Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

launcher-el indítsd a játékot. ott Configure > Save Games > Copy... > játékban import.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Oké, a másodikra rá jöttem, de az importálás nem mûködik. Rá kattintok, hogy import karakter, de nem történik semmi. Másnak mindenkinek mûködik?

A ME elsõ része magyar, és eredeti,ha ez számít valamit. Azért nem töröltem le, hogy mûködjön az importálás.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

BaLeeX
Na gyerekek, mi ez az elsõ hely. Nálatok már megjelent a játék? <#idiota>

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

m tudok tovább lépni a hidnál ahol a néger fickoval vagyok bármit csinálok
én azt hittem ez az import ugy megy hogy onnan tudom folytatni 😄
de jó hogy kiderült számomra is az igazság
kössz
Az a + cucc amit DA-hoz lehetett kapni, accounthoz van kötve, vagy offline is lehet aktiválni ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Eagle16
Nekem berakta a 42-es szintû Shepard-omat, adott érte talán valami jutalmat, de persze újra indult az egész, szóval most 3-as szintû vagyok.
Egyedi arcot csinálhatsz, szinte rögtön az elején.

Indítsd el a Masseffect2config.exe-t, ott van bal oldalon hogy save, és ott beállíthatod neki, hogy hol van a Save mappád.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Council elpusztult, emberiség vezette a vezetõség.
Ennyit tudok, még nem voltam Citadel-ben, de kéne menni már lassan 😄

Rage47
Importing ME1. Valamennyire segít szerintem. Haverom importálta és kapott zsét, lvl 3-ról indult.

A karakter importálás mûködik? Fent van az elsõ rész, fent vannak a mentései sem, de nem mûködik az importálás.

Ja, és arcot se lehet az elején állítani? Vagy majd késõbb lehet?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sziasztok!
Hmm véletlenül a 2.dik Dvd-t tettem be a daemon tools-ba és mikor a sajátgépnél rákattintottam kiírta hogy tegyem be az 1-es lemezt! LOL Pedig nincs is még magyar! 😊
Eagle16
Játszottam vele 30-40 percet, de most direkt néztem az órát, hogy abba tudjam hagyni 😄
Nagyon szép, nagyon jól optimalizál és teljesen odaköt a képernyõ elé, olyan m,int az elsõ rész, alig lehet abbahagyni.
A történetet hála az égnek angolul is értem, nincsenek benne bonyolult mondatszerkezetek, bár ez ugye szubjektív. Még élsimítást sem kellett ráerõltetnem, mert nem recések az élek, körvonalak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

SötétBarom
Hogyan függ ez össze az elsõ résszel? Melyik befejezés lett végül az "offisöl" ???

Rémegyek én is még arra, mielõtt ennek nekiugranék 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rage47
de a 3. párbeszéd már sokkal gyorsabban fog menni😊 mind1...
Igazából lõszerrel még nem volt gondolom, csak a rakétavetõ szokott elfogyni és nincs hozzá =| (hajón se töltõdik fel)

DarkSector
nem.
hanem ahelyett hogy elbasszam a játékélményt.
mire 1 párbeszédet lenézek addigra lemegy a nap.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pretorian
Ahelyett, hogy inkább nyelvet tanulnál. Magától értetõdõ. <#eplus2>

Én most váltok vissza 4850-rõl a 4670-re, mert a procim nem tudja kihajtani a 4850-et, és szinte minden játék lassabban fut, mint a 4670-el, vicces. Az elsõ részt gyorsan végigtolom, csak hogy újra meglegyen a Mass Effect-érzés, aztán szerintem a premier idejére végzek is vele. Nekem bejön egyébként, hogy összetettebb lett a harcrendszer (és hogy nincs overheating, lõszer van), meg a sokféle upgrade-el is el fogok szöszölni hosszú-hosszú ideig, ettõl nem félek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

5 óra játék után hozza a szintet, sõt...

