19778
  • bgreg
    Szerintem nagyon is érdekel a véleményem:D MINDENKI rólam pofázott, ha megnézed üzik nagyrészét mindegyik hozzám kapcsolódott szinte:)tehát foglalkoztatok velem és érdekeltelek:)
  • JethroHUN
    Nincs meg vkinek esetleg a Cerberus armor +weapon :) telepítője esetleg teljesen ártatlan kérdés
  • JethroHUN
    Nem tanították meg neked h hasenki nem érdekel a véleményed akkor tarsd meg magadnak és kérdezd meg h merre az ajtó? t.H.x
  • Pares
    MŰKÖDÖTT!!! All Hail The Troll Spray!
  • Hoz_Hun
    Oké, felfogtuk. Megértettük. Tudomásulvettük. Te a COD 6 szereted. Mi ezt. Te játszol azzal, mi játszunk ezzel. Élünk szépen egymás mellet.
    Vagy most menejek be én is COD 6 forumra és OFF-oljam szét mint te ezt.

Egy darabig szórakoztató voltál... már nem. Szerintem tudnod kéne mikor van itt az ideje, hogy elhúzz innen és békénhagy minket az egyéni véleményeddel.
  • BigDaddyJoe
    ezt nem jól látod mert végig a játékról volt szó, hogy nem jutottál át az első pályán.....LOL
  • robotnyk
    ugyanmár srácok, szerintem marha vicces.
  • bgreg
    Részemről sikeresek voltak a tárgyalások:) Szétlett offolva a topik, amellett az én fasságaimra figyeltetek, és ez a tákolmány játék nem volt főszerepben.
    Köszönöm a figyelmet!
    :)
  • Richardix
    Richardix Approves +100000000000000 :P
  • Richardix
    már megbocsáss, de ez a filmszerű játékmenet az ami hatalmasat újított az rpg-k körében, izgalmasabbá, szórakoztatóbbá téve a párbeszédeket, és magát a játékot... nemtom te honnan veszed, hogy egy játék lényege fél percenként 1 fejlövés (amiből mellesleg itt is van elég), nem, a játék szórakoztatni van, hogy hogyan teszi, az már részletkérdés... ha neked nem tetszik, hát nem tetszik, de ez egyáltalán nem a játék hibája. vita lezárva?
  • Pares

Remélem működik!
  • Piszkos  Fred
    Ne is szóljatok a niemandnak :D
  • bgreg
    nem tudtál mit reagálni arra hogy szánalom a sablon oltásod mi?:D De gondolom munkád nincs otthon ülsz egész nap mit is várjak egy panelaljadéktól.
  • BigDaddyJoe
    bazz te azért tartod monotonnak mert az első pályánál nem tudtál kijutni a folyosóról, ez még nem jelenti azt hogy ebben a játékban egy kibaszott folyosón kívül más pálya nem lesz.....LOL
  • bgreg
    jó, nem izgat ha anya, papa megveszi ezt a Mass Effect Video 2 című játékot hát tegye:) Csak hát ugye filmet tudok ajánlani jobbat olcsóbban:)
  • Pares

Kezdesz egyre meredekebb lenni...
  • robotnyk
    mármint az első 10 percben, amíg az agykapacitásod elégséges volt?
  • bgreg
    COd 6 multi a megoldás, nem ilyen videótömkeleg amit nem is én játszok max a felét.
  • bgreg
    nem érzed szánalomnak ezt a minden második topikban elnyomott nagyon magas színvonalú beszólásodat?
  • Pares
    Orosz rulett a megoldás, ha tömény izgalmat akarsz...
  • bgreg
    nem, a multiját élvezem lehet hogy a single karcsú... de itt fele játék mesél,animációk...semmi tömény izgalom:)
  • Pares
    Don't feed the Troll!
  • balee4
    Attól még hogy bejön a játék, miért lennénk kockák?
  • Piszkos  Fred
    Nem. Azért vagy buta mert a divatból felkapott CoD6 multit tolod.
  • Richardix
    na igen.. mert manapság történetet is nézni egy játéknál már kockaság mi?
  • bgreg
    Na gyerek itt jön a bizonyíték a kockaságotokra: Szerintetek nem játszottam vele nagyon sok időt??? ezt az első pályát annak szántam hogy összegzésként milyen a játék.mész folyosón jön valami vagy nem,bezárt hely sablonos fejlödés ide raksz pontot oda..jónak lehet hogy jó de nem annyira amennyire itt nyaljátok
  • balee4
    Most nem basztatásból kérdezem, de hogy a picsába lehet az elején elakadni? Sztem egy óvodás simán túljutna rajta.
  • Richardix
    ajánlom figyelmedbe ezt! :P
  • Pares
    Ti komolyan azt hiszitek, hogy ez az izé egyáltalán játszott vele? Szerintem csak megnézett egy videót az elejéről a Youtubon.
  • Hoz_Hun
    Nem. Azért vagy buta, mert kb 10 perc játék után kijelented a Mass Effectről hogy szar. Csak azért mert egy triviális dolgot nem voltál benne képes végrehajtani. Ecsém még a felvonuló feliratot sem láttad az elején!! ....és fikázol.

Ez a játék nem neked való! Ettől ez még egy nagyon jó játék. De te menyél COD 6-olni.
  • Pares
    Falhoz állít, agyonlő...
  • robotnyk
    nem. azért mert eltévedtél az egyenes folyosón.
  • Rage47
    Igaz..
    amúgy az artbookban benne van a jármű kinézete:)
  • bgreg
    azér vagyok buta mer nem a divatból felkapott mass effect 2-t tolom? gz kockapajtásom
  • Pares
    Komolyan, most csak én vettem észre a köves bolygók leírásainál a CSUPA NAGY BETŰVEL írt figyelmeztetéseket a felszíni veszélyekre? Szerintem nem hiába fog sokáig tartani a DLC elkészítése...
  • Hoz_Hun
    Főleg, hogy nem is lehet ugrani benne.
  • Knabb
    Helyes, ami nemmegy azt nem kell erőltetni.
  • robotnyk
    gecibuta vagy.
  • Hoz_Hun
    Vagy döngetni a csajt a motorháztetőn. Talinak ideális környezet.
  • Pares
    LoL, ezt ugye te se gondoltad komolyan...