19778
-
#4965 Miranda* -
#4964 Hát én ugy csináltam hogy csőbe küldtem Talit, csapatvezetőnek Mirandát utána Garrust, a hajóhoz pedig Thane-t küldtem mert ő volt a kedvencem de sajnos nem élte túl és a végső harcnál pedig Tali és Garrus volt velem, mivel ők Shepard "legjobb barátai" sztem.:) és a végén Thane halt csak meg viszont a csata előtt még Jack is amit nem is bántam, mivel mikor összeveszet Mirandával, én Mirandát pártját fogtam (nah vajon miért?xD) és berágott, utána már nem is beszélt velem xD -
#4963 ez sajnos nem elég...lojalitás, és az is fontos, hogy a renegade-ből van nagyobb csík vagy nem.
énnekem sehogysem sikerült hogy túlélje mindenki, pedig maxon van a "kék" csík, zaheed, jack és samara aki nem lojális.
mégis bármien variációt nézek, mindig egyet elvisznek a bogarak a végén.
az elején tudtam javitani, mert a néger ha elküldöm az ajtónyitásra meghal, a 2 droid viszont nem. -
#4962 hm, ez jobb, thx. -
#4961 leírás, hogy mi kell ahhoz, hogy mindenki túlélje.
azt még nem tudom, Zaeed is beleszámít-e, de majd kiderül, mert mikor a missionjét csináltam, a végén nem tudtam meggyőzni a saját hülyeségéről, szóval nem vagyunk éppen haverok. -
#4960 tippre kb azt mondanám, hogy:
[spoiler]csapatvezetőnek mindkétszer Garrus, csőbe Tali, bubit csinálja Jack, és valakit a lojális tagok közül (mondjuk Mordin-t) küldj vissza a hajóra. végső csapatnál fogalmam sincs, lehet h elkezdenek hullani az emberek ha nem lojálisak, ezt passzolom. -
#4959 kit vigyünk a végére, hogy mindenki túlélje -
#4958 akkor jöhet a tipp:
Nálam Miranda, Samara, Legio, és Zaaed nem volt lojális.
Élharcosként kit vigyek?
3x próbáltam, az első körben sztem nem halt meg senki+ akit kimentettünk a gubóból..
aztán mindig meghalt valaki, a nem lojálisokat +értem....
de a Samara pajzsa alá vittem Talit, Garrust, őt a végén elvitték, holott lojális, és nem xarakodtam, toltam mint állat..
tehát meghalt Garrus, Miranda, Zaaed... -
#4957 +1 -
#4956 Nekem meg senki sem. :p -
#4955 LOL
2-en élték túl a Nagy Csapatból? :D
nekem 2 fő halt meg a Teamből első végigjátszásra. -
#4954 megvan, hogy kiket hová kell küldeni, és akkor túléli mindenki -
#4953 Na a végére értem, hát ez valami hatalmasan jóra sikeredett. Az első rész nekem annyira nem jött be, jó volt, jó volt de nem az igazi. Ez viszont mindent üt ami az utóbbi időben megjelent. Tökéletes szinkron, félelmetesen jól eltalált zene, az átvezetők 1-2 apróságot leszámítva egytől egyig ragyogóak. A történet is olyan ,hogy egy jobb regény is megirigyelhetné az, meg hogy minden egyes csapattagnak külön története, sötét foltjai vannak csak dobnak a dolgon. Ez már szinte nem is játék, hanem Maga a Játék.
Spoiler lehet!!!!!!!!!!!
A végén az elhulások ellen lehet tenni valamit, vagy mindenképpen meghalnak? Nekem csak 2 csapattag maradt életben a végén. Miranda és Jacob, szegény Garrust úgy sajnáltam mikor elragadták a kutászok :( -
#4952 Ez marha nagy volt! -
#4951 tegnap este végigtoltam 2x, ma megismételtem, nálam meghal 3 ember mindig....