Ám nem tudom mi a bajotok az élet regenerációval. Ha már csak életetek van, akkor jó nagy ***-ban vagytok 😄 Pajzs meg az 1-ben is visszatöltõdött.

Kongy
Na, én már tolom. 😄 Most megyek a dokiért a karantén zónába. 😊 Nagyon zsír a játék! Marhára bejön!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
jah akkor inkább elmegyek a kertbe kapálni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
szótárazzatok, én is így tanultam angolt, mikor kicsi voltam. ott volt a szótár az asztalon Kotor-ozás közben😄
DarkSector
nem kicsit. én asszem addig pihentetem nem akarom elsietni
majd magyarul lenyomatom késõbb.

Már miért ne tudnám elfogadni a véleményed? Teljesen elfogadom, hogy neked nem tetszik a rendszer. Én arra reagáltam, hogy azt írtad, hogy lebutították, leegyszerûsítették, de valójában nem. De te ehhez ragaszkodsz. Próbáltalak szembesíteni a tényekkel, de nem érted, mirõl van szó.

"Én igy látom te örülsz hogy minden leegyszerüsödött / ha tetszik ha nem ez más szóval butitás / én nem ,szerintem ne offoljuk szét a topicot és maradjunk ennyibben."

De ha egyszerûen nem egyszerûsödött le??!?!? Butítás, ÓÓÓÓ Isteneeem (hogy Jimmyt idézzem), hogy miért ragaszkodsz ehez a kifejezéshez... Azt próbáltam cáfolni/magyarázni, hogy nem butították le, de úgy látszik, egyesek ragaszkodnak a rögeszméikhez. Nekem mindegy. Majd meglátod.

Elfogadom, ha más másként látod a dolgokat. Elfogadom más véleményét. Nem izgat, ha nem tetszik. Nem errõl van szó. Én csak azt nem értem, hogyha megmagyarázom neked tisztán és érthetõen, hogy nem egyszerûsödött le, sõt több dolog van benne, akkor miért írod még mindíg azt, hogy lebutították, leegyszerûsítették? Amikor ez nem igaz. Jó nem tetszik. De hülyeségeket nem kell azért beszélni.

Persze, vehetjük úgy is, hogy az is egy vélemény, hogy lebutították, amikor az nem igaz. Szóval tényleg hadjuk. Nincs értelme.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

köszi szépen. mûködik. már csak magyar felirat hiányzik. <#bee1>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

pxxl
<#idiota> legalább léptél 1 szintet jutalmul?

All hail the double x!

DarkSector
jah elég jó, bár ez se erre van kitalálva...
vannak részek mikor bezavar 1-2 2d-s objektum, ahhogy más játékokban, meg célozni szar, mert a célkereszt 2d-s, és ugye nem ott látod, ahová lõ a faszi...😄

gabesz752
Ezt próbáltad már 3d szemüveggel? Ha igen milyen?

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Akkor jó, majd ha lesz idõm, humorom hozzá én is kipróbálom.
Köszi.
Ha tetszik, akkor majd megy az elsõ rész mellé ez a doboz is.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Rage47
Configure > Save Games > Copy... > játékban import.
Tuti jó lesz, nekem sem ment elõször, haverom segitett.
köszi meglesem.

Rage47
Ha a mentést nem találja, akkor launcherben kell megadni neki a Save köynvtárat!

Kb 1 órát játszottam vele, 5x jobb, mint az elsõ rész, hatalmas game lett!
Nagyon jó lett, talán jobb is, mint az 1. része. Mondom ezt 30p játék után 😄 Sajnos valamiért a mentéseket nem tudtam importálni. Nem ír ki semmit. Üres a képernyõ.

hali
vmi magyar cucc nincs hozzá? vagy vmi mód h át lehessen angolról magyarra tenni?:S mer így szart se értek, úgy meg nem sok értelme van játszani

Üdv: Szeretném megkértdezni, hogy aki már játszik vele, annak mi a véleménye. Ha az elsõ rész tetszett, akkor ez is hozza-e azt a szintet.

