsába lehet az elején elakadni? Sztem egy óvodás simán túljutna rajta. -
Richardix #4898 ajánlom figyelmedbe ezt! :P -
Pares #4897 Ti komolyan azt hiszitek, hogy ez az izé egyáltalán játszott vele? Szerintem csak megnézett egy videót az elejéről a Youtubon. -
Hoz_Hun #4896 Nem. Azért vagy buta, mert kb 10 perc játék után kijelented a Mass Effectről hogy szar. Csak azért mert egy triviális dolgot nem voltál benne képes végrehajtani. Ecsém még a felvonuló feliratot sem láttad az elején!! ....és fikázol.
Ez a játék nem neked való! Ettől ez még egy nagyon jó játék. De te menyél COD 6-olni. -
Pares #4895 Falhoz állít, agyonlő... -
#4894 nem. azért mert eltévedtél az egyenes folyosón. -
#4893 Igaz..
amúgy az artbookban benne van a jármű kinézete:) -
bgreg #4892 azér vagyok buta mer nem a divatból felkapott mass effect 2-t tolom? gz kockapajtásom -
Pares #4891 Komolyan, most csak én vettem észre a köves bolygók leírásainál a CSUPA NAGY BETŰVEL írt figyelmeztetéseket a felszíni veszélyekre? Szerintem nem hiába fog sokáig tartani a DLC elkészítése... -
Hoz_Hun #4890 Főleg, hogy nem is lehet ugrani benne. -
Knabb #4889 Helyes, ami nemmegy azt nem kell erőltetni. -
#4888 gecibuta vagy. -
Hoz_Hun #4887 Vagy döngetni a csajt a motorháztetőn. Talinak ideális környezet. -
Pares #4886 LoL, ezt ugye te se gondoltad komolyan...