2 nem lojális, a 3. igen, azt elviszi a raj, akármit csinálok....
ilyen game end nem sok van a piacon, le a kalappal!
azt hiszem nemsokára (csak kitolom a Bioshock 2-őt) újra játszom.... -
BigDaddyJoe #4950 csak annyit hogy mielőtt bemegy a Tescoba bedob egy flash gránátot -
Richardix #4949 csőgondolkodás? mert te egy lángelme lehetsz, hogy azt a kevés agysejted is ránk pazarlod. -
Richardix #4948 és ha megkérdezhetem, te hány órát CoD-ozol a nagy életcéloddal? -
Pares #4947 -
bgreg #4946 lol... nem rád értettem hogy te irod ezt hanem minden másik kockaelvtársad.lol ezt a csőgondolkozást omggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg -
#4945 ÓÓÓ bocs nem érek rá, pont most merül le az aksi a laptopban, na sebaj majd egyszer amikor a karó matek dogád javítom ;) -
Pares #4944 Barátocskám, először linkeljél egy topicot azokkal hozzászólásokkal, nem lehet nehéz, hisz állítólag minden topicba beírom ezeket.
Na ugye! Rögtön gondoltam...
-
#4943 20 percet. -
#4942 Hihetetlen, hogy nem veszitek észre magatokat és még mindig vele foglalkoztok...:( -
bgreg #4941 kifejted nekem, hogy mi az az élet vélja mer még nem sikerült rájönnöm:) -
#4940 Biztos jobb az Ő élet vélja mint a tied. (segítek te célod: értelmetlen vita egy fórumon) grat, ez igen, dajat kéne neki adni. Most komolyan csináljunk vmi alapot, szerencsétlen vereb megsegítésére. -
#4939 Köszönöm ;) -
bgreg #4938 és most mit csináljak?? hogy másodjára vitte ki a gamet? gratulálok napi átlag mennyit ül a kis szobájában ezelőtt? életcél v vmi más van neki? -
#4937 mondta valaki, hogy isten vagy?
....jah mert akkor hazudott, de most már félig az vagy...
thx.:D -
#4936 hogy a francba ne érdekelne, több mint 6 éve vagyok regisztrált, de ennyire homály postot még soha nem olvastam, pedig a nagy számok törvénye alapján nem te vagy az első selejt az sgn, elhiheted. de a #4844 hozzászólásodat be kéne kereteztetni, annyira túlszárnyal mindent. -
BigDaddyJoe #4935 A játékok szarozása már megszokott dolog manapság, sajnos. Viszont az hogy egy zárt folyosón nem láttál egy székben ülő szakállas faszit akinek a feje fölött már mielőtt odaérnél fönt van a neve kiírva na ez teljesítmény. Maximum respect, ráadásul pont ideírod ki ahol már vagy két hete csak olyan commenteket olvashatsz hogy már másodszorra pörgették ki a gammát.
-
#4934 Cerberus weapon and armor -
bgreg #4933 Sablonkám te menj a sarokba és írd le 4563445-ször a dont feed the trollos kemény beszólásod:) -
Pares #4932 Nem, a véleményed senkit se érdekelt, csak mellbeb*szott a primitivizmusod. -
Hoz_Hun #4931 És mindenki rajtad röhögött. Te ilyen cirkuszi bohóc lehetsz vagy mi, hogy ez nálad a mérce. Apádék is ezt művelik? -
bgreg #4930 Bevételi adatokat mutasd be nekem melyik tákolmány a jobb?:) -
bgreg #4929 Jó látni hogy valakik milyen idegesek:) -
Stockbauer33 #4928 Húzzál már el innen te szerencsétlen.Szted ki fasz kiváncsi az okoskodó gyökéségeidre? -
Hoz_Hun #4927 Kurva sikeres voltál! A közel 5000 hozászóláshoz hozzátettél ötöt! Mikor mondhatok majd el magamról eeeekkora királyságot?!? Hát még egy darabig biztos trollkodnom kell itt-ott. Mester vagy nem kétséges!
Troll Mester az OFF-ok királya! -
#4926 Tákolt játék? .... több ötlet és munka van benne mint a cod6 ban, egy dolog jó grafikát csinálni és más jó játékot. Mert a cod 6 közelébe sincs az ME2-nek Multi sz@r, single talán 2/10 hangulat 0 történet, mi? nincs is