Amúgy életerõregeneráció volt az elsõ részben is. Valamelyik karakternél volt ilyen x regeneráció/sec fejlesztés a karakterlapon.
Illetve ha az öltözetbe olyan modult tettél, akkor gyakorlatilag bármely karakter tudta. Emlékszem lehetett a fellegvárban ilyeneket az orvos csajnál is venni.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Sephi
Probaljatok mar meg nem non-stop egymassal kotekedni.

Ha valaki beletek kot akkor azt ignoralni kell mert kulomben spam fergeteg lesz es elriasztjatok az embereket.

Kakaskodni nem egy forumon kell.

Jo lenne betartani. Itt a jatekrol legyen szo, veszekedeseket lehet privatba is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TE se fogod fel h a vélemények különbözhetnek. Én pl örültem, mikor gyak. a végtelenségig tudtam lõni szórás nélkül, pont azért, mert ez nem egy olyan luxus, ami a játék elejétõl van. Shepard a legjobb emberi katona, és aztán? attól még a fegyvernek ugyanúgy van visszarúgása, nemde? Namind1, a lényeg h király játék, várom már...
wedge31
Szerintem neked terapeutára van szükséged mert nem vagy képes elfogadni ha más másként lát dolgokat...

Ami neked felturbozás az nekem egyszerüsités nekem kimondotan tetszett hogy az elején nagy volt a fegyverem szorása és ahogy fejlödtem és pakoltam rá pontokat ugy lett egyre pontosabb.
Az életerö regenerálásról ne is beszéljünk totál rosszab mint a medi rendszer egy rpg-ben.
Én igy látom te örülsz hogy minden leegyszerüsödött / ha tetszik ha nem ez más szóval butitás / én nem ,szerintem ne offoljuk szét a topicot és maradjunk ennyibben.
A lényeg hogy a játékot már csak a story és karakterek miatt is végigtolom vagy háromszor.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nah, 10 perc után (és ~40 probe) sikerült rájönnöm, hogy kell leszállni egy bolygóra >.<

Figyi. Nekem nem veled van gondom, hanem azzal, amit írtál. Mert egyszerûen nem igaz.

"ráadásul a fejlesztök is ezerszer elmondták hogy ebbe a részbe inkább az akcion van a hangsúly és nem az rpg elemeken"

Na ez se igaz. A fejlesztõk pontosan azt mondták, hogy bõvítették mind a Shooter mind az RPG részét. FÜGGETLENÜL EGYMÁSTÓL. Felújították és felturbózták a shooter részét, mert valljuk be, az elsõ résznek nem az volt az erõssége, bár nem volt rossz. De ez a lépés egyértelmûen pozitív. Ettõl függetlenül átdolgozták ÉS kibõvítették az RPG részét, teljesen függetlenül a lövöldözéstõl. A változások nekem kifejezetten tetszenek, mert pont azokat dolgozták át, amik nekem nem jöttek be az elsõ részben. Szóval nálam ez is pozitív.
Miért nem lehet azt megérteni, hogy a shooter része és az rpg része a játéknak egymástól teljesen függetlenül is továbbfejleszthetõ. A Bioware ezt csinálta, nem ment egyik se a másik rovására.
Teljesen igazad van abban, hogy az rpg a fejlõdésrõl szól, TÖBBEK KÖZT. Jó Shepard nem volt mindjárt a galaxis hõse, de kezdtetektõl fogva a legjobb ember katonának tartották, és az elsõ résznek eléggé az elején meg is kapta a Spectre rangot. Szóval igenis egy Top-Elit katonának számított. Ennek tekintetében eléggé érdekesnek tûnt nekem az elejétõl fogva, hogy még Soldier-ként se tudom teljes mértékben kihasználni az összes fegyveremet, mert fejlesztgetni kell így meg úgy. Nagyon örülök, hogy ezt a gondot kiküszöbölték.
És ne félj, legalább ugyan annyit fogsz tudni fejlesztgetni a 2-es részben is, hiszen TÖBB a hasznos skill, képesség, erõ, mint az elsõ részben, a páncélzatodat is tudod fejleszteni, új fegyvertípusok is vannak, ráadásul ott a csapattag hûség rendszer is...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Piszkos  Fred
Az isten sem fog végigolvasni 248 hsz-t 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

DarkSector
kis ingame videó.
a páncélunk összeállításáról szabhatóságáról...
Ez egyben spoilerveszély, ha nem akarsz a játékból részletet látni ne kattints a videóra!

Mass Effect 2 Costumize Armor

Seth
Szerintem az elsõ hozzászólásodból is mindenki megértette !

PSN ID.: Beegabor

Na jah, de én utálom azt, amikor 2-3 szintlépést kell várni arra, hogy tudjak valami fejleszteni. + nekem sanszos, hogy tök mindegy hány katonát ölsz meg, úgyis ugyanannyi xp-t kapsz. szal 1 küldi/1 szint :S
Fegyverfejlesztés meg van most is, csak más milyen.

DarkSector
ezzel énis egyetértek, ezt nem kell butításnak felfogni, több lett az akció, és könnyedebb a játékmenet, ez nem butítás, hanem több akció elem az rpg mellett.

ráadásul az értékelõk közül mindenki azt mondta, hogy ki van egyensúllyozva, az rpg és akció részek korrekt módon vannak adagolva, egyikkel sem lesz eluntatva a játékos.
szerintem egy szép kis magyarosítás ami egyedül hiányt kelthet egy játékosban a mass effect 2.

wedge31
Te mindig megtalálsz ha elmondom a véleményem nekem hiányzik amit kivetek miért fáj ez neked ? ráadásul a fejlesztök is ezerszer elmondták hogy ebbe a részbe inkább az akcion van a hangsúly és nem az rpg elemeken ,ettöl ez még egy remek játék.
Az rpg egyik alapköve a karakterfejlödés és én nem emlékszem rá hogy galaxis höseként indulna shepard az elsö részben...mindahogy egy rpgben se mindjárt félistenként indulsz.
Én se szolok be be hogy látszolag neked minden ugy szép és jó ahogy eléd rakják.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Na akkor mégegyszer röviden:

Arról van szó, hogy ahelyett, hogy 60 szint lenne, és gyakran lépsz szintet nem érzékelhetõ változásokért, ahelyett most 30 szint van, lassabban lépsz szintet, viszont jóval érzékelhetõbb változásokért.

Sorry, de egyszerûen rosszul vagyok ettõl a "butitva lesz az rpg rész" szövegtõl. Mert egyszerûen nem igaz. Sõt, pont ellenkezõleg. Csak kicsit utánna kell számolni és nézni a dolgoknak. <#nezze>

Jaaaj, neeee! Ne ezt megint! Már vagy 10000x ki lett tárgyalva (elsõsorban a hivatalos fórumon), hogy egyáltalán nem butítottak semmit. SÕÕÕÕÕT. Letisztult, és egy csomó fölösleges dolog kikerült a játékból, amik csak rontottak a játékélményen. Egyáltalán nem lett kevesebb skill és képesség, egyszerûen csak egy-egy szintlépés nem 1-2%-al javít a képességeiden, hanem mondjuk 10-20%-al. Hála Istennek kivették a fegyverfejlesztõ képességeket is! Shepard a galaxis és az Alliance legjobb katonája, mégis fejlesztgetnie kell a képességeit a fegyverrel, lol. Annak is nagyon örülök, hogy a Charm és Intimidate képességekre se kell több pontot rakni, hanem a Paragon/Renegade szinted határozza meg.
Szóval kitisztították a fejlõdésrendszert a szeméttõl, és helyette értékes képességeket tettek, amikbõl mindegyiknek még 2 fajtája van. Így ha belegondoltok, nem kevesebb, hanem jóval több skill áll rendelkezésre.

Nekem sanszos, hogy origi kell és fel kell töltened meg bejelentkezni, meg hasonlók ^^